Αχ! Αυτές οι καύλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια περίεργη ιστορία εξελίχτηκε σε ένα δύσκολο για μένα διάστημα που ήμουν μόνος... Στο chat γνώρισα ένα αγόρι που ήθελε οπωσδήποτε να βρεθούμε για να μου κάνει πίπα!

Εγώ δεν είχα ποτέ κάνει κάτι με άντρα και βασικά δεν το σκεφτόμουν ποτέ καθόλου! Μετά από πολύ κουβέντα, με έπεισε να δοκιμάσω και αν δεν μου άρεσε να έφευγα. Δεν είχα να χάσω κάτι.
Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα και είπα ας δοκιμάσω μια φορά... δεν είχα να χάσω κάτι...

Έτσι και έγινε. Μετά από διαβουλεύσεις βρεθήκαμε σε ένα πάρκο και αφού το συζητήσαμε αρκετά, άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάνω και μου ξεκουμπώνει το παντελόνι... για να πω την αλήθεια, δεν μου σηκωνόταν με τίποτε.

Αφού προσπάθησε και δεν γινόταν τίποτε, για καλή μας τύχη κοντά στο πάρκο καθόταν σε άλλο παγκάκι δυο φοιτήτριες που δεν τις είχαμε δει. Αυτές παρακολουθούσαν όλη την ώρα χωρίς να πούνε κάτι, με την άκρη του ματιού μου τις βλέπω...! Στην αρχή παθαίνω σοκ και άρχισα να μαζεύω τα παντελόνια...

Τα μάτια μου είχανε αρχίσει να συνηθίζουν στο σκοτάδι και έβλεπα ότι παίζανε μεταξύ τους και η μια είχε σηκώσει την φούστα της άλλης. Σταματήσανε όμως, μόλις μας είδαν να τις κοιτάμε.
Κάποια στιγμή, τις βλέπω να έρχονται στο δικό μας παγκάκι, και όπως ήμουν καθιστός στο επάνω μέρος άρχισε η μία με τρίβει επάνω από το παντελόνι....

Αμέσως μου σηκώθηκε και δεν άργησε να βρεθεί στο στόμα της πρώτης και εκείνη να μου το ρουφάει με πολύ δύναμη ασταμάτητα...

Η άλλη στο μεταξύ έχει αρχίσει να κάνει το ίδιο στον άλλον που (κατά τα λεγόμενα του) δεν είχε ποτέ επαφή με γυναίκα...!

Με τα πολλά και αφού έχω χύσει τα πάντα μέσα στο στόμα της, άρχισε να σηκώνει την φούστα της και να περιμένει να μπω μέσα της....
- Χωρίς προφυλακτικό; Της λέω.
- Μην φοβάσαι… μου λέει. Έχω πάρει της προφυλάξεις μου εδώ και καιρό...

Γαμούσα ασταμάτητα και μετά από 10 λεπτά περίπου έχυσα πάλι μέσα της...... Το τέλειο γαμήσι…! Δεν μπορείς να φανταστείς. Απίθανο !

Αμέσως μετά και οι δυο κοπέλες αφού τελείωσαν μαζεύτηκαν και σηκώθηκαν και φύγανε χωρίς να τρέχει μια…!

Με τα πολλά ο φιλαράκος, υποψήφιος gay το ξανασκέφτηκε... για το ‘’θέμα’’!
Ξέρω γιατί τον έχω δει στον δρόμο χωρίς να με έχει δει. Τον είδα με γκόμενα να κάνει αγκαλιές, φιλιά και γλώσσες… μέρα μεσημέρι!

Μπράβο μου....! Πέρασα τέλεια και έκανα ένα αγόρι να ξανασκεφτεί τι ακριβώς ήθελε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")