Η ηδονή της πρόκλησης (5o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν έντεκα το πρωί Κυριακής όταν ξύπνησα, κι όπως κάθε μέρα πήγα γυμνή όπως συνηθίζω να κοιμάμαι, προς την μπαλκονόπορτα. Κοιτάζοντας τον κήπο και την μικρή μας πισίνα, και τα πεταμένα μαγιό, μαρτυρούσαν τα όσα είχαν διαδραματισθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας… Γύρισα, για να πάω στο μπάνιο, για τα πρωινά σχετικά. Στο κρεβάτι μου ο Gunar, κοιμόταν ακόμη, γυμνός κι αυτός, και με τη στύση του να με προκαλεί να την αξιοποιήσω με το στόμα, όπως κάθε πρωί!

Προχώρησα προς το μπάνιο, ενώ το χέρι μου χάιδεψε στιγμιαία το μουνί μου… Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου όπου κοιμούνται συνήθως οι φιλοξενούμενοί μας, είδα την Σέβη να κοιμάται, μπρούμυτα, ολόγυμνη, με το ένα της πόδι τεντωμένο, και το άλλο μαζεμένο ψηλά προς το στήθος της κι ο κώλος της ψηλά, δίνοντάς μια φανταστική εικόνα του κορμιού της, μόνο που αυτή φορούσε το κιλοτάκι της.

Την θαύμασα για λίγο, γιατί ήταν πράγματι μια όμορφη γυναίκα σε σχέση με την ηλικία της. Στο σεντόνι και στο σημείο πού βρισκόταν το μουνί της, μια κηλίδα υγρή ακόμη, μαρτυρούσε ότι αφού ξάπλωσε και μετά, η καύλα της ήταν τόση, που το μουνάκι της εξακολουθούσε να βγάζει υγρά…

Εντωμεταξύ, η γραμματέας του Gunar, που ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα, άρχισε να έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της και έπρεπε να σταματήσει. Στην αγγελία που έβαλε, η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Ο αριθμός των τηλεφωνημάτων πού δέχθηκε από ενδιαφερόμενες, ήταν εκπληκτικά μεγάλος. Οι ηλικίες τους, από είκοσι δύο έως σαράντα πέντε ετών.

Από την επομένη λοιπόν άρχισε η «παρέλαση» των υποψηφίων πάντα με την παρουσία μου, αφού μέχρι να προσληφθεί κάποια, εκτελούσα εγώ χρέη γραμματέα. Κάθε πρωί, κατέβαινα στο γραφείο περιποιημένη όπως πάντα, βαμμένη, φρεσκοχτενισμένη, και ντυμένη αρκετά σέξι, όχι όμως προκλητικά. Την πρώτη ημέρα, είδαμε τέσσερις υποψήφιες, από τις οποίες μόνο μία ήταν αξιόλογη, ενώ μια άλλη ήταν εντυπωσιακή, αλλά εντελώς ξέκωλο, προς τέρψη του άνδρα μου.

Τελειώσαμε γύρω στις δέκα, και ευκαιρίας δοθείσης πήγαμε για φαγητό σ’ ένα ωραίο εστιατόριο. Σε όλη τη διαδρομή, καθόμουν με την πλάτη στηριγμένη στη πόρτα, με τα πόδια μου προς το μέρος του και γυμνά, αφού είχα φροντίσει όταν μπήκα στο αυτοκίνητο, να σηκώσω τη φούστα μου από το πίσω μέρος, κι έτσι ήμουν ελεύθερη από αυτή. Κατάφερνα έτσι να τον καυλώνω ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο!

Είχα έναν τέτοιο τρόπο να κάθομαι, που δεν έδειχνα μόνο και απλά τα μπούτια μου, αλλά τον καύλωνε το στήσιμο όλου του κορμιού μου. Και φυσικά όχι μόνο εκείνον, αλλά και κάθε τυχερό-άτυχο αρσενικό, πού θα είχε την τύχη να μ’ έχει απέναντί του…

Ωστόσο, το περίεργο ήταν ότι παρά το προκλητικό μου ντύσιμο, τον επίσης προκλητικό τρόπο που περπατούσα και κυρίως καθόμουν, δεν έδινα την εικόνα της πουτάνας. Αντιθέτως απέπνεα μια αίσθηση σεβασμού, και ερωτικής επιθυμίας, που λίγες γυναίκες με τέτοιο ντύσιμο καταφέρνουν.

Φτάσαμε στο σπίτι, και με παρακάλεσε την επόμενη μέρα να κατέβω στο γραφείο του νωρίς, γιατί περίμενε κάποιους νέους, σημαντικούς πελάτες και θα χρειαζόταν τη βοήθειά μου. Μου επέστησε όμως την προσοχή, σχετικά με το τι θα φορέσω, γιατί επρόκειτο για σοβαρούς επιχειρηματίες. Του είπα ότι, εφόσον είναι καινούργιοι πελάτες, δεν θα ξέρουν ότι είμαι η γυναίκα του. Άρα δεν πρέπει να τον απασχολεί το θέμα. Άλλωστε, το θεώρησα σαν μια μοναδική ευκαιρία, για να παίξω τον ρόλο μιας σέξι γραμματέως. Ήταν ένα απωθημένο μου, και να η ευκαιρία να το πραγματοποιήσω κι αυτό!

Δεν έκανε προσπάθεια να με μεταπείσει, αφού δεν θα είχε καμία ελπίδα, κι αφετέρου του άρεσε όπως μου είπε η εικόνα μιας σέξι γραμματέως, και μάλιστα σ’ αυτή την ηλικία… Την επομένη το πρωί έφυγε πρώτος για το γραφείο, και με περίμενε να κατέβω κατά τις δέκα. Πράγματι, λίγο πριν την ώρα αυτή, έμπαινα στο γραφείο του. Κομψή όπως πάντα, μ’ ένα αυστηρού γκρι χρώματος ταγιέρ, με την φούστα ακριβώς μέχρι το γόνατο, αλλά με δύο τεράστια σκισίματα στις πλαϊνές ραφές, και ένα ραφ πουκάμισο. Ιδεώδες ντύσιμο για μια σύγχρονη κι όμορφη γραμματέα.

Αφού έβγαλα την ζακέτα του ταγέρ, κάθισα στο γραφείο που υπήρχε απέναντι από το δικό του. Το γνωστό καυλιάρικο σταυροπόδι μου τον έκανε να βγάλει έναν αναστεναγμό, και με παρακάλεσε να τον αφήσω να συγκεντρωθεί, γιατί η δουλειά που επρόκειτο να κλείσει, ήταν πολύ σημαντική και δεν έπρεπε να χαθεί με τίποτε και για κανέναν λόγο.

Βέβαια, δεν άργησε να διαπιστώσει ότι φορούσα κάλτσες με ζαρτιέρες κι ένα κυλοττάκι από εκείνα τα ανύπαρκτα που δεν τα αποχωριζόμουν πλέον, το οποίο χωνόταν ανάμεσα στα μουνόχειλά μου κι εξαφανιζόταν… Φυσικά, αυτή ήταν η αιτία που πάντα ήταν μούσκεμα από τα υγρά μου, κι ήμουν αναγκασμένη να έχω στη τσάντα μου δυο - τρία στριγκάκια για να αλλάζω.

Κι ενώ δεν τον άφηνα να συγκεντρωθεί στη δουλειά του, με τα αλλεπάλληλα σταυροπόδια, κατέφθασαν οι δύο εκπρόσωποι της εταιρείας, με την οποία επρόκειτο να κλείσουμε συμφωνία. Ο ένας λίγο πάνω από τα πενήντα, κι ο άλλος σαραντάρης και κάτι. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, πλησίασα στο γραφείο του, και ρώτησα πώς τον παίρνουν (!) τον καφέ τους. Ίσως να ήταν και η ιδέα μου, αλλά και οι δύο, κυριολεκτικά με έγδυναν με τα μάτια τους, γεγονός πού μου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

Τελικά, μετά από επτά ώρες αναλυτικών συζητήσεων και εκατέρωθεν δεσμεύσεων, συμφωνήσανε να έχουν μια νέα συνάντηση την επομένη, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές. Εκείνο πού δεν έλεγε να πέσει, ήταν η αστείρευτη διάθεση μου, να τους δείχνω με απίστευτη τέχνη πότε το ένα και πότε το άλλο μπούτι μου, ενώ κάθε φορά που άλλαζα σταυροπόδι, αποκάλυπτα στιγμιαία και το μουνάκι μου...

Φεύγοντας, δεν παρέλειψαν να τον καλοτυχίσουν για την καταπληκτική του γραμματέα. Φυσικά, δεν τους αποκάλυψε ότι επρόκειτο για την γυναίκα του…

Την επομένη το πρωί, ήμουν έτοιμη για το γραφείο από πολύ νωρίς, και με λίγο διαφορετικό ντύσιμο. Αντί για ταγιέρ, φόρεσα ένα μακρύ φόρεμα, από λεπτό μοχέρ ύφασμα, λίγο κάτω από το γόνατο, στενό εφαρμοστό σαν γάντι, που διέγραφε με κάθε λεπτομέρεια το όμορφο κορμί μου. Από μπροστά, το Wonderbra push up σουτιέν μου, αδυνατούσε να κρύψει τις ρώγες μου, ενώ από πίσω, διέκρινες εύκολα το μικρό τριγωνάκι του στριγκ. Το σύνολο συμπλήρωνε ένα ζευγάρι γόβες.

Τελικά ότι κι αν φορούσα, πάντα ο στόχος μου ήταν να προβάλω το σώμα μου, δημιουργώντας εντυπώσεις, και φυσικά αναστάτωση… Βέβαια, είχα πλέον αποδεχθεί πλήρως την προκλητικότητά μου, κι ένιωθα άσχημα αν δεν ντυνόμουν έτσι. Όπου κι αν βρισκόμουν, αν και ντυμένη, φρόντιζα επιμελώς να δείχνω τι εσώρουχο φοράω… Ακόμη και μέχρι σήμερα, που αισίως βρίσκομαι στα σαράντα τέσσερα…

Ήταν λίγο μετά τις εννέα, όταν μπήκαμε στο γραφείο του. Εγώ κεφάτη, όπως πάντα τον τελευταίο καιρό, και σίγουρη για τον εαυτό μου. Ετοίμασα τα έγγραφα της συμφωνίας που θα υπογράφαμε όπως ήλπιζα, και μελετούσα τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τακτοποίησα κάθε τι στο χώρο του γραφείου, έτσι ώστε όλα να είναι στη θέση τους. Κάθε μου κίνηση, ήταν ιδιαίτερα νωχελική, και με έντονη ερωτική διάθεση… Κι αυτό γιατί φρόντιζα, κάθε φορά πού έσκυβα, πάντα με τεντωμένα πόδια, ο προκλητικός κώλος μου να είναι στραμμένος προς το γραφείο του, και το μικρό στρινγκάκι, να κάνει αισθητή τη παρουσία του πολύ έντονα…

Η συμφωνία για το έργο επετεύχθη, λίγες ώρες αργότερα, κι επισφραγίσθηκε μ’ ένα μπουκάλι σαμπάνια, που σαν καλή γραμματέας είχα προνοήσει να υπάρχει στο ψυγείο. Οι πελάτες έφυγαν, και μαζί τους κι εγώ, που θέλησα να τους συνοδεύσω στο πάρκινγκ του κτιρίου, όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους.

Μετά από λίγο επέστρεψα λάμποντας ολόκληρη, σαν να κέρδισα το λαχείο. Ο λόγος ήταν, ότι μου πρότειναν να με προσλάβουν σαν γραμματέα στην εταιρεία τους. Ο Gunar, με ρώτησε αν το πήρα στα σοβαρά ή απλά μου άρεσε σαν προοπτική. Η απάντησή μου θύμιζε… πυθία…

-    «…Μμμμ… δεν ξέρω… θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα… και κυρίως από σένα…».

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")