Η συνάδελφος από το νοσοκομείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Μάνο και θα ήθελα να σου διηγηθώ μια περιπέτεια μου που θα μου μείνει αξέχαστη. Έχει συμβεί πριν από 6 χρόνια και μόνο που θυμάμαι τα γεγονότα, καυλώνω και χύνω.

 

Ήταν η εποχή που δούλευα σε ένα νοσοκομείο στην Γερμανία. Είχα ήδη μια άτυχη σχέση με συνάδελφο του τμήματος και είχα αποφασίσει ποτέ ξανά με άτομο στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Μόλις όμως ήρθε η νέα συνάδελφος άλλαξα αμέσως άποψη. Ήταν 1.65 με κόκκινα μαλλιά «καρφάκια» στητό μικρό στήθος, κωλομέρια σαν μικρά πεπόνια και το ατού της φανταστικά γαλαζοπράσινα μάτια. Αυτή ήταν ένα μίγμα Ουγγαρίας και Κροάτισσας ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα! Είχε όμως φίλο και μάλιστα Σικελό. Έτσι αποφάσισα να είμαι διακριτικός μαζί της. Αυτή είχε όμως άλλη γνώμη.

Τυχαία αγγίγματα, προκλητικά στησίματα, αναφορές στο τι αρέσει σε μια σκορπίνα σχετικά με το σεξ, με έκαναν κάθε φορά που είχα βάρδια μαζί της να περπατώ σκυμμένος προς τα μπρος για να μην φαίνεται το φούσκωμα. Σιγά-σιγά μιλούσαμε για όλα.. Εκεί μου είπε ότι ο φίλος της είχε να την αγγίξει μήνες. Ακόμα και τα σαββατόβραδα αυτός καθόταν στο σπίτι και αυτή έβγαινε έξω με φίλους.

Έτσι της είπα και εγώ ότι είχα μια εμπειρία με ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα και με προέτρεψε να της πω όλες τις λεπτομέρειες. Έτσι ξεκίνησε μια παράξενη σχέση. Ερχόταν στο σπίτι μου, μαγειρεύαμε, πίναμε αρκετό κρασί, μου άφηνε να βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της να της χαϊδεύω την κλειτορίδα να την κάνω να τελειώνει, αλλά μέχρι εκεί εγώ τίποτα!

Είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτήν την ιστορία όταν μου τηλεφώνησε ότι θέλει να έρθει μαζί μου για Σαββατοκύριακο σε μια άλλη πόλη για εκδρομή. Δεν είπα τίποτα και της είπα να έρθει. Αφού βγήκαμε το βράδυ για ποτό με τους φίλους μου πήγαμε για ύπνο… ξαπλώσαμε στο ίδιο κρεβάτι φορώντας μόνο τα εσώρουχα.

Ξαπλώσαμε στο στυλ της «κουτάλας» και έχωσε τα πόδια της ανάμεσα στα δικά μου, λέγοντας μου ότι κρύωνε. Ακουμπώντας τον κώλο της επάνω στον πούτσο μου αυτός ξύπνησε αμέσως. Στριφογύρισε λίγο την λεκάνη της σαν να ήθελε να τον κεντράρει! αποφάσισα να ορμήσω, θα την γαμούσα ήθελε δεν ήθελε.

Άρχισα να την φιλώ ελαφρά στον ώμο της και στον αυχένα της. Ήξερα ότι της άρεσε. Έχωσα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να την χαϊδεύω. Ένιωσα αμέσως την πρησμένη κλειτορίδα της. Άρχισε να αναστενάζει βαριά και πήρε στο στόμα της τα δάχτυλα από το άλλο μου χέρι. Μου τα έγλυφε και ολοένα και περισσότερο πίεζε την λεκάνη της επάνω μου της έβγαλα το σλιπ και μετά το δικό μου την γύρισα μπρούμυτα και ξάπλωσα επάνω της. Πέρασα το χέρι μου από κάτω της και συνέχιζα να της χαϊδεύω το μουνί της.

Ήταν μούσκεμα…

Έχωσα τον πούτσο μου ανάμεσα στα χείλη του μουνιού της ανοίγοντας τα. Το κεφάλι του πούτσου μου ξεκινούσε από την κωλοτρυπίδα της περνούσε από τα μουνόχειλα της και κατέληγε στην κλειτορίδα της. Την «γαμούσα» με αυτόν τον τρόπο και εγώ δεν ξέρω πόση ώρα.

Είχα χάσει κάθε έλεγχο. Από την καύλα μου το πουτσοκέφαλο μου είχα γίνει κατακόκκινο και τεράστιο σαν ζώο την «σφυροκοπούσα» από πίσω και τότε έγινε. Μπήκα μέσα της περισσότερο από λάθος παρά από σχεδιασμό αυτό που ήθελα εδώ και μήνες έγινε επιτέλους. Τέτοιο καυτό μουνί δεν είχα νιώσει. Με τον που έβαλα μέσα της τα μουνόχειλα της τον φυλάκισαν. Τον ρουφούσαν προς τα μέσα! ήταν σαν να το είχα μέσα σε καυτό βούτυρο.

Ένιωθα κάθε φορά που έμπαινα μέσα της να χτυπώ την μήτρα της. Με γύρισε απότομα και με καβάλησε. Η αγαπημένη της στάση. Χτυπούσε τα κωλομέρια της επάνω στα αρχίδια μου. Τα χέρια της μια στηριζόταν στο στήθος μου μια τραβούσαν τα μαλλιά της. Η καύλα της ήταν φανερή! Σε λίγα λεπτά άρχισε να χύνει!!!!

Ήταν εκτός εαυτού της έβαλα το χέρι στο στόμα γιατί άρχιζε να φωνάζει και δεν ήθελα να ξυπνήσουν οι άλλοι. Δεν σταματούσε να χύνει.

Μετά από τόσους μήνες «άνοιξαν οι ουρανοί». Και εγώ όμως δεν ήθελα και πολύ για να χύσω. Και σαν να το κατάλαβε, κατέβηκε από πάνω μου και τον πήρε στο στόμα της.

Τον ρουφούσε και ταυτόχρονα τον έπαιζε! Ένα από τα καλύτερα τσιμπούκια! Άρχισα να χύνω. Άρχισε να τα καταπίνει και αυτό με έκανε να χύσω ακόμη περισσότερο. Όλο μου το σώμα έτρεμε. Έτρεμα και έχυνα!

Από τότε διατηρήσαμε αυτήν την κρυφή σχέση για 3 χρόνια και ζήσαμε έντονες ερωτικές στιγμές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")