Εμπιστευτικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δύο χαρακτήρες... τα ονόματα δεν έχουν σημασία.
Μπαίνεις στο δωμάτιο και όλα αλλάζουν... νιώθω τη γλυκιά σου μυρωδιά, ξέρεις αυτή την πολύ γυναικεία, να γαργαλάει τη μύτη μου και ξαφνικά νιώθω ρεύμα να διαπερνάει όλο μου το σώμα. Κοιτάω την αντανάκλασή σου μπροστά μου και χαμογελάω, χωρίς να ξέρω το γιατί... απλά χαμογελάω!

Κάθεσαι κοντά μου και η μυρωδιά σου γίνεται πιο έντονη. Εγώ τρελαίνομαι... αρχίζω να βράζω... γλυκό μαρτύριο μέσα στο καλοκαίρι!
Καθώς μιλάς σε κοιτάζω από πάνω ως κάτω και μεμιάς όλα θολώνουν. Σε βλέπω να μιλάς αλλά δεν ακούω.. φαντάζομαι!
Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω... όλοι γύρω έχουν εξαφανιστεί... με πλησιάζεις! Σε κοιτάω και χαμογελάω. Με κοιτάς και απορείς!

Σηκώνομαι από τη θέση μου και κινώ το χέρι μου πιάνοντας απαλά το πηγούνι σου. Πλησιάζω το στόμα μου στο στόμα σου ενώ εσύ συνεχίζεις να κοιτάς αποσβολωμένη... δεν το περίμενες!
Σε φιλάω απαλά στα χείλη... η έκφρασή σου άλλαξε! Με κοίταξες άγρια και σήκωσες γρήγορα το χέρι σου για να με χαστουκίσεις. Σε πρόλαβα και φυλάκισα το χέρι σου με την παλάμη μου.

Σε ξαναφιλάω αλλά αυτή τη φορά πιο παθιασμένα. Πας να τραβηχτείς αλλά σε κρατάω σφιχτά από τη μέση και σε κοιτάω στα μάτια. Σηκώνεις πάλι το χέρι σου αλλά το βλέμμα σου με καθησυχάζει. Το χέρι σου προσγειώνεται στο λαιμό μου όπου με πιάνεις και με γρατζουνάς. Απαντάς στο παθιασμένο φιλί και ανεβάζεις το πόδι σου στη μέση μου.
Αυτό ήταν...

Σε κολλάω στον τοίχο και σε φιλάω στο λαιμό, στο λοβό, στο πηγούνι, όπου μπορώ και όπου προλαβαίνω.
Το χέρι μου σε διατρέχει ψάχνοντας τα σημεία που σε ηλεκτρίζουν. Η μυρωδιά σου έχει βαρύνει.... το ίδιο και η ανάσα σου!

Με κοιτάς σαν να με παρακαλάς. Ξέρω πρέπει να σε λυτρώσω από την κάψα! Σε φιλάω στο λαιμό και αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω. Φιλάω τα χέρια σου, ενώ τα δικά μου ξεκουμπώνουν το παντελόνι σου. Δεν φοράς εσώρουχο... ιδρώνω μόνο που σε κοιτάω. Η μυρωδιά απερίγραπτη.

Στέκεσαι όρθια και με κοιτάς με το ίδιο ύφος... θέλεις να χύσεις και τη στιγμή αυτή είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που μπορεί να σε κάνει... προσπαθείς να βγάλεις τελείως το παντελόνι σου αλλά τα χέρια μου φυλακίζουν τα πόδια σου... φυσάω ζεστό αέρα στο μουνάκι σου και ένα βογκητό σου ξεφεύγει. Το χέρι μου χαϊδεύει τη γάμπα σου και ανεβαίνει στους μηρούς σου ενώ εσύ χαμηλώνεις τον κορμό σου προκειμένου να μπορέσεις να ανοίξεις τα πόδια λίγο παραπάνω..

Φιλάω την κλειτορίδα σου, εσύ τινάζεσαι... η γλώσσα μου δεν σε έχει ακουμπήσει ακόμα! Μόλις το κάνει, βογκάς δυνατά, ανακουφισμένα! Τα χέρια σου πιάνουν το κεφάλι μου και με καθοδηγούν.. τα δικά μου χουφτώνουν τα πόδια και τον κώλο σου.
Η γλώσσα μου σε τινάζει συνέχεια... πότε χώνεται βαθιά μέσα σου και πότε σε γλύφει απαλά...

Έχεις αρχίσει να τρέμεις...σταματάω! Με κοιτάς με το ίδιο βλέμμα που με κοιτούσες όταν ήθελες να με χαστουκίσεις... σε σηκώνω και σε βάζω πάνω στο γραφείο βγάζοντας το παντελόνι σου. Το μουνάκι σου είναι μούσκεμα. Η γλώσσα μου για άλλη μια φορά σε λυτρώνει. Την χώνω όσο πιο βαθιά μπορώ...

Γλύφω την κλειτορίδα σου σαν μανιασμένος ενώ τα χέρια μου ψάχνουν το στήθος σου κάτω από το μπλουζάκι σου.. πλησιάζει η ώρα και εγώ μαλάζω το στήθος σου όλο και πιο δυνατά. Οι ρώγες σου έχουν γίνει πέτρα. Ανοίγεις για λίγο τα μάτια σου και με κοιτάς... τινάζεις το κεφάλι σου πίσω βογκώντας και φωνάζοντας…
"ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!"

Αρχίζω να φιλάω την κλειτορίδα σου ενώ οι σπασμοί σου δυναμώνουν. Τα χέρια σου γρατζουνάνε το κεφάλι μου. Με έχεις πλημμυρίσει..
Σηκώνεις το κεφάλι σου και με κοιτάς:
"Χάρηκα", λες… "Χάρηκα", απαντώ...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")