Καλύτερος φίλος καλύτερο γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι 23 χρονών και τα Χριστούγεννα είχα ίσως την καλύτερη εμπειρία της ζωής μου και μάλιστα με τον καλύτερο φίλο μου. Αυτός είναι συνομήλικος μου και είχε φάει κόλλημα με μια συμφοιτήτρια του που κάνανε μια εργασία μαζί. Βγαίνανε που και που, της τηλεφωνούσε κτλ. Αυτή όμως απ’ ότι φαίνεται δεν πρέπει να τον γούσταρε.

Αυτή είναι από επαρχία και τα Χριστούγεννα έφυγε για το σπίτι της και με φίλο μου είχαμε πει να βγούμε Κηφισιά για ένα ποτάκι να τα πούμε, γιατί ήταν και λιγάκι στενοχωρημένος. Μετά του είπα να περάσει από το σπίτι να καθίσουμε λίγη ώρα. Έτσι όπως καθόμασταν στον καναπέ και μιλούσαμε είδα ότι έριχνε ματιές στα πόδια μου (φοράω κοντές φούστες, γιατί μου λένε όλοι ότι έχω πολύ ωραία πόδια). Είχαμε πιει και λιγάκι, όχι πολύ, ίσα - ίσα να έρθουμε λίγο στο κέφι.

Καθώς αυτός μου έλεγε πάλι για την άλλη γκόμενα, πλησίασα δίπλα του και έσκυψα το κεφάλι μου στον ώμο του. Αυτός με πήρε αγκαλιά, με φίλησε στα μαλλιά και στο κεφάλι και μετά στο στόμα. Παρόλο που είχα (και έχω) δεσμό αυτό δεν με πείραξε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα. Το αγόρι αυτό έχει κάτι στον τρόπο του που με τρελαίνει.

Σε δυο λεπτά είχαμε βρεθεί στον καναπέ να φασωνόμαστε και να χουφτωνόμαστε. Του έβγαλα την μπλούζα και άρχισα να το φιλάω. Έχει καλό σωματάκι, με γυμνασμένους κοιλιακούς. Μετά μου έβγαλε το μπλουζάκι και άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει ξεκινώντας από το λαιμό και κατεβαίνοντας σιγά - σιγά προς τα κάτω.

Οι ρώγες μου είχαν γίνει πέτρα. Όταν έφτασε κάτω και χαμήλωσε τη φούστα μου, δεν άντεχα άλλο, κόντευα να λειώσω από την καύλα, μέχρι που είχα τον ένα καυτό και υγρό οργασμό. Μόλις συνήλθα, του κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να του τραβάω μαλακία και να του γλείφω τον πούτσο του. Το γεγονός ότι τον είχε τόσο μεγάλο και τόσα χρόνια που γνωριζόμασταν δεν το ήξερα, με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

Πρέπει να τον είχα τρελάνει κρίνοντας από της γκριμάτσες στο πρόσωπο του. Τότε έβαλα στο στόμα μου τα αρχίδια του και άρχισα να του τα γλείφω. Πήγε να μου σπρώξει το κεφάλι αλλά εγώ δεν τον άφησα και άρχισα να τον ρουφάω περισσότερο, μέχρι που άρχισε να φωνάζει και να χύνει σαν τρελός. Μόλις ηρέμησε, με έπιασε και με κοίταξε με ένα άγριο, τρελαμένο βλέμμα που ακόμα θυμάμαι.

Με έσφιξε πάνω μου, άρχισε πάλι να με φιλάει και να γλείφει το σώμα μου και την γυμνασμένη κοιλιά μου, που φαίνεται ότι του άρεσε ιδιαίτερα. Στη συνέχεια, αφού είχε ξανακαυλώσει, άρχισε να τρίβει τον πούτσο του γύρω από το μουνί μου.

Ήμουν έτοιμη να τον δαγκώσω, ώσπου αποφάσισε επιτέλους να τον βάλει μέσα μου. Το συναίσθημα ήταν υπέροχο! Μετά με γυρίσει και με έβαλε να καθίσω πάνω του. Ήταν το κάτι άλλο. Δεν νομίζω ότι έχω ξανανιώσει έτσι. Άρχισα να τρέμω και σε λίγο είχα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου (μέχρι σήμερα, τουλάχιστον!).

Έκανα αρκετά λεπτά να συνέλθω. Όταν όμως συνήλθα, του έδωσα και κατάλαβε. Πρέπει να το έστειλα αδιάβαστο το αγόρι. Η νύχτα συνεχίστηκε για αρκετά ώρα ακόμη. Περάσαμε καταπληκτικά. Εγώ είχα άλλους δυο οργασμούς (τον έναν καλύτερο από τον άλλο) και αυτός τρεις.

Την άλλη μέρα ξυπνήσαμε αργά και ήμασταν πτώματα, αλλά το είχαμε ευχαριστηθεί για τα καλά. Απ’ ότι κατάλαβα πρέπει να τον τρέλανα και είμαι σίγουρη ότι τον έκανα να την ξεχάσει την άλλη, τουλάχιστον για εκείνο το βράδυ. Δεν ξαναβρεθήκαμε τις επόμενες μέρες γιατί είχαμε κανονίσει να πάμε τριήμερο με το αγόρι μου, ούτε και ξαναπηδηχτήκαμε από τότε. Βασικά δεν το πολυσυζητάμε όταν βγαίνουμε, αλλά κάποιες φορές που αγκαλιαζόμαστε κοιταζόμαστε με νόημα και χαμογελάμε.

Ελπίζω πάντως να ξανάχουμε άλλη μια τέτοια συνάντηση πριν φύγει το Σεπτέμβρη. Σίγουρα κι αυτός θα το θέλει, αφού δεν πέρασε και άσχημα μαζί μου.