Η γυναίκα μου και το πάρκινγκ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν, το Σάββατο 14 του μηνός, έγινε αυτό το παράξενο αλλά ωραίο γεγονός. Είμαστε οπαδοί του ομαδικού σεξ, ψαγμένοι πολύ στον ερωτικό μας τομέα, όχι μόνο σωματικά άλλα και πνευματικά. Εγώ και η γυναίκα μου κάνουμε συνειδητά ερωτικές περιπτύξεις και μας αρέσει πολύ.

Ο γάμος ενός γνωστού μας φίλου ήταν η αφορμή για μια ωραία ομαδική απόλαυση. Το γλέντι έγινε σε μια κοντινή περιοχή εκτός Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Κατερίνης. Μέσα στους καλεσμένους, υπήρχε ένα ζευγάρι, όλοι γνωστοί μεταξύ μας με το οποίο εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουμε ερωτικές ανταλλαγές. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε, πολλές φορές εξεδήλωσε ενδιαφέρον για παρτουζο-καταστάσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έγινε τίποτα.

Όλα ωραία και καλά λοιπόν στο γαμήλιο γλέντι. Φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε και όλα τα σχετικά. Βλέποντας όλες τις γυναίκες περιποιημένες με ελαφριά φορέματα, εμένα προσωπικά μου ανέβηκε η διάθεση. Η γυναίκα μου η Στέλλα, φορούσε ένα λευκό φόρεμα καλοκαιρινό, που σημαίνει πιο κοντό από το κανονικό. Να και λίγο οι ώμοι έξω, να και λίγο ντεκολτέ, και για πρώτη φορά την είδα με τόσο ψηλές γόβες. Είναι που είναι ψηλή. Σαν γυναίκα προτιμούσε τις μεσαίου ύψους, αλλά πρόσφατα έκανε κατάχρηση της πιστωτικής μου και αγόρασε αυτές τις γόβες. Εμένα ούτε με χαλούσε ούτε με έφτιαχνε, αλλά πρόσεξα ότι το ύψος των γοβακίων δεν περνούσε απαρατήρητο.

Καθόμασταν λοιπόν στο ίδιο τραπέζι με το ζευγάρι που κάνουμε τις ανταλλαγές, τον Γιάννη και την Ελένη. Πήγε λοιπόν μετά τη μια το βράδυ, όταν αποφασίσαμε να φύγουμε. Ο Γιάννης λοιπόν, μου έκανε την πρόταση να συνεχίσουμε σπίτι του. Δεν χρειάστηκε πολύ για να συμφωνήσουμε όλοι. Ο Γιάννης είναι πιο συντηρητικός σε θέματα ομαδικού, και γι’ αυτό το λόγο πάντοτε "κοντραριζόμαστε". Όμως πριν φύγουμε, μου είπε ότι δυο από τους καλεσμένους (σχεδόν όλοι γνωστοί) είχαν βρεθεί πριν κάνα μήνα και έκαναν ένα παρτάκι με την Ελένη. Ρωτώντας με λοιπόν αν είχαμε όρεξη για περισσότερα, η Στέλλα του απάντησε ότι εμείς είμαστε πάντα μέσα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν τρία αυτοκίνητα για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη από την εθνική οδό βέβαια. Μπροστά ο Γιάννης πίσω εγώ και τέλος τα δυο παιδιά. Σε ένα πάρκινγκ, η Στέλλα μου ζήτησε να σταματήσω για ένα "παιχνίδι". Η κίνηση μηδενική, οπότε σκέφτηκα να το κάνουμε… γιατί όχι; Μπήκα λοιπόν μπροστά από το Γιάννη και του άναψα αλάρμ. Μπήκα στο πρώτο πάρκινγκ και πίσω μου σταμάτησαν οι υπόλοιποι.

Η Στέλλα κατέβηκε και προχώρησε προς το αυτοκίνητο των δυο παιδιών. Κάτι τους είπε και μετά άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και είδα το χέρι του να αγγίζει τη Στέλλα. Σε λίγα δευτερόλεπτα, όλοι ήμασταν μαζεμένοι γύρω από το αμάξι. Η Στέλλα είχε ήδη βγάλει τα καυλιά των παιδιών και έγλειφε τον ένα. Εγώ στεκόμουν λίγο πιο πίσω και έβλεπα το θέαμα.

-    «Σάλιωσε τον μωρή καριόλα!», είπε ο ένας και ασυναίσθητα γύρισε προς το μέρος μου για να δει αντίδραση.

Όταν του έκανα νόημα ότι δεν με πειράζει, χαμογέλασε με πραγματική ευτυχία και συνέχισε να της πιέζει το κεφάλι. Η Ελένη ντρεπόταν να κάνει κάτι στον εξωτερικό εκείνο χώρο, αλλά εγώ της χάιδευα το λαιμό για να χαλαρώσει. Ο Γιάννης και ο άλλος, παρακολουθούσαν σιωπηλά στην αρχή, μετά με σχόλια πρόστυχα. Ένιωσα ζήλια η αλήθεια είναι, αλλά ταυτόχρονα και καύλα. Αυτό το συναίσθημα είναι το παν όταν μοιράζεσαι την γυναίκα σου.

Τα προφυλακτικά μοιράστηκαν και η Στέλλα βρέθηκε στο καπό του αυτοκινήτου με τον τύπο να την παίρνει. Ίσα - ίσα είχε σηκώσει το φόρεμα της και από το γαμήσι του τύπου, δεν άργησε να αρχίσει το βογκητό. Ο άλλος ο τύπος, δεν μπορούσε να περιμένει και τράβηξε τη Στέλλα προς το μέρος του. Η Στέλλα βρέθηκε σκυμμένη στο καπό με την πούτσα του ενός στο στόμα από το πλαϊνό μέρος, και τον άλλο να συνεχίζει να τη γαμάει, πότε πιο δυνατά, πότε πιο σιγά.

Ο Γιάννης έβλεπε καυλωμένος, ενώ η Ελένη δεν έκανε καμιά κίνηση για να μπει στο παιχνίδι. Όταν το στόμα της Στέλλας ελευθερώθηκε, αποφάσισε να περιποιηθεί τον Γιάννη. Πήγε προς το μέρος του και του κατέβασε το παντελόνι κάνοντας του ένα πολύ γρήγορο και δυνατό τσιμπούκι. Τα δυο παιδιά πήγαν δίπλα της και τη χάιδευαν, ενώ κανένας από τους δυο δεν πήγε προς την Ελένη, που καθόταν αμέτοχα και σχεδόν αδιάφορα. Η φωνή μου διέκοψε τα δυο παιδιά, όταν τους είπα αν έχουν κανένα φίλο που να θέλει να συμμετέχει.

-    «Όσους θες!», απάντησε ο ένας. «Αφού αυτό το ξεκωλίδι δεν χορταίνει!»

Η Στέλλα με κοίταξε λίγο περίεργα, αλλά ούτως ή άλλως, το έχουμε ξανακάνει αυτό. Ο ένας πήρε ένα τηλέφωνο και κλείνοντας μας είπε ότι έρχονται κι άλλοι από το γάμο. Η Στέλλα εντωμεταξύ, είχε στο στόμα της τον πούτσο του Γιάννη, ο οποίος μέσα σε λίγη ώρα τελείωσε. Γύρισε προς τον άλλο και δείχνοντας του το σπέρμα στο στόμα της, άρχισε να το φτύνει σιγά - σιγά. Αυτός τελείωσε στο πρόσωπο της Στέλλας και ο τρίτος την άρπαξε πολύ βίαια από το μαλλιά και τον κάρφωσε μέσα στο στόμα της.

Κανένα πεντάλεπτο μετά, σταμάτησε και ένα άλλο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ. Ήταν τα παιδιά που περιμέναμε. Άνοιξαν και οι τέσσερις πόρτες του αμαξιού και βγήκαν τέσσερα άτομα. Η Στέλλα σηκώθηκε με μπόλικο σπέρμα στο πρόσωπο της και είπε ότι θα ήταν καλύτερα να πάμε σε κάποιο σπίτι. Βλέποντας το θέαμα ένας, της είπε:

-    «Κάτι έχεις στο πρόσωπο σου…»

Γέλασαν όλοι με το αστείο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήμασταν όλοι ντυμένοι. Μέσα σε αυτούς που ήρθαν, ήταν και ένας τύπος που δεν πολύ-συμπαθούσα. Όχι γιατί μου έκανε κάτι, αλλά να… έτσι. Το ίδιο φαντάζομαι και εκείνος. Αυτό με χάλασε στην ιστορία. Αυτός λοιπόν ο τύπος, πιάνει τη Στέλλα και αρχίζει να της βγάζει το φόρεμα, μένοντας μόνο με τα εσώρουχα και της λέει:

-    «Δεν το χρειάζεσαι αυτό καυλίτσα μου. Πάμε σπίτι μου;», ρώτησε δυνατά και πήρε τη Στέλλα από το χέρι για να τη βάλει μέσα στο αμάξι που ήρθε.

Η Στέλλα φάνηκε να μην πολύ-θέλει, αλλά ο τύπος επέμενε. Μπαίνοντας στο αμάξι πίσω μαζί με τη Στέλλα, μου έκλεισε το μάτι με νόημα και είπε:

-    «Ακολούθα…»

Η Ελένη μπήκε βιαστικά στο αμάξι του Γιάννη και ξεκινήσαμε. Στο δρόμο έβλεπα τη Στέλλα να τους κάνει διάφορα, κόρνες και πειράγματα. Χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν ένας από το αμάξι που ήταν η Στέλλα.

-    «Πολύ πουτάνα η γυναίκα σου ρε φίλε! Δεν έχει αφήσει πούτσο άγλειφτο. Μπράβο!»

Και το έκλεισε. Εκεί ένιωσα λίγο χάλια και χαλάστηκα. Σταματώντας στα διόδια, με τη Στέλλα γυμνή, τα παράθυρα κατεβασμένα και οι φωνές να ακούγονται μέχρι πίσω, χαλάστηκα αλλά και καύλωσα μαζί. Η ξεφτίλα ήταν όταν φτάσαμε στο σπίτι του τύπου και η Στέλλα κατέβηκε με τα εσώρουχα και έπρεπε να περάσουμε έναν κεντρικό δρόμο για να φτάσουμε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Μπορώ να πω πως περίμενε τρία με τέσσερα λεπτά για να περάσει. Η Στέλλα πάντως, μου είπε ότι πέρασε φανταστικά μέσα στο αυτοκίνητο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")