Το ξέσκισμα της ώριμης βιβλιοθηκάριου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μάριος από Αθήνα, εικοσιτριών ετών και θα διηγηθώ την ιστορία μου που συνέβη ακριβώς πριν από δύο μήνες.

Είμαι φοιτητής κι ετοιμαζόμουν για μια εργασία και επειδή ήθελα απόλυτη ησυχία, αποφάσισα να πάω στη Δημοτική Βιβλιοθήκη που ήταν δίπλα στη γειτονιά μου. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι δεν είχα ποτέ σεξουαλική σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, παρά μόνο τρεις σχέσεις με κοπέλες της ηλικίας μου περίπου.

Κάθισα στο αναγνωστήριο και άρχισα να διαβάζω τις σημειώσεις μου. Μετά από λίγη ώρα, εμφανίζεται μια βιβλιοθηκάριος γύρω στα σαράντα πέντε, ξανθιά με έντονα καστανά μάτια και μια σκυλόφατσα για πολλά χύσια, με τα βυζομπάλονά της έτοιμα να τιναχθούν από το πουκάμισό της και με μια κωλάρα που της έκανε το στενό τζινάκι της, που μου έκανε αμέσως τον πούτσο κάγκελο!

Που μυαλό για διάβασμα τώρα... Με είδε και μου έριξε ένα χαμόγελο ενώ τακτοποιούσε κάτι βιβλία στα ράφια. Λοξοκοιτούσα την κωλάρα της όταν έσκυβε και άρχισα να τρελαίνομαι από καύλα. Είχα να νιώσω έτσι για μεγάλη γυναίκα από τη μάνα του κολλητού μου.

Φούντωσα τρελά κι όταν έφυγε από το δωμάτιο, πήγα αμέσως στη τουαλέτα της βιβλιοθήκης και γέμισα τον τοίχο, τα πλακάκια και το πάτωμα με μια απίστευτη μαλακία που έτρεχε το σπέρμα μου σαν ποτάμι. Τέτοια καύλα δεν έχω νιώσει για καμία νεότερη κοπέλα όσο όμορφη κι αν ήταν.

Την ίδια μέρα βάρεσα άπειρες μαλακίες γι’ αυτή και δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου. Έτσι αποφάσισα να της κολλήσω την επομένη και ότι έβγαινε. Την βρήκα στο γραφείο της και της ζήτησα δήθεν ότι ήθελα να μου βρει κάποια βιβλία. Έτσι την ανάγκασα να με οδηγήσει σε κάποια ράφια στο βάθος της βιβλιοθήκης, όπου δεν υπήρχε ψυχή.

Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει πόσο μάλλον το καυλί μου από την αγωνία να της την πέσω. Φορούσε μια μακριά φούστα και ένα μπλουζάκι στενό που διέγραφε τις ρώγες από τα βυζομπάλονά της.

Σε κάποια στιγμή που έσκυψε μπροστά μου για να βρει ένα βιβλίο στο κάτω ράφι, ξεκούμπωσα το παντελόνι, έβγαλα τον καύλαρό μου (17 εκ. και 5 εκ. πάχος) και της είπα:

-    «Γύρνα!»

Με το που γύρισε το κεφάλι της, ξαφνιάστηκε, αλλά δεν πρόλαβε να πει τίποτα γιατί της έπιασα το κεφάλι και άγγιξα το καυλί μου στα χείλια της. Με κοίταξε στα μάτια χωρίς να πει τίποτα. Εγώ την παρότρυνα:

-    «Έλα, δεν μας βλέπει κανείς. Είναι όλο δικό σου!»

Η πουτάνα τον πήρε όλο σιγά - σιγά μέσα στο στόμα της. Όσο μου τον έγλειφε, την κοιτούσα και δεν πίστευα ότι μια ώριμη γυναίκα με πιπώνει. Δεν άντεξα άλλο και ήθελα να της ξεσκίσω το μουνί.

Την σήκωσα, την φίλησα στο στόμα με πάθος και την έστησα με τα μούτρα στην μια πλευρά της βιβλιοθήκης, με τα πόδια ανοιχτά. Της σήκωσα τη φούστα, της κατέβασα την κιλότα, και άρχισα να της γλείφω τη μουνάρα! Ένιωθα την καύλα της και τα χύσια της που έτρεχαν λίγο - λίγο στο στόμα μου… Σηκώνομαι και χώνω τον καύλαρό μου στη μούνα της.

-    «Παρ’ τα! Παρ’ τα πουτάνα!», της φώναζα και της γαμούσα τη μουνάρα.

Ήθελα να χύσω τόσο πολύ μέσα της που κρατιόμουν για να ρίξω στο τέλος όλο μου το σπέρμα μέσα στη μήτρα της. Είχε κατακαυλώσει αλλά προσπαθούσε πνιχτά να κρατήσει τα ουρλιαχτά της. Δεν άντεξα πολύ…

-    «Χυνώωωωω!!!», φώναξα και ακόμα θυμάμαι ότι έχυνα χωρίς σταματημό μέσα της.

Έβγαλα το καυλί μου και ήταν κάτασπρο από τα χύσια μας. Η Ουρανία -όπως μου είπε μετά ότι την λένε- είχε ιδρώσει αλλά έβλεπα τη λάμψη στα μάτια της. Φιληθήκαμε και δώσαμε ραντεβού το απόγευμα που θα σχόλαγε στη γκαρσονιέρα μου και για άλλο γαμήσι την ίδια μέρα.

Πηδηχτήκαμε άλλες δύο φορές εκείνη τη μέρα και μετά επέστρεψε σπίτι της και στον άντρα και στα παιδιά της. Από τότε είχαμε σχέση για δύο ακόμα εβδομάδες αλλά επειδή φοβήθηκε, μου ζήτησε να σταματήσουμε μήπως υποψιαστεί ο άντρας της.

Εμένα μου αρκούσε. Έχω πλέον καταλάβει καλά αυτά που μου έλεγαν φίλοι και γνωστοί, ότι το καλύτερο γαμήσι το κάνει η μεγάλη γυναίκα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")