Η Ρωσίδα ήθελε... αστυνόμους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα αναρωτιέστε αν είμαι αστυνομικός.  Όντως είμαι και μάλιστα παντρεμένος. Ωστόσο γουστάρω "περιπετειούλες" και καυλωτικά σημεία για γαμήσι. Έτσι, δεν θα πω ψέματα, είχα σχεδιάσει με κάτι συναδέλφους να πηδήξουμε μια πιτσιρίκα 24άρα. Κόλλαγε στους αστυνομικούς. Ήθελε να την γαμήσει αστυνομικός και πάντα την έβγαζε στο τμήμα καθώς το σπίτι της ήταν δίπλα και ερχόταν να μας δει (να τα ξύνουμε λέω εγώ), γιατί αν δεν συνέβαινε κάτι, απλά τα ξύναμε. Έτσι είπαμε να δώσουμε στην 24άρα αυτό που ήθελε... πούτσο.

Κανονίσαμε λοιπόν βραδάκι, θα παίρναμε το περιπολικό και θα την πηγαίναμε στην γκαρσονιερίτσα να του Κώστα (ένας από τους τρεις μας που θα την πήδαγε). Έτσι όταν σχολάσαμε, βγήκαμε και πήγαμε να την συναντήσουμε. Την πήραμε στο περιπολικό, φόραγε ένα μπλουζάκι που κάλυπτε μόνο τα βυζιά της, και μια φουστίτσα, κοντή. Οι πούτσες μας, πύραυλοι. Εγώ άπλωσα λίγο χέρι… τι μπούτι! Ήθελα να την γαμήσω.

Φτάσαμε στην γκαρσονιερίτσα και μπήκαμε μέσα. Εγώ άνοιξα το πουκάμισο, είχα ζεσταθεί και καυλώσει, έλυσα και την ζώνη ελαφρά. Οι άλλοι δυο μπλαμουτιάζανε, π.χ. η Τόνια έβαζε νερό σε ένα ποτήρι και ο Στελάκης της έδωσε ένα χαστούκι στον κώλο. Αυτή γέλασε και ήπιε νερό κοιτώντας εμάς, τα ξελιγωμένα γομάρια που θα την γαμούσαν.

Και λέω γομάρια γιατί, χωρίς πλάκα, είμαστε δυο μέτρα άντρες με πλάτες. Αυτή μας λέει:

-    "Αγοράκια, θα χορέψω λίγο για τα καυλάκια σας!"

Εμείς κοιτούσαμε σαν μαλάκες. Εκείνη συμβουλεύτηκε τον Γιάννη για το που είναι το κασετόφωνο και έβαλε μια κασέτα. Το είχε ετοιμάσει το "έγκλημα". Είχε μέσα το γνωστό τραγουδάκι από τα στριπτίζ, ελπίζω να ξέρετε πιο εννοώ. Άρχισε να κουνάει το κορμί της σε ρυθμούς σεξ, για τα καυλιά μας και μόνο. Εγώ χωρίς να το καταλάβω είχα ξεκουμπώσει εντελώς το πουκάμισο και είχα ιδρώσει. Οι άλλοι το ίδιο. Μέχρι να τελειώσει το τραγούδι είχε βγάλει όλα τα ρούχα της και είχε μείνει με τα μαύρα εσώρουχα της, ένα στρινγκ και ένα σουτιέν που συγκρατούσε τα στητά βυζιά της, μας κοίταξε και λέει:

-    "Με ποιον να αρχίσω;"

Και κοίταξε εμένα (ήμουν ο μόνος με ξεκούμπωτο πουκάμισο και λυμένη ζώνη). Ήρθε και κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού. Το παντελόνι μου έπεσε με άνεση, αποκαλύπτοντας το σλιπάκι που πάλευε να συγκρατήσει ένα θηρίο μέσα. Μου είπε να ξαπλώσω και οι άλλοι μου έλεγαν ατάκες:

-    "Α ρε τυχερέ! Θα είσαι πρώτος!"

Εγώ ξάπλωσα πίσω, το πουκάμισο ήταν πάνω μου αν και ανοιχτό, μουσκεμένο στον ιδρώτα, ενώ το παντελόνι μου κρεμόταν στους αστραγάλους μου, το σλιπάκι είχε σταματήσει στα μπούτια μου, και δυο υπέροχα κόκκινα ζουμερά χείλη ρούφαγαν τον πούτσο μου. η Μαρίσκα (Ρωσίδα), έγλυφε και γελούσε, ενώ καμιά φορά μου δάγκωνε ελαφρά τις πουτσότριχες. Μου έγλυψε τα αρχίδια με τόση αγάπη που δεν ήθελα να τελειώσω. Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός σαν το πιστόλι μου, αλλά εκείνη έγλυφε. Οι άλλοι είχαν σηκωθεί και έπιαναν κώλο, μάλιστα ο Γιάννης της είχε χώσει δάχτυλο στον κώλο.

Τελικά, έχυσα στο προσωπάκι της και γύρισε να καθίσει πάνω στον ψώλο μου. Έβαλα μια καπότα και την άφησα να βυθίσει τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Το απαλό της δέρμα ακουμπούσε το τραχύ δασύτριχο στήθος μου. Ανεβοκατέβαινε και έβγαζε ένα μελωδικό "αχ" σε κάθε μου είσοδο. Ο Γιάννης είχε αναλάβει την στοματική της κοιλότητα. Παρτουζώναμε ενώ ο άλλος καθόταν κι εκείνη του την έπαιζε. Δούλευε καλά και στις τρεις πούτσες. Εγώ έχυσα για δεύτερη φορά στο μουνάκι της όταν ο Γιάννης την μπούκωνε στο στόμα της και την έβριζε αισχρά, αλλά εκείνη καύλωνε. Τι γαμήσι ήταν αυτό! Ξέρω μοιάζει ψεύτικο, αλλά είναι αληθινό.

Την γύρισε ο Γιάννης κώλο και την γάμησε στεγνά. Εμείς απλά παίρναμε θέση στο στόμα ή το χέρι της. Ήρθε η σειρά μου να την γαμήσω από κώλο. Μπήκα αλλά είχε ξεχειλώσει ήδη. Εγώ έχυσα και χαστούκιζα τα υπέροχα κωλομεράκια της, μετά πήγα μπροστά να της γαμήσω το στόμα και της είπα:

-    "Τέτοιες πούτσες έχετε στην Ρωσία;" Εκείνη είπε πουτανίστικα:

-    "Όχι. Ελληνικός πούτσις είναι πολύ μεγάλο!"

Δεν ήξερε καλά ελληνικά, αλλά καύλωνα με αυτό που είπε. Έτσι ενώ αυτή ανάσκελα γαμιόταν με τον Γιάννη εγώ ήμουν πίσω της. Της γύρισα το κεφάλι προς τα πάνω και άρχισα να χώνω τον πούτσο μου στο στόμα της. Ο κώλος της μάτωσε από τον τρίτο μας συνάδελφο τον Στέλιο. Είδα τα κόκκινα σημάδια στο σεντόνι. Έχυσα μέσα στο στόμα της και ντύθηκα.

Έχουμε να θυμόμαστε αυτήν την ιστορία και σας προτείνουμε... Ρωσίδες. Γαμιούνται σαν σκυλιά και το ευχαριστιούνται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")