Οι απίστευτες ρώγες της πεθεράς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία διαδραματίστηκε με την πεθερά μου, που είναι μια ώριμη πενηνταπεντάρα γυναίκα η οποία διατηρείται πολύ καλά. Ποτέ δεν μου έδωσε δικαίωμα να σκεφτώ κάτι πονηρό και πρόστυχο γι’ αυτήν. Το μόνο που μέχρι ένα σημείο ήξερα ήταν ότι διέθετε ένα μάλλον σφιχτό σώμα με αρκετά βέβαια περιττά κιλά και δύο υπέροχα βυζιά κανονιού μεγέθους με τεράστιες όμως ρώγες. Αυτά κατάφερα να τα δω χωρίς να το καταλάβει η ίδια όταν μπήκα στο εξοχικό μας σπίτι τυχαία και κοίταξα στον καθρέπτη το είδωλό της. Αυτό το έκανα κάθε φορά που μου δινόταν η ευκαιρία κυρίως για να θαυμάσω τις μεγάλες της ρώγες.

Νομίζω πως είναι σκόπιμο να πω υπάρχει ένας συγκεκριμένος χώρος τον οποίο πολλές φορές χρησιμοποιούμε όλοι για να αλλάξουμε ρούχα στα γρήγορα. Σε πλάγια θέση υπάρχει ένας καθρέπτης (άγνωστο ποιος τον έβαλε). Ο καθρέπτης είναι πλάγια τοποθετημένος σε τέτοιο σημείο που μπορείς να δεις τα πάντα χωρίς ο άλλος να το καταλάβει εύκολα. Τολμώ να πω πως η κατάσταση στο εξοχικό, όταν είναι και η πεθερά γίνεται πιο δύσκολη γιατί οι χώροι είναι περιορισμένοι και κάθε επαφή που έχω με τη γυναίκα μου, όσο κι αν προσέχουμε να μην είμαστε θορυβώδεις, εντούτοις, από ότι έμαθα μετά, δεν τα καταφέρνουμε και πολύ καλά.

Ένα μεσημέρι, μετά το μπάνιο στη θάλασσα, έφυγε πρώτη η πεθερά μου για να πάει να ετοιμάσει το φαγητό και έπειτα από λίγο έφυγα κι εγώ αφήνοντας τη γυναίκα μου που ήθελε να απολαύσει λίγο ακόμα τον ήλιο. Όταν έφτασα σπίτι με τον ίδιο τρόπο αντίκρισα για άλλη μια φορά το θέαμα που με εντυπωσίαζε πάντα. Δεν μπήκα όμως μέσα και περίμενα λίγο ώσπου να ντυθεί γιατί άλλωστε δεν σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να κάνω και τίποτα. Το καυλί μου βέβαια δεν άργησε να ανταποκριθεί στο θέαμα που πάντα μου προκαλούσε εντύπωση. Όταν έπειτα από λίγο μπήκα στο σπίτι είχε ήδη ντυθεί και βλέποντας να μπαίνω με καλωσόρισε λέγοντάς μου όπως πάντα:

-    «Καλώς το αγόρι μας!»

Αυτό δεν σήμαινε για μένα τίποτα βέβαια γιατί ήταν φυσιολογικό. Πήγα στο χώρο που αλλάζουμε συνήθως (εκεί που άλλαζε κι αυτή) για να αλλάξω κι εγώ. Με τον πούτσο σηκωμένο άρχισα να τον τρομπάρω και έπειτα από λίγο άκουσα την πόρτα. Σκέφτηκα πως ήρθε η γυναίκα μου. Κοίταξα στον καθρέφτη αλλά δεν είδα κανένα. Γεμάτος απορία σήκωσα το σλιπάκι μου και πήγα προς την πόρτα να δω ποιος είναι. Εκεί είδα την πεθερά μου. Γέλασε και μου λέει:

-    «Τι νομίζεις; Μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις μπανιστήρι;»

Γέλασα κι εγώ και ξαναμπήκα μέσα. Μου είχε μπει στο μυαλό πως έπρεπε να τελειώσω και έτσι ξαναπήγα εκεί σκεφτόμενος: «Μισή ντροπή δική μου μισή δική της». Καθώς τον έπαιζα την είδα στον καθρέφτη να μπαίνει. Δεν σταμάτησα… συνέχισα και απολάμβανα το ότι με κοιτούσε. Έπειτα από λίγο με πλησίασε. Σκέφτηκα πως θα ακολουθούσε ένα πήδημα που ποτέ δεν είχα φανταστεί. Κι αν όμως στο μεταξύ ερχόταν η γυναίκα μου; Τι θα έκανα; Καθώς με πλησίασε προσπάθησα να την χουφτώσω δεν με άφησε όμως.

-    «Δεν είναι σωστό αυτό που σκέφτεσαι…», μου λέει. «Σε λίγο θα έρθει η γυναίκα σου. Άλλωστε δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να σκέφτομαι ότι έχω πάει με τον γαμπρό μου».

Εγώ συνέχισα τότε να τον παίζω βλέποντας τις θεϊκές της ρώγες που είχε βγάλει μάλλον για να βλέπω εγώ. Αυτό ήταν! Έπειτα από λίγο ο πούτσος μου έχυνε γεμάτος καύλα έχοντας μπροστά του την πεθερά του. Δεν είπε τίποτα άλλο και πήγε στην κουζίνα. Λίγο πριν έρθει η γυναίκα μου και ενώ καθόμασταν στο τραπέζι της κουζίνας μου είπε:

-    «Πιστεύω να κατάλαβες ότι σου είπα πριν, αν και ήσουν λίγο θολωμένος…»

-    «Νομίζω πως κατάλαβα…», της απάντησα.

-    «Δεν έχω απατήσει ποτέ τον άντρα μου και δεν σκέφτομαι να το κάνω αυτό τώρα και μάλιστα με το γαμπρό μου. Νομίζω βέβαια πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις πως ξέρω για το μπανιστήρι που κάνεις. Το ότι κάθισα μαζί σου, οφείλεται στο ότι ήμουν περίεργη, γιατί τόσες μέρες εδώ με αυτά που ακούω να κάνεις στην κόρη μου, με έβαλες σε πειρασμό. Όμως να ξέρεις πως δεν έγινε τίποτα. Θεωρώ την κόρη μου πολύ τυχερή που είναι μαζί σου».

-    «Νομίζω πως χρωστάω ένα συγνώμη…», είπα.

-    «Δεν χρειάζεται να ζητάς τίποτα! Να φροντίζεις να περνάτε καλά με τη γυναίκα σου».

Έπειτα από λίγο ήρθε και η γυναίκα μου. Καθίσαμε όλοι μαζί για φαγητό σαν να μη είχε συμβεί τίποτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")