Απόλυτη ταπείνωση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι σκλάβος και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα που με εξουσιάζει με κάθε τρόπο. Με κρατάει μόνιμα καυλωμένο γιατί ξέρει πως έτσι είμαι εντελώς ανίκανος να αντιδράσω σε ότι κι αν με διατάξει. Και πολλές φορές με κρατάει έτσι για μέρες χωρίς να μου επιτρέψει να χύσω.

Χθες το βράδυ γύρισα σπίτι μετά τη δουλειά και τη βρήκα να με περιμένει φορώντας μόνο μια κοντή ρόμπα. Μόλις την είδα καύλωσα. Αντί για καλησπέρα με διέταξε να γονατίσω και να πάω στα τέσσερα μπροστά της. Αφού την πλησίασα στα τέσσερα μου άπλωσε το πόδι της.

-    Γλύψε το πόδι μου σκλάβε! 

Με χαρά άρχισα να γλείφω το πόδι της κι εκείνη το πίεζε στο πρόσωπο μου και το έτριβε στα μάγουλα μου. Κάποια στιγμή μου έσπρωξε μακριά το κεφάλι μου με το πόδι της και έβγαλε ένα στρινγκάκι απ’ την τσέπη της ρόμπας της και μου το πέταξε στα μούτρα.

-    Φόρα το και πήγαινε να μου ετοιμάσεις το μπάνιο σκλάβε!
-    Μάλιστα Αφέντρα.

Απάντησα και πήγα αμέσως στο μπάνιο να αλλάξω και να ετοιμάσω τη μπανιέρα με το ζεστό νερό.

Μόλις ετοίμασα και το ζεστό νερό εκείνη εμφανίστηκε στην πόρτα του μπάνιου και με διέταξε να γονατίσω μέσα στη μπανιέρα. Γονάτισα και πήγα να κατεβάσω το στρινγκ, αλλά εκείνη με σταμάτησε και με διέταξε να το αφήσω φορεμένο.

Έτσι έμεινα στα τέσσερα όσο εκείνη έβγαζε τη ρόμπα της και μου αποκάλυπτε το υπέροχο κορμί της μπροστά στα μάτια μου.
Μπήκε στη μπανιέρα, ξάπλωσε μέσα στο ζεστό νερό και φέρνοντας το μουνί της κάτω απ’ το σκυμμένο κεφάλι μου, μου είπε:

-    Γλύψε το μουνί μου σκλάβε όσο πλένομαι.

Αμέσως έχωσα το κεφάλι μου μέσα στο νερό κι άρχισα να γλύφω το καυτό μουνί της. Το κράταγα όσο μπορούσα, το έβγαζα να πάρω μια ανάσα και το ξανάχωνα. Όταν ικανοποιήθηκε απ’ το γλείψιμο, με διέταξε να πλύνω το κορμί της, να την σαπουνίσω και να την τρίψω απαλά και προσεκτικά.

Όταν τελείωσα, εκείνη βγήκε απ’ τη μπανιέρα και σκουπίστηκε. Και μόλις τελείωσε μου πέταξε τη βρεγμένη πετσέτα να σκουπιστώ κι εγώ.

-    Επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει να φοράς τα βρακάκια μου σκλάβε, κράτα το φορεμένο σήμερα. Σκουπίσου και πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα να με περιμένεις.

Σκουπίστηκα και στέγνωσα εκτός απ’ το βρεγμένο κυλοττάκι μου και πήγα στην κρεβατοκάμαρα.
Ο πούτσος μου ήταν καυλωμένος και το μεγαλύτερο μέρος του εξείχε πάνω απ’ το στενό κυλοττάκι τις γυναίκας μου.

Μετά από λίγο ήρθε κι εκείνη φορώντας μια κοντή κόκκινη ρόμπα, ζαρτιέρες, κάλτσες και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες.
Με πλησίασε στην άκρη του κρεβατιού που καθόμουν, μου έπιασε τα αρχίδια μου πάνω απ’ το κυλοττάκι και τα έσφιξε στην παλάμη της…

-    Άνοιξε το στόμα σου σκλάβε.

Μου έχωσε στο στόμα ένα φορεμένο καλσόν της. Αναγνώρισα αμέσως τη μυρωδιά του κορμιού της και με μπούκωσε μ’ αυτό. Στη συνέχεια μου έδεσε τα χέρια πίσω απ’ την πλάτη με χειροπέδες και το ίδιο έκανε και με τους αστραγάλους μου έτσι που πια δε μπορούσα ούτε να κουνηθώ.
Αυτό δε μου το είχε ξανακάνει και δεν ήξερα τι μου ετοίμαζε.

-    Σήκω πάνω σκλάβε! Με διέταξε απότομα.

Σηκώθηκα με το ζόρι και με πήγε με δυσκολία, με εμένα να κάνω πολύ μικρά βήματα μέχρι τη ντουλάπα. Άνοιξε τη ντουλάπα και με έσπρωξε μέσα. Τότε κατάλαβα γιατί είχε αλλάξει τον κανονικό καθρέφτη της ντουλάπας και στη θέση του είχε βάλει έναν διπλής όψης. Έτσι εγώ μπορούσα από μέσα να δω έξω ενώ απ’ έξω φαινόταν κανονικός καθρέφτης και κανείς δε μπορούσε να δει μέσα.

-    Μη βγάλεις άχνα μέχρι να επιστρέψω. Κατάλαβες;

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Έκλεισε την πόρτα της ντουλάπας, την κλείδωσε κι άκουσα τα βήματα της να απομακρύνονται.
Έμεινα εκεί μέσα δεμένος, κλειδωμένος, φιμωμένος κι ανίκανος να κάνω οτιδήποτε.

Και πάνω απ’ όλα, ήταν όλα πρωτόγνωρα και δεν είχα ιδέα που θα κατέληγαν.

Πρέπει να πέρασαν πάνω από δυο ώρες μέχρι να ακουστεί κάποιος ήχος και να ανάψει το φως της κρεβατοκάμαρας. Μπήκε η γυναίκα μου αλλά πριν προλάβω να σκεφτώ τι με περίμενε, πίσω της μπήκε ένας νεαρός που δεν τον είχα ξαναδεί.

Αυτή φόραγε τα εσώρουχα που είχε και πριν, αλλά εκείνος ήταν εντελώς γυμνός. Άρα, ήταν ώρα στο σαλόνι και τώρα μπήκαν εδώ. Έμοιαζε να είναι γύρω στα 20 με 25 και πιθανά ήταν κάποιος φοιτητής απ’ τη σχολή που δίδασκε η γυναίκα μου. Σύντομα βρέθηκαν αγκαλιά πάνω στο κρεβάτι.

Την ξάπλωσε ανάσκελα και πια έβλεπα μόνο την πλάτη του, τον κώλο του και τα πόδια του μαζί με τα ορθάνοιχτα πόδια της γυναίκας μου. Αυτός τη γάμαγε γρήγορα και δυνατά κι εκείνη βόγκαγε… παραληρούσε… και του ζήταγε να την ξεσκίζει ακόμη πιο βαθιά, ακόμη πιο δυνατά.

Κι εγώ ήμουν δυο μέτρα δίπλα δεμένος και φιμωμένος φορώντας το κυλοττάκι της. Ένα κύμα ζήλιας και ταπείνωσης με κατέκλυσε αλλά ταυτόχρονα ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει με τίποτε. Αντίθετα, το σκηνικό με καύλωνε ακόμη περισσότερο.

Στη συνέχεια την γύρισε στα τέσσερα και την πήρε κι απ’ το μουνί κι απ’ τον κώλο. Κάποια στιγμή μετά από καμιά ώρα, κι ενώ η γυναίκα μου είχε χύσει 4-5 φορές, του είπε:

-    Βιάσου! Όπου να ναι θα επιστρέψει ο άντρας μου.

Πράγματι εκείνος πολύ σύντομα την έχυνε βαθιά στο μουνί της κι έχυνε μαζί του για άλλη μια φορά.

Στη συνέχεια, αφού την ευχαρίστησε και είπαν πως θα τηλεφωνηθούν, βγήκε γρήγορα απ’ την κρεβατοκάμαρα για να ντυθεί και να φύγει πριν «γυρίσω».

Αφού εκείνος έφυγε, η γυναίκα μου σηκώθηκε απ’ το κρεβάτι και πλησίασε στη ντουλάπα. Την άνοιξε και μόλις είδε τον καυλωμένο πούτσο μου, σχολίασε:

-    Βλέπω σου άρεσε το θέαμα…!

Κούνησα μόνο καταφατικά το κεφάλι γιατί δε μπορούσα να μιλήσω.
Χαμογέλασε κι άρχισε να τραβάει το καλσόν της απ’ το στόμα μου.

-    Τώρα έρχονται τα καλύτερα μικρέ μου σκλάβε. Τώρα πήγαινε στα γόνατα στην άκρη του κρεβατιού.

Είπε και με τράβηξε έξω απ’ τη ντουλάπα.

Πήγα με δυσκολία και στάθηκα έτσι όπως με διέταξε χωρίς πια να ξέρω τι άλλο με περίμενε. Εκείνη ανέβηκε στο κρεβάτι και στάθηκε μπροστά μου. Άνοιξε τα πόδια της κι έχωσε δυο δάχτυλα της μέσα στο μουνί της που το έβλεπα να γυαλίζει απ’ τα υγρά του.
Μου άρπαξε με το ένα χέρι τα μαλλιά και μου σήκωσε το κεφάλι ενώ μου έχωνε τα δυο της δάχτυλα στο στόμα μου.

-    Γλείφτα σκλάβε! Διέταξε.

Έγλειφα τα δάχτυλα της σα γλειφιτζούρι μέχρι που έγιναν ολοκάθαρα. Μπορούσα να καταλάβω τι ήταν κι ας μη μου το είχε πει κόμη. Ήταν τα δικά της υγρά ανακατεμένα με το σπέρμα του νεαρού.
Εκείνη έβαζε και ξαναέβαζε τα δάχτυλα στο μουνί της και μου τα έχωνε στο στόμα.

-    Πρέπει  να σιγουρευτούμε πως δεν έμεινε ούτε σταγόνα.

Είπε γελώντας κι εγώ εξακολουθούσα να τα γλύφω και να τα καθαρίζω κάθε φορά.

Αφού τελείωσε, με διέταξε να μείνω ακίνητος και βγήκε απ’ το δωμάτιο. Γύρισε μετά από λίγο κρατώντας ένα μαστίγιο και με διέταξε να συρθώ και να γλείψω τα πόδια της. Σύρθηκα μπροστά της και ξεκίνησα να γλείφω τα δάχτυλα των ποδιών της όταν ένιωσα το μαστίγιο να αυλακώνει το στημένο κώλο μου.

Τινάχτηκα απ’ τον πόνο αλλά εκείνη μου πάτησε το κεφάλι με το ένα πόδι της και το πίεσε κάτω στο πάτωμα, δίπλα στο άλλο πόδι της.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, συνέχισα να γλύφω ενώ εκείνη συνέχισε να με μαστιγώνει και να με αποκαλεί: «άχρηστο σκλάβο», «μαλάκα», και πως θα με κάνει γυναίκα σκλάβα γιατί δεν ήμουν άξιος ούτε να τη γαμήσω.
Αλλά στο εξής θα έφερνε τους γαμιάδες της στο σπίτι κι όταν θα ήμουν έτοιμη θα τους υπηρετούσα και θα γάμαγαν κι εμένα.

Κάποια στιγμή χόρτασε γλείψιμο και μαστίγωμα και μου είπε:

-    Τώρα το καλύτερο σκλάβε. Ξάπλωσε ανάσκελα.

Έκανα ότι διέταξε και αμέσως κάθισε πάνω στο πρόσωπο μου.
Άρχισα να γλύφω το μουνί της που ήταν πάλι καυλωμένο αλλά σχεδόν αμέσως άρχισαν να πέφτουν σταγόνες υγρών στο στόμα μου που στη συνέχεια έγιναν ρυάκι ασταμάτητο. Με κατούραγε.

-    Πιες τα σκλάβε κι αλίμονο σου αν σου πέσει μια σταγόνα έξω. 

Ήμουν σε τέτοια θέση που δε μπορούσα ούτε να κουνηθώ, πόσο μάλλον να αντιδράσω ή να αντισταθώ. Έτσι αναγκαστικά κατάπινα τα ούρα της ελπίζοντας να τελειώσει όσο πιο σύντομα γινόταν αυτό το μαρτύριο.

Αφού ήπια και τις τελευταίες σταγόνες και έγλειψα και γυάλισα το μουνί της μου έπιασε τον πούτσο, παραμέρισε το κυλοττάκι της και μου τον άρπαξε γερά κι άρχισε να τον μαλακίζει.

Σχεδόν αμέσως τελείωσα στο χέρι της και στην κοιλιά μου.
Μου έχωσε και το δικό μου σπέρμα στο στόμα να το γλύψω.

Μετά με έλυσε και με πήγε στο μπάνιο. Με έπλυνε προσεκτικά και με πήρε μαζί της στο κρεβάτι όπου κοιμηθήκαμε ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")