Ο Ματάκιας: Ο Σιδεράς την γαμούσε ασύστολα την μάνα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Για να μην τα ξαναλέω βλέπε τις ιστορίες ο Ματάκιας

Ήταν μεσημεράκι.... Έκαιγε ο ήλιος και πρόσεξα την μάνα μου να κάθεται στο μπαλκόνι και να απολαμβάνει τον καφέ της. Εκεί δίπλα πέρασε ο σιδεράς της γειτονιάς… τον έλεγαν Γιώργο. Φορούσε μια στενή μαύρη μπλούζα που τόνιζε το -αν μη τι άλλο- καλογυμνασμένο του λεπτό σώμα και ένα Τζην. Ήταν σαν ψυχάκιας…
Ωστόσο, δεν μιλούσε σε κανέναν στην γειτονιά. Κοίταζε μόνο να κάνει την δουλειά του. Είχε κοντά μαλλιά και καστανά παιχνιδιάρικα μάτια. Ήταν 35άρης.

Η φάση λοιπόν άρχισε όταν περιμέναμε μια μέρα έναν γνωστό να μας πάρει με το αυτοκίνητο (εγώ και η μάνα μου) και να μας πάει στην πόλη (είμαστε επαρχία). Αστειευόμασταν εγώ με την μάνα μου, και εκείνη γέλασε την ώρα που περνούσε ο Γιώργος στο μαγαζί του. Εκείνος με την σειρά του γέλασε και είπε κάτι που τελείωνε: "τον κώλο"…

Καύλωσα… ήξερα τι είχε πει και είχα καυλώσει. Η μάνα μου πάλι τον βρήκε αισχρό, αλλά έβλεπα ότι ήθελε να τον βάλει κάτω και να κάθεται στο καυλί του, μέχρι εκείνο να λιώσει! Δεν περίμενα να γίνει κάτι, μέχρι που αυτός γυρόφερνε το σπίτι. Έκανε βόλτες… στεκόταν έξω… και όταν γύρισα από έναν καφέ, και μια πίπα που μου είχε πάρει μια γκόμενα, τον βρήκα να πίνει καφέ με την μάνα μου. Εκείνος γέλασε και είπε:
- Αυτός είναι ο γιός σου ε; Χαίρετε!
Μου είπε….

Εγώ απλά χαμογέλασα από ευγένεια και μπήκα στο δωμάτιο μου. Ξέρω ότι και εκείνος αλλά και η μάνα μου ήταν καυλωμένοι. Έτσι, ήξερα ότι το βράδυ θα έπαιρνα γερό μάτι!

Έτσι έγινε. Κατά τις 1 και μισή το βράδυ, άκουσα το κουδούνι (κοιμισμένος εγώ και καλά). Μπήκε κάποιος, ο Γιώργος και είπε:
- Έλα γιατί δεν κρατιέμαι…!
Ασυγκράτητος ο Γιώργος! Μπήκαν στο δωμάτιο, και εγώ με τον πούτσο στα χέρια, πήρα θέση έξω από την πόρτα να βλέπω…

Στην αρχή έβλεπα να ξεντύνονται… εκείνος έβγαλε την μπλούζα του, (γυμνασμένος και τριχωτός - όχι πολύ). Η μάνα μου τα έβγαλε όλα! Ο πούτσος μου ορθώθηκε στην θέα του μουνιού της… Γονάτισε μπροστά στον Γιώργο… εκείνος γέλασε και σήκωσε την πούτσα του, η οποία κρεμόταν καυλωμένη… της την έδωσε στο στόμα και η μάνα μου άρχισε το τσιμπούκι, ενώ εκείνος έδινε ρυθμό, σπρώχνοντας και αναστενάζοντας… λέγοντας καυλωτικά λόγια…

Εγώ μαλακιζόμουν σαν τρελός! Η μάνα μου έπαιρνε μέσα-μέσα τον σιδερένιο πούτσο του… η μάνα μου έπαιζε κυριολεκτικά με το καυλί του…! Το ρούφαγε αργά, και το άφηνε να βγαίνει από το στόμα της αργά… εκείνος βέβαια άρχισε να το κάνει γρήγορα, και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά, της γάμαγε το στόμα… δεν έχυσε… της είπε:
- Στήσου πουτάνα της γειτονιάς!

Το είπε τόσο καυλωτικά, που ήθελα να χύσω. Η μάνα μου στήθηκε στα τέσσερα… εκείνος πήγε από πίσω της, εντελώς τρελαμένος από την καύλα του…
Πρέπει να είχε να γαμήσει για πάνω από μήνα (λόγω του ότι είχε χωρίσει πρόσφατα με την γυναίκα του)… η μάνα μου του είπε:
- Δεν θα βάλεις προφυλακτικό…;
Εκείνος είπε χαμηλά και μέσα στην καύλα:
- Τι να το κάνω; Τον κώλο θα σου γαμήσω…
Όταν το άκουσα, έχυσα… δεν κρατήθηκα άλλο… αλλά συνέχισα να κοιτάζω…
- Όχι τον κώλο! Με πονάει… δεν μου αρέσει…
Εκείνος είπε:
- Μην μιλάς μωρή γαμιόλα!
Αλλά η μάνα μου γούσταρε το βρισίδι… μέσα σε λίγα λεπτά άκουσα τα βαθιά βογγητά της μάνας μου…
- Ααααααααχχχχχχχχχχχ!!! Αααααααααχχχχχχχχ!!!

Εκείνος άρχιζε να γαμάει γρήγορα… όχι ότι έβλεπα καλά, αλλά το τρίξιμο του κρεβατιού τα πρόδιδε όλα. Όταν άρχισε να ακούγεται το τρίξιμο ασταμάτητα, ήξερα ότι την είχε ξεκωλιάσει!
- Αααααχχχχ!!! Ααααχχχ!!! Σταμάτα…
Έκανε η μάνα μου…. ο Γιώργος έβγαζε ότι καύλα δεν είχε βγάλει τον μήνα που έμεινε χωρίς να γαμήσει!
- Πάρτα! Πάρταααα!!!
Κατάλαβα ότι έχυσε, γιατί ντύθηκαν και εγώ πήγα στο δωμάτιο μου πριν βγουν.

Το πρωί νόμιζα ότι είχε φύγει. Έτσι, πήγα στο δωμάτιο της ανενόχλητος και τους έπιασα! Εκείνον όρθιο, με το Τζην -φορεμένο μεν, αλλά ξεκουμπωμένο εμπρός- (αν και ήταν πλάτη σε μένα, έβλεπα την ζώνη του να ξεπετάγεται στο πλάι) και την μάνα μου γονατιστή μπροστά του. Εκείνος με κοίταξε, χωρίς καν να κουμπωθεί! Τίποτα…!

Η μάνα μου μαζεύτηκε αμέσως.
- Καλημέρα…
Μου είπε εκείνος. Η μάνα μου, με έσπρωξε να βγω και εγώ έστησα αυτί…
- Είσαι χαζός! Το παιδί μου να με δει σε τέτοια πόζα! Εκείνος γέλασε…
- Γιατί…; Δεν ξέρει τι πουτάνα μάνα έχει; Έλα… μεγάλος άντρας είναι!
Η μάνα μου έκανε να ανοίξει την πόρτα, αλλά εκείνος είχε άλλο σχέδιο…
- Τι…;;; Δεν θα τελειώσεις την πίπα; Έλα! Έχω και δουλειά…
Έτσι η μάνα μου γονάτισε, και άρχισε να τον τσιμπουκώνει…

Αυτή ήταν άλλη μια ιστορία μου. Ελπίζω να σας άρεσε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")