Η θεία η καυλιάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έχω ξαναγράψει για τη θεία μου. Όσο περνάει ο καιρός όμως και βλέπω γεγονότα, συνειδητοποιώ ότι η θεία μου είναι πολύ μεγάλη πουτάνα.
Και αρχίζω...


Η θεία έχει φύγει σε συγγενικό πρόσωπο μαζί με θείους παιδιά κλπ και εγώ χωρίς να χάσω ευκαιρία πήγα από το σπίτι της.
Η θεία μου είναι μια 37άρα πανύψηλη και χυμώδης γυναίκα που σε προηγούμενη φάση που είχα στείλει ιστορία, είχα δει μια κασέτα από φορητή κάμερα που είχε κάνει μια παρτούζα με κάποια άτομα και την είχε τραβήξει σε βίντεο.

Λογικό λοιπόν κάθε φορά που βρίσκω ευκαιρία να τρυπώνω μέσα στο σπίτι της και να ψάχνω για εσώρουχα ή ταινίες με λάγνο περιεχόμενο.
Μπαίνω λοιπόν μέσα στην κρεβατοκάμαρα και ψάχνοντας στο συρτάρι με τα εσώρουχα, ανακαλύπτω μια ταινία από αυτές των φορητών καμερών.
Όταν το βίντεο της άρχισε να παίζει, είδα τις σκάλες του σπιτιού της και έπειτα να ανοίγει η εξώπορτα της οικοδομής της.

Ένα αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω και δυο άτομα γύρισαν προς το μέρος της.
- Είσαι ο Κώστας; Ρώτησε η φωνή της θείας μου.
- Ναι. Εσύ είσαι η Γιάννα; Απάντησε αυτός που καθόταν από την πλευρά του συνοδηγού. Ο Γιάννης μας είπε τα καλύτερα.
Όλα αυτά γίνονται ενώ η θεία μου κρατάει την κάμερα στο χέρι της.

Οι τύποι μέσα στο αυτοκίνητο κοιτάζουν από τη μια απορημένοι, από την άλλη αχόρταγα προς το μέρος της.
Βλέποντας μια γυναίκα η οποία έχει ύψος (χωρίς υπερβολές) 1.80, με μακριά έως τη μέση μαύρα πυκνά μαλλιά..
Η θεία μου είναι πολύ χυμώδης. Μεγάλα στήθη που είναι σαν φούσκες γεμισμένες με νερό και κουνιούνται συνέχεια, ακόμη και που αναπνέει. Ένας τεράστιος όμως πολύ ωραίος κώλος που αν σκεφτείς να το γεμίσεις θα χρειαστείς μπουρί!!
Όμως σίγουρα λόγω του ύψους και των χαρακτηριστικών της, την λες απλά γυναικάρα και είμαι σίγουρος ότι κανένας δε θα έλεγε όχι για ένα κρεβάτι μαζί της.

Μπαίνοντας λοιπόν η θεία μέσα, στο πίσω κάθισμα ρώτησε αν μπορεί να τραβήξει σε κάμερα όλη τη φάση και ο ένας απάντησε:
- Αν δε πάθει έμφραγμα ο άντρας σου…
- Πάντα έτσι ντύνεσαι; Ρώτησε ο οδηγός ενώ το αμάξι είχε ξεκινήσει.
Ο άντρας που καθόταν δίπλα, πήρε την κάμερα από τη θεία και τη γύρισε προς το μέρος της. Φορούσε μια απίστευτα μίνι φούστα η οποία είχε σηκωθεί μέχρι το κυλοττάκι της και ένα μπλουζάκι που εμφανώς τόνιζε το ντεκολτέ της, χωρίς να φοράει σουτιέν. Πραγματικά πολύ προκλητική εμφάνιση.
- Μου είπε ο Γιάννης ότι είσαστε κάλοι του φίλοι και εγώ τους φίλους τους περιποιούμαι. Απάντησε η θεία.

Η φάση λοιπόν ήταν ότι ένας κοινός γνωστός του θείου και της θείας είχε προτείνει στη θεία μου να της γνωρίσει μερικά "καλά" παιδιά για πολύγωνα. Ο θείος και η θεία μου είχαν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν ανταλλαγές ζευγαριών που είχα ανακαλύψει τυχαία μέσα από φωτογραφίες και πειστήρια μέσα στο συρτάρι των εσωρούχων της.
Έτσι λοιπόν βρέθηκε με δυο άτομα που δε γνώριζε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και πήγαιναν κάπου να διασκεδάσουν...
- Οι άλλοι; Ρώτησε η θεία μου.
- Πάμε να πάρουμε τον έναν. Οι υπόλοιποι θα μας συναντήσουν εκεί.

Για να μπούμε και στο ψητό, βρέθηκαν έξω από πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ειδικό για ημιδιαμονή και από το αμάξι κατέβηκε η θεία μου μαζί με τρεις άντρες. Εκεί περίμεναν άλλοι τρεις που μόλις είδαν τη θεία μου φάνηκαν χαρούμενοι. Όλη αυτή τη φάση τη βλέπω εγώ στο βίντεο γιατί ο συνοδηγός τραβάει κανονικά.

Έπεσαν χειραψίες και γνωριμίες και μπήκαν στη ρεσεψιόν. Αν και συνηθισμένος ο υπάλληλος σε τέτοιου είδους καταστάσεις, φάνηκε παραξενεμένος από 6 άντρες και μια γυναίκα που είναι ντυμένη σαν πουτάνα να ζητιάνε ένα δωμάτιο. Ανεβαίνοντας τις σκάλες, ένας από την παρέα σήκωσε τη φούστα της θείας μου και φάνηκε ένα κόκκινο κορδόνι, τόσο λεπτό που νόμιζες ότι θα σκιστεί. Πήγε να το κατεβάσει η θεία μου αλλά αυτός το σήκωσε πιο πολύ.
- Ο Γιάννης μας είπε να μη σε λυπηθούμε και να σε σκίσουμε. Απάντησε.
- Όχι πολύ όμως… Είπε η θεία μου με ναζιάρικο ύφος. Να μείνει και κάτι…
- θα κάνεις να κάτσεις μια εβδομάδα!

Πριν μπουν καν στο δωμάτιο, άρχισαν να την γδύνουν. Η θεία μου έμεινε μόνο με ένα εντελώς διάφανο κόκκινο βαρκάκι που ίσα-ίσα φαινόταν. Τα βυζιά της είχαν μείνει μετέωρα και κουνιόντουσαν σε κάθε τράβηγμα της.
Αυτή έπεσε στα γόνατα και άρχισε να δαγκώνει πάνω από το παντελόνι τον πούτσο πότε του ενός, πότε του άλλου.

Η πόρτα έκλεισε πίσω και μαζεύτηκαν γύρω της. Αφού έκανε από ένα πολύ γρήγορο τσιμπούκι σε όλους, ακούστηκε η πόρτα με το ρουμ σέρβις να φωνάζει ότι έφερε τα ποτά. Άνοιξαν τη πόρτα και αφού το δωμάτιο ήταν μόνο ένα μικρό με ένα κρεβάτι, η θεία μου φάνηκε πάνω σε αυτό ολόγυμνη και γρήγορα-γρήγορα έκρυψε το πρόσωπο της.
- Είναι παντρεμένη! Αστειεύτηκε κάποιος και συμπλήρωσε: Πουτάνα όμως! Αντί να φτιάχνει κανένα παστίτσιο…

Η θεία μου νευριασμένη σηκώθηκε και κάτι πήγε να πει, αλλά ο άλλος την έπιασε βίαια και τη γονάτισε για να βάλει τον πούτσο του στο στόμα της.
Από πίσω της πήρε θέση ένας και άρχισε το γαμήσι. Η θεία μου με φωνές του έλεγε να σταματήσει και κατάλαβα ότι της το είχε βάλει κατ’ ευθείαν από τον κώλο γιατί διαμαρτυρόταν.. όχι εκεί, και τέτοια.
Ενώ φώναζε, ένας πούτσος ήρθε από το πουθενά και χώθηκε τόσο βαθιά στο λαρύγγι της που πνίγηκε και έβηξε.

Σηκώθηκαν, την έστησαν στο κρεβάτι και ένας-ένας γαμούσε το μουνί της που ήταν υγρό. Στο στόμα της πάντα υπήρχε πούτσος.
Πήρε θέση ένας άλλος και προσπάθησε να βάλει και τον δικό του πούτσο μέσα της ενώ υπήρχε άλλος. Να έχει δηλαδή δυο πούτσους στο μουνί της.
Τσίριξε από πόνο και ένας τη ρώτησε αν θέλει να σταματήσουν…

- ΟΧΙ! Φώναζε η θεία μου. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…
- Αφού ο Γιάννης μας είπε να της κάνουμε άγριο γαμήσι! Είπε ο ένας στον άλλο.
- Σίγουρα; Την ξαναρώτησε.
- Σκίστε με την πουτάνα! Σκίστε με‼! Φώναζε αφηνιασμένη από ηδονή.
- Είσαι εντάξει; Ρώτησε ένας. Επειδή ο Γιάννης μας είπε..
- Τι σας είπε; Ρώτησε η θεία μου.
- Να σε ξεφτιλίσουμε και να σε κάνουμε να μη μπορείς να κάτσεις από τον πόνο.
- Τότε αυτό να κάνετε! Τους είπε η θεία μου με πολύ πρόστυχο ύφος και έριξε το πρόσωπο της στον πιο κοντινό πούτσο.

5 από αυτούς έχυσαν για πρώτη φορά μέσα στο μουνί της, ο ένας μετά τον άλλο. Τα χύσια έτρεχαν σαν μικρό ρυάκι από το ανοιγμένο μουνί της. Η πίπα της ξανάρχισε να δουλεύει ενώ πούτσες έμπαιναν μέσα της συνέχεια…

Το τηλέφωνο της χτύπησε και ήταν ο θείος μου. Λέγοντας τους να κάνουν ησυχία, απάντησε στο τηλέφωνο πολύ ήρεμη ενώ χέρια χάιδευαν τα βυζιά της. Ένας πούτσος της έδινε μικρά χαστουκάκια και αυτή έκλεισε το τηλέφωνο σαν να μη συνέβαινε τίποτα…!

Η τελευταία φάση που είδα στο βίντεο, ήταν ένα χύσιμο στο στόμα της, ενώ αυτή ρουφούσε το σπέρμα σαν να ρούφαγε καφέ από καλαμάκι.
Η ταινία είχε τελειώσει… 180 λεπτά είχαν περάσει.
Με την ταινία που είδα, έπαθα σοκ και πραγματικά κάποια στιγμή με βασάνισαν ερωτήματα. Καλά, εντάξει οι ανταλλαγές, εντάξει τα ομαδικά, αλλά αυτό ήταν κάτι το ίσως αρρωστημένο! Με 6 άντρες άγνωστους να την χύνουν μέσα της και να μην το ξέρει ο θείος μου..

Να σας πω, μέχρι εκείνη τη στιγμή, συμπαραστεκόμουν στη θεία μου και έπαιρνα το μέρος της όταν μέσα στο σόι ακούγονταν παράπονα και τέτοια.
Τώρα να σας πω ούτε θέλω να πάω να τη δω.. Πάντως τέτοιες σκηνές ούτε σε πορνό δεν έχω δει. Τράβηξα και φωτογραφίες με το κινητό μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")