Πήδηξα την κόρη του αφεντικού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Λοιπόν η εμπειρία μου αρχίζει απλά. Είμαι δεκαεννιά ετών και με λένε Μπάμπη. Έπιασα δουλειά σε ένα σιδεράδικο (μπογιές, χρώματα) και ο κυρ Αντώνης ήταν καλός άνθρωπος, αλλά είχε μια κόρη… κούκλα και… παρθένα.

Εγώ δούλευα στο μαγαζί σαν σκυλί, να μην βρει τίποτα ο Κυρ Αντώνης και με στείλει από εκεί που ήρθα. Έτσι μια μέρα που τακτοποιούσα τις μπογιές, είδα κάποιον να με κοιτάζει. Ήταν η κόρη του.

 

Με χαιρέτησε και εγώ απάντησα σεμνός πάντα μην με παρεξηγήσει ο πατέρας της και απολυθώ (είχα ανάγκη τη δουλειά). Μιλήσαμε, να μην τα πολύ λέω, η κόρη του και εγώ κάναμε σχέση, χωρίς να το ξέρει ο πατέρας της.

Μια μέρα, εκεί που κάτι έφτιαχνα στο μαγαζί, μου σκάει ένα μπουκέτο στα μούτρα. Δεν κατάλαβα τι έγινε… είχε μάθει από τη γειτονιά ότι κάτι έτρεχε με την κόρη του και μένα. Μου λέει:

-    «Πρόσεξε μπάσταρδε, αν μάθω ότι γαμηθήκατε θα στον κόψω και θα τον κάνω μπρελόκ!»

Ειλικρινά τρόμαξα! Είχα μαυρισμένο μάτι και συναντηθήκαμε κρυφά με την κοπέλα μου, την κόρη του, με είδε και μου λέει:

-    «Με ανάβεις…»

Την άναβα; Με το βουλωμένο μάτι; Δεν κατάλαβα τι έγινε, αλλά έπεσε στα γόνατα και μου ξεκούμπωσε το τζην. Μετά έβγαλε τον πρησμένο πούτσο μου και τον έβαλε ερασιτεχνικά στο στόμα της… κόντεψα να χύσω κατευθείαν! Η μικρή ήξερε τι έκανε… της είχα δείξει μια τσόντα για να εκπαιδευτεί στο θέμα σεξ.

Τα χειλάκια της χάιδεψαν το πουτσοκέφαλο μου, και ρούφηξαν τον ανυπόμονο πούτσο μου μέσα… ένας αναστεναγμός μου ξέφυγε… την κοίταξα και της χάιδεψα τα μαλλιά καθώς δούλευε τόσο καλά πάνω στο καυλί μου. Δύο λεπτά αργότερα πηχτές ροχάλες σπέρματος έπνιγαν το στόμα της… τις κατάπιε σαν σκύλα!

Έπειτα τη σήκωσα και την έστησα να ακουμπάει σε ένα βαρέλι (συναντιόμασταν στην πίσω αυλή του μαγαζιού της), έβαλα τα δάχτυλα μου στο υγρό μουνάκι της και αναστέναξε…

Το κοριτσάκι ήταν Παρθένα, ξέχασα να το αναφέρω.

Έβαλα αργά τον πούτσο μου στο μουνάκι της και ξεκίνησα να γαμάω γρήγορα. Είχα ιδρώσει αλλά δε με έπαιρνε να βγάλω ρούχα γιατί αν έμπαινε κανείς θα μας έκανε τσακωτούς και ξεβράκωτους… δεν λέει.

Ένα βογκητό της ξέφυγε και αίμα έτρεξε από το μουνάκι της. Την είχα ξεπαρθενιάσει και ξαφνικά μπαίνει ο πατέρας της μέσα, μας βλέπει… εγώ να έχω κολλήσει με την κόρη του και νόμιζα ότι έπαθε εγκεφαλικό!

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι στα δικαστήρια με αυτόν το μαλάκα γιατί έφαγα κάτι κλωτσιές και μπουνιές που ακόμα τις θυμάμαι. Έτσι υπέβαλλα μήνυση και τώρα με παρακαλάει να την αποσύρω ο μαλάκας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")