Καλοκαιρινά Γαμησάκια για πάντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μπάμπης και είμαι 20 ετών. Είμαι παχουλός, όχι πολύ γιατί φρόντισα να κάνω δίαιτα για να βγω στην παραλία. Η ιστορία είναι "φρέσκια από το φούρνο" που λένε, μόλις χτες.

Είχα πάει για μπάνιο στην θάλασσα με έναν κολλητό, τον Άρη. Ο Άρης, το παίζει γκόμενος, και γιατί να μην το παίξει δηλαδή…; Αδύνατος είναι γυμνασμένος, ενώ εγώ έχω την κοιλίτσα μου αλλά γκόμενα εύκολα δεν έχω βρει ποτέ.

Είχα στρώσει τις πετσέτες μας στην παραλία και βουτήξαμε μέσα. Εμένα μου έγινε ο πούτσος πέτρα, δεν ξέρω γιατί, πρέπει να ήταν το κρύο… Αλήθεια, δεν σας έχει συμβεί ποτέ να βουτήξετε και να σας σηκωθεί, χωρίς να νιώθετε καύλα, απλά στο άσχετο; Αν όχι, τότε τι να πω, θα ήμουν ο πρώτος. Βγήκα έξω και φαινόταν από το μαύρο μαγιό-σορτς που φορούσα. Γέλασε ο Άρης…
- Ρε μαλάκα! Από πότε έχεις να γαμήσεις; Μου λέει. Εγώ του απάντησα ξερά.
- Τράβα γαμήσου ρε μαλάκα!
Για να κόψει την πλάκα, γιατί μια μουνίτσα 35άρα είχε αράξει δίπλα με την πετσέτα, μόνη της. Ήταν καστανομάλλα με βυζάρες και ωραίο κώλο, φορούσε ένα στρινγκ μαγιό και τα βυζιά της ίσα που τα κάλυπτε το πάνω μέρος!

Ο πούτσος μου απέκτησε λόγο να είναι καυλωμένος, το ίδιο και του Άρη. Ο Άρης μάλιστα είχε μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς φορούσε μαγιό στενό όχι σορτς, και έτσι ο πούτσος του φαινόταν από χιλιόμετρα ενώ εμένα, αν καθόμουν κάτω δεν φαινόταν καθόλου και ας είναι μεγάλο πράμα. Όχι δεν κάνω τον έξυπνο, αλλά τον έχω 15 εκατοστά και χοντρούτσικο.

Η γκόμενα μας κοίταξε μια, χαμογέλασε, μας ξανακοίταξε και ξανά χαμογέλασε… σε κάποια στιγμή ο Άρης λέει:
- Κοπελιά! Έλα να μας κάνεις παρέα αν δεν έχεις πρόβλημα…
Εγώ νόμιζα ότι θα τον έβριζε, αλλά εκείνη πήρε την πετσέτα της και την έστρωσε στην μέση. Μας κοίταξε και είπε:
- Γεια σας αγόρια!
Εγώ είχα μείνει μαλάκας! Αν δεν με χτυπούσε στην πλάτη ο Άρης, θα κοίταγα ακόμα σαν ηλίθιος…
- Γεια!
Είπα και την παρακολούθησα να κάθεται στην πετσέτα της… μύριζε λάδι μαυρίσματος, καρύδα.

Αυτό με έκανε ακόμα πιο καυλωμένο! Ο Άρης είχε ξαπλώσει και αυτός και μιλούσαν. Μάλιστα είχε ξεχάσει ότι το μαγιό του είχε γίνει τέντα, ενώ η μουνάρα με όνομα "Μαρίνα" το κοιτούσε και είχε καυλώσει. Αυτό ήταν! Λέω εγώ. Δεν πρόκειται να γαμήσω, πάλι την έκανε λαχείο ο αδύνατος. Πάντα κατάφερνε να παίρνει τις γκόμενες, αλλά δεν έφταιγε αυτός, εγώ έπρεπε να στρωθώ μπας και γίνω μοντέλο και ρίξω καμία. Γιατί από γκόμενες λίγες είχα και αυτές όχι και μουνάρες.

Σε κάποια στιγμή, ακούω να μου λέει:
- Εσύ δεν μιλάς…;
Και μου έπιασε τον πούτσο, δήθεν κατά λάθος όπως άπλωσε το χέρι. Εγώ την κοίταξα…
- Τι να πω…; Της απάντησα.
- Ποια είναι η γνώμη σου για το μαγιό μου; Είπε και εγώ απάντησα:
- Ορίστε η γνώμη μου…
Είπα και της έδειξα που το μαγιό μου είχε γίνει τέντα! Εκείνη γέλασε…
- Έχεις χιούμορ! Καυλωτικό χιούμορ…!
Είπε και εγώ γέλασα. Ήμουν μπρούμυτα και μου λέει:
- Γύρνα ανάσκελα…
Εγώ το έκανα και εκείνη, χωρίς καν να πει τίποτα μου κατέβασε το μαγιό.

Ο πούτσος μου καύλωσε πιο πολύ όταν τον ακούμπησε ο κρύος αέρας…. οι πουτσότριχες βρεγμένες την καύλωσαν, από ότι είπε, και εγώ καυλωμένος της είπα:
- Ρούφα τον όσο έχει αλάτι…
Εκείνη τον πήρε στο στόμα. Ο Άρης είχε βγάλει το δικό του και ξάπλωσε δίπλα. Εκείνη μας έκανε πίπες εναλλάξ. Ο πούτσος μου από τον κρύο αέρα έπεφτε στο ζεστό στόμα της και αυτό ήταν πιο καυλωτικό! Μέσα έξω και μετά στον Άρη τα ίδια…

Είχαμε γίνει τούρμπο! Έβγαλε και το πάνω μέρος του μαγιό της και είδαμε τα πράγματα με άλλο μάτι. Δύο βυζάρες μας κοιτούσαν με καύλα! Ο Άρης δεν κρατήθηκε, σηκώθηκε όρθιος και όπως μου τον ρούφαγε εμένα η Μαρίνα, την έχυσε στα μαλλιά. Εκείνη δεν σταμάτησε να μου τον γλύφει παρότι το "γάλα" του Άρη έφτασε και έσταζε στο πρόσωπο της. Με καύλωνε η 35άρα να μας τον γλύφει και να γίνεται πόρνη, χωρίς να την νοιάζει η παραλία.

Πάλι καλά, δεν είχε κόσμο και έτσι είχαμε πριβέ γαμήσι!
- Πως είναι; Ρώτησα καυλωμένος…
- Αλμυρό…
Μου είπε και συνέχιζε να τον γλύφει. Ο Άρης είχε πιάσει το στριγκάκι και της έγλυφε το μουνί. Βόγκαγε η Μαρίνα… εγώ έχυσα την ώρα που βόγκαγε και τα πήρε στο σαγόνι και μερικά στο στόμα, γιατί τον έχωσε τελευταία στιγμή. Σηκώθηκα όρθιος και της λέω:
- Ισπανικό θέλω!

Εκείνη στήθηκε κατάλληλα και ο Άρης συνέχιζε να γλύφει το μουνί της, ενώ εγώ έβαζα τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της… και εκείνη άρχισε το παιχνίδι… καύλααα!!!
Δεν μου είχε κάνει καμία ισπανικό ποτέ. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρινος! Εκείνη έγλυφε και λίγο όταν μπορούσε… δεύτερος γύρος με χύσια στα μούτρα της… είχα να γαμήσω καιρό και είχα αποθέματα να χύσω…

Ο Άρης άρχισε να την γαμάει στο μουνί και εγώ έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της. Μπήκα άνετα… ήταν γαμημένη η πουτάνα και δεν είχε πρόβλημα. Σαν τσόντα… κάτω από τον καυτό ήλιο να την γαμάμε, ένας ξαπλωμένος το μουνί και ο άλλος από πίσω τον κώλο, και να βογκάει από καύλα!
Εγώ καθώς γαμούσα κώλο, παρατήρησα δύο ζευγάρια να κατεβαίνουν την σκάλα για την παραλία, να κοιτάνε σαν μαλάκες και να φεύγουν.

Ο πούτσος μου έδινε ρεσιτάλ στο κωλοτρυπίδι της! Ο Άρης είχε λιώσει! Γάμαγε με τόση δύναμη, που αναρωτιόμουν πότε θα λιποθυμήσει…!
Έχυσα μέσα στον κώλο της… ήταν καύλα!

Κάναμε μερικές βουτιές μετά, και έχουμε το τηλέφωνο της. Έρχεται και άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")