Η ηδονή της πρόκλησης (4o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αναλύοντας εκείνη τη βραδιά, θα έλεγα ότι ένιωσα μεγάλο ερεθισμό και μου άρεσε να βλέπουν όλοι τα γυμνά μου πόδια και το κιλοτάκι μου.  Ο άνδρας μου από την πλευρά του ένιωθε υπερήφανος για την όμορφη και σέξι γυναίκα που έχει, αλλά και αμήχανα όταν όλοι οι άνδρες της «συντροφιάς», στο σπίτι των φίλων μας, είχαν καρφωμένα τα μάτια τους, στα μπούτια μου και το κιλοτάκι μου που είμαι βέβαιη ότι ήθελε να το βλέπουν. Ήθελε να συγκεντρώνω τα βλέμματά τους, ήθελε να τους ερεθίζω. Κι αυτό κατά περίεργο τρόπο και λόγο, ερέθιζε κι εμένα.

Αφού φορέσαμε τα μαγιό μας η Σέβη κι εγώ, κάναμε την εμφάνιση μας στον κήπο, όπου σε μια ξαπλώστρα ήταν ο Gunar. Μια εμφάνιση, που ακόμη και σήμερα, δεν μπορεί να ξεχάσει…!!! Είχε ακούσει από εμένα, ότι αγόρασα μερικά μαγιό. Όμως για πρώτη φορά έβλεπε το πρώτο, κι αυτό που έβλεπε το χαρακτήρισε απίστευτο. Με δυο λόγια: Όλα Έξω… στήθη, κώλος, μουνί, μόλις καλυπτόταν…

Το υποτιθέμενο σουτιέν, μόλις κάλυπτε τις ρώγες, ενώ τα μουνόχειλα μου περίσσευαν από την υπερβολικά στενή λωρίδα υφάσματος σ’ εκείνο το σημείο…!!! Συγκεκριμένα, δυο μικρά τριγωνάκια, απεγνωσμένα προσπαθούσαν να καλύψουν τις θηλές μου, αφού το σουτιέν ήταν δυο μικρά κομματάκια από λεπτό ύφασμα που τα συγκρατούσαν δύο λεπτά κορδονάκια, και έδεναν πίσω από τον λαιμό.

Όσο πλησιάζαμε, τόσο οι σφυγμοί του ανέβαιναν από αυτό που έβλεπε. Εντελώς ασυναίσθητα, δυο λέξεις ξέφυγαν από τα χείλη του:

-    «Τι μουνάρα…!!!»

Προφανώς, τον άκουσε η Σέβη, όπως φυσικά και εγώ…

-    «Σ’ αρέσω αγόρι μου…; Σ’ αρέσει το καινούργιο μου μαγιό;»

Τον ρώτησα, όχι τόσο για να μου πει τη γνώμη του, όσο για ν’ ακούσω τις τρεις μαγικές λέξεις, που μ’ έκαναν να νιώθω πολλούς πόντους ψηλότερη, κι άλλα τόσα χρόνια νεώτερη, είτε τις άκουγα από τον άνδρα μου, είτε από αγνώστους στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού. Κι αυτή η φράση με τις τρεις λέξεις ήταν και είναι:

-    «Τι μουνάρα είσαι…!»

-    «Είσαι υπέροχη μωρό μου! Αλλά… το μαγιό, που είναι; Ξέχασες να το φορέσεις;»
Γελάσαμε φιλάρεσκα και οι δύο, ενώ όπως καθόμουν στη πολυθρόνα-ξαπλώστρα, είχα πλησιάσει κοντά στο πρόσωπό του, μπροστά στα μάτια του και σε απόσταση… γλώσσας, είχε το μουνάκι μου, χωρισμένο στα δύο από το μαγιό.  Δίπλα μου η Σέβη, που είχε περασμένο το χέρι της, γύρω από τη μέση μου. Δεν σταμάτησε όμως δευτερόλεπτο, να μου χαϊδεύει ψηλά τους γοφούς, ενώ ταυτόχρονα, τραβούσε ελαφρά προς τα επάνω, τα κορδονάκια, που συγκρατούσαν το υποτιθέμενο μαγιό στο κορμί μου.

Αποτέλεσμα ήταν η στενή λωρίδα του, να είναι εξαφανισμένη, μέσα μου… ενώ είχε ανοίξει το μουνί μου στα δύο. Τα όμορφα σαρκώδη άτριχα μουνόχειλά μου ήταν εμφανή.

Δεν άντεξε στον πειρασμό, και αδιαφορώντας για την παρουσία της Σέβης, πέρασε τη γλώσσα του από πάνω τους… Πάνω από τα βελούδινα, ξυρισμένα μουνόχειλα που προκλητικά είχαν ανοίξει, φιλοξενώντας ανάμεσά τους τη στενή λωρίδα του μαγιό. Ενός μαγιό, που χωρίς να έχει έρθει σ’ επαφή με το νερό, ήταν υγρό. Υγρό και μυρωδάτο από το νέκταρ των υγρών μου, που ήδη με είχαν κατακλύσει.

Είχα ερεθιστεί από ώρα, βλέποντας το μουνάκι μου να ξεπροβάλει προκλητικό, διαθέσιμο, από το δήθεν μαγιό, που τις επόμενες ημέρες έμαθα ,ότι τα έλεγαν στρινγκ, και τα αμέσως επόμενα χρόνια, έμελλε να κατακυριεύσουν τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο!

Κι ενώ εκείνος μ’ έγλυφε, η Σέβη μου χάιδευε τα οπίσθια. Οι γλώσσες άρχισαν να παιχνιδίζουν, και να μπαίνει η μία στο στόμα της άλλης.

Ο άνδρας μου τρελάθηκε…! Δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που γινόταν μπροστά στα μάτια του. Ομολογώ πως σοκαρίστηκε κάπως, βλέποντας δυο γυναίκες να φιλιούνται με τέτοιο πάθος στο στόμα.  Με έβλεπε για πρώτη φορά να ερωτοτροπώ με μια άλλη γυναίκα… εκεί… μπροστά στα μάτια του, ενώ εκείνος μου έγλυφε το μουνί!!!

Η Σέβη, φορούσε κι εκείνη ένα παρόμοιο μαγιό, με τη διαφορά ότι για να κρατήσει τα προσχήματα, είχε γύρω από τη μέση της ένα διάφανο μεγάλο μαντίλι, κάτι σαν παρεό, που μόλις έφτανε να καλύψει τα οπίσθια της. Αποτέλεσμα ήταν, να είναι προκλητικότερη απ’ ότι αν δεν το φορούσε!

Στο επόμενο λεπτό, όλα αυτά τελείωσαν, και κατευθυνθήκαμε προς την πισίνα. Γυρίζοντας τα οπίσθιά μας στον Gunar, με έκπληξη διαπίστωσε ότι ήταν εντελώς ακάλυπτα. Υπήρχε μόνο μια στενή λωρίδα υφάσματος, που κι αυτή, χανόταν ανάμεσα στους γλουτούς! Φυσικά, το επιφώνημά του, δεν διέφερε από εκείνο όλων των ανδρών, σε ανάλογο θέαμα…

-    «Κωλάρες μου όμορφες!!!»

Η στύση του, ήταν πλέον βασανιστική.  Όπως βασανιστικές ήταν και οι σκέψεις του, για το τι μέλλει γενέσθαι, με την συνεχώς αυξανόμενη επιθυμία μου, για ακόμη περισσότερη πρόκληση, για ακόμη περισσότερα ερωτικά παιχνίδια, για ακόμη περισσότερα πρόσωπα που θα συμμετείχαν στις ερωτικές μας συνευρέσεις, ή εμείς στις δικές τους, για ακόμη περισσότερη ηδονή.

Κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού, για να βάλει το μαγιό του. Δεν πέρασαν δέκα λεπτά, και βγαίνοντας για να έρθει στην πισίνα, μαρμάρωσε! Ήμουν την άκρη της πισίνας, ξαπλωμένη ανάσκελα, ολόγυμνη, με το ένα μου πόδι κρεμασμένο στο νερό, το άλλο λυγισμένο, κι ανάμεσά τους η Σέβη γονατιστή, με τον κώλο της να βλέπει τα άστρα, να με γλύφει. Του ήταν απίστευτο. Η γυναίκα του, σε λεσβιακή δραστηριότητα!!!

Παρέμεινε ακίνητος… άφωνος, και μηχανικά το χέρι του χάιδεψε το, από ώρα όρθιο καυλί του. Άρχισε να μαλακίζεται, βλέποντας τις δυο γυναίκες. Το θέαμα ήταν άκρως ερεθιστικό. Ήταν κάτι που για πρώτη φορά στη ζωή του έβλεπε ζωντανό. Και μάλιστα με συμμετοχή της ίδιας του της γυναίκας!

Συνέχιζε να μαλακίζεται άγρια, σαν έφηβος που για πρώτη φορά αντίκρισε γυναίκα γυμνή. Το καυτό του σπέρμα, ήταν έτοιμο να εκτοξευθεί. Όμως, έκανε μεγάλη προσπάθεια να το αποφύγει. Δεν ήθελε να χύσει πριν γευθεί τα καυλωμένα κορμιά των δύο αυτών πανέμορφων γυναικών, πριν γλύψει τα υγρά τους, πριν ακούσει τα επιφωνήματα καύλας που έβγαιναν από τα χείλη τους, πριν του ζητήσουμε να σβήσει την καύλα τους με το καυλί του…!

Έκανε ένα βήμα, για να έρθει κοντά μας. Το μετάνιωσε αμέσως, μη θέλοντας να μας χαλάσει ίσως την έκσταση που βιώναμε. Να μη χαλάσει την καύλα μας. Ούτε τη δική του βέβαια. Το καυλί του πονούσε, το κεφάλι του ήταν μελανό και τ’ αρχίδια του επιζητούσαν να απαλλαγούν από το φορτίο τους.

Εμείς, συνεχίζαμε να «γαμιόμαστε», μόνο που τώρα εγώ ήμουν εκείνη που είχε ενεργητικό ρόλο, γλύφοντας το κορμί της Σέβης, που ξαπλωμένη ανάσκελα και με ανοιχτά και σηκωμένα ψηλά τα πόδια, απολάμβανε την καύλα που της προσέφερε η επιδέξια γλώσσα μου.

Ο Gunar έβλεπε τη γυναίκα του, στημένη στα τέσσερα με τα πόδια ανοιχτά και το μόνο που ήθελε, ήταν να έρθει πίσω μου και να χώσει το ταλαιπωρημένο από την καύλα τόσης ώρας καυλί του, στη μουνάρα μου.

Όμως και πάλι δεν τόλμησε. Αυτό που έβλεπε εδώ και λίγη ώρα, του άρεσε. Του άρεσε τόσο, που δεν το διακινδύνευε να το χάσει αν ερχόταν κοντά μας. Του άρεσε αυτό που έκανε μόνος του, κι ας ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τη ρήση του Karl Kraus, που είχε πει: «Μια γυναίκα μπορεί να αντικαταστήσει ικανοποιητικά τον αυνανισμό, αλλά ο αυνανισμός, θα παραμείνει για πάντα η πιο διαδεδομένη σεξουαλική πράξη για άνδρες και γυναίκες…»

Ο Gunar, ποτέ δεν ντράπηκε να επιβεβαιώσει τη ρήση αυτή, και είχε καταφέρει να πείσει κι εμένα, ότι ο αμοιβαίος αυνανισμός, με τον ένα απέναντι στον άλλον, είναι μια εξαιρετικά ηδονική πράξη, που την εφαρμόζαμε συχνά πριν κάνουμε έρωτα!

Κόντευε να χαράξει η καινούργια μέρα, όταν αποκαμωμένος ο Gunar από τρεις διαδοχικές και απολαυστικές μαλακίες, κι ενώ εμείς οι δυο με τη Σέβη, που τόση καύλα είχαμε νιώσει μεταξύ μας, αλλά του είχαμε προσφέρει μ’ έναν πρωτόγνωρο τρόπο, είχαμε ήδη πάει στα κρεβάτια μας, για λίγο ύπνο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")