Με δυο είναι καλύτερα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με μια απότομη και ξαφνική κίνηση, ο Πέτρος ακουμπάει την γλώσσα του στην κλειτορίδα μου. Ένας αναστεναγμός ικανοποίησης ήχησε στο δωμάτιο που επιτέλους έπαιζε με το πιο ευαίσθητο σημείο του κορμιού μου.

Άνοιξε με τα χέρια του τα μουνόχειλα μου για να έχει πλήρη θέα και πρόσβαση του καλοξυρισμένου μου μουνιού και η γλώσσα του διέγραφε κύκλους που έκανε τα υγρά της καύλας μου να γίνουν όλο και πιο πολλά. Το απολάμβανε κι αυτός πολύ…

Το έβλεπα στο πρόσωπο του, στην έκφραση του ότι ποθούσε από καιρό να με γευτεί και να δοκιμάσει την γεύση μου. Βύθιζε ένα δάχτυλο μέσα μου ενώ ο αντίχειρας του ακουμπούσε την πίσω τρύπα μου. Κύματα ηδονής άρχισαν να με κυριεύουν και δεν άργησε να έρθει το πρώτο χύσιμο.

Ο Αλέξανδρος που βλέποντας μας έπαιζε την πούτσα του, σηκώνεται και μου δίνει με μια κίνηση τον σκληρό καυλί του στο στόμα. Εγώ χωρίς χέρια τον παίρνω όσο πιο βαθιά μπορώ και τον κοιτάζω στα μάτια με ένα πολύ προκλητικό βλέμμα. Αργά στην αρχή και μετά με πιο γρήγορο ρυθμό τον σφίγγω με τα χείλη μου και νιώθω τα πρώτα του υγρά. Υπέροχη γεύση. Τον βγάζω από το στόμα μου και αρχίζω να ασχολούμαι με τα αρχίδια του. Σκληρά σαν πέτρα και αυτά από την καύλα.

Σηκώνονται και οι δυο, με στήνουν στα τέσσερα και αυτή την φορά ήρθε η σειρά του Αλέξανδρου να με γευτεί. Ξαπλώνει από κάτω μου σε στάση 69, μου ανοίγει πιο πολύ τα πόδια και ξεκινάει να με γλείφει με μανία. Εγώ δεν προλαβαίνω να συνέλθω από το πρώτο χύσιμο και νιώθω πάλι καυλωμένη. Άρχισα να τον παίρνω ξανά στο στόμα μου πιο βαθιά αυτή την φορά και με πιο γρήγορες και έντονες κινήσεις.

Ο Πέτρος έρχεται από πίσω μου και όπως είμαι στημένη και έχει το κωλαράκι μου σε πλήρη θέα μου πιάνει τα κωλομέρια τα ανοίγει και αρχίζει να γλείφει την πίσω τρυπούλα μου. Ένα δάχτυλο του γλιστράει μέσα μου με σχετική ευκολία και μπαινοβγαίνει αρκετές φορές...

-    «Σε θέλω μέσα μου…», του λέω με την πιο καυλιάρικη φωνή μου, αφού δεν άντεχα άλλο.

Αυτός υπακούει, στηρίζεται στα γόνατα και με μια βίαιη κίνηση μου τον βάζει όλο μέσα.

-    «Όλος δικός σου είναι καυλιάρα μου! Πάρ’ τον!»
Και αρχίζει να κουνιέται μπρος-πίσω ρυθμικά και σταθερά.

Τα κορμιά μας χόρευαν τώρα σε έναν τρελό ρυθμό. Άρχισα να χύνω πάλι και ο ένας οργασμός διαδεχόταν τον άλλον. Ο Αλέξανδρος δεν αντέχει και αυτός και τελειώνει στο στόμα μου. Ο πούτσος του όμως από την καύλα ήταν ακόμα όρθιος και έτσι όπως είναι γυρίζει από κάτω μου και μου τον βάζει στο υγρό μουνάκι μου.

Τώρα είχα και τις δύο τρύπες μου γεμάτες και ήμουν σε μια απίστευτη κατάσταση. Τρία κορμιά σε ένα κρεβάτι σε πλήρη συγχρονισμό και η θερμοκρασία στα ύψη. Το δωμάτιο πλημμύρισε από τους ήχους των αναστεναγμών και την επαφή των κορμιών. Πρώτη φορά χύνω τόσες πολλές φορές και τόσο έντονα. Νιώθω εξαντλημένη αλλά δεν θέλω να σταματήσει αυτό που ζω. Οι άντρες μου όμως δεν άντεξαν και άρχισαν να χύνουν ταυτόχρονα. Ένιωσα τις δυο τρύπες μου να γεμίζουν με το πλούσιο και καυτό τους σπέρμα.

Η πλήρης ικανοποίηση που είχα νιώσει έκανε στο πρόσωπο μου να σχηματιστεί ένα χαμόγελο ευτυχίας. Τελικά... με δυο είναι καλύτερα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")