Η ηδονή της πρόκλησης (6ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Φυσικά, δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσα, γι’ αυτό και μου ζήτησε διευκρινήσεις. Αντί να πω οτιδήποτε, κατευθύνθηκα στο μπάνιο. Μετά από λίγο, βγήκα από το μπάνιο, φορώντας τα απολύτως ελάχιστα…

Τις γόβες μου, και το στρινγκάκι που μόλις φαινόταν… Τόσο… μεγάλο ήταν! Κυριολεκτικά πάγωσε όταν με είδε να πηγαίνω στη μεγάλη τζαμαρία, να ανοίγω τις περσίδες και να αρχίζω ένα τρελό, ηδονικό χορό, με το πρόσωπο γυρισμένο προς τα έξω, ενώ ο κώλος μου κουνιόταν με τέτοιο τρόπο, που νόμιζα ότι θα διαλυθεί η μέση μου…

Κι όσο κουνιόμουν, συγχρόνως τραβούσα με τα δάχτυλά μου τα κορδόνια του στρινγκ προς τα επάνω, με συνέπεια από πίσω το μικρό τριγωνάκι να φτάσει στη μέση μου, από μπροστά δε, να έχει μεταμορφωθεί σε μια στενή-στενή λωρίδα, που έδινε την εντύπωση ότι βγαίνει από το μουνί μου…
Ένιωθα να με γαμάει το στρινγκάκι… Να με σκίζει από την αρχή της ήβης μου, μέχρι εκεί που τελειώνει το χώρισμα του κώλου μου!

Η πρώτη του αντίδραση ήταν να μου επιστήσει την προσοχή, γιατί το απέναντι κτίριο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση, δεδομένου ότι ο δρόμος που μας χωρίζει είναι στενός, και ήταν πιθανό να με δουν όσοι για κάποιο λόγο βρίσκονταν στα παράθυρα. Εγώ απλά, γύρισα και τον κοίταξα ψιθυρίζοντας…

-    «…Μακάρι αγάπη μου… μακάρι… αυτό θέλω κι εγώ. Εσύ δεν το θέλεις να με δουν γυμνή; Να δουν τι μουνάρα γυναίκα έχεις; Μη μου πεις ότι άλλαξες; Τόσα χρόνια μου ζητούσες να τα δείχνω όλα… Τώρα μου ζητάς το αντίθετο; Όχι άντρα μου, όχι. Τώρα πια δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Αρκετά χρόνια καύλας έχασα, δεν νομίζεις;»!

-    «Όχι βέβαια κουκλάρα μου… Όχι. Ξέρεις ότι η μεγαλύτερη ηδονή που ένιωθα πάντα, δεν ήταν άλλη από το να σε βλέπω να τα πετάς όλα έξω, σε δημόσια θέα και χώρους, και να κατακαυλώνουν όλοι, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα που σε βλέπω να το απολαμβάνεις!»

Αφού έπαιξα για λίγο με το γυμνό κορμί μου και το στριγκάκι μου μπροστά στο παράθυρο, πήρα το μπουκάλι με την σαμπάνια και δυο ποτήρια. Έβαλα χαμογελώντας πονηρά τον λαιμό του μπουκαλιού ανάμεσα στο μουνάκι μου και το στριγκ, και το βύθισα λίγο μέσα. Το έβγαλα και έγλυψα το σημείο που είχε μπει μέσα στο μουνί μου, και το επανέλαβα, βάζοντάς το πολύ πιο βαθιά αυτή τη φορά.

Τον ρώτησα αν θα γδυθεί, ενώ με το μπουκάλι γαμούσα το μουνί μου. Δεν παρέλειπα κάθε λίγο να το γλύφω και να γεύομαι το άρωμα των υγρών μου. Εκείνος, είχε απαλλαγεί από τα ρούχα του, και του έδωσα να γλύψει το μπουκάλι… Το έγλυφε με πάθος, σαν να είχε στο στόμα του το μουνάκι μου, ενώ το καυλί του μπαινόβγαινε στα μπούτια μου, χαϊδεύοντας τα υγρά μου μουνόχειλα…

Του έδωσα το μπουκάλι, λέγοντας του:

-    «…έλα καύλα μου, άνοιξέ το…»

…Το πήρε από τα χέρια μου, και το κατέβασε χαμηλά, σπρώχνοντας ελαφρά, στον κόλπο μου… Έβγαλα έναν βαθύ αναστεναγμό, ενώ με το χέρι μου τραβούσα το στρινγκάκι μου, ζητώντας του να το χώσει πολύ βαθιά…

Το έσπρωξε μαλακά και σταθερά, κι άρχισε να χάνεται μέσα μου… Ένιωθα τον χοντρό λαιμό του μπουκαλιού, να μου ανοίγει το μουνί… Κι όταν εκείνος το έβγαζε λίγο βλέποντας το μουνί μου να ξεσκίζεται, με μια βίαιη κίνηση της λεκάνης μου, το ξαναέβαζα μέσα, φωνάζοντάς του:

-    «Χώστο όλο… άνοιξέ μου τη μουνάρα…».

Σε λίγο το έβγαλε, προκειμένου να το ανοίξει. Ο φελλός πετάχτηκε με δύναμη στο ταβάνι, κι έβαλε τα ποτήρια στο στόμιο. Τα ποτήρια γέμισαν, και στο ένα από αυτά βρέθηκε να… κολυμπάει ο πούτσος του.
Αμέσως μετά, το έβαλα στο στόμα μου, και ήπια το μισό. Το ίδιο έκανε κι εκείνος.

Στη συνέχεια ξαναγέμισε τα ποτήρια μας, τον πήρα από το χέρι και τον τράβηξα ελαφρά προς την τζαμαρία, φορώντας πάντα το στρινγκάκι μου και τις γόβες. Με ακολούθησε σαν υπνωτισμένος, και χωρίς να μπορεί να σκεφθεί από την καύλα, ότι πάμε ολόγυμνοι σε σημείο που πολύ πιθανόν να μας δουν από τα απέναντι κτίρια, κάτι που ήθελα όσο τίποτε άλλο…

Ακούμπησα την τζαμαρία και κόλλησα τα βυζιά μου στο τζάμι, ενώ κουνώντας κυκλικά και προς τα πίσω τον κώλο μου, έπαιζα με το όρθιο καυλί του. Τον εκλιπαρούσα να με γαμήσει εκεί, στα όρθια, μπροστά στη τζαμαρία, κάτι που τελικά έγινε.

Κι ενώ τα υγρά μου έτρεχαν ποτάμι στα μπούτια μου, με τράβηξε προς το γραφείο που καθόταν πριν λίγο. Με μια κίνηση έριξε στο πάτωμα ότι υπήρχε πάνω σ’ αυτό, και με ξάπλωσε με τα πόδια ψηλά κι ανοιχτά, ενώ ταυτόχρονα άδειαζε τη σαμπάνια που υπήρχε στο ποτήρι του πάνω στο γυμνό κορμί μου…

Του είπα ψιθυρίζοντας με ηδυπάθεια:

-    «…έλα καύλα μου, γάμησε τη γραμματέα σου. Έλα κύριε διευθυντά μου, γάμησε τη. Έτσι γαμιούνται όλες οι γραμματείς με τους διευθυντές τους. Έλα λοιπόν, πάρε με…»

…Γαμιόμασταν σαν παράνομοι εραστές για πάνω από δύο ώρες, με τους οργασμούς μου να διαδέχονται ο ένας τον άλλον, πετώντας τα καυτά μου υγρά σχεδόν μέχρι το πρόσωπό του. Κάποιες φορές, λίγο πριν χύσω, του ζήταγα να βάλει το πρόσωπό του κοντά στο μουνί μου, για να τον χύσω στο στόμα!

Χρησιμοποιούσα πλέον ένα εντελώς βρώμικο και πρόστυχο λεξιλόγιο, που με έκανε να φαντάζω στα μάτια του σαν μια τσούλα, μια πουτάνα. Αλλά ήταν φανερό ότι αυτό τον καύλωνε αφάνταστα μιλώντας έτσι την ώρα που γαμιόμουν. Το ίδιο καύλωνα κι εγώ.

Εκείνο που τον εντυπωσίασε ήταν το ότι δεν θέλησα να βγάλω το στρινγκάκι μου, που καθ’ όλη τη διάρκεια που γαμιόμασταν, το τραβούσα με μανία από τα κορδονάκια, για να χώνεται ανάμεσα στα μουνόχειλά μου. Αποτέλεσμα ήταν, η τριβή του πούτσου του μ’ αυτό όσο μπαινόβγαινε στην ανοιχτή μουνάρα μου να πολλαπλασιάζει την καύλα του…

Ο τρόπος που γαμιόμουν ήταν διαφορετικός απ’ ότι μέχρι τότε. Η γυναίκα, δεν γαμιόμουν απλά. Είχα την εντύπωση ότι το καυλί του, γαμούσε όλη μου την ύπαρξη… το μουνί, τον κώλο, τα βυζιά και πάνω απ’ όλα το μυαλό!

Κάθε φορά που ο πούτσος του βυθιζόταν βαθιά μέσα μου, σπαρταρούσα και μούγκριζα ζητώντας του να μου τον χώσει πιο βαθιά, ενώ ήδη μου σφυροκοπούσε με μανία τον τράχηλο της μήτρας, στα βάθη του πλημμυρισμένου από υγρά και χύσια μουνιού μου. Σήκωνα τη λεκάνη μου ψηλά, στη προσπάθειά μου να γαμηθώ όσο το δυνατόν πιο δυνατά, βαθιά και απολαυστικά, ενώ στιγμή δεν σταμάτησα να τον ρωτάω αν μας βλέπουν.

Τον είχα πολύ βαθιά μέσα μου, όταν για πρώτη φορά μου είπε ότι μας βλέπουν πολλοί από απέναντι. Ένας πρωτόγνωρος οργασμός, που ποτέ άλλοτε δεν είχα βιώσει ήρθε… μαζί με ατέλειωτους σπασμούς. Τα χύσια μου να εκτοξεύονται στη κοιλιά του, το στήθος του, το πρόσωπό του, και εκείνος να συνεχίζει να καρφώνει το καυλί του στο ορθάνοιχτο μουνί μου.

Δεν άντεξα, κι έβγαλα μια κραυγή…

-    «…Γάμα τη γραμματέα σου να σε βλέπουν τι μουνί γαμάς διευθυντά μου…‼!».

-    «Σ’ αρέσει να γαμιέσαι με τον διευθυντή σου μωρό μου;», με ρώτησε.

-    «Μ’ αρέσει να γαμιέμαι με όλους καύλα μου, αλλά με τον διευθυντή μου περισσότερο. Αφού πρώτα κάνω τα πάντα τις ώρες της δουλειάς, για να είναι όλη μέρα καυλωμένος. Και, μη με ξαναπείς μωρό σου!!! Δεν είμαι μωρό. Είμαι μια παντρεμένη μουνάρα τριάντα οκτώ ετών, που ο άντρας μου ήθελε να με κάνει πουτάνα. Μια γαμημένη μουνάρα! Και τα κατάφερε!!! Έτσι θέλω να με λες από εδώ και στο εξής: Γαμημένη μουνάρα…»

Ένιωθα μια απίστευτη καύλα μιλώντας στον άνδρα μου τόσο πρόστυχα… τόσο χυδαία. Εκείνος κρεμόταν από τα χείλη μου, και ρούφαγε ηδονικά την κάθε μου φράση… την κάθε λέξη. Του άρεσε, τον καύλωνε!

Συνεχίσαμε λοιπόν αυτό το λεκτικό όργιο, που γαμούσε ανελέητα τα μυαλά μας!!!

-    «Έτσι θα κάνεις μουνάρα μου στη καινούργια σου δουλειά;» Με ρώτησε.

-    «Ναι καύλα μου… ναι. Άλλωστε γι’ αυτό θα πάω να δουλέψω. Να τον καυλώνω και να με γαμάει όλη μέρα, να τον παίρνω, να πάρω πίσω τα χαμένα μου χρόνια που το 'παιζα ηθική σύζυγος η ηλίθια. Ενώ η γυναίκα παντρεμένη ή όχι πρέπει να ζει για το γαμήσι. Να γαμιέται σε κάθε ευκαιρία…»

-    «Σαν πουτάνα καυλιάρα μου…;» Ρώτησε.

-    «Όχι αγόρι μου. Οι πουτάνες δεν χαίρονται αυτό που κάνουν. Σαν καυλιάρα γυναίκα θέλω να γαμιέμαι. Σαν αχόρταγη μουνάρα που τη θέλουν όλοι γιατί η καύλα της φαίνεται από μακριά… από το περπάτημά της, το βλέμμα της, το ντύσιμό της. Αααχ! Αυτό το ντύσιμο καυλιάρη μου. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς ντυμένη σαν κυρία…».

Τα τελευταία μου λόγια τον έκαναν να τρελαθεί από καύλα, και το σπέρμα του ερχόταν, κάτι που κατάλαβε και τραβήχτηκε, βγάζοντας το καυλί του από τη μουνάρα μου, και γυρίζοντας το σώμα μου κατά 180ο  πάνω στο γραφείο πού με γαμούσε, βρέθηκα με το κεφάλι κρεμασμένο στο κενό, και το στόμα ανοιχτό λίγα εκατοστά από τον πούτσο του, που άρχισε να εκτοξεύει το σπέρμα στο πρόσωπο, τα μάτια, τα μαλλιά και τα στήθη μου…

Όταν και η τελευταία σταγόνα είχε εκτοξευθεί, πήρα το καυλί του ολόκληρο στο στόμα μου, και το έγλυφα, ρουφώντας το και σφίγγοντάς το με τα χείλη μου. Ήταν όρθιος, και με έβλεπε ξαπλωμένη ανάσκελα, με τα πόδια ορθάνοιχτα και με το κεφάλι μου κρεμασμένο έξω από το γραφείο, να λατρεύω το καυλί του με το στόμα μου, που όταν έβγαινε για λίγο, με την στύση του στο 80%, ήταν μελανό και πλημμυρισμένο στα υγρά, που ήταν δικό του σπέρμα, δικό μου μουνόχυμα και πολύ σάλιο.

Έδειχνε, κι έτσι ήταν, να νιώθει την ίδια ηδονή πού ένιωθε όταν γαμιόμασταν. Το ίδιο κι εγώ. Δεν άργησε να έχει μια δεύτερη δυνατή στύση, κάτι πού με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ήθελα τόσο πολύ να ξαναγαμηθώ. Ήθελα τόσο πολύ να υπάρχει άλλος ένας άντρας, που θα με γαμούσε, μέχρι ο άνδρας μου να είναι και πάλι σε θέση να με ξεσκίσει. Και γιατί όχι, να με έπαιρναν κι οι δυο μαζί, κάτι που τελευταία είχε μπει βαθιά στο μυαλό μου.

Σηκώθηκα από το γραφείο και πήγα στον δερμάτινο καναπέ, όπου γονάτισα, ακουμπώντας τους αγκώνες μου στη πλάτη του καναπέ, πετώντας τη μουνάρα μου μπροστά του, έτοιμη για να γαμηθώ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγη ώρα, στημένη στα τέσσερα.

Το δεύτερο συνεχόμενο γαμήσι, ήταν απολαυστικότερο για μένα, αλλά και για εκείνον, γιατί παρά την απίστευτη καύλα μας λόγω του ότι δεν σταμάτησα στιγμή να φαντασιώνομαι ότι γαμιέμαι με κάποιον υποτιθέμενο διευθυντή μου, κάτι που ήταν προφανές ότι μου έδινε επί πλέον ηδονή.
Πίστευα ακράδαντα, ότι δεν έβλεπε την ώρα, που θα με άκουγε να του λέω ότι θέλω να γαμηθώ με άλλον, και ήθελε να είναι παρών σ’ αυτό μου το γαμήσι.

Τελειώσαμε μετά από σαράντα πέντε λεπτά, κατάκοποι αλλά εγώ να μην θέλω να ντυθώ με τίποτε για να φύγουμε για το σπίτι, ελπίζοντας ότι, θα γαμιόμασταν για άλλη μια φορά.

Κι ενώ ο Gunar είχε απλωθεί στον καναπέ κατάκοπος για πάρει λίγες δυνάμεις, εγώ δεν σταμάτησα να βηματίζω μπροστά στη τζαμαρία, φορώντας πάντα το πλημμυρισμένο από κάθε λογής υγρά πού είχε ρουφήξει στρινγκάκι, και τις γόβες, χαϊδεύοντας πότε τα στήθη μου και πότε το μουνί μου.

Τελικά, δεν γαμηθήκαμε για τρίτη φορά, προς μεγάλη μου λύπη. Έτσι, με βαριά καρδιά, έβαλα το φόρεμά μου, παρ’ όλο που ήθελα αν ήταν δυνατό να πάω γυμνή μέχρι το υπόγειο του κτιρίου, που βρισκόταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό μας. Το ρίσκο ότι κάποιος θα μ’ έβλεπε έτσι να κυκλοφορώ στο κτίριο, μ’ έκανε να υγραίνομαι.

Αυτό που ο Gunar μου ζητούσε τόσα χρόνια, μπορεί να άργησα πολύ να αποδεχθώ και να εφαρμόσω, όμως με είχε συνεπάρει και είχα γίνει πλέον μανιώδης επιδειξίας, και όχι μόνο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")