Πληρώνοντας τον ηλεκτρολόγο σε είδος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους το όνομα μου είναι Νταίζυ, 26 ετών και ελεύθερη. Πρίν 3 χρόνια μετακόμισα σε δικό μου σπίτι όπως έχουν κάνει όλα τα αδέλφια μου, για να έχω την ελευθερία μου αλλά και για να μας ξεφορτωθούν οι γονείς μας.
Από το σπίτι των γονιών μου είχα πάρει μία παλιά ηλεκτρική κουζίνα μιας και αυτοί είχαν πάρει καινούργια. Η κουζίνα είχε από παλιά πρόβλημα αλλά την Μεγάλη Τετάρτη σταμάτησε να δουλεύει εντελώς.
Αν και δεν θα έφτιαχνα τίποτα, Μεγάλη Πέμπτη 8 η ώρα το πρωί πέρασα από έναν ηλεκτρολόγο και του ζήτησα να περάσει να την κοιτάξει. Από ότι κατάλαβα η εμφάνιση μου τον έκαναν να έρθει σε 10 λεπτά.
Στο πιτς φυτίλι η κουζίνα δούλευε και πάλι. Τον ρώτησα τι του χρωστάω για τον κόπο του και μου είπε 40 ευρώ. Δεν κρατάω πολλά λεφτά στο σπίτι αλλά ήμουν σίγουρη ότι είχα περισσότερα από αρκετά χρήματα για να τον πληρώσω αλλά όλα φαίνονταν να είχαν ξοδευτεί. Έψαξα να βρω την τσάντα μου που είχα κάμποσα χρήματα αλλά δεν μπορούσαν να θυμηθώ που την έβαλα και ας έφαγα τον κόσμο.
Τελικά ντροπιασμένη πήγα να του εξηγήσω. Ο ηλεκτρολόγος με άκουγε χωρίς να λέει τίποτα και όσο του μιλούσα σκεπτόμουν ότι αυτά θα τα είχε ξανακούσει και από άλλους.
Όταν τελείωσα με την εξήγηση για μια στιγμή κοιταζόμασταν σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και τότε μου είπε με φωνή που μου φάνηκε πολύ βραχνή. Κοίτα Νταίζη (είχαμε ανταλλάξει ονόματα και μιλάγαμε στο ενικό) όταν σε είδα στο μαγαζί το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι είσαι πολύ ωραία γυναίκα και για αυτό τσακίστηκα να έρθω, κυρίως για να γνωριστούμε και λίγο καλύτερα και όχι τόσο για τα λεφτά.
Όση ώρα δούλευα το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν τον τουρλωμένο κώλο σου και τα σφιχτά σου βυζιά και σκεφτόμουν πόσο ήθελα να σε γαμήσω. Μίας και εγώ έκανα την δουλεία μου και πρέπει να πληρωθώ αφού δεν έχεις λεφτά μπορούμε να γαμηθούμε να περάσουμε καλά και να μην μου χρωστάς τίποτα. Έτσι και αλλιώς δεν θα το μάθει κανένας. Όσο μου τα έλεγε αυτά έλυσε το παντελόνι του και έβγαλε έξω την αξιοπρόσεχτη πούτσα του. Ο ηλεκτρολόγος ήταν εικοσιοχτάριης και εκτός από αξιοπρόσεχτη πούτσα είχε και αξιοπρόσεχτη εμφάνιση.
Τα έλεγε λοιπόν με τέτοιο τρόπο που ακούγονταν σαν να ήταν το μόνο λογικό πράγμα να κάνω και μιας και εγώ αν και του κατηχητικού μια λαχτάρα για πούτσα την είχα δεν αντέδρασα καθόλου στις προτάσεις του.
Πριν προλάβω καν να αρθρώσω λέξη αυτός άπλωσε τις χερούκλες του, με έπιασε από την μέση και με τράβηξε επάνω του. Κόλλησε τα χείλια του πάνω στα δικά μου και μου έδωσε ένα φοβερό φιλί με γλώσσα. Αν και ένιωθα καλά με αυτό που γίνονταν συνέχιζα να σπρώχνω το στήθος του το με τα χέρια μου χωρίς αποτέλεσμα. Αυτός με πήγαινε πίσω πίσω μέχρι που ένιωσα τον πάγκο του νεροχύτη να ακουμπάει τον κώλο μου. Με το ένα χέρι του έβγαλε το πορτοφόλι του και πήρε από μέσα ένα προφυλαχτικό, το άνοιξε με τα δόντια και το άφησε στον νεροχύτη. Κατέβασε το παντελόνι μου με το εσώρουχο και το δικό του παντελόνι και εσώρουχο επίσης. Ένιωσα το καυλί να σκληραίνει πάνω στην κοιλία μου και την καρδιά μου να πάει να σπάσει. Έβαλε την καπότα πάνω στο πέος και την έχωσε μέσα μου στα όρθια. Άρχισε να με γαμάει σιγά σιγά και όταν είδε ότι συμμετείχα συνέχισε να με γαμάει πιο δυνατά. Καταλήξαμε σε ένα πολύ ωραίο, άγριο πισωκολλήτο γαμήσι κόντρα στον νεροχύτη μέχρι που χύσαμε και οι δυο. Όταν μάζευε για να φύγει του είπα ότι θα πέρναγα από το μαγαζί αργότερα για να του δώσω τα λεφτά αλλά δεν το δέχτηκε και έφυγε μόνος του.
Όταν έμεινα μόνη μου τράβηξα τα ρούχα μου και κοίταξα από το παράθυρο τις κουζίνας στα απέναντι σπίτια, τα παράθυρα. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά άνοιξα τον κάδο απορριμμάτων και μάζεψα πάνω από μία συσκευασία χαλβά το γεμάτο με σπέρμα προφυλακτικό. Το σπέρμα ήταν ακόμα ζεστό μέσα, αφού το παρατήρησα λιγάκι το έχυσα μέσα στον νεροχύτη και άφησα την βρύση να τρέχει μέχρι να φύγει όλο και πέταξα το προφυλακτικό.
Μετά έψαξα να βρω την τσάντα μου, την βρήκα σκεπασμένη από το παλτό μου που είμαι σίγουρη ότι πρέπει να το σήκωσα τουλάχιστον δυο φορές όταν έψαχνα νωρίτερα. Μέσα την τσάντα είχα 135 ευρώ και 39 λεπτά πολύ περισσότερα από όσα ήθελε ο ηλεκτρολόγος. Το απόγευμα πέρασα από το μαγαζί του και του έδωσα τα 40 ευρώ. Μου έδωσε την κάρτα του με σημειωμένο το προσωπικό του κινητό και έφυγα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")