Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Όπως όλοι μας κάποτε είχαμε την πρώτη μας ερωτική εμπειρία, έτσι και ο φίλος μας, μας εξιστορεί την πρώτη του εμπειρία προσπαθώντας να μην δείξει πρωτάρης, μιας και ήταν παρθένος. Η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη.

Η ιστορία:

Για όλους υπάρχει η περιβόητη πρώτη φορά. Έτσι και για μένα, γι’ αυτό θα σας αφηγηθώ την παρακάτω ιστορία. Ήμουν δεκαοκτώ χρονών και ήταν καλοκαίρι. Στην περιοχή μου υπάρχει αρκετός τουρισμός και από εξωτερικό αλλά και από Ελλάδα. Μέσα από κοινούς γνωστούς γνώρισα την Σία…

Ερχόταν κάθε καλοκαίρι από την Κρήτη με τους γονείς της εδώ μιας και έμενε η γιαγιά της. Ήταν μισό χρόνο μεγαλύτερη από μένα. Δεν αργήσαμε να έρθουμε πιο κοντά. Την επόμενη μέρα κιόλας, πήγαμε σε ένα παρκάκι και φασωθήκαμε. Μου πήρε μια φοβερή πίπα κι εγώ είχα την ευκαιρία να παίξω με τα τεράστια βυζιά της… δεν το συνεχίσαμε μιας και είχε περίοδο. Εδώ να σας πω ότι η Σία είχε φυσιολογικό ύψος για την ηλικία της, σγουρά μαλλιά και χαρακτηριστικό της ήταν το μεγάλο στήθος της, το οποίο ήξερε να επιδεικνύει φορώντας μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ.

Από εκείνη την ημέρα πέρασε μια εβδομάδα χωρίς να συναντηθούμε. Ανταλλάξαμε μόνο μερικά μηνύματα και τίποτα παραπάνω. Σκεφτόμουν αν ήθελα να το κάνω μαζί της. Δεν το είχα ξανακάνει, φοβόμουν μήπως έκανα κάτι λάθος και ξενέρωνε μαζί μου. Δυο φορές με πρώην είχα την ευκαιρία να προχωρήσω αλλά δεν το έκανα. Όμως τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση να γίνει, ήξερα ότι το ήθελε κι αυτή. Πήγα σε ένα φαρμακείο μακριά από το σπίτι μου και αγόρασα ένα κουτί προφυλακτικά. Είχε τρία μέσα. Το ένα το χρησιμοποίησα βαρώντας μαλακία σκεπτόμενος το στήθος της. Έπρεπε να μάθω να το φοράω. Όλα οκ.

Το ίδιο βράδυ, Παρασκευή αν θυμάμαι καλά, μια φίλη μου έκανε πάρτι. Καλεσμένος κι εγώ και η Σία. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν κάναμε τίποτα… ανταλλάξαμε μόνο πονηρές ματιές. Κάποια στιγμή της είπα να πάμε καμιά βόλτα… αυτή αμέσως δέχτηκε. Πήγαμε σε ένα χωράφι, κοντά στο μέρος που γινόταν το πάρτι. Αμέσως άρχισαν οι γλώσσες μας να μαλώνουν μέσα από ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Άρχισα να της βάζω δάχτυλο στο μουνί της, στην αρχή ένα… και στην συνέχεια δύο. Αυτή ούρλιαζε ενώ χάιδευε την πούτσα μου πάνω από το παντελόνι μου.

Αυτή δεν ήταν παρθένα, το είχα μάθει από μια φίλη της όπως φρόντισα να μαθευτεί πως τάχα κι εγώ το είχα ξανακάνει, δεν ήθελα να μάθει ότι ήμουν παρθένος μήπως ξενέρωνε, αν και έχω ακούσει ότι στις πιο πολλές αρέσει να το παίζουν δασκάλες. Έτσι, φτάσαμε στο σημείο να κατεβάσω το παντελόνι μου και το μποξεράκι κι αυτή να σκύψει για να μου πάρει πίπα. Ξαφνικά έρχεται ένας άντρας εκεί που υποτίθεται έψαχνε κάτι στην ερημιά. Αμέσως ανέβασα το παντελόνι μου και επειδή ψυλλιαστήκαμε ότι ήταν ματάκιας κάναμε ότι παίζαμε με τα κινητά μας μέχρι να φύγει.

Μετά από κανένα πεντάλεπτο έφυγε. Τότε έβαλα τον πούτσο μου ανάμεσα από τα βυζιά της… μου τον έτριβε πολύ γρήγορα. Ο πούτσος μου όλο και μεγάλωνε μέσα στο στήθος της. Μετά από λίγο ήμουν έτοιμος να χύσω όμως κρατήθηκα… έβαλα ένα προφυλακτικό, ξάπλωσα κι αυτή ανέβηκε επάνω στον πούτσο μου. Μείναμε για λίγο σε αυτή τη στάση και μετά σηκώθηκα και την στρίμωξα σε ένα μικρό φράχτη που υπήρχε εκεί. Ένιωθα ότι έσταζαν υγρά από το μουνί της. Είχαμε λιώσει και οι δύο από την καύλα.

Αλλάξαμε πάλι στάση… τώρα ήταν αυτή από κάτω. Την γαμούσα όλο και πιο δυνατά ενώ αυτή φώναζε. Σε ένα σημείο της λέω:

-    «Τελειώνω!»

-    «Έξω!», μου λέει αυτή.

Φοβόταν μήπως έσπαγε το προφυλακτικό και είχαμε κανένα πρόβλημα. Βγάζω αμέσως τον πούτσο μου από το μουνί τη, πετάω το προφυλακτικό και χύνω στα βυζιά της. Μου καθάρισε τον πούτσο μου με την γλώσσα της. Ενώ με παρότρυνε να γλείψω τα χύσια μου από τα βυζιά της και να της τα δώσω με γλωσσόφιλο. Δεν μου άρεσε αλλά ήμουν τόσο καυλωμένος που το έκανα. Ντυθήκαμε και φύγαμε, δεν θέλαμε να δώσουμε στόχο στην παρέα ότι λείπουμε πολύ ώρα.

Το καλοκαίρι που ακολούθησε έκρυβε πολλά γαμήσια, και διάφορα νέα πράγματα με την Σία, μέχρι να φύγει πάλι στο Ηράκλειο. Συναντιόμαστε σπάνια τώρα, μόνο για κανένα γαμήσι.. αλλά κανένα δεν είναι σαν της πρώτης φοράς!