Η πραγματική φαντασίωση της στιγμής (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όλα ξεκίνησαν ένα καλοκαιρινό απόγευμα. Έχουμε μια οικογενειακή φίλη που είναι μια καλοδιατηρημένη μεταξύ 40-45 παντρεμένη με ένα γιο. Πρέπει να τονίζω πως η γυναίκα είναι πολύ σεμνή και ποτέ δεν έχει όπως μου είπε τουλάχιστον απατήσει τον άντρα της. Επίσης η σεμνότητά της φάνηκε από τον τρόπο που αρχίσαμε να μιλάμε. Ποτέ δεν μίλησε ούτε άφησε τα περιθώρια σε μένα να μιλήσω χυδαία όσο κι αν φυσικά το ήθελα. Αυτό έγινε μόνο κάπου προς το τέλος, μάλλον για να δοκιμάσει τον εαυτό της στο πόσο βρόμικα μπορεί να μιλήσει και φυσικά να συμπεριφερθεί.

Επειδή ασχολούμαι με τη μουσική (παίζω βιολί) η οικογενειακή φίλη μου ζήτησε να κάνω κάποια μαθήματα στο γιο της για να δουν αρχικά αν έχει διάθεση για να μάθει κάποιο όργανο ώστε στη συνέχεια να τον στείλουν σε κάποια σχολή. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα τις επισκέψεις στο σπίτι τους, συνήθως απογεύματα. Ένα από τα απογεύματα ο γιος της δεν ήταν στο σπίτι οπότε μου είπε πως άδικα είχα πάει γιατί είχε φροντιστήριο. Έτσι μου είπε να καθίσω για να πιούμε έναν καφέ. Δεν εξέφρασα αντίρρηση και καθίσαμε στην κουζίνα του σπιτιού.

Πρέπει να σημειώσω πως η συγκεκριμένη κυρία είναι καθώς πρέπει και ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν για να σκεφτεί κάτι πονηρό και φυσικά ούτε και σε μένα. Είναι πάντα πολύ περιποιημένη γιατί φροντίζει τον εαυτό της σε μέγιστο βαθμό. Το ντύσιμό της είναι ανάλογο της ηλικίας της και θα το χαρακτήριζα λέγοντας πως γνωρίζει πολύ καλά η κυρία τι ακριβώς πρέπει να τονίσει και τι όχι ώστε να αφήνει σε όποιον θέλει να κάνει τις όποιες σκέψεις (όπως εγώ) περί της σεξουαλικής της συμπεριφοράς. Βέβαια έπεσα έξω.

Νομίζω πως στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρω πως ένα από τα φετίχ μου είναι τα περιποιημένα γυναικεία χέρια και τα βαμμένα νύχια στα οποία και η οικογενειακή φίλη είχε ιδιαίτερη αδυναμία οπότε τα φρόντιζε πολύ. Άρχισε λοιπόν να δημιουργείται σε μένα μια προδιάθεση ώστε να την προσεγγίσω με κάθε τρόπο. Μετά από αρκετή συζήτηση η οποία βοήθησε πολύ να ξεπαγώσει κάπως το κλίμα και να μιλάμε πιο άνετα και ελεύθερα, ξεκίνησα κάνοντας κάποια κομπλιμέντα αναφερόμενος στο πόσο τυχερός είναι ο άντρας της που η γυναίκα του φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της κλπ. Οπότε μου λέει:

-     λέμε ρουτίνα της ζωής και δεν σου μένει χρόνος για πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς».

-    «Το πιστεύω αυτό λες ως ένα σημείο όμως. Και επειδή σου μίλησα για την εμφάνισή σου νομίζω πως η γυναίκα κρατάει πολλά «κλειδιά» για να μην αφήνει τον άντρα της να παρασύρεται από την καθημερινότητα που πολλές φορές έχει αρνητικές συνέπειες σε ένα γάμο».

-    «Τι ακριβώς εννοείς;»

-    «Εννοώ, αν κρίνω από εμένα τουλάχιστον, ότι ο άντρας όσο φόρτο και αν έχει από τις δουλειές και την καθημερινότητά του, πάντα βρίσκει τον τρόπο να έχει τη διάθεση για να ικανοποιήσει μια ωραία γυναίκα ερωτικά. Οπότε το θέμα είναι ποια θα είναι αυτή. Επομένως, αν η γυναίκα του δεν επενδύει πάνω στον εαυτό της και δεν φροντίζει την σεξουαλική της συμπεριφορά, υπάρχουν πολλές ή τουλάχιστον περισσότερες πιθανότητες ο κάθε άντρας σύζυγος να ενδώσει σε μια τυχαία περιπέτεια. Ενώ αν είναι «χορτασμένος» ερωτικά, νομίζω πως ο κίνδυνος κάποιας τυχαίας «αταξίας» είναι πολύ μακριά».

-    «Ξέρεις, έχω χαλαρώσει πολύ με όσα συζητάμε, οπότε μπορώ, δεν ξέρω για ποιο λόγο, να μιλήσω πιο ελεύθερα. Δεν είχα ποτέ έντονη ερωτική ζωή και φυσικά καμιά σχέση ολοκληρωμένη εκτός από αυτή με τον άντρα μου. Βέβαια παντρεμένη εδώ και δεκατρία χρόνια στην αρχή η ερωτική μας επαφή ήταν συχνότατη τολμώ να σου πω. Όμως τώρα και δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ξεκίνησε αυτό το «τώρα» οι ερωτικές συνευρέσεις μας είναι σπανιότατες. Δεν νομίζω πως με πειράζει βέβαια αυτό. Ή τουλάχιστον δεν με πείραζε μέχρι πριν από λίγο γιατί τώρα που συζητάμε νομίζω πως μου έβαλες φωτιές!»

Τρελάθηκα προς στιγμήν από αυτό που μου είπε νομίζοντας πως την έκανα «τούρμπο», αλλά η κυρία δεν εννοούσε αυτό και ευτυχώς δεν προχώρησα εκείνη τη στιγμή περισσότερο, γιατί εννοούσε πως την έβαλα σε υποψίες για τον άντρα της. Μου λέει λοιπόν:

-    «Τι τη θέλαμε αυτή τη συζήτηση τώρα; Νίκο με έβαλες σε πολλές υποψίες!»

-    «Μην ταράζεσαι καθόλου. Άλλωστε μια συζήτηση κάνουμε. Δεν σημαίνει πως πρέπει εσύ να αρχίσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Ξέρεις, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο συχνά κάνετε σεξ με τον άντρα σου».

-    «Σάμπως θυμάμαι; Τώρα με τη συζήτηση ντρέπομαι και να σου πω! Ίσως τον μήνα μία…»

-    «Ουάου!», έβγαλα μια μίνι κραυγή. «Είναι δυνατόν να ικανοποιείσαι με μόνο μια επαφή το μήνα;»

-    «Δεν ξέρω ρε Νίκο τι να σου πω. Εγώ πάντως δεν το σκέφτομαι να έρθω σε επαφή ή τέλος πάντων να κάνω όπως είπες σεξ. Τώρα όμως μου έβαλες στο μυαλό για το τι κάνει ο άντρας μου και πως ικανοποιείται…»

Σκέφτηκα για λίγο και της είπα:

-    «Θα ρωτήσω κάτι πολύ τολμηρό και αν δεν θέλεις να μου πεις δεν μου λες. Αν πάλι θέλεις μπορώ να σου πω για μένα. Είμαι βέβαια ανύπαντρος ακόμα, δεν έχει σημασία όμως. Πώς κάνετε σεξ, όταν τέλος πάντων κάνετε;»

Κόμπλαρε πολύ. Έτσι ξεκίνησα εγώ λέγοντας:

-    «Για παράδειγμα, εγώ με την κοπέλα που είμαι τώρα, το κάνουμε τρεις - τέσσερις φορές την εβδομάδα. Και να σου πω τι μου αρέσει εμένα σε αυτή τη σχέση που έχω; Η κοπέλα είναι απελευθερωμένη από τα διάφορα ταμπού που νομίζω καταλαβαίνεις ποια είναι ίσως αυτά όποτε απολαμβάνουμε το σεξ με ποικίλους τρόπους. Θα τολμήσω να σου πω ότι πολλές η συνεύρεση είναι καθαρά ερωτική, αλλά υπάρχουν φορές που κάνοντας το ερχόμαστε και οι δυο σε μια ζωώδη κατάσταση που ο ένας προσπαθεί να ξεπεράσει στον άλλο στη χυδαιότητα και τη διαστροφή».

-    «Νίκο, τι να σου πω. Για μένα έρωτας ή σεξ είναι το ίδιο πράγμα γίνεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος και με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα άλλο».

-    «Θα σε σοκάρω τώρα…», της λέω. «Αυνανίζεσαι καθόλου;»

-    «Τι είναι αυτό που λες; Δεν νομίζω πως το χρειάζομαι αλλά ούτε θεωρώ πως είναι και σωστό. Αυτά είναι για μικρά κοριτσάκια».

-    «Α! ωραία το λες. Άρα όταν ήσουν κοριτσάκι το έκανες…»

-    «Άστα αυτά τώρα όταν ήμουν κοριτσάκι… Τώρα είμαι γυναίκα και οι γυναίκες δεν κάνουν τέτοια».

-    «Λοιπόν αν σου πω πως εγώ παρά την πιο έντονη σεξουαλική ζωή που έχω από εσένα αυνανίζομαι, τι θα έλεγες; Αν σου έλεγα μάλιστα ότι η κοπέλα μου τρελαίνεται να με βλέπει να το κάνω αυτό τότε τι θα έλεγες;»

-    «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Μου φαίνεται όμως πολύ παράξενο. Βέβαια εγώ σκέφτομαι τώρα όσα είπες προηγουμένως για τον άντρα μου…»

-    «Δεν τα είπα για τον άντρα σου. Σου είπα πως μπορεί να σκέφτεται ένας άντρας».

-    «Ναι, έχεις δίκιο αλλά με προβλημάτισες πολύ…»

-    «Νομίζω πως αντί να προβληματίζεσαι πρέπει να δράσεις και θα είναι περισσότερο για το δικό σου καλό. Και στο κάτω - κάτω δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ένοχος μπορεί να νιώθει κάποιος αν τουλάχιστον αυτοϊκανοποιείται».

-    «Τι μου λες τώρα Νίκο; Να αρχίσω να αυνανίζομαι; Αυτό μου προτείνεις;»

-    «Όχι! Σου λέω πως αν θέλεις να το κάνεις πρώτον μπορείς να το κάνεις χωρίς να έχεις ενοχές και δεύτερον μπορεί με αυτόν τον τρόπο να αφυπνίσεις τον άντρα σου. Δείξε τουλάχιστον ότι μπορείς να τον προκαλέσεις κάνοντας ή λέγοντας πράγματα που μπορούν να ξεσηκώσουν εκείνον και φυσικά εσένα».

-    «Δεν ξέρω ρε Νίκο τι να πω. Δεν είμαι γυναίκα που μπορεί να κάνει πράγματα προκλητικά ή να γίνομαι χυδαία. Μου φαίνεται παράξενο να αρχίσω να ξεστομίζω λέξεις που φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς εσύ. Για παράδειγμα, δεν θα έλεγα ποτέ στον άντρα μου: έλα να με πηδήξεις, έλα να γαμηθούμε, τράβα μια μαλακία κλπ.».

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν συγκρατημένος αλλά ακούγοντας να λέει αυτά αισθάνθηκα πως η κυρία με βίαζε με την κουβέντα της. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν. «Λες να είμαι τόσο μαλάκας;», σκέφτομαι. «Η γκόμενα να θέλει κι εγώ να καθυστερώ λέγοντας μαλακίες;»

-    «Λοιπόν, θα με συγχωρέσεις για λίγο γιατί πρέπει να πάω στην τουαλέτα…», της λέω.

-    «Ναι…», μου λέει και μου δείχνει που είναι. «Πρόσεξε μη κάνεις τίποτα πονηρό!», και γέλασε.

-    «Πρώτον πρέπει να κάνω οπωσδήποτε την ανάγκη μου και δεύτερον…»

-    «Έχει και δεύτερον;»

-    «Δεν μπορώ να σου πω γιατί ντρέπομαι…», της λέω.

-    «Εντάξει!», μου είπε.

Και έτσι πήγα. Κλειδί μέσα δεν είχε και ήταν αδύνατο να κλειδώσω. Μετά από το κατούρημα λοιπόν άρχισα να παρακαλάω να ανοίξει την πόρτα και να μπει μέσα, αλλά δυστυχώς η πόρτα δεν άνοιγε. Το καυλί μου βέβαια ήταν φουσκωμένο. Σκέφτηκα λοιπόν, για να ξεφουσκώσω κιόλας έπειτα από όσα είπαμε, να τραβήξω μια μαλακία. Φαντασιωνόμουν έτσι πως με παρακολουθούσε ώστε το μυαλό μου να δημιουργήσει προϋποθέσεις επαρκούς στύσης για μαλακία. Καθώς λοιπόν μαλακιζόμουν και ενώ αισθανόμουν ότι έφτανα στο τέλος, ένα χέρι εμφανίστηκε και πήρε το πούτσο μου τελειώνοντάς με αργές και νευρικές κινήσεις που έκαναν το σπέρμα άλλοτε να πετάγεται και άλλωστε να γλιστράει μέσα στο θεϊκό χέρι. Ήταν εκπληκτικό!

Όταν τελείωσε αυτή περίεργή για μένα κατάσταση και ήμασταν πλέον στο σαλόνι μου εκμυστηρεύτηκε πως ποτέ και με κανέναν δεν είχε κάνει τέτοια συζήτηση και φυσικά δεν είχε τρομπάρει ποτέ το καυλί του άντρα της. Έτσι η περιέργειά της για το τι θα κάνω στην τουαλέτα ήταν μεγάλη. Με παρακολούθησε λοιπόν από την κλειδαρότρυπα.

-    «Δεν ένιωσα κάτι…», μου είπε. «Απλά είχα μεγάλη περιέργεια να δω έναν μεγάλο άντρα να αυνανίζ…»

-    «Να μαλακίζεται θες να πεις!», της λέω.

-    «Ε, ναι, να μαλακίζεται».

-    «Λοιπόν, εγώ πέρασα θαυμάσια στη σκέψη και μόνο ότι θα μου τον έπιανες εσύ κι αυτό άρχισα να σκέφτομαι για να τον παίξω και να χύσω ευχάριστα. Ε, λοιπόν αυτό έγινε πραγματικότητα και δεν μπορείς να φανταστείς ότι ήταν από τις καλύτερες μαλακίες που έχω τραβήξει ή μάλλον μου έχουν τραβήξει. Και θες να ξέρεις κάτι ακόμα; Όσο συζητούσαμε ήμουν έτοιμος να εκραγώ και να σε ξεσκίσω, αλλά δεν μου άφησες περιθώρια…»

-    «Δεν πηδιέμαι εύκολα εγώ!», μου λέει και γελάει. «Νομίζω πως είπαμε και κάναμε πολλά. Σε λίγο άλλωστε θα έρθει και ο γιος μου. Πάντως σου λέω να ξέρεις πως σήμερα με έβαλες σε πολλές σκέψεις και με βοήθησες να κατανοήσω κάποια πράγματα που θεωρούσα ταμπού. Δεν ξέρω αν τα ξεπέρασα, να είσαι σίγουρος όμως πως θα σου πω κάποια άλλη φορά που θα μας δοθεί η ευκαιρία για το αν και τι έκανα…»

-    «Εσύ να είσαι σίγουρη ότι πραγματοποίησες τη φαντασίωση της στιγμής! Έχω την εντύπωση πω θα τον ξαναπαίξω για σένα…», και γελάω. «Αλλά δεν θα είσαι εκεί για να πραγματοποιήσεις τις σκέψεις μου…»

Γελάει και εκείνη και μου λέει:

-    «Εγώ μάλλον δεν θα ασχοληθώ με το μουνάκι μου για σένα αλλά θα σκεφτώ καλά ότι είπαμε και να είσαι σίγουρος πως αν ξαναβρεθούμε θα σου πω λεπτομέρειες για το τι έκανα, χωρίς ταμπού».

Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και με άφησε να φύγω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")