Με τον άντρα μου και δυο άγνωστους στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φίλοι μου γεια σας! Έχουμε χαθεί τον τελευταίο καιρό και γι’ αυτό θα σας γράψω μια ιστορία που μου συνέβη πολύ πρόσφατα και νομίζω ότι θα την βρείτε ενδιαφέρουσα.

Πριν από τέσσερις ημέρες, είχα πάει μαζί με τον άντρα μου για μπάνιο στην περιοχή Γενάδι της Ράδου, στην αγαπημένη μας παραλία που είναι πανέμορφη και δεν μαζεύει πολύ κόσμο.
Κάναμε το μπάνιο μας και μετά από λίγη ώρα, ήρθαν και κάθισαν πολύ κοντά μας δυο άντρες, πολύ παιδαράδες και συνέχεια με κοίταζαν.
Εγώ είπα στον άντρα μου:
- Μωρό μου αυτοί με παίρνουν μάτι!
Και ο άντρας μου, μου είπε ότι το βλέπει και γουστάρει πολύ, και μου ζήτησε να βγάλω το μαγιό μου και να μείνω γυμνή για να μπορούν να βλέπουν το μουνάκι μου καλύτερα.

Εγώ άρχισα να καυλώνω πολύ και φυσικά το έκανα αμέσως! Τότε οι δυο νεαροί, έπαθαν σοκ! Έβλεπα τα καυλιά τους να έχουν γίνει πύραυλοι και να με κοιτάζουν πλέον στα ίσια. Εγώ με τον Δημήτρη, έκανα πως δεν τους έδινα σημασία και έλεγα στον άντρα μου αν του αρέσει η φάση και αυτός μου είπε ότι γουστάρει πάρα πολύ, να βλέπει την γυναίκα του να καυλώνει τους άντρες και μου ζητούσε συνέχεια να τους προκαλώ. Κι εγώ άρχισα να παίρνω πολύ πρόστυχες στάσεις.

Έφτιαχνα την πετσέτα μου, και στημένη στα τέσσερα με ανοιγμένα τα πόδια, τους έδειχνα το μουνάκι μου που είχε πάρει φωτιά και το κωλαράκι μου, και αυτοί ήταν έτοιμοι να μου ορμήσουν, αλλά τους κρατούσα σε απόσταση και δεν τους έδινα σημασία.
Σε λίγο, και αφού κοντεύαμε να τρελαθούμε από την καύλα με τα προστυχόλογα που λέγαμε με τον άντρα μου, μου ζήτησε να γαμηθώ μαζί τους. Εγώ σοκαρίστηκα, γιατί παρόλο που το είχαμε συζητήσει πάρα πολλές φορές, στο τέλος πάντα κολλούσαμε. Τον ρώτησα αν είναι σίγουρος και μου είπε ότι έχει φτιαχτεί πολύ και γούσταρε πολύ να με δει να ξεσκίζομαι μπροστά του.
Εγώ είχα κάποιους ενδοιασμούς όμως, γιατί φοβόμουνα μήπως χαλάσει ο γάμος μας, και του είπα θα δω…

Ο άντρας μου είπε ότι θα πάει να ξαπλώσει σε μια σκιά σε κάτι βράχια πιο πέρα και το μόνο που μου είπε…
- Αν το κάνεις, θέλω να είσαι πολύ πουτάνα!
Τότε εγώ σηκώθηκα, έκανα μια βουτιά στη θάλασσα, γύρισα πίσω και ο άντρας μου είχε πάρει την πετσέτα του και είχε πάει σε απόσταση 10 μέτρων, στα βράχια, και έκανε ότι κοιμόταν φορώντας τα γυαλιά ηλίου… εγώ ξάπλωσα και σκεφτόμουν τι να κάνω…
Η όλη φάση με καύλωνε πάρα πολύ! Οι δυο νεαροί, άρχισαν να μου μιλάνε… μου είπαν ότι είναι στρατιωτικοί, τους έλεγαν Νίκο και Κώστα και μου πρότειναν να έρθουν δίπλα μου για παρέα. Εγώ τους είπα:
- Όχι γιατί είμαι με τον άντρα μου. Και ο Νίκος μου είπε:
- Ναι, αλλά δεν σου δίνει σημασία. Έχει τέτοια ωραία γυναίκα και πήγε για ύπνο.

Σε λίγο προσπάθησα να βάλω αντηλιακό στην πλάτη μου αλλά δεν μπορούσα και ο Νίκος μου πρότεινε να μου βάλει αυτός. Εγώ, παρόλο που έφερνα αντιρρήσεις, δεν άντεχα άλλο την καύλα και δέχτηκα. Ήρθε δίπλα μου και άρχισε να μου βάζει λάδι στην πλάτη και να με χαϊδεύει. Δεν μιλούσα… το μουνάκι μου έχυνε συνέχεια και φανταζόμουνα το άντρα μου πως θα ένιωθε βλέποντας έναν άγνωστο να χαϊδεύει την γυναίκα του.
Μετά από λίγο, ο Νίκος άρχισε να χαϊδεύει το κωλαράκι μου και δεν άργησε να καρφώσει ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου. Εγώ τρελάθηκα! Του είπα:
- Όχι σε παρακαλώ… Αλλά αυτός μου είπε:
- Αφού είσαι πουτανάκι. Γιατί κάνεις ότι δεν θέλεις; Ο άντρας σου κοιμάται.

Εγώ δεν απάντησα και ο Νίκος άρχισε πλέον να μου γαμάει το μουνάκι κανονικά με τα δάχτυλα του, και μετά από λίγο κάρφωσε και ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Εγώ ξέχασα κάθε αναστολή που είχα και γύρισα και του έβγαλα το μαγιό. Η ψωλάρα του πετάχτηκε και εγώ την πήρα στο στόμα μου και άρχισα να τον τσιμπουκώνω.
Ο φίλος του ο Κώστας, ήρθε και άρχισε να μου δαγκώνει τα βυζιά και να παίζει τον πούτσο του λέγοντας στο Νίκο:
- Το κορίτσι είναι πουτανάκι και θα το ξεσκίσουμε από παντού!
Εγώ σαν τρελή, πίπωνα τον Νίκο και του χάιδευα τα αρχίδια και με το άλλο χέρι έπαιζα το καυλί του Κώστα.

Σε λίγο ο Νίκος με έχυσε και εγώ προσπάθησα να τα ρουφήξω όλα, αλλά μάλλον είχε καιρό να γαμήσει και έχυνε πολύ… και όσα χύσια δεν πρόλαβα να ρουφήξω, έτρεχαν από τα χείλη στα βυζιά μου…
Δεν πρόλαβα να τελειώσω με το Νίκο, και το καυλί του Κώστα βρέθηκε στο στόμα μου και σε λίγα λεπτά με έχυσε και αυτός.
Αμέσως μετά, κάναμε όλοι μαζί μια βουτιά και μετά είδα τις ψωλάρες των γαμιάδων μου να είναι έτοιμες.
Στήθηκα στα τέσσερα, με το πρόσωπο προς το μέρος του άντρα μου… ο Νίκος ήρθε πίσω και κάρφωσε την ψωλάρα του στο μουνάκι μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι κατάσταση ήμουνα! Ένα καυλί καρφωμένο στο μουνάκι μου, ένα άλλο καυλί έτοιμο να με ξεσκίσει, και ο άντρας μου να βλέπει από κοντά…

Έχυνα συνέχεια… ο ένας οργασμός μετά τον άλλο… νόμιζα ότι θα πέθαινα… τους έλεγα:
- Γαμάτε με την πουτάνα! Ξεσκίστε το μουνάκι μου!!!
Σε λίγο ο Κώστας πήρε τη θέση του Νίκου… ένα άλλο καυλί αγριεμένο ξέσκιζε το μουνάκι μου… και μετά από λίγο, μου ζήτησαν να αλλάξω στάση και παίζοντας τα καυλιά τους, με έχυσαν παντού… στο πρόσωπο… στα βυζιά… παντού...

Πήγα στη θάλασσα, έκανα μια βουτιά, και έφυγαν τα χύσια. Μετά, πήγα εκεί που ήταν ξαπλωμένοι οι δυο γαμιάδες μου και άρχισα να τους γλύφω τα αρχίδια. Είχα ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Τότε ο Νίκος είπε στον Κώστα:
- Το κορίτσι είναι τελείως πουτανάκι και πρέπει να του δώσουμε ένα μάθημα!
Με έβαλαν στη μέση και άρχισαν να με χουφτώνουν παντού… έχωναν τα δάχτυλα τους στο γαμημένο μουνάκι μου και ο Κώστας στην κωλοτρυπίδα μου… μετά, ο Νίκος με τράβηξε πάνω του και έχωσε την πούτσα του στο μουνάκι μου και ο Κώστας πήρε λίγο αντηλιακό, το έβαλε στο κωλαράκι μου και μετά με δύναμη κάρφωσε το καυλί του στην -για αρκετό καιρό αγάμητη τρυπούλα μου-…

Εγώ ούρλιαξα από τον πόνο και ο Κώστας μου είπε:
- Σκάσε καριόλα! Μην ξυπνήσει ο άντρας σου και δει την πουτάνα γυναικούλα του να ξεσκίζεται από δυο ψωλαράδες.
Εγώ μόλις τα άκουσα αυτά, καύλωσα πιο πολύ και κοιτώντας τον άντρα μου, τους είπα:
- Ναι γαμιάδες μου! Ξεσκίστε με μπροστά στον άντρα μου! Μακάρι να ξυπνούσε να δει την γυναικούλα του πόσο πουτάνα είναι.
Και μετά από λίγο, ο Κώστας έχυσε μέσα στο κωλαράκι μου… την θέση του πήρε ο Νίκος και αφού μου ξέσκισε το κωλάκι, με έχυσε και αυτός μέσα… και μετά μου είπε:
- Πήγαινε τώρα στον άντρα σου να του δείξεις πως σου κάναμε το μουνάκι και το κωλαράκι σου σαν τριαντάφυλλο και τρέχουν τα χύσια μας….!

Και σε λίγο, έφυγαν αφού μου ζήτησαν το τηλέφωνο μου, το οποίο και δεν τους έδωσα.
Μόλις έφυγαν, πήγα στον άντρα μου με ανάμικτα αισθήματα ενοχής… ο Δημήτρης με αγκάλιασε, μου είπε ότι ήμουν απίστευτη, και ότι τώρα με αγαπάει πιο πολύ και δεν θέλει να με χάσει ποτέ.
Εγώ αμέσως έβγαλα έξω την ψωλάρα του, η οποία είναι τεράστια και χοντρή και του έκανα ένα τέλειο τσιμπούκι και αυτός με τα δάχτυλα μου, μου γαμούσε τις τρυπούλες και μου έλεγε:
- Αγάπη μου, αυτοί οι δυο σου ξέσκισαν πολύ το κωλαράκι σου…! Ακόμα βγάζει χύσια….!
Σε λίγο με έχυσε και φυσικά τα ρούφηξα όλα και μετά από λίγο μου γάμησε και πάλι τις ξεσκισμένες μου τρυπούλες και έχυσε μέσα στο μουνάκι μου…

Όταν πήγαμε σπίτι, κάναμε μπάνιο και κοιμηθήκαμε αγκαλιά…
Η ιστορία αυτή, σίγουρα άλλαξε την ερωτική μας ζωή, γιατί τόσο καιρό το συζητούσαμε, απλά τώρα το κάναμε….
Φιλιά σε όλους!
Π ρ ό σ τ υ χ η

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")