Πως άλλαξα γνώμη για τους παχουλούς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι η Β. είμαι 18 ετών. Βασικά είμαι κορίτσι του σεξ… δεν με νοιάζει αν λέγεται πουτανιά αλλά αν μου αρέσεις για τον πούτσο σου θα σου κάτσω και μετά... μην με είδατε.

Ένας φίλος μου ο Αργύρης μου ζήτησε μια χάρη, να πηδηχτώ με έναν κολλητό του 20άρη παχουλό και παρθένο. Μόλις άκουσα παχουλός και παρθένος, λέω "ωχ κανένα τέρας θα είναι!"

Δέχτηκα γιατί όσο να 'ναι άντε να κάνω ένα χάρισμα σε έναν αγάμητο. Ο αγάμητος ονόματι Μπάμπης δεν ήταν καθόλου τέρας. Είχε κοιλιά αλλά μόνο αυτό, επίσης ήταν τρομερά ντροπαλός και αυτό ήταν το πρόβλημα του. Βέβαια και εκείνος ήξερε ότι ήμουν για γαμήσι και έτρεμε, έπρεπε να τον δείτε…!

Καθόμασταν σπίτι του και ήταν λες και θα τον δάγκωνα! Είχε μαζευτεί σε μια γωνία του καναπέ και με κοιτούσε…
Έτσι, μετά από μια ώρα κοιτάγματος και ελάχιστης κουβέντας το κατάλαβα. Ο γαμιάς μου δεν θα έκανε κίνηση αν δεν έκανα εγώ, και έτσι σηκώθηκα και έβγαλα την μπλούζα μου. Είχε ένα βλέμμα τρομοκρατημένο αλλά και παθιασμένο.

Έκατσα στο γόνατο του… "Πιάστα" του είπα και έβαλα τα χέρια του στο σουτιέν μου. τον προέτρεπα να τα σφίξει, και όταν το έκανε ένιωσα κάτι σκληρό να σηκώνεται. Αυτό ήταν! Τον είχα καυλώσει τον χοντρούλη μου! Έβγαλα το σουτιέν και έβαλα τις βυζάρες μου στο πρόσωπο του… "Γλύψτα" του είπα και εκείνος σαν σκλαβάκι το έκανε, αλλά το έκανε με καύλα…

Σε μια φάση μου δάγκωσε μια ρώγα. Εκεί σηκώθηκα και γονάτισα, ενώ αυτός ήταν καθισμένος στον καναπέ. Του ξεκούμπωσα το τζην και τινάχτηκε ένας πούτσος (αξύριστος ήταν), αλλά 16 εκατοστά και χοντρός.

Μέχρι εκείνη την στιγμή πίστευα ότι οι χοντροί έχουν τσουτσουνάκια μικρά που δεν σηκώνονται με τίποτα.
Άρχισα να του τον γλύφω… ήταν η πρώτη φορά που έκανα τσιμπούκι ελεύθερα (καθώς ήταν παρθένος), και συνεπώς καθαρός. Μέχρι και πουτσότριχες έγλυφα… ήταν άγριες αλλά με καύλωναν.

Εκείνος σφιγγόταν…
• "Ελεύθερα αγόρι μου… μην κολλάς!"
Εκεί άρχισε να αναστενάζει…
• "Ωωωωωωωωω! Αααααχχχχχχχχχχ!"
Με καύλωνε που επιτέλους του έδειχνα τι πάει να πει γαμήσι! Έπιανα το χοντρό πουτσοκέφαλο και το ρούφαγα με τρέλα. Είχε μια περίεργη γεύση μάλλον του πρωτάρη…
Εκεί του χάιδεψα την κοιλιά και έχυσε απότομα…! Δεν το περίμενα. Πηχτά χύσια… κρέμα σκέτη.

Εγώ σε άλλες συνθήκες θα έφτυνα και θα ξερνούσα, ποτέ δεν καταπίνω σπέρμα, αλλά ο παρθένος ήταν αλλιώς. Αυτή η καυτή πηχτή κρέμα, με είχε τρελάνει! Δεν την κατάπια ακόμα… συνέχισα να ρουφάω μέσα έξω με τα χύσια στην γλώσσα μου.

Ο πούτσος του γέμισε σάλια και χύσια. Τρελάθηκε! Είχε ιδρώσει και επιτέλους μιλούσε:
• "ΑΑΑΧΧΧΧ! ΤΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ‼!" Είπε δυνατά.
Εγώ συνέχισα… έγλυφα την ψωλή του που είχε γεμίσει χύσια από το στόμα μου… σηκώθηκα, κατάπια και του είπα:
• "Πάμε μέσα να σου δείξω τώρα!"

Με ακολούθησε με την πούτσα έξω. Με τρέλαινε που ήταν άσχετος με το γαμήσι. Του είπα να καθίσει εκεί. Του φόρεσα καπότα μόνο για λιπαντικούς σκοπούς, και κάθισα με τον κώλο πάνω στην πούτσα του. Η πλάτη μου γυρισμένη σε αυτόν.

Εκεί του είπα να μου σηκώσει τα πόδια και το έκανε. Έτσι, καρφώθηκε ο κώλος μου πάνω στον πούτσο του αμέσως! Φώναξα αλλά πάντα μου άρεσε αυτό. Εκείνος έκανε:
• "Αααααααααααααααααχ‼!" Καυλωμένος…
Δεν το περίμενε. Όλη του η πούτσα μπήκε στην κωλοτρυπίδα μου με την μία!
• "Τώρα κουνήσου αγόρι μου! Χώστον μου!"
Είπα και εκείνος άρχισε… τι καύλα! Με ξέσκισε!

Έχυσε μετά από μισή ώρα. Το κάνω συχνά μαζί του γιατί έχουμε σχέση. Μου αρέσουν οι παχουλοί τελικά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")