Ο πόθος νίκησε τη λογική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία μου είναι δυστυχώς… αληθινή... Και λέω δυστυχώς γιατί η λογική τελικά δεν μπόρεσε να νικήσει τον πόθο. Εγώ είμαι ο Άγγελος 31 ετών και τρία χρόνια παντρεμένος με την Βούλα. Η Αγνή μια 25άρα τελειόφοιτος ιατρικής παντρεμένη δυο χρόνια με τον Θέμη, αδερφό της γυναίκας μου.

Όλα άρχισαν από την πρώτη γνωριμία όταν ο Θέμης μας σύστησε την Αγνή κι επισημοποίησε τον δεσμό τους που κατέληξε γρήγορα σε γάμο. Από την αρχή υπήρχε μια έλξη, ένα αθώο φλερτ, κάποιες χλιαρές ματιές. Πολλές φορές καθόμασταν στο τζάκι και μιλάγαμε ώρες ολάκερες και πάντα υπήρχε μια ερωτική διάθεση που ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια της σκέψης.

Αρκετές φορές με πρόσχημα κάποιες δήθεν άγαρμπες ματιές μου που ήξερα καλά ότι της καταλάβαινε, κοιτούσα τα στήθη, τον κώλο ή τα μπούτια της θέλοντας να δώσω πιο έντονο χαρακτήρα σε αυτό το φλερτ. Εκείνη είχε αποκωδικοποιήσει αυτές τις ματιές, σίγουρα, εφόσον γνώριζε καλά ότι δεν ήμουν πρωτάρης και θα μπορούσα να κοιτώ πιο προσεχτικά!

Ένα βράδυ που η γυναίκα μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο κι έκανε πεντικιούρ, καθόμασταν στο καναπέ και μιλούσαμε για παλιές σχέσεις. Πως βγήκε η συζήτηση δεν θυμάμαι. Μιλούσαμε, τόσο χαμηλόφωνα, όσο και δυνατά μαζί, ώστε από τη μια να δίνουμε το αθώο στίγμα μας στη γυναίκα μου ότι δήθεν μιλάμε γενικά, αλλά κι από την άλλη να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς λέμε. Το παιχνίδι το συνέχισα εγώ κι η Αγνή ακολούθησε ευχαρίστως. Ήταν η πρώτη απόδειξη ότι τα συναισθήματα που ένοιωθα εγώ δεν ήταν ξένα και για εκείνη.

Η συζήτηση γινόταν όλο και πιο καυτή κι από τις σχέσεις πέρασε στις επιθυμίες. Της είπα την μεγάλη μου φαντασίωση ότι θα ήθελα πολύ να μαλακιστώ μπροστά σε μία γυναίκα βλέποντας απλά και μόνο τα μπουτάκια της μισάνοιχτα μέχρι το γυμνό μουνί της. Τα μάτια μου εξερευνούσαν τις αντιδράσεις της. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν ερεθισμένη και δεν άργησε να μου το επιβεβαιώσει. Καθόταν σταυροπόδι κι εγώ με ένα σορτσάκι κοντό και λεπτό. Σε μια στιγμή άρχισε το πέος μου να διαγράφετε στο εσώρουχο μου.

Το είδε… δεν κώλωσε αλλά χαλάρωσε το δέσιμο των ποδιών της, φανερώνοντας μου τα μπουτάκια της ψηλά κοντά στο εσώρουχο και συνέχισε να μιλά κανονικά. Εκεί που με τελείωσε όμως ήταν όταν μου φανέρωσε κι εκείνη τη δική της φαντασίωση. Μου είπε ότι θα ήθελε να τη γαμάει κάποιος και εκείνον να τον πηδάει ταυτόχρονα κάποιος άλλος. Καθάρισα…! Έχασα την μιλιά μου…

Ο καιρός περνούσε με σκηνικά του ίδιου χαλαρού ρυθμού, άλλοτε με πιο έντονες στιχομυθίες κι άλλοτε με τη λογική ότι είναι κουνιάδα μου κι είχαμε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις να συζητήσουμε. Κάποιες άλλες φορές είχα την αίσθηση ή και τον φόβο αν θέλετε ότι μπορεί να είχε πετάξει και καμιά μαλακία στον άντρα της. Όπως ότι την κοιτούσα με άλλο μάτι. Τις υποψίες μου ενίσχυαν ότι τελευταία ο Θέμης πολλές φορές δεν την άφηνε να μιλάμε χαλαρά ή να καθόμαστε μαζί στο τζάκι το βράδυ και να τα λέμε όπως παλιά.

Εφεύρισκε κάποιες βλαμμένες δικαιολογίες του στιλ: «Να πάει να του σιδερώσει κάνα πουκάμισο», «Να του φτιάξει κανένα καφέ» ή «Να του βρει κάτι στο ίντερνετ» μιας και δεν είχε αυτός κι αδελφή ιδέα από κάτι τέτοια. Εγώ φυσικά σαν παλιά πουτάνα με πολλές γυναίκες στο παρελθόν του έσπαγα τις υποψίες με κινήσεις εντελώς φυσιολογικές κα αντιστρόφως ανάλογες από ότι θα περίμενε όπως «άσε θα την πάω εγώ την Αγνή στη δουλειά της» ή «άσε θα σε βοηθήσω εγώ στο δίκτυο», δείχνοντας του έτσι ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι δεν θέλω να του πηδήξω τη γυναίκα.

Το θέμα βέβαια είναι ότι εγώ ήθελα πολύ όχι μόνο να τη πηδήξω αλλά να τη γαμάω συνέχεια, ατελείωτα κι αισχρά. Ήθελα να την πάρω από το κώλο και να βλέπω τη ματιά της να κινείτε στα όρια της ηδονής και του πόνου. Ήθελα να την γαμήσω παρέα με τον φίλο μου τον Αχιλλέα με την βοϊδόπουτσα των 28 εκατοστών που βέβαια δεν είχε ιδέα για όλο αυτό το σκηνικό που συνέβαινε στο μυαλό μου. Ήθελα να την πάρω παρτούζα στο καφενείο που σύχναζα, να κλείσουμε την πόρτα και να την πάρουμε νουμεράδα καμιά δεκαριά μέχρι τελικής πτώσεως.

Ήθελα να της χύσω στη μήτρα και να τη γκαστρώσω. Ναι να την γκαστρώσω κυριολεκτικά μιας κι ο δικός της τρία χρόνια προσπαθεί και δεν το καταφέρνει.  Όμως όλα αυτά στη φαντασία μου μέσα από ενοχές και διαμαρτυρίες του νου και της αλήθειας. Δεν σας κρύβω ότι μαλακίστηκα πολλές φορές για πάρτη της και μάλιστα το ευχαριστήθηκα παρόλο τους ηθικούς ενδοιασμούς. Δεν σας κρύβω ότι τον έπαιξα και μέσα στο σπίτι τους κρατώντας μια φωτογραφία της στα χέρια μου.

Τη θυμάμαι καλά αυτή την φάση. Ο Θέμης μου είχε μιλήσει για το ότι δυσκολεύονται να κάνουν παιδί. Στη συζήτηση τον προέτρεψα να κάνουν συχνά έρωτα και μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει λόγω εργασίας. Του είπα να πάρουν άδεια και να πάνε κάνα 20ήμερο διακοπές και να το κάνουν ασταμάτητα καθημερινά κι αυτός με παξιμάδιασε λέγοντας μου ότι λόγω ιδιοσυγκρασίας δεν μπορεί να το κάνει πάνω από δύο άντε τρεις φορές την εβδομάδα! Τρελάθηκα αυτό το μουνί δυο - τρεις φορές την εβδομάδα; Δυο - τρεις την μέρα θέλει κι αν της φτάνουν.

Από εκείνη την στιγμή η αλήθεια είναι ότι πήγα να δυναμώσω τη φωνή του πάθους μου ώστε να την ωθήσω κι αυτή στο παιχνίδι. Ήθελα πια όσο τίποτα άλλο να την γαμήσω. Αυτή αντιδρούσε με μαεστρία κι ώριμα αποφεύγοντας με για λίγες μέρες.

Μια φορά όμως άφησε μια πολύ μικρή χαραμάδα ανοιχτή κι αυτή ήταν που τελικά άρχισε να φέρνει τις κινήσεις μας σε μια πιο ερωτική διάθεση. Σε αυτό φυσικά βοήθησε όταν της είπα ψέματα ότι έχω ξεκινήσει μια παράλληλη σχέση με μια άλλη. Η αντίδρασή της ήταν καλή και εννοώ καλή γιατί δεν έδειξε κάποια ζήλια που σήμαινε ότι και να την πηδούσα δεν θα μου δημιουργούσε προβλήματα στο μέλλον όσον αφορά συναισθηματικές εμπλοκές και από την άλλη της έδωσα να καταλάβει ότι γαμάω και δεν είμαι προσκολλημένος στην γυναίκα μου. Να της το έλεγε αποκλείετε γιατί θα χαλάγαμε τις σχέσεις μας αλλά κι αν το έλεγε ποιος θα την πίστευε.

Σε συζήτηση που είχαμε μετά από μακροχρόνια προσπάθεια μου να της δείξω ότι θέλω να την πάρω μου είπε τελικά ότι «δεν έχει κερατώσει ποτέ τον άντρα της το Θέμη.... αλλά το έχει σκεφτεί. Μπίγκο! Εκεί κατάλαβα πλέον ότι αργά ή γρήγορα θα πηδιόμασταν. Το κατάλαβε φυσικά κι αυτή χωρίς όμως να κάνει σπασμωδικές κινήσεις ή πονηριές ματιές που συνήθως συναντάς σε αδιάφορες πλέον της μιας νύχτας γυναίκες

Δεν άργησε. Τρεις μέρες αργότερα με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε αν μπορούσα να περάσω από την δουλειά της και να την βοηθήσω να μεταφέρει σπίτι της κάποια πράγματα. Περπατούσαμε ανάμεσα στο κρύο και φτάναμε στο Μετρό. Υπήρχε μια δυνατή σιωπή που δεν χαρακτήριζε ούτε αυτή ούτε εμένα Ήταν όλα ξεκάθαρα ότι ξεπερνούσαμε σιγά-σιγά τα όρια. Κατεβήκαμε στην αποβάθρα, η σιωπή μεγάλωσε…

Δεν αντέξαμε… Άρχισα να τη φιλάω με πάθος και ένταση κι αυτή ανταπέδιδε με θέρμη τα φιλιά μου. Τη στρίμωξα σε μια γωνία και της έχωσα το δάχτυλό μου στη κιλότα και της άνοιξα τα μουνόχειλα με τέχνη. Ήταν έτοιμη να κλάψει από την ένταση και την προσμονή. Ένιωθα σαν πρωτάρης που θέλω να της τον χώσω για να μετρήσω μια γκόμενα ακόμα....

Ήρθε το τρένο. Μπήκαμε σιωπηλοί βγήκαμε επίσης σιωπηλοί στην επόμενη στάση. Ανεβήκαμε και σαν να τρέχουμε πήγαμε σ’ ένα στενάκι πίσω από το σταθμό. Είχε νυχτώσει. Την έβαλα στο καπό ενός αυτοκινήτου, χαμήλωσα το κεφάλι κι άρχισα να της γλείφω το μουνί λες και ήμασταν στο κρεβάτι χαλαροί και μόνοι. Δεν είχα βγάλει το στρινγκάκι κι η γλώσσα μου το έσπρωχνε μέσα στο μουνάκι της. Βογκούσε. Έσκισα το εσώρουχο της με τα δόντια κι έχωσα την γλώσσα μου στη πυρωμένη σάρκα του μουνιού της.

Ούρλιαξε αλλά ο αέρας μας βοηθούσε κι έτσι δεν μας άκουγε κανείς. Το καυλί μου πλέον ήταν έτοιμο να νιώσει την πιο παράξενη κι άπρεπη ηδονή. Πλέον γαμούσα τη συννυφάδα μου. Γαμούσα μια γυναίκα που ήθελα και ποθούσα. Την γαμούσα γρήγορα και τρυφερά μαζί. Ήμαστε μούσκεμα στον ιδρώτα κι ας πλησίαζε η θερμοκρασία τους 0° C. Μου ψιθύριζε στ’ αφτί:

-    «Σε θέλω! Σε θέλω πολύ! Θέλω πολύ γαμήσι! Θέλω να γίνω η πουτάνα σου. Θέλω να γίνω η πουτάνα που την παίρνουν νουμεράδα!»

Πριν καλά - καλά το καταλάβω άρχισε να χύνει. Έχυνε, έχυνε, έχυνε πέντε λεπτά. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Έχυνε και με κοίταγε στα μάτια ανάμεσα στους αχνούς που έβγαζε η καύλα μας και το κρύο. Ήτανε τόσο γλυκιά, τόσο ευτυχισμένη από την στιγμή. Δάκρυα τρέχανε από τα μάτια της. Έχυνε και μου έλεγε:

-    «Χύνω αγόρι μου...χύνω!!!»

-    «Κι εγώ χύνω μάτια μου!!!», απάντησα.

Την έχυσα στην κοιλίτσα. Δεν είχα χύσει ποτέ τόσο έντονα λες και αυτό το χύσιμο ήταν κάτι διαφορετικό... λες και έχυνα πρώτη φορά!

Αγνή γαμιόμαστε παθιασμένα κι ακόλαστα συνέχεια σχεδόν ένα χρόνο. Σε πήρα στις τουαλέτες ενός εμπορικού κέντρου. Σε πήρα στο ίδιο μου το κρεβάτι. Σε πήρα στο ασανσέρ του νοσοκομείου σου ένα βράδυ εφημερίας. Σε πήρα πάνω στο γραφείο μου. Σε πήρα στο ίδιο σου το σπίτι, πλάι στο τζάκι που κάναμε τις συζητήσεις μας. Σε πήρα σε αυτοκίνητα. Σε πήρα στις διακοπές που είχαμε πάει όλοι μαζί. Σε πήρα μέσα στο πλοίο. Σε πήρα παντού. Και πριν τρεις μέρες σε πήρα μέσω του σώματος ενός άλλου πραγματοποιώντας την φαντασίωση σου.

Ναι, είναι αλήθεια ότι το είχα βάλει σκοπό να την πραγματοποιήσω βλέποντας πόσο την επιθυμείς και την θέλεις. Την σχεδίαζα καιρό και σχολαστικά. Ήξερα ότι έχεις το συνέδριο στο Μιλάνο. Ήξερα ότι είχες δηλώσει συμμετοχή. Ήξερα το πρόγραμμα. Ήξερα ότι το Σάββατο έχεις κενό μέχρι την επίσημη λήξη της Κυριακής. Ήξερα ότι γυρνάς πίσω ξημερώματα της Δευτέρας.

Έτσι, σου ζήτησα να πετάξεις αυτό το κενό διάστημα στην Ρώμη για να βρεθούμε. Τα εισιτήρια τα είχα κανονίσει. Εγώ είχα επίσης κανονίσει το καθιερωμένο εξαμηνιαίο meeting της εταιρίας στις Βρυξέλλες να γίνει το διάστημα του συνεδρίου σου. Μου ήταν εύκολο αφού εγώ έχω αναλάβει το πρόγραμμα. Έτσι και το 18ωρο κενό του Σαββάτου το κανόνισα με το πρόσχημα της μεταβίβασης μου στο Άμστερνταμ για δουλειές. Μου ήταν κι αυτό εύκολο και ικανοποιητικό σαν κάλυψη.

Από εκεί πετάξαμε με τον Herny για την Ρώμη. Ο Herny είχε φροντίσει για το κλειδί του διαμερίσματος 9 στον 4ο όροφο στην πολυκατοικία της Via Bravaria 23 και για όσα άλλα πράγματα είχε η θυρίδα 408 στο διεθνές αεροδρόμιο της Ιταλικής πρωτεύουσας. Αυτός μου έστειλε το αντικλείδι της θυρίδας που σου έδωσα, με μελλοντικές εξηγήσεις και την απορία της ματιάς σου, πριν φύγω για Βρυξέλλες την Τρίτη. Ο Herny είναι Σουριναμολλανδός φίλος και συνεργάτης από παλιά πρώην στην Ρώμη και νυν στο Άμστερνταμ. Μόλις έμαθα ότι διατηρεί ακόμη σπίτι στην Ρώμη, το σχέδιο ξεκίνησε.

Ήξερα ότι είχε προτιμήσεις στους άντρες, το είχαμε συζητήσει παλιά, αλλά για τις επιδόσεις του στις γυναίκες δεν το ήξερα. Με δεδομένο τον τόπο και τον χρόνο έψαχνα το πρόσωπο που θα πραγματώσει την φαντασίωση σου. Διερευνώντας μαζί τις πιθανότητες και τα πρόσωπα δέχτηκα την προσφορά του. Τις ικανότητες και τα προσόντα του δεν τα γνώριζα ούτε τα φανταζόμουνα. Μαζί τα ανακαλύψαμε, σ’ αυτό το θαυμάσιο διαμέρισμα με φόντο το γεφύρι του Giuseppe Mazzini και γευτήκαμε τις ηδονές τους στα έσχατα όρια.

Χαθήκαμε στην δίνη του πάθους που μα οδηγούσε η επιθυμία σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια σου πίσω από την μάσκα της παντοτινής κι απόλυτης ανωνυμίας σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια σου που αναζητούσα με επιμονή καθώς η παρεμβολή του σώματος του μου έκοβε την θωριά.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ένταση, την ηδονή, τον πόθο σου και την κραυγή του τέλους σου. Θα μείνω με την αιώνια αμφιβολία αν αυτός ήταν αυτός που σου προκαλούσε αυτή την θύελλα των αισθήσεων ή η δική μου επιθυμία που χρησιμοποιούσε το σώμα του για αγωγό ήταν αυτή που σε αναστάτωνε και σε κατακτούσε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ και τίποτα από την συνεύρεση αυτή που μας συνεπήρε και παραλίγο να τα ανατρέψει όλα. Ευτυχώς ήρθες άγνωστη, έκρυψες μόνο την μορφή κι όχι τις αισθήσεις πίσω από την μάσκα κι έφυγες ανώνυμη ως προς την ταυτότητα αλλά μας σφράγισες επώνυμα και ανεξίτηλα με τις ηδονές που μας χάρισες απλόχερα.

Έχασες το αεροπλάνο αλλά ευτυχώς το τραίνο έδωσε την λύση και κανένας δεν κατάλαβε την απουσία σου Χτες σου είπα να δεις την ιστοσελίδα αυτή που θα γράψω κάτι για μας. Τώρα που το διαβάζεις σου λέω ότι τελειώσαμε οριστικά. Δεν θα σε ξαναπηδήξω. Δεν θα ξαναχαθώ στο χάος των ηδονών που μου προκαλείς. Όχι γιατί δεν το θέλω. Το θέλω όπως ο τυφλός το φως του. Αλλά γιατί δεν πρέπει, ο δρόμος αυτός μας οδηγεί στην καταστροφή, Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσεις κι εσύ. Τα υπόλοιπα θα σου τα πω από κοντά.

Είμαι βέβαιος ότι αυτό που έγινε δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Είμαι ευτυχισμένος που το έζησα κι απελπισμένος που θα πολεμήσω για να μην το ξαναζήσω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")