Η πρώτη μας φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν 15 μέρες είχαμε πάει στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες για βολτίτσα.

Το βράδυ βρήκαμε έξω για ποτό, περνούσαμε πολύ ωραία, ξέρετε μουσική ποτό καταλαβαίνετε… απέναντι μας καθότανε ένας άντρας εμφανίσιμος και μας κοιτούσε συνέχεια.
Εντάξει, εμείς δεν δώσαμε και μεγάλη σημασία. Μετά από λίγο μας έφεραν δυο ποτά και μας είπαν ότι είναι από τον κύριο.

Εμείς τα δεχτήκαμε, του είπαμε στην υγειά του και συνεχίσαμε την διασκέδαση μας. Σε λίγο ήρθε εκεί που καθόμασταν και γνωριστήκαμε. Εγώ είμαι 36, αρκετά εμφανίσιμος και η αρραβωνιαστικιά μου είναι 28. Αυτός 34. Άρχισε να με κοιτάει και να μιλάει σε μένα πιο πολύ, κατάλαβα ότι ήταν gay. Τον ρώτησα στα ίσια αν γουστάρει, και μου λέει ναι, και η αρραβωνιαστικιά μου κατάλαβε και μου λέει:
- Θα το κάνεις; Και γέλασα και της λέω:
- Ναι! Είσαι να το κάνουμε τρίο;
- Μέσα!
Μου λέει. φύγαμε και πήγαμε στο ξενοδοχείο που ήταν έξω από τη Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο. Ξέρετε, είχε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα χωριστά.

Καθίσαμε στο σαλόνι και είπα να μας φέρουν 3 ποτά. Και λέγαμε διάφορες μαλακίες. Κάποια στιγμή λέει η αρραβωνιαστικιά μου:
- Μείναμε από τσιγάρα. Και της λέω:
- Να πάω να πάρω εγώ; Μιας και ο Νίκος δεν είχε.
- Ναι! Μου λέει. Αλλά που;
Μου είπε περίπου ο Νίκος που να πάω και έτσι έκανα. Αλλά πήρα μαζί μου και την κάρτα, το κλειδί από το δωμάτιο. Έκανα περίπου 25 λεπτά, και όταν γύρισα πήγα κοντά στην πόρτα και άκουσα ησυχία. Μπήκα σιγά-σιγά μέσα… δεν με καταλάβανε γιατί ήταν στην κρεβατοκάμαρα. Και για καλή μου τύχη η κλειδαρότρυπα έβλεπε ακριβώς στην κρεβατοκάμαρα. Και είχε χαμηλό φωτισμό. Και εδώ αρχίζουν όλα…

Βλέπω την αρραβωνιαστικιά μου να φοράει τις ζαρτιέρες που είχε πάρει μαζί της, και όλο τον εξοπλισμό… να έχει τον δονητή στον κώλο του Νίκου…. αμέσως έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω. Κάποια στιγμή γυρίζει ο Νίκος, και βλέπω τι δικιά μου να του πιάνει τον πούτσο του και να τον παίζει.

Δεν άργησε… έσκυψε αμέσως και τον πήρε στο στόμα της, και ο Νίκος την έπιανε και χάιδευε το ξυρισμένο της μουνάκι! Τρελάθηκα! Καθόμουν και έπαιζα τον πούτσο μου. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα… μετά από λίγο, βλέπω τον Νίκο να βάζει μια καπότα και φυσικά η δικιά μου να κάθεται στα τέσσερα! Πήγε από πίσω της και της τον έβαλε και άρχισε να την γαμάει και αυτή φώναζε από καύλα.

Τους άφησα να συνεχίσουν.. ο Νίκος δεν έχυσε… βλέπω ξανά την δικιά μου να τον παίρνει στο στόμα και ο Νίκος της έγλυφε το μουνάκι της. Εκεί σηκώθηκα και έκανα ότι τώρα ήρθα.
- Που είστε;
Λέω. Αυτοί αμέσως σταμάτησαν…
- Εδώ!
Λέει η αρραβωνιαστικιά μου. Πήγα αμέσως, καυλωμένος στην κρεβατοκάμαρα… η δικιά μου φορούσε ζαρτιέρες κόκκινες, το ίδιο χρώμα στριγκάκι, και ο Νίκος τίποτα. Ξεντύθηκα αμέσως και ξάπλωσα και εγώ…

Αμέσως η δικιά μου και ο Νίκος, μου πιάσανε τον πούτσο μου και μου το παίζανε… τότε η δικιά μου άρχισε να με φιλάει, ενώ αισθάνομαι τον Νίκο να έχει πάρει τον πούτσο μου στο στόμα του… εκείνη την ώρα, κατεβαίνει και η δικιά μου και μια τον έπαιρνε αυτή, μια ο άλλος…

Μετά από λίγο, λέω στο Νίκο:
- Θες να σκίσουμε πρώτα την αρραβωνιαστικιά μου;
Και έτσι έγινε! Αυτός την γαμούσε στο μουνάκι της και εγώ στον κώλο της. Και μετά βγήκαμε από μέσα της, και άρχισε να τσιμπουκώνεται, μια εμένα, μια το Νίκο… ώσπου την χύσαμε παντού! Τρελάθηκε από καύλα. Λέω στον Νίκο:
- Ήρθε η σειρά σου…

Έκατσε στα τέσσερα και άρχισα να τον γαμάω, ενώ η δικιά μου τον έπαιρνε πίπα… σκέτη καύλα!
Μετά από λίγο, ξαναγαμήσαμε την αρραβωνιαστικιά μου. Κάναμε τα πάντα! Μια στο μουνάκι της εγώ, μια ο Νίκος… και στο τέλος την χύσαμε για δεύτερη φορά. Και εκεί τελειώσαμε….

Αυτή ήταν η ιστορία μας. Και να πω και κάτι… δεν το είχαμε ξανακάνει αυτό και ούτε σχεδιάσαμε κάτι. Είμαστε αρραβωνιασμένοι 8 χρόνια και η σχέση μας είχε ραγίσει λιγάκι, αλλά μετά από αυτό, ξανά ανανεώσαμε! Και του χρόνου θα παντρευτούμε. Και τέλος αν σας τύχει, κάντε το αλλά μακριά από την περιοχή σας και θα με θυμηθείτε.
Φιλιά σε όλους!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")