Η παραμελημένη χήρα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφού λοιπόν είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω το πρώτο μέρος της σεξουαλικής συνεύρεσης με την χήρα, στο μυαλό μου τώρα γυρόφερνε η ιδέα της ξεπαρθενιάς του κώλου της.
Δεν είναι μικρό πράγμα στην ηλικία της, να βρεις γυναίκα που είναι παρθένα από την πίσω τρύπα, και αυτό με διέγειρε πάρα πολύ. Έπρεπε όμως να την φτάσω πρώτα στα όρια της και να εκτελεί κάθε μου επιθυμία. Να ζητάω ότι θέλω εγώ και αυτή να το εκτελεί.

Όπως λοιπόν την είχα αγκαλιά, μετά το πρώτο γαμήσι, την πρόσταξα να γυρίσει ανάσκελα και να ξαναρχίσει να μου παίρνει πίπα, ενώ αυτή είχε φέρει το μουνί της πάνω από το στόμα μου σε στάση 69.
Άρχισε να μου τον γλύφει αργά-αργά, ενώ και εγώ άρχισα να χώνω την γλώσσα μου ανάμεσα από τα μουνόχειλα της, που πλέον είχαν ανοίξει από το προηγούμενο γαμήσι μας.

Το μουνί της υγρό, αλλά και καυτό, με καύλωνε περισσότερο. Με το ένα χέρι μου άρχισα να της ρίχνω χαστούκια στα κωλομέρια της. Σιγανά στην αρχή, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά, δυνάμωνα τα χτυπήματα. Σε κάθε πιο δυνατό χτύπο στα καπούλια της, ένιωθα και ένα πιο δυνατό σφίξιμο των χειλιών της στον πουτσοκέφαλο μου.
Την ρώτησα αν την πονούσα που την χτυπούσα έτσι, αλλά δεν πήρα απάντηση. Ήταν η ώρα να βάλω σε εφαρμογή το σχέδιο της υποταγής.

Σηκώθηκα και της ζήτησα να σταθεί στα τέσσερα. Ο κώλος της είχε ήδη κοκκινίσει από τα χαστούκια. Πήρα την ζώνη από το παντελόνι μου και με μια κίνηση, άρχισα να της χτυπώ με δύναμη τα καπούλια της. Έβγαλε μια φωνή, αλλά προτού διαμαρτυρηθεί, η ζώνη ξανά προσγειωνόταν στα κωλομέρια της, αυτή την φορά σφαδάζοντας από τον πόνο.
- Μη! Σταμάτα! Με πονάς…
Ήταν η απάντηση της, αλλά είχα αποφασίσει να την ταπεινώσω όσο πιο πολύ μπορούσα και να την κάνω ότι θέλω.
- Δεν είσαι μια πουτάνα? Δεν σου αρέσει που σε γαμάω?
Την ρώταγα και το χέρι μου ανεβοκατέβαινε χτυπώντας την τώρα αλύπητα...

Βογγούσε, αλλά παράλληλα από τα χείλη της ψέλλιζε με χαμηλή φωνή...
- Ναι… είμαι πουτάνα… καριόλα… θέλω να με ξεσκίσεις από παντού… να με κάνεις ότι θες… εσύ θα είσαι ο γαμιάς μου και εγώ η πουτάνα σου.
Τα χτυπήματα μου τώρα ήταν πιο δυνατά με αυτά που μου έλεγε, και η καύλα μου δεν περιγράφεται. Όμως οι αντιστάσεις της ήταν μηδενικές και η μόνη λέξη που έβγαινε από το στόμα της τώρα ήταν…
- Σκίσε με! Σκίσε με γαμιά μου!!! Χώσ’ τον μου παντού! Κάνε με να πονέσω.

Άφησα την ζώνη, και όπως είχε ανοιχτά τα κωλομέρια της και κατακόκκινα από την ζώνη, έχωσα την γλώσσα μου ανάμεσα από τα κωλομάγουλα της και άρχισα να γλύφω την κωλοτρυπίδα της.
Μούγκριζε από καύλα, όσο εγώ την έγλυφα και με το ένα χέρι της άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της. Τα δάχτυλα της μπαινόβγαιναν στην τρύπα της, ενώ εγώ άρχισα να χώνω από την πίσω τρύπα της τώρα το μεσαίο δάχτυλο μου, κάνοντας την να βογγάει πιο δυνατά.
- Το θέλεις από πίσω?
Την ρώτησα και η απάντηση της ήταν ότι δεν αντέχει άλλο.
- Άνοιξε τον… κάν’ τον δικό σου… ξεπαρθένεψε με την καριόλα! Χώσε το χοντρό καυλί σου στην κωλοτρυπίδα μου!!!

Είχε πλέον φτάσει η ώρα για να την πάρω από πίσω.
Σάλιωσα τον πουτσοκέφαλο μου και τον οδήγησα πάνω από την τρυπούλα της, που τόσα χρόνια παρέμεινε ανέγγιχτη. Όταν σκέφτεσαι πως κάποια είναι παρθένα, τόσο πιο πολύ καυλώνεις. Το ίδιο και εγώ.
Το καυλί μου δεν άντεχε άλλο. Με μια δυνατή κίνηση, έσπρωξα και ο πουτσοκέφαλος εισχώρησε στην άπαρτη τρύπα της -μέχρι τώρα.

Μια δυνατή κραυγή βγήκε από το στόμα της, αλλά εγώ άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου δυνατά. Ήθελα αυτό το γαμήσι να το θυμάται για πάντα. Να μην μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της ποτέ. Πάντα η πρώτη εμπειρία σου μένει, και για αυτήν, το ξεπαρθένιασμα από την κωλοτρυπίδα της ήταν η πρώτη φορά.
Πόναγε, άλλα της άρεσε. Οι κινήσεις μου γινόταν όλο και πιο δυνατές και οι κραυγές της ακουγόταν σε όλο το δωμάτιο.
Τώρα μαζί με το σπρώξιμο, άρχισα πάλι να της χτυπάω τα κωλομέρια και να της λέω το πόσο πουτάνα ήταν. Και βέβαια η απάντηση της ήταν μία…
- Ναι! Ναι! Είμαι μια ξεκωλιασμένη πουτάνα που μου αρέσει να με πηδάς! Να μου τον χώνεις από τον κώλο! Άνοιξε τον γαμιά μου! Ξέσκισε με την πουτανίτσα σου! Σπρώξε το χοντρό καυλί σου στην κωλάρα μου! Χύσε με! Χύσε με την γαμημένη!

Οι κινήσεις μου τώρα ήταν ανεξέλεγκτες. Έσπρωχνα με όλη την δύναμη μου και το καυλί μου είχε ανοίξει όλη την κωλοτρυπίδα της φτάνοντας μέχρι την βάση που ενώνονταν με τα αρχίδια μου. Την χτυπούσα αλύπητα με το καυλί μου και σφάδαζε από τον πόνο. Και σε λίγο…?
Σε λίγο ένα ποτάμι από σπέρμα χύνονταν μέσα στην κωλοτρυπίδα της, γεμίζοντας την από τα καυτά χύσια μου.

Όμως το καυλί μου δεν είχε ακόμα ηρεμήσει και το τρομπάρισμα στην κωλοτρυπίδα της δεν είχε σταματήσει. Τόσο πολύ ήμουν καυλωμένος, που ο πούτσος μου -αν και είχα τελειώσει- δεν έλεγε να χαλαρώσει…!
Και αυτή εκεί... στα τέσσερα να δέχεται όσο πιο πολύ πίεση από το καυλί μου στην κωλοτρυπίδα της…

Μετά από πέντε λεπτά, τραβήχτηκα και έπεσα εξουθενωμένος, αλλά ευχαριστημένος δίπλα της…
Αυτή αμέσως έφερε το στόμα της στο καυλί μου και άρχισε να γλύφει τα ψωλοχύματα που είχαν μείνει πάνω μου… την παρότρυνα να τα καταπιεί και δίχως καμιά άρνηση, άρχισε να τα καταπίνει...

Τώρα ήμουν βέβαιος ότι, ότι και αν της ζητούσα, θα το έκανε. Ήταν για μένα η τέλεια γκόμενα που θα πραγματοποιούσε όλες τις ερωτικές φαντασίες μου.
Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")