Τριολέ στη Θεσσαλονίκη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που ακολουθεί, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα Χριστούγεννα, όταν απάντησα σε μια αγγελία που αναζητούσε παρτενέρ σε ένα ερωτικό τρίο. Το ραντεβού έκλεισε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και συνάντησα τη Γιούλη και τον Νίκο.

Άνετοι τύποι και οι δυο, με χιούμορ και τίποτα που να παραπέμπει σε τρελές καταστάσεις. Μεταβήκαμε στο σπίτι τους στο κέντρο για να συνεχίσουμε τη βραδιά, αφού είπα ναι στις προκλήσεις τους. Το σπίτι τους όμορφο και καθαρό. Μέχρι να βάλει ο Νίκος κάτι να πιούμε, η Γιούλη μπήκε στο μπάνιο. Η παγωμένη μπύρα ήταν ότι έπρεπε για τη στιγμή, ενώ η συζήτηση περιστρεφόταν στο αν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Αρχικά αισθανόμουν περίεργα αφού όλα ήταν σχεδόν στημένα.

Η Γιούλη, μας φώναξε στο μπάνιο και ακολουθώντας τον Νίκο, περπατήσαμε στο μεγάλο διάδρομο που οδηγούσε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Παντού στο μπάνιο υπήρχαν κεριά, η τεράστια μπανιέρα ήταν γεμάτη με νερό και αφρό ενώ μπροστά από το έπιπλο στεκόταν η Γιούλη που έδενε τα μαλλιά της.

-    "Άντε, με τα ρούχα θα μπείτε;" μας ρώτησε.

Για να μην είμαι ο πρώτος, άρχισα σιγά-σιγά να βγάζω ρούχα, πουκάμισο, παπούτσια, παρατηρώντας προσεκτικά τις κινήσεις και των άλλων. Πρώτος στο νερό μπήκε ο Νίκος, τη φύση του οποίου δεν πρόλαβα να δω και καλά. Μετά εγώ, που ξεντύθηκα όπως-όπως, και στο τέλος η Γιούλη (θεϊκό σώμα να σημειωθεί).

Ο Νίκος και εγώ καθίσαμε δίπλα-δίπλα και απέναντι η Γιούλη, που με το πόδι της έπαιζε με τα αρχίδια μας. Μοναδικό στο σκηνικό, αλλά πιο έντονο έγινε όταν οι πούτσες μας άρχισαν να παίρνουν τον ανήφορο και ήρθε κοντά μας. Με τα δυο της χέρια άρχισε να μας τους παίζει, και πριν προλάβω και καταλάβω και πολλά, τους έπαιρνε στο στόμα της μια τον ένα και μια τον άλλο.

Δεν μπορώ να περιγράψω την καύλα, το κεφάλι μου έγερνε από μόνο του στο μπράτσο της μπανιέρας, ενώ όσο αυξανόταν ο ρυθμός, νόμιζα ότι θα έχυνα απίστευτες ποσότητες σπέρματος.

Το στόμα της Γιούλης, άπαιχτο και άκρως έμπειρο. Τα δάχτυλα της προσπαθούσαν να φτάσουν παντού, ενώ δεν έδειχνε να ενδιαφερόταν αν μαζί με τα σπερματικά υγρά, κατάπινε και μπόλικο αφρό. Όπως κάθε σχεδόν γυναίκα, επιχείρησε (με επιτυχία) να φτάσει στον προστάτη μου, κάτι που έκανε και στον Νίκο που κάθε άλλο παρά όχι είπε, διευκολύνοντας μάλιστα λαμβάνοντας σχετική στάση.

Η συνέχεια, δόθηκε επί της κρεβατοκάμαρας, στην οποία επίσης κυριαρχούσαν τα κεριά. Εκεί παίχτηκε ένα τρελό 69, όπου η γλώσσα μου, παρέα με τη γλώσσα του Νίκου, γευόταν κάθε τρύπα της. Η αλλαγή στάσης, έφερε τα αρχίδια του Νίκου σχεδόν στο πρόσωπο μου, αφού όσο εγώ την τρέλαινα με τη γλώσσα μου, ο έτερος άνδρας της παρέας, αφού της άνοιξε την κωλοτρυπίδα, μπήκε μέσα της με όχι ιδιαίτερη δυσκολία.

Τα βογκητά έδιναν και έπαιρναν, το ίδιο και οι παραινέσεις της να την ξεσκίσουν δυο παλούκια παράλληλα. Όχι, δεν επρόκειτο να έλεγα. Στήθηκα στο κάτω μέρος, κράτησα τον πούτσο μου όρθιο, μπήκε μέσα της και ο Νίκος συνέχιζε να την σκίζει από τον κώλο!
Τα βογκητά έγιναν ουρλιαχτά, αφού και των δυο οι πούτσες πρέπει να ξεπερνούσαν τα 20 εκατοστά (η δική μου στα 21).

Η έντονη κίνηση δεν άργησε να με φέρει στα άκρα. Άρχισα να χύνω μέσα της, κάτι που έκανε και ο Νίκος. Με τη διαφορά ότι όλα τα χύσια έβγαιναν και κυλούσαν στα αρχίδια μου, το ίδιο και τα χύσια του Νίκου που επίσης δεν χωρούσαν στο έντερο της.

Οδηγηθήκαμε και οι τρεις στο μπάνιο, χωρίς ωστόσο να το επαναλάβουμε. Την επόμενη εβδομάδα, θα ξανασυναντηθούμε, για τέταρτη φορά!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")