Καθαρά Δευτέρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήταν Καθαρά Δευτέρα του 2000. Ήμουν 20 χρονών και πάνω στις καύλες μου. Τα περιγράφω όπως ακριβώς έγιναν.

Βρισκόμαστε με τη δικιά μου, την φίλη της και τον γκόμενο της, που τότε ήμασταν κολλητοί. Θα τον αποκαλώ φίδι. Πήγαμε για ούζα και ψαρικά στο Καβούρι. Κατά τις πέντε το απόγευμα, αποφασίζουμε να φύγουμε αλλά κανένας δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε…

Είμαστε παραλιακή, οδηγάει το φίδι, δίπλα η δικιά του, από πίσω εγώ και δίπλα η δικιά μου. Κάπου στο Ρομέο αρχίζω και πιάνω το μικρό, αλλά πολύ καλό βυζάκι της άλλης. Η δικιά μου -και καλά- κοιμόταν, αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου. Ο άλλος κοίταζε την πίστα καρτ στον Άγιο Κοσμά, στη κοσμάρα του. Πετάγεται η δικιά μου και λέει...

-    «Πάμε κάπου ήσυχα να περάσουμε καλά;»

Η άλλη πετάχτηκε αμέσως και λέει:

-    «Πάμε στο 3Χ που είναι και κοντά…»

Σ' ένα λεπτό ήμασταν εκεί. Πήραμε δύο δωμάτια δίπλα - δίπλα. Με το που μπαίνουμε μέσα, μου τον πετάει έξω και τον παίρνει κατευθείαν στο στόμα. Τον γλείφει με τόση μανία, λες και θα της τον έπαιρναν. Ξαφνικά, χτυπά η πόρτα.

-    «Ποιος είναι;», ρωτάω.

-    «Άνοιξε μου!», μου λέει. «Εγώ είμαι…»

Ήταν το φίδι. Πάω στη πόρτα...

-    «Τι θες ρε;»

-    «Δεν έχω καπότες και λεφτά».

Του δίνω 1000 δραχμές και φεύγει για το περίπτερο που είναι ακριβώς από κάτω. Εγώ πάω κατευθείαν στην άλλη ολόγυμνος και αρχίζω να τη φιλάω. Δεν αντέδρασε καθόλου. Είχα τρελαθεί και ήθελα να τη σκίσω. Μπαίνει η δικιά μου και τραβιέμαι. Τότε έρχεται και το φίδι. Εμείς πάμε δίπλα και της κάνω νόημα να έρθουν από κει.

Μόλις πάμε από κει, συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει, στο τσιμπούκι. Η δικιά μου έχει λυσσάξει και τον έχει φτάσει στο λαρύγγι! Μου στήνεται στα τέσσερα και πάω να μπω. Είχα την κωλάρα της μπροστά μου ορθάνοικτη, αλλά εγώ σκεφτόμουν το ξανθό μουνάκι της αλληνής. Πηδιόμαστε με λύσσα και κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Αν θες να πηδήξεις την άλλη παλιοπούστη, πρώτα θα σκίσεις εμένα!»

Και αρχίζω να μπαινοβγαίνω στη μουνάρα της με μανία. Ξαναχτυπά η πόρτα… πάω να δω. Πάλι το φίδι.

-    «Τι θες πάλι ρε ηλίθιε;»

-    «Δεν μου σηκώνεται…», μου λέει.

Και τότε πετάγεται η δικιά μου:

-    «Πες τους να έρθουν από ‘δω σε λίγο…»

Φωνάζει και φεύγει το φίδι για δίπλα. Η δικιά μου έχει φρικάρει που μας έχει κόψει δυο φορές και τον κράζει. Με ξανά παίρνει στο στόμα και μου λέει ότι, αν δεν της τα δώσω όλα στο στόμα, δεν πηδάω την άλλη. Αμέσως μου έφυγαν όλα μέσα στο στόμα και την πλημμύρισα. Στα καπάκι, έρχονται και οι άλλοι.

-    «Τι έχουμε εδώ…;», λέει με καυλιάρικη φωνή η δικιά μου και κατευθείαν του βουτάει την πούτσα του.

Όσο την έγλειφε αντί να καυλώνει ξενέρωνε. Εγώ ετοίμαζα ένα τσιγάρο βαρβάτο και ωραίο για τον δεύτερο γύρο που αναμενόταν εντυπωσιακός. Εγώ έπινα, η δικιά μου έγλειφε το φίδι, και η άλλη έβλεπε τσόντα ξενερωμένη. Όπως τσιμπούκωνε το φίδι η δικιά μου, πάω και της κολλάω τον πούτσο μου στο μάγουλο της… τον βούτηξε αμέσως και παράτησε τον άλλο που ήταν ακόμα πεσμένος.

Αρχίζω και την πηδάω, και με την ιδέα ότι μας βλέπουν, καύλωνα ακόμα πιο πολύ. Η άλλη έπαιζε το ξανθό της μουνάκι, και το φίδι έβλεπε τσόντα. Εμείς στο πάτωμα και εκείνοι στο κρεβάτι. Τότε λέει η δικιά μου στην άλλη:

-    «Έλα από ‘δω γιατί σε βλέπω να μένεις μπουκάλα…»

Πετάγεται πάνω της και αρχίζει να τη γλείφει με ευχαρίστηση για την πρόταση που της έκανε. Εγώ, κατακαυλωμένος. Να ‘χω μπροστά μου δυο μουνάρες να γλείφονται, κι εγώ να της σκίζω το καυλωμένο της μουνάκι. Τραβιέται να βγω, πιάνει την πούτσα και την χώνει στο στόμα της άλλης.

-    «Γλείφ’ τον!», της λέει και μου τον παίρνει μέχρι το λαρύγγι.

Κρατιέμαι να μη χύσω.

-    «Γλείψε έναν πραγματικό πούτσο, και όχι μια ζάρα…!», της λέει.

Ο άλλος, ακόμα τσόντα έβλεπε. Την βάζω κάτω και αρχίζω να μπαινοβγαίνω στην υγρή μουνάρα της μία… δύο… τρεις… στην τέταρτη φορά, της τα πετάω όλα επάνω στο πρόσωπο της… δεν άντεξα άλλο. Ήταν τέλεια.

Από τότε, μου έχει μείνει αξέχαστο και δεν το έχω ξανακάνει. Την επομένη, πήγαμε για καφέ όλοι μαζί. Εκεί χωρίσαμε. Η δικιά μου με κατηγορούσε ότι πήδηξα την κολλητή της, και το φίδι ότι του πήδηξα την γκόμενα.

Αυτά, και σύντομα με άλλη ιστορία...

Υ.Γ. Τον αποκαλώ φίδι, γιατί έχει πει όλα μου τα μυστικά και τις αταξίες στην νυν γυναίκα μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")