Βόλτα με εκπλήξεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τετάρτη... Το πρωί τηλεφώνησα της Φ, να την ρωτήσω που βρίσκεται. Ήταν 9:30 και μόλις είχε φτάσει στη σχολή. Η Φ μπήκε στην σχολή φέτος. Την είχα "μαθήτρια" σ' ένα από τα φροντιστήρια που βοηθάνε τους υποψήφιους για την ΑΣΚΤ, για 1 χρόνο, αλλά κάναμε πολύ παρέα, μαζί με την Α, τον Δ., τον Man., τον Kol, τον ΛΜακ, τον Ν. κ.α.Της είπα ότι θα περάσω να την πάρω από την σχολή στις 11:30, όταν θα έχει τελειώσει το μάθημα της. Περιποιήθηκα τον εαυτό μου.
Έπειτα, έβαλα στο ένα μπαγκάζι της μοτο, όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεται ο δεύτερος αναβάτης και στο άλλο δικά μου πράγματα.
Έφυγα. Στο δρόμο σταμάτησα μόνο για βενζίνη.

11:25 ήμουν εκεί, μπήκα μέσα μιας κι ο φύλακας με θυμόταν και μ' άφησε να μπω με την μοτό μου. Μέχρι να στρίψω το τσιγάρο, την είδα να έρχεται. Της έδωσα το δερμάτινο μπουφάν και το κράνος. Όταν τα έβαλε, ανέβηκε και φύγαμε. Δεν με ρώτησε που πάμε, απλά με ακολούθησε.

Είχα σκεφτεί να πάμε Πάτρα, σ' ένα κλαμπάκι που παίζει ένας φίλος με την μπάντα του. Της το είπα. Μου είπε ότι δεν έχει τίποτα μαζί της. Μόνο μια μπλούζα που ψώνισε το πρωί.
"Αν σ' αρέσει να πάμε Πάτρα, τότε κανονίζονται όλα.'' είπα, χωρίς να περιμένω απάντηση.

12:30 σταματήσαμε στα Ίσθμια για χυμό και τοστ. 15:00 ήμασταν Πάτρα. Πήγαμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε. Ευτυχώς είχε δωμάτια. Άραξα στο κρεβάτι. Μετά τις 20:30 έκανα μπάνιο με πολύ καυτό νερό και έπειτα...

Φύγαμε για το κλαμπ. Αυτοί που θα παίξουν είναι ένα από τα πιο γνωστά γκρουπ της ελληνικής σκηνής, αλλά είναι και γνωστοί στο εξωτερικό. Ήδη έπαιζε το support group. Μετά τις 23:30, βγήκαν οι άλλοι. Ωραίος κόσμος. Με την Φ, μετά από κάποια στιγμή αράξαμε στο μπαρ. Ώρα μετά ήρθαν κοντά μας 3 αγόρια, περίπου, 20-23 ετών.

Μας κέρασαν ποτά και προσπάθησαν να κάνουν κουβέντα μαζί μας. Ανόητη συζήτηση, βέβαια. Όχι μόνο παιδιάστικη αλλά από την αρχή μέχρι το τέλος εντελώς ηλίθια. Ποιες είμαστε, από είμαστε, τι ζώδιο είμαστε. Μάλιστα ο ένας που φάνηκε να τον ενδιαφέρω με είπε πιτσιρίκα και ότι δεν μπορεί στην ηλικία μου να ξέρω κάποια συγκροτήματα.

Όταν τελείωσαν το σετ, ο Κώστας ήρθε στο μπαρ και μας βρήκε, καθώς του είχα κάνει νόημα ότι θα βρίσκομαι εκεί. Ο ένας από τα αγόρια εντυπωσιάστηκε. Με φίλησε λέγοντας μου πόσο χάρηκε που κατάφερα να πάω. Του σύστησα την Φ. Με ρώτησε αν είμαι καλά, δεν χρειάστηκε να του απαντήσω, είδε τα μάτια μου και τα χείλια μου που κάτι πήγαν να ψελλίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Κώστας συνέχισε χωρίς να δώσει σημασία, στον έναν από τους δυο χακες, που είχε σηκωθεί και σχεδόν μπροστά του είχε μείνει και κοίταζε:
"Θα πάμε με τα παιδιά για ένα ποτάκι. Θα έρθετε;"
"Που πάμε;". πετάχτηκε πάλι ο ένας.
"Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμείς κάπου θα πάμε..." απάντησα και αφού εντωμεταξύ είχαν έρθει οι άλλοι, φύγαμε.

Πήγαμε κάπου που ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Ο ντράμερ τους είναι πολύ αστείος. Τον λένε LooK. Γέλασα πάρα πολύ. 5:50 ήταν όταν συμφωνήσαμε όλοι ότι πεινάμε. Φύγαμε και ψάξαμε να βρούμε κάπου να φάμε. Δεν βρήκαμε τίποτα, είχαν περάσει 45 λεπτά, η ώρα ήταν σχεδόν 7:00, σκέφτηκα , λοιπόν, πως αντί να γυρνάμε κι άλλο, να πάμε στο Ξενοδοχείο για πρωινό. Παραγγείλαμε και ζήτησα να τα φέρουν στο δωμάτιο μου. Και οι άλλοι είχαν δωμάτια εδώ. Έτσι όλοι, αφού γεμίσαμε τα στομαχάκια μας, πήγαμε για ύπνο.

Πέμπτη... 10:00 το πρωί ζήτησα ένα χυμό: πορτοκάλι/φράουλα/αχλάδι. Έπειτα ντύθηκα και βγήκα. Τότε πήρα ένα μήνυμα από τον LooK.
"Τι θα έλεγες να φάμε μαζί; Διάλεξε εσύ την ώρα"

Ζήτησα από την reception να μου συστήσουν ένα καλό εστιατόριο με παραδοσιακή κουζίνας, στην ευρύτερη περιοχή. Βγήκα έξω, κάθισα στην σέλα και έστειλα μήνυμα του LooK: "Στο εστιατόριο..., στις 13:30. O.k.;".

Έφυγα για έναν καφέ με την Φ, η οποία εντωμεταξύ είχε κατέβει. Πήγα σ' ένα καφέ στο πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας. 13:00 είπα της Φ, ότι είχα κάπου να πάω. Μου είπε ότι θα περιμένει εκεί τον Δ. να 'ρθει από Αθήνα. Είχα αργήσει λίγο όταν έφτασα. Άλλα τελικά η διαδρομή ήταν μεγάλη. Εκείνη τη στιγμή έφτανε με ταξί και εκείνος. Έτσι είχαμε αργήσει και οι δύο. Κάναμε χειραψία και μου πρόσφερε ένα ματσάκι λουλούδια.

Μπήκαμε, παραγγείλαμε. Είναι εντυπωσιακά ευγενικός. Πήραμε πολλούς μεζέδες και κρασί κόκκινο. Είχα χαλαρώσει. Η παρέα του είναι ευχάριστη και ποιοτική. Δεν κάνει σαχλά αστεία. Η φωνή του είναι βαθιά, αλλά όχι βαριά. Κατά τις 16:00 φύγαμε με την μοτό μου για το καφέ που δώσαμε ραντεβού με τους άλλους για καφεδάκι και χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι δεν ήξεραν ότι είχαμε βρεθεί μόνοι μας. Και δεν χρειαζόταν να μάθουν κάτι γι' αυτό..

Φτάσαμε μαζί, αλλά ακόμα ήταν νωρίς. Πιάσαμε 2 τραπέζια με καναπέδες. Πριν παραγγείλουμε, έφυγα ν' αγοράσω ένα πακέτο καπνό. Η καπνοθήκη μου είχε αδειάσει. Όταν γύρισα, την στιγμή που έμπαινα, από πίσω έμπαιναν: η ΦΚ, ο Κώστας κι οι υπόλοιποι.
Καθίσαμε ήπιαμε τους καφέδες μας. 1 ώρα μετά, αισθανόμουν κάπως κουρασμένη. Έτσι, τους χαιρέτησα κι έφυγα.

Έφτασα σε λίγη ώρα στο Ξενοδοχείο, έκανα μπάνιο με μισό μπουκάλι αφρόλουτρο. Κι ενώ ήμουν στο νερό ήδη 20 λεπτά, άκουσα έναν ελαφρύ χτύπο στην πόρτα. Σηκώθηκα και χωρίς να σκουπίσω τα νερά, φόρεσα ότι είχα προετοιμάσει για μετά το μπάνιο.

Τα φώτα ήταν χαμηλά και μαζί με την ωραία μυρωδιά, συντελούσαν σε μια ερωτική ατμόσφαιρα που είχα δημιουργήσει για να ευχαριστηθώ καλύτερα το μπάνιο μου. Μαζί μ' ένα μπουκάλι σαμπάνια που είχα ανοίξει, έτσι για το ξεκάρφωμα... Φώναξα περάστε, ενώ κράταγα στο χέρι μου ένα ποτήρι γεμάτο γλυκό και παιχνιδιάρη οίνο. Η πόρτα άνοιξε δειλά και εμφανίστηκε ο LooK. Οι κόρες των ματιών διαστάλθηκαν όταν με είδε.
"Τι όμορφη που είσαι!"

Δεν χαμογέλασα, αλλά πολύ σοβαρή τον κοιτούσα. Ήξερα τι ήθελα εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν ήξερα εκείνος για τι είχε έρθει.
Ήθελα, να έρθει κοντά μου και να λύση τον μικρό κόμπο του ρούχου μου κι εκείνο να πέφτοντας στο πάτωμα να αποκαλύψει δήθεν τυχαία το κορμί μου.

Εκείνος όμως, απλά με πλησίασε και μου έδωσε το ματσάκι λουλούδια, που λίγο νωρίτερα μου είχε προσφέρει.
"Τα ξέχασες εκεί που πίναμε καφέ." είπε, αλλά η φωνή του λίγο έτρεμε, ενώ τα μάτια του κοιτούσαν τα χείλη μου.

Είχα ανάψει, οι ρώγες μου είχαν ερεθιστεί και και πολύ καθαρά διαγράφονταν κάτω από το λεπτό ύφασμα.
"σε έβγαλα από το μπάνιο;" με ρώτησε. Και η φωνή του τώρα τον έδειχνε ευχαριστημένο.

Κοίταξα το σώμα μου, το νερό είχε ποτίσει το ύφασμα. Τώρα ήταν κολλημένο επάνω μου και διέγραφε κάθε λεπτομέρεια του κορμιού μου. Το στήθος μου, στητό και στρογγυλό, με τις ρώγες τεράστιες να προεξέχουν... Σίγουρα ήταν ένα θαυμάσιο θέαμα.
Γύρισε να φύγει
"LooK..." ψιθύρισα

Γύρισε. Τα μάτια του ήταν μέσα την ένταση. Στάθηκε για μια στιγμή ακίνητος, έπειτα με πλησίασε και χάιδεψε τα μαλλιά μου, τόσο απαλά που σκίρτησα. Έλυσε εκείνον τον κόμπο, που ήθελα και το ρούχο έπεσε, αποκάλυψε το κορμί μου να τρέμει από πόθο. Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια και άνοιξε απαλά τα μπούτια. Χάιδεψε το μουνάκι μου. Ήθελα να πεθάνω.

Το δάκτυλο του, έτριψε τα μουνόχειλα. Σιγά-σιγά είχαμε κολλήσει στο τοίχο, τα πόδια μου τυλιγμένα στο κορμί του. Φορούσε ένα ξεβαμμένο και φθαρμένο τζην παντελόνι, ξυπόλητος και το πουκάμισο μαύρο και κοντομάνικο, ανοιχτό, έξω από το παντελόνι.

Ακούμπησα το ένα μου πόδι στο πάτωμα, έκανα χώρο ανάμεσα μας, να μπει το χέρι μου και να του ξεκουμπώσει τα κουμπιά του παντελονιού του. Έπεσε στο πάτωμα κι αυτό. Ακουμπούσα πάνω στο στήθος του. Υπέροχη μυρωδιά.
Ο πούτσος του σκληρός μπήκε μέσα μου.
Φώναξα.
"Μουνάκι μου... στενό μου, μουνάκι" φώναξε με ηδονή για την ανακάλυψη του.

Με φίλησε στα χείλη. Η ευχαρίστηση μεγάλωσε. Κουνούσα δυνατά τον κώλο μου, τα βυζιά μου πάλλονταν δυνατά και εκείνος με κάρφωνε αργά στην αρχή και όσο πιο γίνεται γρήγορα και δυνατά αργότερα.
Οι γλώσσα του έπαιζε με μανία τις ρώγες. Όπως ήμουν στην αγκαλιά του, με πήγε στο κρεβάτι.

Ξαπλώσαμε μαλακά, με προσοχή να μην βγει ο πούτσος του από μέσα μου. Οι ρυθμοί έπεσαν. Ως που ακίνητοι, με κλειστά τα μάτια
"Θέλω να... να γευτώ το κωλαράκι σου"
"Να το γευτείς...; Θέλω να μου το ξεσκίσεις με τον τεράστιο καυλί σου..."
"Ναι, μωρό μου, να στο ξεσκίσω θέλω."

Τραβήχτηκα από κάτω του και γύρισα το κορμί μου ανάποδα. Εκείνος στηρίχτηκε με τα χέρια, και μου άφησε χώρο. Τότε, εγώ, σύρθηκα στο κρεβάτι, να του ξεφύγω. Σταμάτησα, τούρλωσα τον κώλο μου, ήμουν στα τέσσερα και τον περίμενα. Γύρισα και τον κοίταξα.

Τότε συνέβη κάτι απίστευτο, χτύπησε η πόρτα. Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία, αλλά όταν οι χτύποι γίνονταν όλο και πιο έντονοι, σηκώθηκε με τσαντίλα και άνοιξε. Ενώ φορούσα την ρόμπα μου. Ήταν ένας υπάλληλος του Ξενοδοχείου και μας έλεγε να κατεβούμε γρήγορα γιατί υπήρχε βόμβα. Απίστευτο.

Έβαλε τα ρούχα του και πήγαμε στο δωμάτιο του για παπούτσια, ενώ εγώ δεν έβαλα κάτι παραπάνω.
Κατεβήκαμε κάτω. Ήταν 18:50. Οι υπόλοιποι ήταν ήδη εκεί. Μείναμε πάνω από μισή ώρα στο δρόμο και μετά μας είπαν ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στα δωμάτια μας. Πήγα, μάζεψα τα πράγματα μου, το ίδιο και η Φ, πληρώσαμε στη reception.

Ανεβήκαμε στη μοτοσικλέτα και πήραμε το δρόμο για Αθήνα. Φτάνοντας Ξυλόκαστρο, 20:30. Τηλεφώνησα στον Σ., να πάμε για φαγητό. Συμφώνησε και σε 30 λεπτά θα είναι εκεί. Φτάσαμε 20 :50. Πήγαμε σ' ένα καινούργιο εστιατόριο. Μπαίνοντας μέσα μας έκανε καλή εντύπωση. Ζητήσαμε τραπέζι για τρεις. Πήγα στο WC να φρεσκαριστώ.

Είχαμε μαζί το νεσεσεράκι μου. Ήρθε και η Φ. Σε λίγο βγήκαμε. Είδαμε τον Σ. να κάθεται στο τραπέζι που είχαμε ζητήσει. Είχα ενημερώσει τον υπεύθυνο για το τρίτο άτομο. Πήρα χοχλιούς με πιλάφι, σαλάτα εποχής, ανθότυρο, γραβιέρα, λεμονάδα φυσική. Μείναμε ως τις 23:00, αφού γελάσαμε, ήπιαμε. Σκεφτήκαμε να πάμε για ποτό.
Τηλεφώνησε ο Σ. σε 2 φίλους του. Θα συναντιόμασταν σ ένα μπαρ σε 1/2 ώρα.

Κάναμε πρώτα έναν περίπατο να μας φυσήξει ο αέρας. Είχε πολύ κρύο αλλά ήταν πολύ ωραία, αναζωογονητικά.

Γύρω στις 12, μπαίναμε στο κλαμπάκι. Είχε κόσμο αλλά όχι τόσο ώστε να έχει βαβούρα. Οι τοίχοι στο χρώμα του κερασιού. Κρυστάλλινα επιτοίχια φωτιστικά. Η μουσική μου χτύπησε αμέσως τ' αυτί. Μαύρη, ρυθμική, πρόστυχα αργή. Μόνο ρούμι σκέτο θα μπορούσε κάποιος να πιει σ' έναν τέτοιο χώρο. Προχωρήσαμε στο βάθος, είδαμε ένα χέρι να σηκώνεται, σα να μας κάνει νόημα.

Κοκκίνισα, φούντωσα. Αυτός που μας χαιρέταγε ήταν...! Αν αυτός είναι ένας από τους φίλους του Σ., τότε θα μου κοβόντουσαν τα πόδια, αν θα καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι. Είναι αυτό που λέμε γκομενάκι. Τελικά, αυτόν πλησιάσαμε, αυτόν μου συστήσανε και σε αυτόν δίπλα μ' έβαλαν να καθίσω. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν η χαζή της παρέας, αλλά δεν έδειξα να έχω υψηλό Δείκτη Νοημοσύνης. Πήρα ρούμι και πιο πολύ αφέθηκα στον ρυθμό της μουσικής. Της μαύρης μουσικής που ακουγόταν από τα ηχεία.

Τον λένε Batt, είναι από την Καστανιά. Μένει και εργάζεται στο Ξυλόκαστρο. Δεν μιλήσαμε ιδιαίτερα, μόνο τον παρακολουθούσα. Είχα τελειώσει από ώρα το ποτό μου και ήθελα κι άλλο. Σηκώθηκα, πήγα στο μπαρ. Όπως περίμενα, έρχεται δίπλα μου εκείνος. Σχεδόν μ' αγκαλιάζει από τη μέση και με παρασύρει να λικνιστούμε. Μ' αρέσει.

Του γυρίζω την πλάτη να πω στον bar-man τι ποτό θέλω. Εκείνος τώρα βρίσκεται πίσω μου και σχεδόν με έχει κλείσει με τα μπράτσα, με έχει βάλει στην αγκαλιά του. Ήταν ερωτικό. Λικνίζομαι ελαφρά, αλλά ως εκεί. Του ξεφεύγω και με το ποτό μου επιστρέφω στην υπόλοιπη παρέα.
Βγάζω από την τσάντα μου το τηλεφωνάκι μου, για να στείλω ένα ξεκούδουνο e-mail στον LooK:


Ήταν 2:15 όταν αποφάσισα ότι θέλω να ξαπλώσω σ' ένα κρεβάτι. Έφυγα με την μοτό για ένα Ξενοδοχείο. Ζήτησα το πιο άνετο δωμάτιο που διαθέτουν. Η Φ δεν θα έρθει Αθήνα, θα πάει κάπου με τον Δ., που είχε φτάσει λιγο πριν. 2:50 βγήκα από το μπάνιο. Άραξα στο κρεβάτι. Ο ύπνος δεν άργησε να με πάρει.

Παρασκευή... Αν και ξύπνησα στις 09:00, ήμουν ξεκούραστη. Ήπια ένα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, μετά από ένα κρύο ντους και τηλεφώνησα του Σ. για έναν πρωινό καφέ. Συμφώνησε. Πλήρωσα το ξενοδοχείο και πήγα στην καφετέρια που ορίσαμε. Είχε μόλις φτάσει.

Με το που καθίσαμε, χτύπησε το κινητό του. Μου είπε πως κάτι σοβαρό είχε γίνει και ότι δεν μπορεί να μείνει. Οπότε, σηκωθήκαμε και οι δυο. Στην είσοδο του καφέ, πέσαμε πάνω στον Batt. Κοιταχτήκαμε και πάλι μου κόπηκαν τα πόδια.

"Φεύγετε;", ρώτησε.
"Κάτι έγινε στη δουλειά. Μόλις καθίσαμε, σηκωθήκαμε.", απάντησε ο Σ.
"Ούτε για λίγο; Για έναν καφέ;" ρώτησε ο άλλος.
"Δεν προλαβαίνω πρέπει να φύγω" απάντησε ο Σ.
"Εσύ φύγε", του είπε," με την..., όμως, μπορούμε να πιούμε καφέ."
Συμφώνησα μ' ένα νεύμα προς τον Σ., χωρίς να μιλήσω ή να κοιτάξω τον άλλον.

Έφυγε και αμέσως είπα:
"Δεν νομίζω πως το θέμα μας είναι ο καφές."
Είχα πάρει μπρος.

Ήταν σοβαρό το πρόσωπο του και οι κινήσεις του, όταν με πήρε από το χέρι και βγήκαμε. Ανεβήκαμε ο καθένας στη μοτοσικλέτα του και με οδήγησε σ' ένα σπίτι μπροστά στη θάλασσα, στη παραλία. Ήταν ντυμένο με σκούρο ξύλο και φάνταζε τόσο αρμονικό.

Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο και ρουφούσαμε ο ένας τον άλλον και χαϊδεύαμε ο ένας τον άλλον. Περάσαμε υπέροχα για μιάμιση ώρα. Έπειτα έκανα μπάνιο, ντύθηκα και έκανα να φύγω.

"Με τίποτα!", μου φώναξε, ενώ έφερνε ένα δίσκο με καφέ, κέικ, μαρμελάδα και διάφορα φρούτα κομμένα.
Έκατσα 5 λεπτά και ήπια λίγο καφέ και κάπνισα ένα τσιγάρο, αφού πρώτα το ρώτησα αν επιτρέπεται, μιας και δεν τον είχα δει να καπνίζει εχθές.

11:50 έφυγα, χωρίς να του μιλήσω. Δε σταμάτησα παρά μονάχα για καύσιμα. Έτσι, 13:20 ήμουν στην βάση μου, στο σπίτι.
Μπήκα μισή ώρα μέσα στο καυτό νεράκι και ξάπλωσα στο κρεβάτι με το τηλέφωνο...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")