Βιασμός απο γυμνασμένη γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Δημήτρη και είμαι από την Θεσσαλονικη. Τα τελευταία χρόνια μένω μόνιμα στην Αθήνα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ εκτυλίχθηκε πριν από 5 χρόνια περίπου στην Θεσσαλονικη.

Τότε ήμουν 28 χρόνων. Ήμασταν μια παρέα 5 αγοριών. Οι ποιο πολλοί πλέον είχαν σχέσεις οπότε συχνά βγαίναμε όλοι μαζί έξω. Κάποια στιγμή ο ένας τα έφτιαξε με μια κοπέλα η οποία έκανε body builidng. Συμμετείχε σε αγώνες, αν και δεν είχε λάβει μέχρι τότε καμία διάκριση γιατί όπως έλεγε δεν έπαιρνε χάπια όπως οι περισσότεροι στο χώρο.

Σε μικρό χρονικό διάστημα τα χάλασε με τον φίλο μας αλλά είχαν καλές σχέσεις και συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα. Συνήθως βγαίναμε 8 άτομα. 5 άντρες και 3 γυναίκες. Οι άντρες της παρέας ήμασταν εντυπωσιασμένοι με τους μύες της και κάποια στιγμή μάλλον από ζήλια αρχίσαμε να κάνουμε μεταξύ μας υποτιμητικά σχόλια του τύπου: και τι νομίζει ότι κάνει, και σιγά το σώμα και πάει να μας δείξει ότι είναι δυνατή kλπ. όλοι της παρέας κάναμε χρόνια γυμναστήριο και μάλλον είχε θιχθεί ο αντρικός μα εγωισμός που μια κοπέλα είχε καλύτερους μύες από εμάς. Ένα βράδυ λοιπόν μας είχε καλέσει στο σπίτι της για φαγητό.

Αφού ήπιαμε μερικά κρασάκια αρχίσαμε να πειραζόμαστε μεταξύ μας. κάποια στιγμή όμως άρχισαν και οι μαγκιές. Ενώ αυτή δεν έδινε δικαίωμα εμείς της λέγαμε: σιγά και πόσο δυνατή είσαι δηλαδή? Και αποκλείεται να είσαι ποιο δυνατή από έναν μέσο άντρα κλπ. κάποια στιγμή αφού την είχαμε πρήξει προφανώς τα πήρε κι αυτή στο κρανίο και λέει:"λοιπόν για να μην πολυλογούμε εγώ πιστεύω ότι σε ένα αγώνα πάλης σας κερδίζω όλους εδώ μέσα". Έγινε χαμός μόνο που δεν πέσαμε πάνω να την δείρουμε. αυτή όμως δεν μάσησε. "λοιπόν αφήστε τα πολλά λόγια και πέστε ποιος θα παλέψει μαζί μου". αφού κάναμε μια μίνι σύσκεψη μεταξύ μας αποφασίσαμε να παλέψω  εγώ, ο ποιο δυνατός της παρέας.

Κοίτα της λέω (σίγουρος για την νίκη μου), για να έχει ποιο πολύ ενδιαφέρον το στοίχημα αν σε κερδίσω θα σε πηδήξω όπως θέλω. "δέχομαι λέει αυτή. Αν όμως χάσεις θα κάνεις ότι θέλω εγώ για το υπόλοιπο βράδυ". Δέχτηκα κι εγώ και το στοίχημα ολοκληρώθηκε με στοίχημα των υπολοίπων. Αν κέρδιζα εγώ οι άντρες θα παρακολουθούσαν το πήδημα που θα της έριχνα και αν έχανα οι υπόλοιπες 2 γυναίκες θα παρακολουθούσαν αυτά που θα μου έκανε. Να σημειώσω ότι είμαι 1.75, 80kg και αρκετά γεροδεμένος. αυτή γύρω στο 1.75 επίσης και φαντάζομαι λιγότερα κιλά από μένα. Ίσως γύρω στα 70. αρχίσαμε να παλεύουμε. Πιαστήκαμε από την μέση και προσπαθούσαμε να ρίξουμε ο ένας τον άλλον κάτω. Όποιου η πλάτη ακουμπούσε στο πάτωμα αυτός θα έχανε. Έτσι είχαμε συμφωνήσει.

Στην αρχή νόμιζα ότι θα την κέρδιζα σιγά σιγά όμως άρχισα να κουράζομαι και τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από την μέση μου έκοβαν την αναπνοή. Μετά από 5-10 λεπτά πάλης και αφού είχαμε αναψοκοκκινίσει με μια απότομη κίνηση με έριξε κάτω. Πάλεψα λίγο ακόμα να μην ακουμπήσει η πλάτη μου κάτω αλλά δεν άντεξα για πολύ. Φοβερή δύναμη η Μαρία (αυτό ήταν το όνομα της). Ώρα να πληρώσεις το στοίχημα μου λέει τώρα.

Έδιωξαν τους άντρες της παρέας και έμειναν μόνο οι γυναίκες. Αρχικά μου είπε να πάω στο άλλο δωμάτιο, να γδυθώ και να φορέσω τα εσώρουχα της. Καλσόν, στρινγκ και σουτιέν. Όταν έκανα εμφάνιση ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και σφυρίγματα. Αισθανόμουν πολύ γελοίος. Το στρινγκ με έκοβε, το καλσόν με εσφιγκε και το σουτιέν κρεμόταν. Η Μαρία μου φόρεσε και μια ποδιά στην μέση και μου είπε. Σαν καλή νοικοκυρά τώρα πλυνε όλα τα πιάτα που χρησιμοποιήσαμε. Όση ώρα έπλενα έρχονταν από πίσω μου και μου χούφτωναν τον κώλο. Παρότι αισθανόμουν μεγάλη ντροπή ο πούτσος μου που δεν χώραγε και καλά μέσα στο στρινγκάκι άρχισε να σηκώνεται. αυτό φάνηκε γιατί ανασηκώθηκε και η ποδιά που φορούσα.

"Καβλωσε το πουλάκι" λέει η Μαρία. "μάλλον θα του αρέσει το πλύσιμο. Να τον βάζουμε να μας πλένει συχνά κορίτσια.
Σκάσανε όλες στο γέλιο. Η μια από τις 3 πρότεινε τότε. "έτσι όπως είναι καυλωμένος δεν γδυνόμαστε και οι 3 να τον ξεζουμίσουμε?" συγνώμη κορίτσια λέει η Μαρία, ίσως μια άλλη βραδιά. Σήμερα το στοίχημα το κέρδισα εγώ και θα του δώσω την ικανοποίηση που του αξίζει.

Με βάζει μπρούμυτα στο κρεβάτι και μου δένει τα χέρια στα κάγκελα πολύ σφιχτά με σκοινί. Μετά πάει στο άλλο δωμάτιο και εμφανίζεται φορώντας γύρω από την μέση της ένα strapon γύρω στους 10cm. τώρα να δούμε ποιος θα πηδήξει ποιον μου λέει...

Τρελάθηκα εγώ. Πάλεψα να την αποφύγω αλλά κάποια στιγμή και αφού πέρασε κάποια ώρα μου άλειψε τον κώλο με μια αλοιφή και μου έβαλε το strapon meσα. Ύστερα μέσα σε έκσταση άρχισε να κουνιέται από πίσω μου σαν άντρας. "είσαι η πουτάνα μου σήμερα" μου φώναζε.
Αν και πόναγα και ήμουν κατακόκκινος από ντροπή κάποια στιγμή το σκηνικό με καύλωσε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")