Για μια θέση στο νοσοκομείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δεν είχαν περάσει ούτε τέσσερις μήνες του τέλειωσα την σχολή νοσηλευτικής και δουλειά δεν έβρισκα πουθενά. Και την είχα ανάγκη, ήμουν 26 και μόλις που μας έφτανε η σύνταξη του πατέρα μου.

Τετάρτη πρωί Ιούλιο μήνα με πήρε τηλέφωνο ή Κα Αντωνία, η γυναίκα ενός φιλικού ζευγαριού και στις δώδεκα το μεσημέρι ήμουν στο σπίτι τους (το είχε κανονίσει η μάνα μου χωρίς να ξέρει τίποτα από αυτό που θα ακολουθούσε). Η Αντωνία είναι μια σαραντάχρονη μουνάρα με πολύ σφριγηλό και καλοφτιαγμένο σώμα (περισσότερο από το δικό μου), βαμμένα ξανθά μαλλιά και αυστηρό και πρόστυχο βλέμμα.. Την κυρία Αντωνία και τον άντρα της τους ήξερα λίγο. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι ήταν από τα πιο ενεργά στελέχη της ενορίας μας.

Καθίσαμε απέναντι και άρχισε να με ρωτάει διάφορα πράγματα για εμένα. Η συζήτηση που είχαμε έμοιαζε περισσότερο με ανάκριση, αφού με βομβάρδιζε με ερωτήσεις -κάποιες από αυτές πολύ προσωπικές. Τι είχα τελειώσει, που είχα δουλέψει μέχρι τώρα, αλλά και πράγματα ηθικής φύσης. Για την θρησκεία και την σχέση μου με την εκκλησία ακόμα και για το σεξ. Εγώ είχα, και έχω πολύ απελευθερωμένες απόψεις πάνω σε αυτά τα ζητήματα, αλλά φρόντισα να φανώ αρκετά συντηρητική.

Μετά από δυο ολόκληρες ώρες συζήτησης ανοίχτηκε. Μου είπε πως υπάρχει κενή θέση νοσηλεύτριας στο τοπικό κέντρο υγείας και με ρώτησε αν ήμουν διατεθειμένη να κάνω ότι χρειάζονταν για να την πάρω. Ακουγόταν πολύ σοβαρή. Την ρώτησα τι έπρεπε να κάνω για να πάρω την δουλειά (μέχρι τότε το μυαλό μου δεν είχε πάει στο πονηρό). Σηκώθηκε και έβαλε ένα dvd να παίζει. Το dvd άρχισε, και έδειχνε το σαλόνι που καθόμασταν εκείνη την στιγμή. Εμφανίστηκε η Αντωνία να οδηγεί μια νεαρή κοπέλα μέσα στο σαλόνι από την μεριά της κρεβατοκάμαρας. Παραξενεύτηκα…

Η Αντωνία έβαλε την κοπέλα να σκύψει στην πλάτη του καναπέ και της γύμνωσε τον κώλο. Ένας άντρας μπήκε στο πλάνο, ήταν γυμνός και η πούτσα του ήταν σηκωμένη. Πηγαίνοντας πίσω από την νεαρή κοπέλα, της τον έβαλε με μια κίνηση και άρχισε να την γαμάει βίαια ενώ η Αντωνία τον ενθάρρυνε να την γαμήσει σκληρότερα. Η σκηνή ήταν πολύ νοσηρή αλλά άκρως ερεθιστική όπως το όργιο στο Μάτια ερμητικά κλειστά του Κιούμπρικ. Ζήτησα από την Αντωνία να μου πει γιατί μου έδειχνε αυτή την ταινία. Εκείνη μου έριξε ένα βλέμμα που με πάγωσε και μου είπε να κοιτάω χωρίς να μιλάω.

Η κοπέλα φώναζε όλο και περισσότερο, ενώ ο εραστής της έμπαινε μέσα της όλο και πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Νομίζω σε κάποια στιγμή η κοπέλα έχυσε, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον εραστή της. Σε λίγο τέλειωσε και αυτός, έβαλε την κοπέλα να γονατίσει μπροστά στην κάμερα και στην πούτσα του, και έχυσε στο πρόσωπό της. Εκείνη έγλειψε όλα τα χύσια από το πρόσωπο και το σώμα της νεαρής και τα λίγα που είχαν πέσει στο πάτωμα. Σε μισό λεπτό, ξεκίνησε ένα καινούργιο βίντεο. Η Αντωνία με κοίταξε, και το βλέμμα της είχε μαλακώσει από την προηγούμενη φορά. Άναψε τσιγάρο και φυσώντας τον καπνό φιλάρεσκα μου είπε:

-    «Η κοπέλα είναι Αλβανίδα και είχε πρόβλημα με τα χαρτιά της. Μας ζήτησε να την βοηθήσουμε με της γνωριμίες μας και εμείς το κάναμε αλλά με αντίτιμο φυσικά!»

Στο βίντεο μια άλλη κοπέλα, είχε πέσει στα τέσσερα και τον έτρωγε από πίσω. Η Αντωνία προχώρησε την ταινία. Είχε πάρα πολλές κοπέλες, και ελληνίδες και αλλοδαπές, για κάθε μια μου έλεγε και τον λόγο που είχε γαμηθεί. Άλλες χρώσταγαν λεφτά σε πιστωτικές ή δάνεια, άλλες ήθελαν νομιμοποίηση, άλλες δουλειά και άλλες άσχετα πράγματα, μία πιτσιρίκα είχε μείνει από απουσίες και δεν ήθελε να το πει στους γονείς της ενώ μια άλλη πιτσιρίκα (ούτε 14) το έκανε γιατί το ήθελε (τρελαίνονταν για πούτσο μου είπε κατά λέξη) αυτές ήθελε περισσότερο η Αντωνία.

Η ταινία συνέχιζε και μπροστά στα μάτια μου πέρναγαν δεκάδες γυναίκες μερικές από τις οποίες τις έβλεπα κάθε μέρα στο δρόμο. Σαν φυσιολογική γυναίκα, είχα κατακαυλώσει με αυτά που έβλεπα, αλλά ταυτόχρονα ένιωθα περίεργα με την όλη κατάσταση και ένιωσα ακόμη πιο περίεργα όταν είδα την καλύτερή μου φίλη την Αντριάνα, που την γνώριζα από το νηπιαγωγείο με το μουνί και το στόμα της πασαλειμμένο με χύσια από το καυλί του άντρα της Αντωνίας.

Αισθάνθηκα απαίσια. Την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα και δεν μου είχε πει τίποτα. Η Αντωνία κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμη για να προχωρήσω, πιο γρήγορα από εμένα. Σηκώθηκε όρθια και σήκωσε και εμένα μαζί της. Με αγκάλιασε από πίσω και έτριψε το μουνί της πάνω στον κώλο μου ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε τα βυζιά μου.

-    «Τι θέλεις να κάνεις;»

-    «Θα σε δω γυμνή για να αποφασίσω αν θα σε προωθήσω…»

Με έσπρωξε και έπεσα άγαρμπα στα τέσσερα χτυπώντας στα γόνατα.

-    «Για να δούμε…»

Κατέβασε το κολλάν και αποκάλυψε το μουσκεμένο κιλοτάκι μου.

-    «Έχουμε πιασίματα βλέπω…!»

Το κουδούνι χτύπησε δυο ή τρεις φορές…

-    «Κάτσε όπως είσαι μέχρι να δω ποιος είναι».

Εγώ υπάκουσα. Πήγε κοίταξε από το μάτι και μετά άνοιξε την πόρτα ενώ το κουδούνι συνέχιζε να χτυπά. Ακούστηκε μια αντρική φωνή.

-    «Ξέχασα τα κλειδιά του σπιτιού στο νοσοκομείο... μα καλά, πού ήσουν τόση ώρα που πάταγα το κουδούνι;»

Όταν μπήκε στο σαλόνι, με είδε στα τέσσερα, και η Αντωνία έσπευσε να εξηγήσει.

-    «Είναι αυτή που θέλει δουλειά σαν νοσοκόμα... ξέρεις, αυτή που την έστειλε η μάνα της…»

Ο άντρας της ήρθε και στάθηκε μπροστά από το πρόσωπο μου κι αυτή από δίπλα του, όρθιοι και οι δυο.

-    «Τι λες, θα το κάνει;»

-    «Αυτό κοίταζα τώρα…»

Η Αντωνία πέρασε τα πόδια της από πάνω μου όπως καβαλάνε ένα άλογο αλλά προς τα πίσω, έσκυψε πάνω στο κώλο μου και κατέβασε το κιλοτάκι. Χούφτωσε το μουνί μου και τον κώλο μου και στο τέλος μου έδωσε μια ξυλιά γελώντας.

-    «Την έχουν γαμήσει ξανά, και από το μουνί και από τον κώλο... έλα να δεις Γιώργο…»

-    «Ναι! Έχει και σκουλαρίκι το πουτανάκι στο μουνί της και τατουάζ... και είναι και μούσκεμα...»

Μέσα σε 3 ώρες, είχαν μάθει πράγματα που δεν τα ξέρει ούτε και η μάνα μου! Ο Γιώργος περιεργάστηκε το πίσω μέρος μου και έπαιξε με το σκουλαρίκι μου.

-    «Την έχουν πάρει πολλοί, αλλά έχει φοβερή μουνάρα γι’ αυτό!»

Έλυσε την ζώνη από το παντελόνι του και το κατέβασε μαζί με το βρακί του ενώ με το άλλο χέρι έπαιζε με το μουνί μου. «Σήμερα θα γυρίσω σπίτι μου γαμημένη…» σκεφτόμουν, αλλά αντί για αυτό, τράβηξε το κεφάλι της Αντωνία πάνω στην πούτσα του.

-    «Πάλι κατάφερες να με καυλώσεις μουνάρα μου!»

Η Αντωνία είχε καθίσει πάνω στην λεκάνη μου, και ενώ τσιμπούκωνε τον άντρα της, έχωνε τα δαχτυλάκια της στις δύο τρύπες μου. Δεν έμεινα για πολύ ώρα έτσι… ο Γιώργος την σήκωσε και την έριξε ανάσκελα στον καναπέ. Το μισό της σώμα κρέμονταν απ’ έξω και αυτός έπεσε από πάνω. Έχωσε το χέρι του κάτω από την φούστα της και της έσκισε το εσώρουχο. Μετά γύρισε πίσω, με κοίταξε, και μου είπε να ντυθώ και να φύγω.

Σηκώθηκα και τράβηξα τα ρούχα πάνω. Ο Γιώργος είχε μπει ήδη μέσα της και την όργωνε, ενώ η Αντωνία είχε αρπάξει τα γυμνά κωλομάγουλα του που συσπώνταν καθώς κούναγε ρυθμικά την λεκάνη του και τα ζούλαγε. Έφτασα στην εξώπορτα και δεν τους έβλεπα πλέον, αλλά τους άκουγα κι αυτό ήταν από μόνο του αρκετό για να κοκκινίσουν και οι τοίχοι. Μόλις έκλεισα την πόρτα πίσω μου, έπαψε κάθε ήχος λόγω της βαριάς θωράκισης. Στο σπίτι η μητέρα μου με ρώτησε πως πήγε. Προσπαθώντας να μην δείξω τίποτα, της είπα ότι θα με ξαναπάρουν αν έχουν νεώτερα. Στην πραγματικότητα ήμουν σε υπερένταση. Έφαγα κάτι στα γρήγορα, και έκανα ένα μεγάλο μπάνιο και μετά πήγα στο δωμάτιο μου.

Όση ώρα έκανα μπάνιο, έπιανα τον εαυτό μου να χαϊδεύεται και με έφτιαχνε τόσο πολύ αυτό, που δεν θα τελείωνα το μπάνιο παρά μόνο όταν άκουσα την φωνή του πατέρα μου και ντράπηκα. Δεν είδα τηλεόραση, ούτε υπολογιστή άνοιξα. Από τις έξι που ξάπλωσα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, σκεφτόμουν όσα είχαν γίνει. Χωρίς να το θέλω το μουνάκι μου έγινε πάλι μούσκεμα… Τελικά, στις τρείς το πρωί δεν άντεξα άλλο, κλείδωσα την πόρτα του δωματίου μου και αυνανίστηκα μέχρι που έχυσα.

Οι ημέρες πέρναγαν, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την Αντωνία και τον Γιώργο, σε σημείο που θεώρησα ότι το πράγμα θα έμενε εκεί. Σε τρεις εβδομάδες, οι γονείς έφυγαν για το χωριό και εγώ έμεινα πίσω. Ήταν περίπου δώδεκα το μεσημέρι, αφού είχα συνοδεύει τους γονείς μου στο ΚΤΕΛ, ψώνισα και γύρισα στο σπίτι. Από την εξώπορτα άκουσα το τηλέφωνο και βιάστηκα να το σηκώσω. Νόμιζα ότι ήταν η Αντριάνα, αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσα την φωνή της Αντωνίας καυλωμένη και πρόστυχη.

Κατά τις τρεις το μεσημέρι, ήμουν στο σπίτι τους. Η Αντωνία με υποδέχθηκε μόνο με τα εσώρουχα και ένα αστείο καπελάκι στο κεφάλι, με οδήγησε σε ένα υπνοδωμάτιο όπου βρίσκονταν και ο άντρας της. Δεν περίμεναν εμένα για να ξεκινήσουν. ο Γιώργος ήταν ξαπλωμένος σε ένα ντιβάνι εμφανώς καυλωμένος.

-    «Μας συγχωρείς που δεν σε περιμέναμε, αλλά την έτρωγε ο κώλος της όλο το πρωί…»

Η Αντωνία γέλασε και με βοήθησε να ξεντυθώ. Χάιδεψε το μουνάκι μου και κατάλαβε από την αντίδραση μου ότι ήμουν ήδη πολύ καυλωμένη.

-    «Πήγαινε να σε γλείψει γιατί θα σου χρειαστεί μετά…»

Με έβαλε να κάτσω στο πρόσωπο του άντρα της και αυτή κάθισε αναπαυτικά πάνω στον πούτσο του. Στην αρχή η γλώσσα του, μόνο με γαργάλαγε, αλλά σιγά - σιγά γίνονταν πιο αδιάκριτη και άρχιζε να μου δίνει πραγματική ηδονή. Αυτό που με έφτιαχνε είναι ότι έβλεπα σε πρώτο πλάνο τον κώλο της Αντωνίας να ξεσκίζεται από αυτό το χοντρό παλούκι. Η Αντωνία πραγματικά σφάδαζε από τον πόνο και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ικανοποιούσε αυτό.

Όταν ο κώλος της χόρτασε πούτσο, με έβαλε να καθαρίσω με την γλώσσα μου την πούτσα του Γιώργου από τις βρωμιές της κωλοτρυπίδας της. Την πήρα στο στόμα μου και την έγλειψα αργά και απολαυστικά… είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά, όταν ήμουν φοιτήτρια σε άλλη πόλη και έγλειφα άφοβα τις πούτσες τον συμφοιτητών μου, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω τώρα που έμενα με τους γονείς μου.

Στην αρχή, η Αντωνία ήταν προσεκτική στο πως έβαζα το εργαλείο του άντρα της στο στόμα μου, όμως σε λίγο τα βογκητά του άντρα της την έπεισαν για την εμπειρία μου και με άφησε να την χαρώ με την ησυχία μου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνω την μυξοπαρθένα πλέον. Ήθελα και βρισκόμουν εκεί και ήθελα να γαμηθώ από αυτή την πούτσα. Σηκώθηκα και κάθισα επάνω της. Καθώς την ένιωσα να μπαίνει μέσα μου, είπα στον Γιώργο ότι την θέλω μέχρι τη ρίζα.

-    «Θα την ξεσκίσω την μουνάρα σου πουτανάκι! Μέχρι την μήτρα σου θα φτάσω! Να! Πάρε πούτσα μωρή πουτάνα!»

Η Αντωνία πήρε θέση δίπλα στον Γιώργο και άρχιζε να παίζει με το μουνί της, παίρνοντας μάτι τον άντρα της να με γαμάει. Η Αντωνία είχε βαλθεί να χύσει με το χέρι της. Το θέαμα που της δίναμε, την έκανε να γαμάει το μουνί της με τέτοια δύναμη, που φώναζε πιο δυνατά και από εμένα που έτρωγα και το πραγματικό παλούκι.

Παίξε - παίξε, το μουνί της δεν άντεξε και έχυσε. Γύρισα πίσω και είδα την Αντωνία να ταΐζει το άντρα της με το φρέσκο μουνόχυμα της, και τότε κατάλαβα ότι όλο αυτό γινόταν περισσότερο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Αυτό με θύμωσε, μάλλον γιατί ζήλεψα, γιατί τον ήθελα να ασχολείται περισσότερο με εμένα. Άφησα την πολύ βολική θέση πάνω και του και τούρλωσα το κωλαράκι μου σε ένα διπλανό κρεβάτι, και του το πρόσφερα.

-    «Έλα πουτσαρά μου να με γαμήσεις! Γάμα με από όποια τρύπα θέλεις... κάνε με την πουτάνα σου…!»

Ο Γιώργος σηκώθηκε και με ακολούθησε, αφήνοντας την Αντωνία να παίζει το μουνί της. Μέχρι εκείνη την στιγμή, δεν είχα δεχτεί εκείνο το άγριο γαμήσι που έβλεπα στα βίντεο, αλλά αυτό μόλις θα άλλαζε. Το πισωκολλητό έκανε τον Γιώργο να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Ένα άγριο ζώο είχε χωθεί μέσα στο μουνί μου και το ξέσκιζε. Η Αντωνία ήρθε έκατσε κοντά για βλέπει.

-    «Γάμησε το βρώμικο μουνί της πουτάνας! Κάντην να χύσει…»

Ήρθε δίπλα από το κεφάλι μου, με έπιασε από τα μαλλιά και μου είπε:

-    «Πριν πάρεις τον πρώτο μεροκάματο σαν νοσοκόμα, πήρες ένα άλλο σαν πουτάνα… Θα την κάνω να χύσει όλο το γάλα της μάνας της από το μουνί της…!!!»

Άρχισε να με σφυροκοπά, και εγώ άρχισα να αισθάνομαι το μουνί μου να συσπάται, και να χύνω… φωνάζοντας και πλημυρίζοντας τον τόπο. Η Αντωνία φώναζε και χειροκροτούσε σαν σε τερματισμό ράλι. Αμέσως μετά τελείωσε και ο Γιώργος. Από την κίνηση που έκανε, κατάλαβα ότι ήθελε να χύσει επάνω μου. Δεν θα έχανα με την τίποτα την ευκαιρία να γευτώ ξανά φρέσκο και γευστικό σπέρμα. Γύρισα προς την μεριά του και άνοιξα το στόμα μου διάπλατα. Τον κοίταγα στα μάτια καθώς έχυνε. Όταν βγήκε το πρώτο σπέρμα από την σχισμή της πούτσας του, είδα όλο το πρόσωπό του να αλλάζει και να κάνει ένα μορφασμό απόλυτης ηδονής και ικανοποίησης. Σε αντίθεση με εμένα και την Αντωνία, ο οργασμός του Γιώργου ήταν ήσυχος, αλλά εξίσου δυνατός.

Τα πρώτα χύσια του έπεσαν ζεστά πάνω στην γλώσσα μου… τα γύρισα σε όλο το στόμα μου για να τα γευτώ καλύτερα, και αμέσως ξανάνοιξα το στόμα μου για να δεχτώ και τα υπόλοιπα. Ο Γιώργος τρομπάριζε την πούτσα και έστελνε πράγμα συνεχώς. Η πρώτη γεύση μου είχε ανοίξει την όρεξη και άδραξα την ευκαιρία να ξεδιψάσω για τα καλά. Πήρα την πούτσα του στο στόμα μου και την ρούφηξα.

Όση ώρα έβγαζε χύσι, το ρούφαγα και γέμιζα το στόμα μου, και όταν τέλειωσε την γυάλισα μέχρι να βεβαιωθώ δεν είχε μείνει σταγόνα. Εκείνη η μέρα ήταν μια πραγματική επιτυχία! Είχα εξασφαλίσει την δουλειά μου. Είχα γαμηθεί από έναν φοβερό εραστή. Είχα κάνει την γυναίκα του να σκάσει από την ζήλια, και είχα πιει -επιτέλους μετά από τόσο καιρό- αυτό το περίφημο για εμένα νέκταρ, το αντρικό σπέρμα. Ο Γιώργος, βλέποντας την Αντωνία παραπονεμένη, της έκανε νόημα να πάρει λίγο από το δικό μου, και εγώ της το έδωσα. Έτσι κι αλλιώς, τον άντρα της γάμησα.

Δεν έχω μετανιώσει καθόλου με την επιλογή που έκανα εκείνη την μέρα. Μάλιστα με τον Γιώργο και την Αντωνία, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ σταθερή σεξουαλική σχέση. Με ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της σχέσης, να είναι η συλλογή με τα γαμήσια που έχουν κάνει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")