Η πραγματική φαντασίωση της στιγμής (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πέρασαν αρκετές μέρες χωρίς να ειδωθούμε καθόλου. Εγώ μπορώ να πω πως την είχα στο μυαλό μου αρκετά συχνά χωρίς βέβαια αυτό να μου δημιουργεί προβλήματα. Όταν ένα απόγευμα πήγα ξανά για μάθημα μου είπε εμπιστευτικά πως ο γιος της μετά το μάθημα θα πήγαινε φροντιστήριο και αν ήθελα θα μπορούσαμε να καθίσουμε για να συζητήσουμε όπως πριν από μερικές μέρες.

Της είπα πως δεν έχω καμιά αντίρρηση. Έτσι μετά το μάθημα με το γιο της μείναμε και πάλι μόνοι στην κουζίνα. Το σκηνικό ήταν και πάλι το ίδιο μόνο που αυτή τη φορά ξεκινήσαμε κατευθείαν συζήτηση περί σεξ κλπ.

-    «Τι κάνεις; Πώς περνάς;», με ρωτάει.

-    «Εγώ καλά είμαι, εσύ τι κάνεις; Είπες πως θα μου έλεγες όταν είχες νεότερα. Οπότε φαντάζομαι για να θες να συζητήσουμε κάτι έχεις να μου πεις…»

-    «Ε, καλά θα τα πούμε. Για πες μου για σένα. Τι έκανες όλο αυτό τον καιρό; Σεξουαλικά εννοώ…»

-    «Τι να σου πω; Ότι κάνω κάθε φορά».

-    «Εγώ έχω νεότερα να σου πω. Όχι βέβαια τίποτα το σπουδαίο αλλά σκέφτηκα να προκαλέσω λίγο την κατάσταση να μάθω πρόστυχες λέξεις ώστε το λεξιλόγιο μου να γίνει πιο πλούσιο…»

Γελάει.

-    «Και τελικά τι έγινε έμαθες;»

Γελάω κι εγώ.

-    «Έμαθα πως μια γυναίκα τελικά μπορεί να αυνανίζεται και να περνάει έστω και μόνη με το μουνάκι της μια χαρά!»

-    «Μη μου πεις! Έπαιξες με το μουνάκι σου;»

-    «Αμέ!», μου λέει. «Και να σου πω τι σκεφτόμουν; Εσένα να σου παίζω το καυλί!»

-    «Κούκλα, τι είναι αυτά που λες; Θα ήθελα πολύ να ήμουν σε μια γωνιά και να σε έβλεπα!»

-    «Δηλαδή είσαι ηδονοβλεψίας;»

-    «Αν θες το πεις έτσι, ναι. Δεν έχω πρόβλημα. Είμαι κι απ’ αυτό».

-    «Δηλαδή τι προτίθεσαι να κάνεις αν με βλέπεις να φτιάχνομαι;»

-    «Δεν μπορώ να σου πω. Εξαρτάται τι θα κάνεις…»

-    «Λοιπόν θα κάνω ότι μου πεις γιατί αυτό το παιχνίδι αρχίζει και μου αρέσει πολύ!»

-    «Προτίθεσαι να γίνεις σκλάβα;»

-    «Κοίτα, μη ξεχνάς ότι είμαι μια κυρία…»

-    «Είσαι μια καθώς πρέπει κυρία. Νομίζω όμως πως αυτά τα καθώς πρέπει είναι ανάγκη να φύγουν από πάνω σου».

Σκύβει τότε στο αφτί και μου λέει:

-    «Θέλω να σε ξαναδώ να τον παίζεις και νομίζω πως στη συνέχεια θα είμαι πιο άνετα…»

Τι να κάνω κι εγώ, σκέφτομαι πως δεν γίνεται έτσι και της λέω:

-    «Θα πάω στην τουαλέτα και όποτε θέλεις έλα κι εσύ».

-    «Ναι, νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο».

Δεν θα μπορούσα να πιστέψω τι θα ακολουθούσε. Η καθώς πρέπει κυρία πήγε και άλλαξε, έβαλε κάτι από τα προκλητικά της εσώρουχα (μη φανταστείτε τίποτα φοβερό) αλλά φορούσε και τις γόβες της, οπότε αυτό άλλαζε λίγο την εμφάνιση της κάνοντας την να υπόσχεται πολλά. Έτσι μπήκε δειλά στην τουαλέτα. Σταμάτησα το παίξιμο και γύρισα προς το μέρος της λέγοντας:

-    «Βλέπω πως η καθώς πρέπει κυρία μεταμορφώθηκε σε μια καθώς πρέπει τσούλα…!»

-    «Δεν νομίζω πως είμαι…»

-    «Το τι είσαι άσε να στο λέω εγώ και να το ξέρω εγώ καλύτερα…», της είπα.

Πήρα με βία το χέρι της και το έβαλα στο καυλί μου. Αυτή άρχισε να το παίζει με μια ακανόνιστη μανία. Πλησίασα το αφτί της και άρχισα να της το πιπιλίζω. Αμέσως μετά άρχισα να ξεστομίζω προστυχόλογα που καταλάβαινα πως άρχισαν να την ανάβουν. Ήθελα πολύ να μου πάρει μια πίπα… Τι το ήθελα όμως; Την έβαλα να σκύψει και έχωσα το κεφάλι της μέσα στα πόδια μου τραβήχτηκε φοβισμένη.

-    «Τι είναι αυτά που κάνεις;», μου λέει.

Ξενέρωσα αμέσως…

-    «Τι κάνω;»

-    «Νίκο, δεν είμαι διατεθειμένη να σου κάνω πράγματα με τα οποία δεν μπορώ ακόμα να συμβιβαστώ…»

-    «Καλά βρε παλιοπουτάνα (αγανάκτησα και την έσπρωξα ) φυσικά δεν είσαι διατεθειμένη. Άλλωστε τι να κάνεις; Αφού δεν ξέρεις…»

-    «Ρε κωλόπαιδο, για ποια με πέρασες;»

-    «Δεν σε πέρασα για τίποτα απολύτως. Με έχεις καυλώσει αφάνταστα με μια ακαταλαβίστικη ηθική που έχεις και ήθελα πολύ να σε ξεσκίσω αλλά βλέπω πως εσύ ακόμα δεν μπορείς να πηδηχτείς!»

Τη στιγμή εκείνη μου πάει να μου δώσει μια σφαλιάρα την οποία ίσα που πρόλαβα να αποφύγω και έτσι από τα νεύρα μου άρχισα να την κυνηγώ μέσα στο σπίτι για να ανταποδώσω. Έπειτα από λίγο την έπιασα από πίσω περνώντας το χέρι μου από την κοιλιά της.

-    «Σε παρακαλώ, μη με χτυπήσεις…», μου λέει.

Την είχα από πίσω και πιάνοντάς την από τα μαλλιά όπως ήταν με τα εσώρουχα, της δίνω μια δυνατή σφαλιάρα στα κωλομάγουλα. Έβγαλε κάτι σαν κραυγή. Όπως ήμουν πίσω της άρχισα να τρίβομαι πάνω της αλλά παράλληλα άρχισα να τρίβω και το μουνάκι της. Η κατάσταση άρχισε να χαλαρώνει… άρχισε να έχει πολλά υγρά τα οποία ήθελα να γλείψω αρχικά, αλλά δεν το ρίσκαρα γιατί ήταν απρόβλεπτη. Έτσι της έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι ενώ εγώ τριβόμουν από πίσω της πάνω από τον τουρλωμένο κώλο της.

Τα βογγητά άρχισαν σιγά - σιγά να βγαίνουν ακανόνιστα και σιωπηλά γιατί φαινόταν πως ντρεπόταν πολύ, αλλά και γιατί σίγουρα δεν ήθελε να ακουστεί τίποτα. Μετά από την κατάσταση που είχαμε βρεθεί πλέον άρχισα δειλά - δειλά να την βρίζω μέσα στο αφτί της, το οποίο ταυτόχρονα ρουφούσα ασταμάτητα γιατί έβλεπα πως την καύλωνε πολύ. Μάλλον είχα βρει το κουμπί της. Δεν άργησα να χύσω στην πλάτη της, ενώ αυτή εξακολουθούσε να είναι σε ανεξέλεγκτη κατάσταση έκστασης. Αμφιβάλω κιόλας αν κατάλαβε τι άφησα πάνω στη πλάτη της.

Συνέχισα να παίζω με το μουνί της μόνο που τώρα σκέφτηκα σιγά - σιγά να τρίβω και την κωλοτρυπίδα της. Η τύπισσα παραδόθηκε. Ο κώλος σφιχτός όπως ήταν δυσκολεύτηκα μέχρι να την φυστικώσω με το δάχτυλό μου. Όταν τα κατάφερα παραδόθηκα κι εγώ στην καύλα της «καθώς πρέπει» κυρίας. Ο κώλος της άλλοτε έσφιγγε και άλλοτε χαλάρωνε, ενώ το μουνί της απόλυτα χαλαρό, έσταζε συνέχεια στα δάχτυλά μου την καύλα της. Πήγα να σταματήσω το δαχτύλωμα αλλά το χέρι της πίεσε με μανία το δικό μου για να παραμείνει στη θέση του. Άφησα τα χέρια μου απότομα ελεύθερα και στη στιγμή χούφτωσα το στήθος της. Ο πούτσος μου τριβόταν ήδη ανάμεσα στα κωλομάγουλά της δείχνοντας αρχικά απρόθυμος να την τρυπήσει.

-    «Σκίσε σε με αγόρι μου! Πήδηξέ με όπως μπορείς…»

Οι λέξεις που άκουσα με πυροδότησαν έχοντάς την από πίσω και χουφτώνοντας συνεχώς τα βυζιά της τον έβαλα επιτέλους στο μουνί της. Χρειάστηκαν μερικές χαλαρές κινήσεις και η τύπισσα άρχισε να κουνιέται ακανόνιστα επάνω μου. Δυσκολεύτηκα να βρω ένα ρυθμό… ήταν όμως θαυμάσιο αυτό που περνούσα. Την έπιασα από τα μαλλιά και με μια απότομη κίνηση, ξέσκισα με όλο μου το καυλί το μουνί της. Σταμάτησε και άρχισα να δίνω τον ρυθμό εγώ. Δυστυχώς για μένα δεν μπόρεσα να κρατηθώ πολύ. Οι λέξεις που δεν περίμενα ποτέ να ακούσω από αυτήν ήρθαν…

-    «Μη σταματάς… μη σταματάς… αγόρι μου γάμησέ με! Σκίσε το μουνάκι μου! Αγόρι μου…»

Δεν κρατήθηκα.. άρχισα να χύνω για δεύτερη φορά στην πλάτη της. Γύρισε απότομα, τράβηξε το χέρι μου και άρχισε να μου τον τρομπάρει αυτή. Τα περιποιημένα και βαμμένα με ένα πρόστυχο κόκκινο χρώμα νύχια της (το φετίχ μου) αισθάνθηκα πως έκαναν τα χύσια μου να πετάγονται ακόμα πιο μακριά. Νομίζω πως στράγγιξε και την τελευταία σταγόνα όχι βέβαια επάνω της (την έπιασε το καθώς πρέπει). Σε λίγο καθόμασταν στον καναπέ. Δεν μου είπε τίποτα. Σηκώθηκε και πήγε μέσα να πλυθεί μάλλον και να αλλάξει. Όταν ήρθε της λέω πως πρέπει να πάω στην τουαλέτα. Γέλασε.

-    «Τι θα πας να κάνεις;», μου λέει.

-    «Πρώτον πρέπει να πάω να πλυθώ και δεύτερον…»

-    «Ε! Μη μου πεις ότι…»

-    «Όχι φυσικά!», της λέω και γελάω. «Μου φαίνεται πως πονήρεψες πολύ! Πρέπει και να ντυθώ γιατί το παντελόνι μου αν θυμάσαι βρίσκεται εκεί».

Γέλασε ευχάριστα και η ίδια. Μόλις βγήκα καθίσαμε για λίγο στην κουζίνα.

-    «Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να το νιώσω αυτό…», μου είπε.

-    «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα και δεν μπορώ ίσως ακόμα να σε καταλάβω…», της λέω. «Με είχες συνεχώς «επί ξύλου κρεμάμενο» χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Πάντως οφείλω να σου πω, πως αν και απρόβλεπτα και με πολλά σκαμπανεβάσματα, πέρασα κι εγώ πολύ καλά!»

Έπειτα από λίγο έφυγα… Μου έδωσε πάλι ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Ίσα που ακούμπησε τα χείλη μου. Την στιγμή εκείνη ήταν πάλι απρόβλεπτη. Ήθελα πολύ να νιώσω ένα καυτό φιλί της… γιατί η κυρία έβγαζε κάτι περίεργα φλογερό από μέσα της. Ίσως κάποια άλλη φορά σκέφτηκα μπαίνοντας στο ασανσέρ… Θα υπάρχει άραγε;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")