Βιασμός και ταπείνωση από πέντε αλήτες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μοου είναι το:

Γεια. Είμαι η Irene, είμαι μισή Γαλλίδα μισή Ισπανίδα ,είμαι μόλις δεκαεννιά χρονών, είμαι 1.83 ύψος, 65 κιλά, με μακριά καστανά μαλλιά ίσια ως τα βυζιά, καστανά μάτια, πολύ ωραίο και γλυκό πρόσωπο, έχω μεγάλα στητά βυζιά με μεγάλες ρώγες και με μεγάλο και βαθύ ντεκολτέ και ένα πάρα πολύ ωραίο και πεταχτό κωλαράκι και ένα ξυρισμένο και υγρό μουνάκι.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι φανταστική δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα αλλά είναι πάρα πολύ καυτή. Ένα καλοκαιρινό πρωινό στην Γαλλία είχα πάει μόνη μου χωρίς τους δικούς μου για μπανάκι σε μια ερημική παραλία όπου την ξέρανε πάρα πολύ λίγοι και ακόμα λιγότεροι πηγαίνανε εκεί για μπάνιο.

Εγώ πήγα στην παραλία εκείνη την ημέρα και ήμουνα μόνη μου δεν βρισκότανε κανένας άλλος στην παραλία. Φόραγα ένα μίνι καυτό κολλητό μπλε τζιν σορτσάκι που αναδείκνυε το κωλαράκι μου και από πάνω μόνο μια κόκκινη κολλητή μπλούζα αμάνικη με τιραντάκια. Από μέσα φόραγα το μπικίνι μου ένα άσπρο μπικίνι με κορδονάκι.

Αφού έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα μόνο με το μπικίνι μου τα έβαλα κάτω στην άμμο πάνω στην πετσέτα μου μαζί με τα άλλα πράγματα μου και μπήκα στην θάλασσα. Μετά από λίγο όταν βγήκα είδα πέντε άντρες ψηλούς γεροδεμένους και πάρα πολύ γυμνασμένους, με μπράτσα κοιλιακούς και με γράμμωση, και ηλικίες γύρω στα 28-30 με μαγιό, να βρίσκονται εκεί που είχα τα πράγματα μου και να ψάχνουνε τα πράγματα μου.
Τρόμαξα αρχικά αλλά τελικά πήγα εκεί και τους ρωτάω με ύφος άγριο και θυμωμένο παράλληλα:

Irene: Ψάχνετε κάτι;

Βιαστής: Εσένα περιμέναμε μωρό μου!

Irene: Άει πνήξου παλιοαλήτη!

Βιαστής: Έννοια σου και θα το κάνω αφού σε γαμήσουμε πρώτα!

Και τότε κάνω εγώ να φύγω από εκεί και με πιάνει ο ένας και με πετάει κάτω με ακινητοποιεί με γυρίζουν μπρούμυτα με την βία. Αφού μου ρίξανε μερικά χαστούκια πολύ δυνατά έρχονται οι δυο ο ένας δεξιά μου και ο άλλος από τα αριστερά μου και μου ακινητοποιούν τα χέρια τεντώνοντας τα με δύναμη. Ο άλλος έρχεται, μου πιάνει τα πόδια και μου τα ακινητοποιεί τεντωμένα και με σηκώνουνε λίγο πάνω από το έδαφος έτσι μπρούμυτα ακινητοποιημένη όπως ήμουνα. Τότε νιώθω να μπαίνει ο τέταρτος ανάμεσα στα πόδια μου και μου λέει:

Βιαστής: Τώρα θα σου δείξω μωρή καριόλα τι πάει να πει να σε γαμάνε!

Και αρχίσανε να γελάνε. Τότε χωρίς να χάσει χρόνο πιάνει το κάτω μέρος του μπικίνι μου, μου το σκίζει και μου το βγάζει και το πετάει κάτω κουρελιασμένο μου σκίζει μου βγάζει και μου πετάει κάτω και το πάνω μέρος του μπικίνι και με αφήνουνε εντελώς γυμνή. Τότε νιώθω να κουνιέται και ακούω να βγάζει το μαγιό του και ξαφνικά νιώθω να μπαίνει κάτι βίαια και απότομα μέσα στον κώλο μου.

Εγώ ούρλιαξα από πόνο αλλά ξαφνικά έρχεται και ο πέμπτος της παρέας από μπροστά μου και μου βγάζει το μαγιό του και με αναγκάζει παράλληλα να του παίρνω πίπα ενώ ο άλλος με βίαζε από πίσω. Αφού με χύσανε ταυτόχρονα μετά από πάρα πολλή ώρα, μέσα μου ο ένας στο στόμα και ο άλλος μέσα στον κώλο μου αλλάξανε θέσεις και οι πέντε.

Αυτό συνεχίστηκε και ύστερα από το μουνί μέχρι που χύσανε και μέσα στο μουνί μου και τότε με παρατήσανε έτσι γυμνή και καταβιασμένη και ταπεινωμένη πάνω στην άμμο.