Η εμπειρία μου με δυο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το περασμένο Σάββατο κανονίσαμε πάλι μια έξοδο μόνο γυναίκες στα μπουζούκια. 40άρες περίπου οι περισσότερες, άλλες παντρεμένες και άλλες χωρισμένες όπως εγώ. Βρεθήκαμε λοιπόν σ' ένα από τα πίσω τραπέζια και δίπλα μας μια μεγάλη παρέα μέσα από την οποία ξεχώριζαν τρεις άντρες μόνοι τους.

Όταν πέρασε η ώρα και άρχισαν τα τσιφτετέλια, άρχισαν να μου έρχονται λουλούδια ασταμάτητα από την παρέα που λέγαμε! Γιατί όχι; Σκέφτηκα και ανέβηκα στο τραπέζι για ένα τσιφτετέλι. Ήμουν ήδη λιώμα, φόραγα και μια μίνι φούστα που θα καύλωνε και πεθαμένο και έπαιζα σαν πουτανάκι, το ομολογώ. Όταν κατέβηκα με πλησίασε ο Πέτρος λέγοντας μου:

-    «Είσαι μουνάρα και δεν μπορώ να βγάλω τα μάτια μου από πάνω σου! Πάμε να συνεχίσουμε κάπου αλλού;»

Δεν ήθελα να χαλάσω την παρέα και αρνήθηκα, παρόλο που οι άλλες είχαν βρει γκόμενους από τα άλλα τραπέζια και είχαμε σχεδόν σκορπίσει. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε, δέχτηκα την πρόταση του Πέτρου να με πάει αυτός σπίτι μου. Μέσα στο μεθύσι μου δεν φαντάστηκα ότι μέσα στο αυτοκίνητο θα ήταν και ένας από την παρέα του. Ούτε διαμαρτυρήθηκα όταν κατάλαβα. Λίγο πιο πέρα από το πάρκινγκ ο Πέτρος σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να με χουφτώνει. Δεν φόραγα σουτιέν και τα βυζιά μου ήταν χύμα. Μου τα πέταξε έξω και άρχισε να τα βουτάει και να μου λέει:

-    «Είσαι μια τσούλα! Και σου αξίζει ένα γαμήσι όπως δεν έχεις ξαναφάει!

Σε δευτερόλεπτα μου είχε σκίσει την κιλότα και το μουνί μου (ξυρισμένο πάντα) ήταν στον αέρα…! Τα μπούτια μου ανοιχτά και τα δάχτυλα του ενός χεριού του Πέτρου μου γαμούσαν τη μουνότρυπα, ενώ τα άλλα μισά μου γαμούσαν τον κώλο. Τότε κάποιος έριξε το κάθισμα και όταν γύρισα να δω, ήταν ο φίλος του με το ένα χέρι στο καυλί του και το άλλο βούταγε τα μαλλιά μου ουρλιάζοντας:

-    «Έλα εδώ μωρή καριόλα και τσιμπούκωνε βαθιά!»

Έτσι, βρέθηκα η μισή στο πίσω κάθισμα και η μισή κάπου στη μέση με τον πούτσο του Πέτρου να μπαινοβγαίνει, πότε στο μουνί και πότε στον κώλο μου. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, όταν άκουσα τον Γιάννη (ο φίλος του Πέτρου) να του λέει:

-    «Ρε μαλάκα! Θέλω να γαμήσω! Φέρτη πίσω!»

Η ψωλή του Γιάννη με ξεμούνιαζε και ο Πέτρος με ξεκώλιαζε με τόση δύναμη, που νόμιζα ότι θα του φτύσω τον πούτσο από το στόμα. Ξεφώνιζα από καύλα! Δεν είχα νοιώσει ποτέ πιο πουτάνα και γούσταρα πολύ. Περιττό να πω ότι δεν είχαν φέρει καπότες κι έτσι, όταν γέμισαν τα αρχίδια τους, μου τα άδειασαν ο ένας στην κωλότρυπα μου, που είχε γίνει σαν πηγάδι, και ο άλλος μέσα στο στόμα απαιτώντας να τα καταπιώ.

Είχε πια ξημερώσει... έφτασα σπίτι μου και δεν μπορούσα να καθίσω για δυο μέρες. Αλλά τέτοια παρτούζα και μάλιστα μεθυσμένη, δεν είχα ξανακάνει. Αύριο έχουμε δώσει ραντεβού σ’ ένα ξενοδοχείο στον Πειραιά και μου είπαν ότι θα είναι κι άλλος ένας μαζί τους. Είμαι καυλωμένη από σήμερα, και δεν το συζητώ… θα πάω!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")