Ερωτική ιστορία από εξομολόγηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μου έτυχαν πολλά αλλά να, η ιστορία της αδελφής μου (αληθινή όπως λέει η ίδια).

Έχω μια αδελφή μεγαλύτερη κατά εννέα χρόνια που την λένε Βίκυ. Με την Βίκυ δεν είχα και τόσο στενές σχέσεις κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας. Πρόπερσι χώρισε με τον άντρα της κι εγώ πήγα στο σπίτι που νοίκιαζαν για να την βοηθήσω να πακετάρει αλλά και για να την στηρίξω. Στις μέρες που έμεινα μαζί της ήρθαμε πολύ κοντά και έμαθα για την σεξουαλική ζωή της, η οποία με μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι είναι πολύ παθιασμένη. Μία από τις ιστορίες που μου διηγήθηκε ήταν αυτή που είχε με έναν bi.

Πριν από δέκα χρόνια λοιπόν, όταν η αδελφή μου σπούδαζε στην Αθήνα, δούλευε σε μια καφετέρια. Εκείνη την εποχή ήταν ερωτευμένη με έναν επιχειρηματία πολύ πλούσιο. Αυτό που τράβαγε την αδελφή μου ήταν η εμφάνιση του, 30 χρονών, 1.85 με 1.90 ύψος, άψογο σώμα, όμορφο πρόσωπο και ξυρισμένο κεφάλι. Ο Πέτρος είχε γίνει η μόνιμη φαντασίωση της. Όσο για την αδελφή μου δεν ήλπιζε άδικα, ήταν και είναι κούκλα.

Μια συνάδελφος και φίλη με την αδερφή μου, είχε καταλάβει το κόλλημα της και της είπε ότι άδικα ελπίζει γιατί ο επιχειρηματίας ήταν γκέι, δεν της είπε από που το ήξερε αλλά είπε μόνο ότι ήταν σίγουρο. Μετά από αυτό η αδερφή μου δεν ήξερε τι να πιστέψει. Γιατί να έλεγε η συνάδελφος τέτοιο ψέμα; Πάντως άμα σου μπει η ιδέα άντε βγάλτη. Μια μέρα η αδελφή μου, αν και είχε ήδη σχολάσει, πήγε μια παραγγελία για τον ίδιο στην επιχείρηση του, γιατί την είχαν αργήσει.

Πήγε στην έκθεση και μπήκε μέσα, όχι από την κύρια είσοδο αλλά από μια πλαϊνή που έβγαζε στο γραφείο του. Η πλαϊνή πόρτα ήταν από αυτές με κάμερα που σου ανοίγει ο άλλος ηλεκτρονικά αλλά μερικές φορές δεν έκλεινε καλά. Έτσι δεν παραξενεύτηκε όταν την βρήκε ανοιχτή και χωρίς να πατήσει το κουδούνι, μπήκε μέσα και ανέβηκε την σκάλα που ανέβαζε στο γραφείο του.

Από τον πάτο της σκάλας άκουγε θόρυβο μέσα από το γραφείο αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει, μέχρι που έφτασε έξω από την πόρτα. Κόντεψε να σκάσει από τα γέλια και κατέβηκε σαν γάτα κάτω για να τους περιμένει. Ο άντρας των ονείρων της ξεπάτωνε κάποια άλλη και πίστευε ότι ήξερε ποια ήταν. Μια γραμματέα του, ήταν όμορφη και κοιτούσε την αδερφή μου κάθε φορά που πήγαινε σαν να ήθελε να την σκίσει.

Σε αυτό το σημείο τις έφυγαν όλες οι αμφιβολίες που είχε. Βγήκε πάλι έξω, περίμενε λίγο και πάτησε το κουδούνι και μετά περίμενε ξανά μέχρι να της ανοίξουν.

Όταν μπήκε μέσα και ανέβαινε πάνω, στο πλατύσκαλο έξω από το γραφείο του μεγάλου ήταν ένα αγόρι πολύ όμορφο όχι μεγαλύτερο από την ίδια 22 με 23. Μόλις την αντιλήφθηκε την χαιρέτησε και κατέβηκε κάτω κλείνοντας την πόρτα με δύναμη. Ή Βίκυ συνέχισε και μπήκε στο γραφείο του. Εκεί προς μεγάλη της απογοήτευσης είδε ότι δεν υπήρχε καμία γυναίκα και ότι γίνονταν, γίνονταν μεταξύ τους!

Η αδελφή μου στενοχωρήθηκε αρκετά (για την ακρίβεια έφαγε μεγάλη ήττα) αλλά σύντομα το ξεπέρασε σαν γεγονός που δεν άλλαζε και σαν μια ιδιαιτερότητα ενός ανθρώπου που συμπαθούσε.

Πέρασαν μερικοί μήνες από το περιστατικό και η Βίκυ τους είχε ξαναπιάσει να το κάνουν αλλά τώρα της ήταν αδιάφορο. Ταυτόχρονα περνούσε περισσότερο καιρό στο γραφείο του Πέτρου γιατί το επάγγελμα του ήταν σχετικό με αυτό που σπούδαζε. Όλο αυτό τον καιρό πήγαινε στο γραφείο του χωρίς έγνοια αφού τον θεωρούσε ακίνδυνο γκέι.

Η αδερφή μου δεν είναι άνθρωπος που κρατάει πράγματα μέσα της και ειδικά τέτοια μυστικά και ειδικά για κάποιον που κοίταζε στα μάτια και συμπαθούσε. Έτσι ένα Σάββατο απόγευμα του τα είπε όλα. Ο τύπος ξαφνιάστηκε αλλά έμεινε ψύχραιμος. Την ρώτησε πως το έμαθε, πως ένιωσε και τι γνώμη είχε μετά από αυτό για εκείνον. Στο τελευταίο η Βίκυ του απάντησε ότι ήταν σαν μην το είχε μάθει ποτέ και ότι αφού είχαν γνωριστεί καλύτερα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί άσχημα γι’ αυτόν και άλλα τέτοια.

Τότε συνέβη… Αυτός σηκώθηκε από το γραφείο του, κατέβηκε στο δρόμο και βεβαιώθηκε ότι η εξώπορτα ήταν κλειστή. Μετά ξανανέβηκε επάνω και κλείδωσε και τους δύο μέσα. Η αδελφή μου παρακολουθούσε με απορία που έγινε αναστάτωση, όταν είδε τον Πέτρο να βγάζει μπροστά της όλα τα ρούχα του και να μένει τσίτσιδος. Τον ρώτησε τι έκανε αλλά αυτός δεν της απάντησε.

Έβγαλε ένα βαζάκι με κάποιο τζελ και άρχιζε να το απλώνει πάνω στην πούτσα του. Όσο γίνονταν αυτά η Βίκυ κοίταζε το σώμα του. Ονειρευόταν να τον δει γυμνό αλλά δεν περίμενε να γίνει έτσι. Αγαλματένιο και όλες οι τρίχες ξυρισμένες κυριολεκτικά παντού. Ο Πέτρος την σήκωσε από την καρέκλα που καθόταν και την έβαλε πιεστικά να γείρει πάνω στο γραφείο. Η αδελφή μου αρέσκεται να φοράει ασφυκτικά κολλητά τζιν και ο Πέτρος δυσκολεύτηκε να τα κατεβάσει για να φανούν τα κωλομέρια της.

Μόλις βρήκε στόχο, τον κάρφωσε στην κωλοτρυπίδα της και από πόνο δεν συζητάμε… την ξεπάτωσε. Μόλις τα άκουσα εγώ αυτά, η πρώτη αντίδραση μου ήταν να φωνάξω «Βιασμός!», την είχε βιάσει. Η Βίκυ δεν το δέχτηκε αυτό. Μου είπε ότι δεν αντιστάθηκε, δεν είπε όχι και γενικά τον άφησε να την γαμήσει. Το πρωκτικό σεξ που κάνανε αυτοί δεν ήταν σαν αυτό που ξέρουμε εμείς, δηλαδή μέσα - έξω.

Επειδή το καυλί του ήταν πολύ χοντρό και μακρύ (έτσι το περιγράφει η αδελφή μου τουλάχιστον) της το έχωσε μέχρι τη μέση (ίσως και λιγότερο) και έμεινε εκεί. Μετά τον έβγαλε εντελώς έξω, έβαλε κα άλλο τζελ και πάλι το ίδιο… Αυτό έγινε μέχρι το τέλος.

Κανένας από τους δύο δεν τελείωσε, αν και η αδελφή είχε ερεθιστεί και κολπικά. Όταν ο κώλος της αδελφή μου αισθανόταν σαν να ζύγιζε 100 κιλά και μάλλον θα έμοιαζε ακόμα χειρότερα, την σήκωσε όρθια και κλαίγοντας την έδιωξε από το γραφείο του. Στο σπίτι της η Βίκυ ανακάλυψε ότι είχε ματώσει λίγο.

Μετά από αυτό η αδελφή μου δεν ήξερε τι γίνονταν μεταξύ τους. Της άρεσε, παρότι πόνεσε, αλλά της το επέβαλε. Τον συμπαθούσε αλλά είχε φύγει από το γραφείο του κλαίγοντας. Τελικά δεν ήξερε τι ήταν… gay, bi ή straight; Μήπως την κορόιδευε για να πηδήξει;

Για δύο εβδομάδες απέφευγε να πάει στο μαγαζί του αλλά την άλλη πήγε για να μην δείξει τίποτα στο μαγαζί. Την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα, ούτε καν μίλησαν. Την δεύτερη φορά όμως, Παρασκευή μεσημέρι, της είπε να περάσει μόλις σχολάσει από τη δουλειά της. Η αδελφή μου του είπε:

-    «Μόνο για να μιλήσουμε…»

Όταν όμως πήγε ο Πέτρος, της ρίχτηκε και πάλι και το ξανάκαναν με τον ίδιο τρόπο μόνο ποιο ήρεμα. Όπως μου είπε η Βίκυ εκείνη την φορά όταν την έπαιρνε έτρεμε το φυλλοκάρδι της γιατί ήξερε ότι αυτή δεν θα ήταν η τελευταία φορά και δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε να μπει σε τέτοια σχέση. Πάντως καθαρά ερωτικά το απόλαυσε περισσότερο. Την έκανε να τελειώσει με το χέρι του και εκείνος έχυσε μέσα στον κώλο της.

Όσο πέρασε ο καιρός έμαθε να παίρνει όλο το τεράστιο καυλί στον κώλο της. Για ενάμισι χρόνο, μέχρι που γνώρισε τον πρωί άντρα της, το έκανε με το Πέτρο κάθε μήνα από μία μέχρι τρεις του πολύ φορές, σε μια σχέση μόνο σεξουαλική.

Πριν στείλω την ιστορία πήρα τηλέφωνο και ζήτησα την άδεια της αδελφής μου. Στην αρχή το σκεπτόταν αλλά μετά το δέχτηκε γιατί ήξερε ότι είχα δημοσιεύσει κι εγώ δυο περιπέτειες μου και δεν έπαθα τίποτα ενώ είχε περάσει και τόσος καιρός.

Αυτό που με έκανε πραγματικά να μείνω είναι αυτό που μου είπε στη συνέχεια του τηλεφωνήματος. Όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον μέλλοντα άντρα της, το έκανε με τον Πέτρο και δεν είχε σχέδια για την υπόλοιπη ζωή της.

Το βράδυ που τον γνώρισε, στο νυχτερινό κέντρο, δέχτηκε να πάει κατευθείαν σπίτι του και επειδή θεωρούσε ότι οτιδήποτε γίνονταν μεταξύ τους θα ήταν της μια βραδιάς, του έδωσε και κώλο με την πρώτη φορά. Ο μέλλων σύζυγος ξετρελάθηκε και την έψαχνε σε όλα τα μαγαζιά μέχρι που την πέτυχε και από τότε την έπαιρνε από πίσω (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μέχρι που την παντρεύτηκε.

Θα πρέπει να ομολογήσω ότι η ιστορία της αδελφής μου είναι έτοιμη φαντασίωση για εμένα. Φαντάζομαι τον εαυτό μου στην θέση της όταν γδύνεται μπροστά μου κι εγώ να τον ρωτάω με έκπληξη: «Μα εσύ δεν είσαι γκέι;». Αυτός μου απαντάει: «Εγώ γαμάω όλα τα κωλαράκια!», και στη συνέχεια να με στήνει στο γραφείο και να με ξεσκίζει. Και να φανταστείτε δεν μου αρέσει το πρωκτικό.


Με αγάπη, Νανά
Καλό καλοκαίρι!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")