Η γυναίκα του φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον φίλο μου τον Γιάννη, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από το δημοτικό. Πριν ένα χρόνο αποφάσισε να παντρευτεί. Παντρεύτηκε λοιπόν την Μαρία, μια κοπέλα ένα χρόνο πιο μικρή από εμάς, τώρα 27, με όμορφα γαλάζια μάτια, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και πολύ λίγα κιλά παραπάνω.
Αυτό δεν ενοχλούσε. Ίσα-ίσα της πήγαιναν γιατί είναι αυτό που λέμε νταρντανογυναίκα. Ψηλή και γλυκιά κοπέλα, όχι θεογκόμενα, αλλά με δυο τεράστια στήθη. Τεράστια όμως...! Μέχρι και που ο φίλος μου ο Γιάννης έλεγε να ήταν λίγο μικρότερα!


Εγώ, λόγω πανεπιστημίων, δουλειών (δούλευα νύχτα) και τέτοια, είχα πολλές σχέσεις σε αντίθεση με το Γιάννη, που γνώρισε μόνο τη Μαρία. Ήταν ήδη 8 χρόνια μαζί πριν παντρευτούν. Αλλά και η Μαρία δεν είχε άλλες σχέσεις. Μόνο μια, όχι ολοκληρωμένη.
Μέσα από τη δουλειά λοιπόν, κάποιος με έμπασε σε ένα ζευγάρι που ψάχνονταν ερωτικά και ήρθαν σε επαφή μαζί μου.

Όταν εγώ ήμουν 24, αυτοί ήταν 35 κι 40. Ευτυχώς για μένα, κολλήσαμε αρκετά καλά και αυτό προχώρησε και στο κρεβάτι όπου περνούσαμε υπέροχα. Όλα αυτά βέβαια, τα ήξερε ο φίλος μου ο Γιάννης και έβλεπα ότι ψιλοζήλευε λιγάκι. Ήθελε κι αυτός βλέπετε. Ποτέ, μα ποτέ όμως, ακόμη και όταν του το πρότεινα εγώ, δεν ήθελε να πω μια κουβέντα μήπως δεχόντουσαν και τον φίλο μου, έτσι για αλλαγή.

Ξεκινάει η φάση ένα μεσημέρι που με πήρε ο Γιάννης για καφέ... Φυσιολογικότατο.
Εκεί μου είπε ότι πρότεινε στη Μαρία να κάνουν ένα τρίο με μια άλλη γυναίκα. Η άλλη γυναίκα, ήταν μια φίλη της Μαρίας, τρελό κομμάτι... πολύ τρελό κομμάτι!
Η Μαρία δέχτηκε, αλλά του είπε ότι θα γίνει αν αυτός δεχόταν ένα τρίο με έναν άλλο άντρα.
Ο Γιάννης μου είπε ότι το σκεφτόταν σοβαρά, και το ένα και το άλλο. Είπαμε τα διάφορα για τη φάση αυτή, και στο τέλος με ρωτάει:
- Αν γίνει κάτι με άλλον άντρα, θέλω να είσαι εσύ.
- Τι λες ρε μαλάκα; Του είπα. Είπαμε να γαμάμε μαζί, αλλά ο ένας τη γυναίκα του άλλου; Εντάξει, είμαστε ρεμάλια, χωρίς τσίπα και τέτοια, αλλά την επομένη πως θα κοιταχτούμε στα μάτια…; Και τέτοια άλλα.
Η απάντηση του ήταν ότι για κάποιον άγνωστο, το απέκλειε τελείως. Ποιος ξέρει τι θα ήταν αυτός, πως θα φερόταν, τι θα έκανε... Εσύ τουλάχιστον θα την προσέχεις μου είπε και τελείωσε εκεί η συζήτηση.

Δυο βράδια μετά, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει:
- Φύγε τώρα στο τάδε ξενοδοχείο. Έχω κλείσει δωμάτιο στο όνομα μου. Φραγκάτος τύπος ο Γιάννης, έκλεισε μια σουίτα σε ένα γνωστό ξενοδοχείο.
Εγώ πήγα χωρίς να το ξανασκεφτώ.
Έφτασα πρώτος, κάνα τέταρτο πριν το ραντεβού. Ανέβηκα επάνω, και κάθισα στον καναπέ περιεργαζόμενος το δωμάτιο. Κτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο ρεσεψιονίστ που μου ανακοίνωσε ότι η σύζυγος μου έρχεται επάνω. Σύζυγος; Εγώ δεν είμαι παντρεμένος!!!! Η πόρτα χτύπησε και πίσω της ήταν η Μαρία που μόλις με είδε, εμφανώς ταράχτηκε.
- Τι... πήγε να ψελλίσει..

Να σας πω ότι μπόρεσα να πω κάτι, ψέματα θα είναι..
- Που είναι ο Γιάννης; Ρωτάω.
Παρκάρει το αμάξι (Πόρσε έχει. Δεν την δίνει ούτε για πλύσιμο σε άλλον) μου απαντάει.
- Δεν περίμενα να δω εσένα. Μου είπε. Αν και να σου πω.. καλύτερα εσύ, παρά κάποιος άλλος. Και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα, ξώφαλτσο.
- Δεν θα έχω και απορία για το πως γαμάς! Μου λέει και με καθίζει στον καναπέ.
- Κάτσε να έρθει και ο...
Δεν πρόλαβα να τελειώσω… έχει ήδη χουφτώσει τον πούτσο μου και τον τρίβει
- Ας τον να μας βρει έτσι. Μου είπε. Θα γίνω μεγάλη πουτάνα σήμερα..

Σηκώθηκε να ανοίξει την πόρτα, που στο μεταξύ είχε χτυπήσει, και πριν την ανοίξει έβγαλε γρήγορα-γρήγορα τα ρούχα της. Έμεινε με τα εσώρουχα. Ένα σετ από ημιδιάφανο λευκό σουτιέν που διακρινόταν η ρωγάρα της. Το περισσότερο στήθος έξω και ένα ανύπαρκτο βρακάκι. Άνοιξε την πόρτα έτσι, και ο Γιάννης φάνηκε ότι ενοχλήθηκε που δεν τον περίμενε. Ξαναγύρισε γρήγορα σε εμένα που ήμουν καθισμένος. Με τα γόνατα στάθηκε μπροστά μου και γυρνώντας με ύφος στο Γιάννη είπε:
- Να περιποιηθούμε πρώτα το φίλο σου. Εσύ βλέπε.

Μου κατέβασε το παντελόνι, και πριν καλά-καλά το καταλάβω, είχε όλη την πούτσα μου στο στόμα της. Με δυο ρουφηξιές είχε γίνει νταούλι έτοιμο να σκάσει. Ο Γιάννης απέναντι στο κρεβάτι έβλεπε λίγο αμήχανα ενώ η Μαρία ρουφούσε το καυλί μου άπληστα. Χρησιμοποιούσε πολύ σάλιο για να γλιστράει αλλά τον έπαιρνε μέχρι μέσα. Ένοιωθα ότι δεν πήγαινε πιο μέσα αλλά αυτή εκεί. Ο ερεθισμός μου ήταν τεράστιος. Έβλεπα τα γαλάζια ματάκια της να με κοιτούν και ταυτόχρονα τα βυζιά της χάιδευαν τα μπούτια μου.
Πολύ σύντομα άρχισε να βγάζει τα πρώτα βογγητά. Εγώ είχα φτάσει στα όριά μου αλλά προσπαθούσα να κρατηθώ όσο πιο πολύ. Κάποια στιγμή, ενώ με κοιτούσε στα μάτια δεν άντεξα και τελείωσα. Δεν πρόλαβα καν να κουνηθώ, να βγάλω μια φωνή, κάτι τέλος πάντων. Η Μαρία εκεί. Δεν σταμάτησε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Σαν να μη συνέβαινε τίποτα συνέχισε να ρουφάει το καυλί μου και κλείνοντας μου το μάτι, χαμογέλασε πονηρά.

Σηκώθηκε και χαμογελώντας μου έκανε νόημα με το δάχτυλο να μη μιλήσω. Εκείνη τη στιγμή μου έδειξε ότι το κάταπιε. Γύρισε στο Γιάννη και του είπε:
- Έλα και εσύ...
- Να κάνω ένα ντουζάκι πρώτα…
Σηκώθηκε και το μπάνιο και εγώ άρχισα να χαϊδεύω τα τεράστια στήθη της Μαρίας. Τα δάγκωνα τα έγλυφα, τα χούφτωνα. Ήταν πολύ απαλά και μεγάλα. Ακολουθούσαν κάθε κίνηση της Μαρίας.
- Θέλω να με ξεφτιλίσεις απόψε. Μου είπε. Κάνε ότι θες. Πάρε με από όπου θες. Θέλω να κάνω ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου.
Χαμογέλασα και βάζοντας το ένα της βυζί στο στόμα μου, έχωσα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της.
- Έτσι.. ψιθύρισε.

Ο Γιάννης βγήκε από το μπάνιο και η Μαρία στήθηκε από μόνη της στα 4. Μπηκα μέσα της και έβγαλε μια κραυγή ανακούφισης…
- Ξέσκισέ με γαμιά μου! Φώναζε.
Ο Γιάννης από μπροστά της, της έδινε τσιμπούκια, εγώ από πίσω της έδινα άγριο σεξ!
Αφού τέλειωσε και ο Γιάννης μέσα στο στόμα της, σηκώθηκε να σκουπιστεί. Η Μαρία έβγαλε τον πούτσο μου από το μουνί της και το έβαλε σιγά-σιγά στον κώλο της. Της άρπαξα τα μαλλιά και το έβαλα με βία μέσα της.
- Παλιοκαριόλα… της είπα σιγά. Θα σε ξεκωλιάσω και θα σε χύσω εκεί....

4 ώρες την παίρναμε παρτούζα και εκείνη δεν έλεγε να μας πει να σταματήσουμε...
Εγώ τελείωσα πάνω από 8 φορές. Φεύγοντας, μου είπε ότι μετά τους 20 οργασμούς σταμάτησε να μετράει..
Αισθάνθηκα πολύ σπουδαίος...
Πριν από δυο μέρες, με πήρε τηλέφωνο. Ο Γιάννης έφυγε για ταξίδι στην Αθήνα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")