Η άγνωστη αφέντρα από το net (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κατέβηκε μετά από λίγη ώρα… εγώ την περίμενα γυμνός στη θέση που μου είχε πει... ήρθε δίπλα μου. Μου είπε ότι σε αυτή την τιμωρία θα έπρεπε να είμαστε και οι δυο γυμνοί. Εγώ έβλεπα τα πόδια της αλλά δεν έπρεπε να την κοιτάξω πουθενά αλλού.

Μου έδεσε τα μάτια με ένα μαύρο μαντήλι. Δεν ήθελε να την κοιτάξω καθόλου. Με οδήγησε στο κρεβάτι της, με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα… τα χέρια μου και τα πόδια τα έδεσε στα ακροκάγκελα του κρεβατιού. Τα έδεσε πολύ σφιχτά με τις χειροπέδες. Τις ένιωθα στη παραμικρή κίνηση… τις ένιωθα να με κόβουν. Το σώμα μου είχε πάρει τη μορφή Χ. Ήξερα ότι στο προσκεφάλι του κρεβατιού υπήρχε καθρέφτης. Αν τα μάτια μου δεν ήταν δεμένα, θα την έβλεπα. Όμως τώρα, τίποτα. Μου είπε ότι θα μαστιγωθώ πολύ. Θα αρχίσει με μαστίγιο ιππασίας στον κώλο μου. 70 χτυπήματα.

Άρχισε να μου τα ρίχνει και ο πόνος μετά τα 10 χτυπήματα, σταμάτησε να είναι ευχάριστος. Πονούσα πολύ και άρχισα να βογγάω. Στα 40 χτυπήματα σταμάτησε… σκέφτηκα ότι το μαρτύριο τέλειωσε. Όμως πόσο λάθος έκανα. Πήρε ένα φίμωτρο μπολ γκανγκ και μου το φόρεσε. Το φίμωτρο έπνιξε τις κραυγές πόνου… μου έριξε τα υπόλοιπα 30 και σταμάτησε. Μου έβγαλε το φίμωτρο και άρχισε να με φιλάει με γλώσσα. Η γλώσσα της είχε μπει σε όλο το στόμα. Ένα φιλί και τόσος πόνος μου άξιζε.

Μου είπε ότι πάει να βάλει ένα ποτό και να φέρει τον βούρδουλα. Βούρδουλα εννοούσε το μπουλ γουιπ. Πριν προλάβω να ικετέψω για να μη γίνει αυτό, το φίμωτρο μπήκε πάλι στη θέση του. Ύστερα από μισή ώρα, ξαναήρθε. Από ότι άκουγα, κάποια φίλη της την είχε πάρει τηλέφωνο, κι εκείνη της έλεγε ακριβώς τι είχε συμβεί. Δεν αισθανόμουν καλά που μάθαινε κάποιος, άγνωστος σε εμένα, για εμένα, όμως δεν ήμουν σε θέση ούτε καν να αναπνεύσω από το στόμα, όχι να μιλήσω.

Γύρισε... Το αγαπημένο της ποτό… παγωμένη βότκα χωρίς πάγο από το ψυγείο. Άρχισε να με χτυπάει στην πλάτη. Ο ήχος αυτού του μαστίγιου ήταν πολύ δυνατός. Ο πόνος αφάνταστος! Ένιωθα ότι μου έσκιζε το κορμί. Γρήγορα άρχισα να κλαίω. Όπως ανακάλυψα μετά, δεν με μάτωσε αλλά το μαστίγιο αυτό με ζωγράφισε. Ζωγράφισε όλη την πλάτη μου. Μετά, με γύρισε ανάσκελα και με χτύπαγε μπροστά.

Έκλαιγα και ο πόνος μου χάριζε απίστευτη ηδονή! Μου είχε δώσει την άδεια της να καυλώσω ευτυχώς, γιατί δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ύστερα, απότομα σταμάτησε. Κι έφυγε από το δωμάτιο. Ξαναμίλησε στο τηλέφωνο, στην ίδια φίλη της όπως μου είπε αργότερα. Ήταν ο μέντορας της. Κάποτε την γνώρισα και αυτή. Ξαναήρθε στο δωμάτιο και μου έβγαλε το μαντήλι. Την αντίκρισα… ήταν γυμνή. Εγώ μπρούμυτα στο κρεβάτι… όπως την κοίταξα, πιο κάτω φορούσε ένα τεράστιο μαύρο στραπ ον.

Την είδα με την άκρη του ματιού μου με το στραπ ον. Ήξερε ότι δεν το είχα ξανακάνει… το έφερε μπροστά στο στόμα μου και μου είπε να το γλύψω πολύ καλά. Όσο πιο υγρό, τόσο καλύτερα για εμένα. Το έγλυφα και το σάλιωνα με μανία! Εκείνη με είχε γραπώσει απ’ τα μαλλιά, μου έριχνε και μερικά χαστούκια πότε-πότε… το έφτανε μέχρι κάτω στο λαρύγγι μου…

Η καύλα ήταν ατελείωτη! Όπως ήμουν μπρούμυτα και τριβόμουν στο κρεβάτι, πόσο πολύ ήθελα να χύσω -κάτι που απαγορευόταν. Με είχε δείρει πολύ… συγκρατιόμουν. Μου έβαλε μερικά μαξιλάρια από κάτω, ενώ μου έλυσε τα χέρια. Μου είπε να κρατηθώ γερά. Ενώ είχε υψωθεί ο κώλος μου αρκετά, έβαλε βαζελίνη στο πλαστικό πέος και στα δυο της δάχτυλα, ενώ τα ένιωθα να διεισδύουν μέσα μου. Στην αρχή τραβήχτηκα, αλλά μερικές ψιλές με το χέρι στον κώλο, με επανέφεραν.

Το έβαζε μέσα μου… με προετοίμαζε… πάντα το φοβόμουν, αλλά εκείνη την ώρα το ήθελα. Μόνο βογκητά ηδονής έβγαζα… άρχισε να μπαίνει μέσα μου με το στραπ ον το οποίο ήταν διπλό, για εμένα και για εκείνη. Έμπαινε απαλά μέσα μου, και με αργές, αλλά ρυθμικές κινήσεις, με έπαιρνε. Μου άρεσε πολύ όπως το έκανε, αν και τα βογκητά μου είχαν μετατραπεί σε κραυγές πόνου… συνέχισε πιο δυνατά… μου είπε αν θέλω μπορώ να χύσω… τριβόμουν στο κρεβάτι κι εκείνη με έπαιρνε πιο δυνατά.

Την άκουγα να λέει: χύνωωω!!!! Έχυσα κι εγώ μαζί της... Ήταν η πρώτη μου φορά με στραπ ον, ακλούθησαν μερικές ακόμα. Δεν ξέρω αν θα κάνω με άλλη κάποτε, αλλά εκείνη με σημάδεψε. Σας ευχαριστώ κυρία.
ΤΕΛΟΣ

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")