Γαμήσι στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλοκαίρι του 99. Aρχές Ιουλίου, εγώ 18 χρονών. Μόλις έχω ελειώσει από σχολείο και πανελαδικές και οι γονείς μου με αφήνουνε να πάω μερικές μέρες διακοπές (μένω Θεσ/νίκη ), στον ξάδερφο μου που έχει πιάσει δουλειά σαν σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο στην Χαλκιδική.

Την επόμενη μέρα που πήγα, ο ξάδερφος δουλευει πρωινός και γω πέρνω το παπάκι του να πάω για κανένα μπάνιο. Δεν γνωρίζω το μέρος και ξεκινάω στην τύχη. Μετά από μερικά χιλιόμετρα, βλέπω σε μια ακρή παρκαρισμένα αμάξια και μερικά μηχανάκια και κατεβαίνω να δω την παραλία. Κατεβαίνωντας διαπιστώνω ότι οι περισότεροι είναι γυμνοί κάτι που δεν με χάλαγε καθόλου. Πάω σε μια άκρη αφήνω τα πράγματά μου και βουτάω στην θάλασα. Βγαίνω και στήνω μία σκηνή παραλίας, αυτές για τον ίσκιο, που είχα μαζί μου και αράζω χαζεύοντας τα μουνάκια που κυκλοφορούσαν γυμνά στην παραλία και διαβάζωντας κάτι περιοδικά που είχα μαζί μου.

Μετά από λίγο έρχονται πιό πέρα από μένα και αφήνουν τα πράγματά τους δύο γυναίκες. Ξεντύνονται, τα βγάζουν όλα, και βλέπω την μία να με χαιρετάει και να έρχεται προς το μέρος μου. Τότε την γνώρισα, ήταν η κυρία Ελένη που μένει στην απέναντι οικοδομή στην Θεσ/νίκη γύρω στα 35 με 36 , γιατρός στο επάγγελμα. Δεν γνωριζόμασταν ουσιαστικά , ένα γεια και μιά καλημέρα λέγαμε.

Έρχεται κοντά μου, γεία σου Γιώργο τι κάνεις και συ εδώ, τι έκπληξη, γειά σας κ.Ελένη εγώ , τί κάνετε κλπ. Εγώ ξαπλωμένος μπρούμητα κάθεται άνετα δίπλα μου στην σκιά με ανοιχτά τα πόδια και πιάνουμε την κουβέντα. Η κ.Ελένη είναι γύρω στο ένα εβδομήντα, 38 χρονών όπως μου είπε μετά , καστανόξανθη και με ένα φοβερό σώμα. Όπως κάθεται βλέπω το ξυρισμένο μουνάκι της και αρχίζω να καυλώνω. Σε λίγο φωνάζει και την φίλη της να μου την γνωρίσει. Την λένε Νόρα είναι συνάδελφος και το ίδιο μουνάρα και αυτήν, κάθεται λιγάκι και μας λέει ότι πάει στην θάλασα να βουτήξει.

Εν το μεταξύ η Ελένη μου λέει ότι σχεδόν πάντοτε κάνει γυμνισμό και τις αρέσει πάρα πολύ να βλέπει γυμνά σώματα , ανδρικά και γυναικεία. Στην συνέχεια μου λέει αν θελω να μου βάλει αντηλιακό γιατί θα καώ από το ήλιο και αρχίζει να μου βάζει στην πλάτη. Σιγά σιγά κατεβαίνει προς τα κάτω μου βάζει στα πόδια και μετά ανεβαίνει προς το κωλαράκι μου, κάνοντας σχόλια ότι τηςαρέσουν οι άνδρες με σφιχτό και γυμνασμένο σώμα όπως το δικό μου. Άρχισε να μου χαίδεύει το κώλο και κατεβαίνοντας πιό κάτω το χέρι της πήγαινε κατά λάθος στα αρχίδια μου. Εγώ εν τω μεταξύ έχω καβλώσει τόσο πολύ που πλέον δεν ξέρω τι να κάνω. Έλα μου λέει γύρνα και από μπροστά να σου βάλω λάδι με ένα πονηρό χαμόγελο. Πλέον δεν ξέρω που το πάει και τι θα γίνει. Τραβιέμαι προς τα μέσα στην σκηνή και γυρνάω ανάσκελα με το πούτσο όρθιο. Με το που τον βλέπει έρχεται κοντά και μου λέει πονηρά, αγορί μου εδώ έχουμε πρόβλημα πρέπει σαν γιατρός να κάνω διάγνωση και αρχίζει να τον χαιδεύειμε τα χέρια της. Σε λίγο όπως είμαι ανάσκελα έρχεται πάνω μου και τον χώνει στο στόμα της. Έγω πλέον τα έχω παίξει τελείως, βλέπω το κωλαράκι της και το μουνάκι της και ορμάω. Αρχίζουμε ένα τρελλό 69, γλύφω την μουνάρα της και αυτήν τον πούτσο μου. Έγω έχω να γαμήσω πέντε μήνες και αυτό σε μπουρδέλο ήτανε, έτσι σε λίγο αρχίζω να χύνω μέσα στο στόμα της συνεχίζοντας να γλύφω το μουνάκι της και να της βάζω κωλοδάχτυλο. Αφού μου τα ρούφηξε όλα , συνέχισε να τον γλύφει και σε λίγο άρχισε να χύνει και αυτήν πάνω στο στόμα μου.

Πρώτη φορά έγλυφα μουνάκι και το ευχαριστήθηκα. Καθήσαμε να κάνουμε τσιγαρο και διαπιστώνω ότι η φιλενάδα της η Νόρα μας έβλεπε τόση ώρα. Έρχεται κοντά μας, καλά τι κάνετε , με έχετε καυλώσει μας λέει, μπαίνει μέσα στην σκηνή και κάθεται μαζί μας.Ανάβει τσιγαρο και αρχίζει να χαιδεύει το μουνί της. Εμένα έχοντας τις δύο μουνάρες μπροστά μου μου ξανασηκώθηκε αμέσως.Τότε η Ελένη σκύβει και αρχίζει να της γλύφει το μουνί. Σηκώνομαι και όπως είναι στα τέσερα με μιά κίνηση καρφώνω την ψωλάρα μου στην μουνάρα της Ελένης που άρχισε να βογκάει από την καύλα. Σηκώνεται η Νόρα και αρχίζει να μας φιλάει και να μας γλύφει και τους δύο. Σε λίγο με βάζουν κάτω και αρχίζουν και οι δύο να γλύφουν τον πόυτσο μου. Ξανφικά η Νόρα σηκώνεται ανοίγει τα πόδια της και κάθεται πάνω μου καρφώνοντας τον πούτσο μου στο μουνί της. Αγόρι μου φώναζε γάμησε με ξέσκισε με την καριόλα και ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου. Η Ελένη έρχεται με τα νουνόχειλα ανοιχτά και κάθεται στο στόμα μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε.
Τα γαμήσια αυτά συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες. Μαλιστα στο κόλπο μπηκε και ο ξαδερφός μου και τις γαμούσαμε μαζί.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")