Η καυλιάρα φαρμακοποιός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν 27 ετών και έμενα σε κάποια επαρχιακή πόλη. Όπως όλοι, την περίοδο εκείνη έτσι και εγώ έπρεπε να ασκήσω τα εκλογικά μου δικαιώματα. Το ίδιο όμως και η σύζυγός μου, με τη διαφορά ότι ψηφίζει σε άλλη πόλη.

Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα της, με αποτέλεσμα να μείνω μόνος μου.
Δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάθισα στο pc μου και άρχισα να ψάχνω για μωράκια από την περιοχή μου. Οι πρώτες μέρες απέβησαν άκαρπες και είπα να τα παρατήσω, ώσπου γνώρισα την Γ.

Η Γ ήταν είκοσι πέντε ετών, φαρμακοποιός και όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε πολλά χαρίσματα. Στην αρχή λέγαμε διάφορα, ρίχνοντας πότε-πότε και κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο. Οι μέρες όμως περνούσαν και είχαμε καταφέρει μόνο να αλλάξουμε τηλέφωνα από όπου και τα είπαμε αρκετές φορές. Βλέποντας όμως τον χρόνο να κυλάει αποφάσισα να επισπεύσω λίγο τις διαδικασίες. Της είπα ότι σε λίγες μέρες η γυναίκα μου θα γυρνούσε και ότι αν ήταν να γίνει κάτι έπρεπε να γίνει σύντομα. Μετά από δύο ώρες περίπου δέχτηκα τηλεφώνημα για περαιτέρω συνεννόηση. Κλείσαμε ραντεβού κοντά στο σπίτι μου από όπου θα την έπαιρνα με το αυτοκίνητο και πήγα λίγο πιο νωρίς για κόψω κίνηση. Μετά από λίγο, ένα αυτοκίνητο παρκάρει απέναντι από το δικό μου και κοιτάω προσεχτικά.

Βλέπω ένα μωρό γύρω στα 1.65 με καστανό καρέ μαλλί, πολύ καλές αναλογίες (με χαρακτηριστικά μεγάλο στήθος) να κάνει τις τελευταίες διορθώσεις στο καθρεφτάκι του οδηγού. Παίρνει το κινητό της και καλεί τον αριθμό μου (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων). Απαντάω και την καλώ στο αυτοκίνητο μου. Αφού ήρθε και έγιναν οι απαραίτητες χειραψίες ξεκίνησα για το σπίτι ενός φίλου που μου είχε δώσει τα κλειδιά του. Στο δρόμο σιωπή. Τα λόγια ήταν περιττά. Η καύλα ήταν διάχυτη.

Μπήκαμε στο σπίτι και άναψα ένα μικρό φωτάκι ίσα-ίσα να βλέπουμε τον χώρο που δεν μας ήταν και ιδιαίτερα γνώριμος. Καθίσαμε στον καναπέ και έβαλα ποτάκια να χαλαρώσουμε. Δε θυμάμαι να ήπιαμε δεύτερη γουλιά. Έκανα επίθεση στον λαιμό της ενώ το χέρι μου είχε χωθεί ήδη κάτω από την φούστα της. Βογκητά άρχισαν να βγαίνουν από το μισάνοιχτο στόμα της καθώς εξερευνούσα με τη γλώσσα μου τους λοβούς των αφτιών της και δεν άργησα να νιώσω και την υγρασία ανάμεσα στα πόδια της. Το χέρι μου είχε σπρώξει στην άκρη το κιλοτάκι της και εξερευνούσε την κλειτορίδα της που είχε αρχίσει να διογκώνεται καθώς η Γ είχε ρίξει πίσω το κεφάλι της και απολάμβανε τα χάδια μου. Μετά από δυο-τρία λεπτά σηκώθηκα και άρχισα να τη γδύνω ξεκινώντας από την μπλούζα της. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν τα υπέροχα στήθη της.

Ακολούθησε το σουτιέν και με χαρά διαπίστωσα πως τα στήθη της έμειναν αγέρωχα. Παρά το μέγεθος και το βάρος δε κουνήθηκαν καθόλου. Οι ρώγες της δυσανάλογα μικρές αλλά μόλις έβαλα τη γλώσσα μου πάνω του άρχισαν να φουσκώνουν. Εντωμεταξύ το άλλο μου χέρι έβγαζε τη φούστα της με τη βοήθεια της και το κιλοτάκι ήταν θέμα δευτερολέπτων. Έπεσα με τα μούτρα στις βυζάρες της ενώ το χέρι μου δούλευε τώρα με τα εσωτερικά τοιχώματα του μουνιού της. Η υγρασία ήταν έντονη στην περιοχή πράγμα που με διευκόλυνε αφάνταστα.

Άρχισα να παίζω έντονα με το μουνί της, πότε τρίβοντας την κλειτορίδα και πότε να της γαμάω το μουνάκι με τα δάχτυλά μου που τώρα είχαν γίνει δύο. Τα βογκητά είχαν γίνει έντονα και ιδρώτας άρχισε να τρέχει και στους δυο μας, ειδικά δε σε εμένα που φορούσα ακόμα τα ρούχα μου. Σταμάτησα την προθέρμανση και άρχισα να γδύνομαι. Μόλις πετάχτηκε το καυλί μου έξω έβγαλε ένα επιφώνημα θαυμασμού και το άρπαξε στα χέρια της. Αφού το χάιδεψε για λίγο έσκυψε και έβαλε το κεφάλι του μέσα στο στόμα της. Το πιπίλησε και το έγλυψε για αρκετή ώρα μεγαλώνοντας τη διαδρομή φτάνοντας μέχρι τα μπαλάκια μου. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά το έγλυφε λίγο άτσαλα αλλά με την ώρα διορθώθηκε και άρχισε να το απολαμβάνει και η ίδια.

Δε το άφησα να συνεχιστεί για πολύ όμως γιατί η καύλα είχε ήδη φτάσει στα ύψη. Την έσπρωξα πίσω στον καναπέ και έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της. Το μουνάκι της γυάλιζε στο λιγοστό φως του δωματίου από τα υγρά της και το τέλειο ξύρισμα που είχε κάνει του έδινε μια απίστευτη υφή. Άρχισα με τη γλώσσα μου να παίζω με τα μουνόχειλά της και με τα δάχτυλά μου να χτυπάω και να τρίβω απαλά την κλειτορίδα της ενώ με το άλλο μου χέρι της χάιδευα τα βυζάκια της εναλλάξ και της τσιμπούσα τις ρώγες κάνοντας την να μουγκρίζει και να σιγοψιθυρίζει διάφορα ακαταλαβίστικα λόγια. Η γλώσσα προχώρησε πιο πάνω και τώρα είχα την κλειτορίδα της στο στόμα μου και την ρουφούσα. Η Γ με είχε πιάσει τώρα από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε πότε στην τρυπούλα της και πότε στην κλειτορίδα της.

Τα δυο μου δάκτυλα έκαναν πάλι αισθητή την παρουσία τους στην τρυπούλα της και ένιωσα το κορμί της να σχηματίζει ένα τόξο. Τα υγρά της μου είχαν γεμίσει το πρόσωπο και το καυλί μου κόντευε να σπάσει. Δε άντεξα πολύ και σηκώθηκα όρθιος. Την έπιασα από τα πόδια και τα έβαλα στους ώμους μου. Οδήγησα το καυλί μου στην τρυπούλα της και με μια κίνηση τον κάρφωσα απότομα μέσα της. Οι κραυγές πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την πολυκατοικία. Από ότι μου είπε αργότερα είχε πάνω από έξι μήνες αγάμητη. Αυτό βέβαια το είχα υποψιαστεί από το στενό κανάλι το οποίο προσπαθούσα να διασχίσω.

Όσο προχωρούσα τόσο πονούσα. Σιγά-σιγά και μετά από αλλεπάλληλες διαδρομές κατάφερα να την ανοίξω και η αίσθηση του πόνου έδωσε τη θέση της στη ηδονή. Οι κραυγές βέβαια δεν ελαττώθηκαν. Απλά άλλαξαν χροιά. Δεν ήταν πια κραυγές πόνου αλλά κραυγές καύλας. Η Γ είχε χάσει τον έλεγχο. Πετούσε τα μαξιλάρια του καναπέ και προσπαθούσε να βρει τρόπο να αλλάξει στάση, πράγμα αδύνατο καθώς είχα πέσει πάνω της και συνέχιζα να την καρφώνω με δύναμη και ταχύτητα.

Το πρώτο χύσιμο από μεριά της δεν άργησε να έρθει και οι κραυγές της γέμισαν το χώρο μαζί με επιφωνήματα τύπου «σκίσε με γαμιά μου» και άλλα. Όμως δε τελειώσαμε εκεί. Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε την γύρισα στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και μπήκα από πίσω της. Το μουνάκι της φλεγόταν και τα υγρά της με έκαναν να γλιστράω με άνεση μέσα της. Η τρυπούλα της τώρα είχε χαλαρώσει. Κυκλικές κινήσεις άρχισαν από μέρος της και σε συνδυασμό με τα καρφώματά μου έδιναν μια απίθανη αίσθηση.

Η καύλα άρχισε να με κυριεύει και οι αντοχές μου τελείωναν. Θέλοντας να παρατείνω το παιχνίδι μας βγήκα από μέσα της και έτσι όπως ήταν στα τέσσερα, βούτηξα το πρόσωπό μου στο μουνάκι της. Έγλυψα με μαεστρία την τρυπούλα της και ρούφηξα όλα τα υγρά που ανάβλυζαν από αυτή ενώ με τα χέρια μου χάιδευα τα βυζάκια της και έτριβα τις ρώγες της. Τα βογκητά έδιναν και έπαιρναν.

Η καύλα στο απροχώρητο. Σηκώνομαι και με μια κίνηση τον καρφώνω στο μουνάκι της. Τα υγρά της ποτάμι. Κινήθηκα δυο-τρεις φορές μέσα της και στη συνέχεια βγήκα και ακούμπησα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Ένα δυνατό «όχι» ακούστηκε και με ξενέρωσε. Δε το θεωρούσα απαραίτητο να της πάρω το κωλαράκι αλλά εκείνη την ώρα μου την έδωσε. Την έπιασα από τα μαλλιά και της είπα:

-    «Εδώ ήρθες για να γαμηθείς και δε σηκώνω όχι και μη. Αν δε γουστάρεις σήκω και φύγε!».

-    «Μη με πονέσεις…» μου είπε και μου χάιδεψε τον πούτσο.

Ξαναβούτηξα τον πούτσο μου για λίγο στο μουνάκι της να πάρω τα υγρά της και τον ξαναέβαλα στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισα να ασκώ πίεση και μετά από λίγο η τρυπούλα της υποχώρησε και μου άνοιξε το δρόμο. Επιφωνήματα πόνου ακούστηκαν και πάλι.

Σταμάτησα για λίγο για να με συνηθίσει και ξεκίνησα και πάλι να την οργώνω.

-    «Γδάρε μου την πλάτη…» άκουσα να λέει, πράγμα που με ξάφνιασε.

Παρόλα αυτά δε της χάλασα χατίρι. Έμπηξα τα νύχια μου στην πλάτη της και τα τράβηξα προς τα κάτω. Μια κραυγή ακούστηκε και μου είπε «καύλα». Την έπιασα τότε από τους ώμους και άρχισα να την καρφώνω με δύναμη. Ακολούθησαν στιγμές έντασης, καύλας και πάθους και καταλήξαμε να χύσουμε ταυτόχρονα, αυτή στο χεράκι της που τόση ώρα έτριβε το μουνάκι της και εγώ στο κωλαράκι της που πλέον είχε ξεχειλώσει.

Πέσαμε και οι δυο ξάπλα στον καναπέ έτσι όπως είμαστε και μείναμε εκεί μέχρι να βρούμε την ανάσα μας. Η βραδιά τελείωσε μετά από λίγο γιατί μας είχε πάρει και το ξημέρωμα.

Με την Γ όμως βρισκόμαστε ακόμα και σήμερα και κάθε φορά είναι και καλύτερη.
Μάλιστα τώρα σκεφτόμαστε να βάλουμε και κανένα άλλο μωράκι στην παρέα μας καθώς η Γ ενδιαφέρεται για hot καταστάσεις.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")