Η ηδονή της πρόκλησης (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ηδονή της πρόκλησης (Το ερωτικό μου ημερολόγιο…)
Μέρος δεύτερο

Το βέβαιο ήταν, ότι ο γάμος μας, η σχέση μας, θα έπαιρναν διαφορετικό δρόμο, από ότι μέχρι σήμερα. Το αν θα ήταν προς το καλύτερο ή το χειρότερο, δεν ήμουν σε θέση να το προβλέψω. Το νέο μου look, αναδείκνυε βέβαια το ωραίο κορμί μου, και μ’ έκανε ιδιαίτερα σέξι, όμως μέρα με τη μέρα, ήθελα ν’ αποκαλύπτω πολλά περισσότερα από όσα πρέπει να αποκαλύπτει μια παντρεμένη γυναίκα, με δυο κόρες κοντά στην εφηβεία στις οποίες θα έπρεπε να δίνω ένα σωστό πρότυπο, αν και είχα αντιληφθεί ότι από μικρή ηλικία είχαν ανακαλύψει τον ερωτισμό, και ο αυνανισμός ήταν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, κυρίως της μεγάλης, που τότε συμπλήρωνε τα 16. Βέβαια, είχαμε και πολλές και υψηλού επιπέδου κοινωνικές γνωριμίες και σχέσεις, και που ήταν αρκετά μακριά από το νέο τρόπο ντυσίματος πού ολοένα γινόταν και πιο τολμηρό.

Αναλύοντας εκείνη τη βραδιά, θα έλεγα ότι ένιωσα μεγάλο ερεθισμό και μου άρεσε να βλέπω στο μπαράκι τους άνδρες να έχουν καρφωμένα τα μάτια τους, στο στήθος μου, στα μπούτια μου, το κιλοτάκι μου… Όσο για τον άνδρα μου, έδειχνε ότι ήθελε να τα βλέπουν… ήθελε να συγκεντρώνω τα βλέμματά τους… ήθελε να τους ερεθίσω… Κι αυτό κατά περίεργο τρόπο και λόγο, ερέθιζε κι εμένα… Με δυο λόγια, ήθελα να προκαλέσω!!!

Από τότε, δεν ήταν λίγες οι φορές πού τον αντιλήφθηκα, να με «παίρνει μάτι» όταν γδυνόμουν, όταν έκανα μπάνιο, ή όταν έβγαινα να περιποιηθώ τον κήπο, φορώντας σκόπιμα ένα πολύ κοντό φορεματάκι, όχι για εκείνον αλλά για τους γείτονες, κάτι που πρέπει να είχε καταλάβει, και του άρεσε. Εμένα φυσικά μου άρεσε και εξακολουθεί να μ’ αρέσει να με βλέπουν ημίγυμνη… Καυλώνω μόνο που το σκέπτομαι!

Μου άρεσε και μ’ αρέσει για παράδειγμα, να με βλέπει να κυκλοφορώ στο σπίτι μόνο μ’ ένα στριγκάκι κι ένα πολύ κοντό T-shirt, να μαγειρεύω γυμνή φορώντας μια ποδιά και τα τσόκαρά μου, ακόμη και να βγαίνω στον κήπο έτσι, για να πιω τον καφέ μου στο κιόσκι. Βέβαια, πάντα υπήρχε ο κίνδυνος, τη στιγμή που είμαι μ’ αυτή την περιβολή στον κήπο, να εμφανιστεί ο Ανδρέας, ο νεαρός Αλβανός πού περιποιόταν και συντηρούσε όλους τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που ‘έπιασα’ τον Αντρίκο να με παίρνει μάτι, ενώ περιποιόταν τα λουλούδια, ή κούρευε το γκαζόν και τους θάμνους.

Μέσα στις τόσες απόψεις που συναντά κανείς ως προς το σεξ, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, αλλά και από πολλούς αποδεκτή, είναι πως η γυναίκα πρέπει να είναι «πουτάνα στο κρεβάτι». Γενικά είναι μια άποψη που σκοπό έχει να απελευθερώσει τις γυναίκες ώστε να χαίρονται το σεξ χωρίς αναστολές και ειδικά το συζυγικό. Μόνο που στην περίπτωσή μου, δεν μπορούσα να ισχυρισθώ ότι ήμουν ποτέ «πουτάνα» στο κρεβάτι, όμως σίγουρα, μετά τις τελευταίες μου αλλαγές, μπορούσα να πω ότι, την πουτανιά αυτή, μου άρεσε να την βγάζω τόσο σε δημόσιο, αλλά και σε ιδιωτικό ανοιχτό χώρο, φυσικά εν δυνάμει οπτικά προσβάσιμο όπως είναι ο κήπος μας. Όσο για το ντύσιμό μου στις νυχτερινές μας εξόδους, ήταν κι αυτό μια μορφή πουτανιάς, στην οποία, είχα υποκύψει άνευ όρων και ορίων...

Τι συνέβη λοιπόν, στον ψυχισμό μου; Έγινα αιφνιδίως ανήθικη, ή επιζητούσα τη σεξουαλική μου επιβεβαίωση; Πάντως είναι βέβαιο, ότι δεν το έκανα με σκοπό να προσελκύσω τους άνδρες για να γαμηθώ. Τουλάχιστον τότε…

Όμως, ο όρος «ηθική» δεν έχει καμία σχέση με τον όρο «σεξ». Αναφέρονται σε τελείως διαφορετικά πράγματα και κάθε προσπάθεια σύνδεσής τους, δεν πρέπει να γίνεται. Το σεξ είναι για ευχαρίστηση τις περισσότερες φορές. Το πιθανότερο λοιπόν, είναι να επιζητώ αυτή την ικανοποίηση, προσφέροντας στα βλέμματα των άλλων, πολλά περισσότερα από αυτά πού η κοινωνία μας θεωρεί αποδεκτά, από μία παντρεμένη γυναίκα αυτής της ηλικίας.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έγινα ξαφνικά «πουτάνα». Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι η επιρροή του άνδρα μου, που τόσα χρόνια προσπαθούσε υπομονετικά, αλλά ποτέ πιεστικά να με φέρει στο σημερινό σημείο, είχε πλέον αποδώσει τους καρπούς της.

Μήπως είχα χάσει εντελώς τα λογικά μου, τις αρχές μου, την προσωπικότητά μου, τον αυτοσεβασμό μου;

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")