Εγώ και το αγόρι της κολλητής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πήδημα στην Αίγινα

Λέγομαι Δάφνη και είμαι 22 χρονών. Διαβάζοντας αυτές τις ερωτικές ιστορίες, αποφάσισα να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία παίρνοντας από εδώ θάρρος.

Πέρσι το καλοκαίρι λοιπόν, έζησα μια συναρπαστική εμπειρία που όμως είχε και επιπτώσεις... Ένα απόγευμα, εγώ και η κολλητή μου η Αφροδίτη, έχοντας μια συζήτηση αποφασίσαμε να πάμε για Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της στην Αίγινα μαζί με το αγόρι μου τον Βασίλη και το αγόρι της τον Σταμάτη. Το μεσημέρι της Παρασκευής, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο λιμάνι για να ξεκινήσουμε τον προορισμό μας. Έτσι λοιπόν, κατά το απογευματάκι, είχαμε φτάσει στην Αίγινα και καθώς ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι, με το που αφήσαμε τα πράγματα μας στο σπίτι της Αφροδίτης, βάλαμε τα μαγιό μας και πήγαμε στην παραλία που ήταν κάτω από το σπίτι της. Το βραδάκι, πήγαμε σε μια όμορφη ταβερνούλα για φαγητό και μετά για ένα ποτάκι αφού ήμασταν κουρασμένοι.

Το επόμενο μεσημέρι, μόλις ξυπνήσαμε, πήγαμε στην παραλία. Εκεί, το κλίμα μεταξύ της Αφροδίτης και του Σταμάτη, δεν μου φάνηκε και τόσο καλό. Μετά από λίγο, οι σκέψεις μου βεβαιώθηκαν καθώς άρχισαν να τσακώνονται πολύ άσχημη, για λόγο που δεν κατάλαβα εγώ και ο Βασίλης, αφού ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν και να αποκαλούνται με κοσμητικά επίθετα. Έτσι η Αφροδίτη, σηκώθηκε και απομακρύνθηκε κλαίγοντας, και ο Βασίλης την ακολούθησε, αφού ήταν καλοί φίλοι από παλιά, κάνοντας μου νόημα να μείνω με τον Σταμάτη.

Τότε εγώ τον πήρα αγκαλιά και άρχισα να τον χαϊδεύω στην πλάτη, και οι κινήσεις μου να γίνονται όλο ένα και πιο αισθησιακές. Ξαφνικά, χωρίς να το θέλω, άρχισα να νιώθω περίεργα και να καυλώνω. Αισθάνθηκα ότι το κάτω μέρος του μαγιό μου, είχε μουσκέψει, ενώ εκείνη την στιγμή, άρχισα να νιώθω τύψεις για αυτό που διαισθανόμουν ότι πρόκειται να γίνει. Ενώ κοιταζόμασταν συνεχώς κατάματα, το βλέμμα μου κατευθύνθηκε στο κάτω μέρος του μαγιό του, που φαινόταν καθαρά πως η πούτσα του είχε καυλώσει. Η καύλα μου όμως, όλο και αυξανόταν και δεν μπορούσα να αντισταθώ. Έτσι, χωρίς να το περιμένω, με σήκωσε στα χέρια του και τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την μέση του, ενώ ένιωθα την σκληρή πούτσα του να αγγίζει απαλά το υγρό μουνί μου.

Σιγά-σιγά, αφού είχαμε μπει στην θάλασσα, και έτσι αγκαλιά που ήμασταν, άρχισε να τρίβει αργά το μουνάκι μου έξω από το μαγιό. Εγώ είχα καυλώσει πάρα πολύ που, άρχισα να του ψιθυρίζω στο αφτί να βάλει το χέρι του από μέσα. Αυτός αμέσως υπάκουσε στην επιθυμία μου, που φαινόταν να το προτιμάει. Με μια απότομη κίνηση, μου έβγαλε το μαγιό και έβαλε το δάχτυλο του μέσα στον κόλπο μου κάνοντας γρήγορες κινήσεις ερεθίζοντας με ακόμα πιο πολύ κάνοντας με να αναστενάζω δυνατά. Με τη γλώσσα του άρχισε να γλύφει και να δαγκώνει τις σκληρές ρώγες μου. Εγώ ήδη τελείωσα μια φορά, και τότε του είπα:

-          Τώρα, σειρά μου να σε περιποιηθώ...

Με μια κίνηση, του έπιασα την καυλωμένη πούτσα και άρχισα να του την παίζω ρυθμικά, και στην συνέχεια όλο και πιο γρήγορα, λέγοντάς του ότι θέλω να τον κάνω να χύσει όσο καμιά άλλη φορά, και άλλα πρόστυχα λόγια για να τον κάνω να καυλώσει περισσότερο. Εκείνη την στιγμή, άρπαξε το χέρι μου από την καυλωμένη πούτσα του και μου την έχωσε απότομα βαθιά μέσα μου. Μαζί αρχίσαμε να βογκάμε από ηδονή και εγώ σιγά - σιγά να ουρλιάζω. Τότε, με το ένα του χέρι μου έκλεισε το στόμα και αμέσως μετά μου έδωσε ένα φιλί βάζοντας όλη του την γλώσσα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ένιωθα για δεύτερη φορά, την ώρα του τελειώματος να πλησιάζει φωνάζοντας του:

-          Αχ μωρό μου! Είμαι έτοιμη να χύσω! Πιο γρήγορααα! Χώστο όσο πιο βαθιά μπορείς! Θέλω να χύσω στην μεγάλη σου πούτσα! Αχ αχ αχ!!! Σταμάτηηηη! Χύνω! Χύνωωωωωωω!!!!

Τότε άρχισε να βογκάει πολύ δυνατά και να μου λέει ότι θέλει να χύσει μέσα μου. Μετά από λίγο άρχισα να καταλαβαίνω ότι εκείνη την ώρα τελειώνει νιώθοντας τα χύσια του να διαπερνούν το μουνάκι μου! Λίγο αργότερα βγήκαμε και συζητήσαμε για το αν ήταν σωστό αυτό που κάναμε. Είπαμε πως δεν θα πει κανείς τίποτα σε κανέναν, και πιστεύαμε ότι ήταν κάτι της στιγμής, που δεν θα ξανά συνέβαινε. Όταν γυρίσαμε σπίτι, η ατμόσφαιρα ήταν κάπως, αν και ο Σταμάτης με την Αφροδίτη σύντομα τα ξανά βρήκαν. Ο Βασίλης πρότεινε να πάμε να χαλαρώσουμε στα δωμάτια μας, ώστε να είμαστε ξεκούραστοι το βράδυ που θα πηγαίναμε να διασκεδάσουμε σε ένα από τα κοντινότερα club.

Εκεί, εγώ και ο Σταμάτης, διαπιστωθήκαμε λάθος, αφού στην τουαλέτα του club βρεθήκαμε σύντομα αγκαλιά, κάνοντας άλλο ένα από τα καλύτερα μας γαμήσια. Φυσικά, η Αφροδίτη και ο Βασίλης δεν κατάλαβαν τίποτα, αφού ήταν και οι δυο τύφλα από τα ποτά, χορεύοντας χωρίς σταματημό, ενώ εμείς γαμιόμασταν στην τουαλέτα για αρκετή ώρα και χύνοντας πολλές φορές.

Την Κυριακή το πρωί, ετοιμαστήκαμε για να αναχωρήσουμε πίσω στην Αθήνα, υπόσχοντας ο ένας στον άλλον, να συνεχίσουμε τις μυστικές μας συναντήσεις. Πολύ σύντομα, ο Σταμάτης χώρισε από την Αφροδίτη, αφού συνέχεια τσακώνονταν. Εγώ, συνεχίζω να τα έχω με τον Βασίλη, αλλά πολύ σύντομα, σκοπεύω να τον χωρίσω για να μπορώ να είμαι ολοκληρωτικά μαζί με τον Σταμάτη, ακόμα και αν η σχέση μας είναι κρυφή. Ωστόσο, είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην καταλάβει κανείς κάτι.

Αυτή ήταν και η δικιά μου ιστορία, που αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα θα θυμάμαι σε όλη μου την ζωή, όπως και τα υπέροχα γαμήσια που πέρασα -και που συνεχίζω να περνάω- μαζί με τον Σταμάτη, ξεπερνώντας όλα μας τα ρεκόρ κάθε φορά!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")