Ένας έρωτας παράνομος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δεν έχω ξαναγράψει ερωτική ιστορία. Δεν έχω ξαναγράψει γενικώς. Μ' αρέσει να διαβάζω όμως και αρκετό καιρό τώρα φλέρταρα με την ιδέα να καταθέσω κι εγώ τις σκέψεις μου. Μέχρι που βρέθηκε το κατάλληλο ερέθισμα. Πάμε λοιπόν.

Έκλεισα τα μάτια και έριξα πίσω το κεφάλι, ξαπλώνοντας στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Όλο αυτό ήταν τόσο απρόσμενο. Τα αισθήματά μου ανάμεικτα, αλλά η καύλα μου δεδομένη. Ήξερα ότι έκανα κάτι 'κακό', κάτι 'παράνομο', κι αυτό το έκανε ακόμα πιο γλυκό. Από την άλλη, μπορεί και να το ήθελα για εκδίκηση, ή για να αποδείξω στον εαυτό μου πως έχω ξεκολλήσει από το παρελθόν μου.

Αλλά όχι ότι θα έκανα και καμιά θυσία! Μου άρεσε πολύ. Πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Ήταν ακριβώς ο τύπος του άντρα που με γοητεύει: ψηλός, γεροδεμένος και αρρενωπός. Με ένα γλυκό χαμόγελο και μάτια που έλαμπαν όταν με κοιτούσε. Πόσο μάλλον αφού κι εκείνου του άρεσα, και μου το είχε πει ευθέως εδώ και καιρό.

Είχαμε πρωτοβρεθεί πολύ φευγαλέα ανάμεσα σε μεγάλη παρέα όταν είχε έρθει στην πόλη μου. Κρατήσαμε επαφή, περισσότερο τυπικά στην αρχή. Μιλούσαμε τακτικά στο msn, πότε με τους κοινούς φίλους λέγοντας χαζομάρες και παίζοντας 'Θάρρος ή Αλήθεια', και πότε οι δυο μας, πιο χαλαρά. Και τώρα είχα βρεθεί εγώ στα μέρη του για δουλειά.. Όσο καιρό σχεδίαζα το ταξίδι μου, τα αστειάκια έπαιρναν κι έδιναν, και κάποιες φορές οι κουβέντες μας γίνονταν πιο ροζ απ' ότι περίμενα. Το δικό μου το μυαλό ήταν κολλημένο αλλού, και ήξερα πως κι εκείνος ανήκε αλλού, οπότε δεν μπορούσα να τον πάρω στα σοβαρά. Από κοντά όμως τα σώματά μας μιλούσαν μόνα τους, και δεν άκουγαν τη λογική μας.

Βρεθήκαμε πρώτα για φαΐ μαζί με όλη την παρέα. Το κρασί άφθονο. Κι ας ήμουν σε μια ξένη πόλη, ένιωθα ασφάλεια, και είχα ανάγκη να αφεθώ. Περνούσα όμορφα, μετά από πολύ καιρό. Γελούσα με την ψυχή μου και ήμουν ελεύθερη. Ελεύθερη να νιώσω, ελεύθερη να ζήσω, ελεύθερη να κάνω λάθος.

Μετά το φαί συνεχίσαμε για χορό. Δεν θα μου το επέτρεπαν να φύγω από την πόλη τους και να μην μου έχουν δείξει τη νυχτερινή ζωή για την οποία παινεύονται τόσο. Όχι πως είχε τίποτα ξεχωριστό, αλλά εγώ είχα τόσο ανεβασμένη διάθεση, που και χάλια να ήταν θα περνούσα υπέροχα! Η μουσική κυρίως ελληνάδικα, ήταν ότι έπρεπε για να βγάλει το θηλυκό από μέσα μου. Χόρευα συνέχεια. Α, και έπινα! Δε με είχε αφήσει στιγμή από τα μάτια του, μου άναβε το τσιγάρο, μου γέμιζε το ποτήρι με λευκό, δροσερό κρασί, με ακολουθούσε στο χορό. Και μέσα στην παραζάλη μου να τον αφήνω να με αγγίζει, τάχα τυχαία. Η χημεία είχε αρχίσει να γίνεται πολύ δυνατή ανάμεσά μας.

Όταν η παρέα έκανε να φύγει σχεδόν κατέβασα μούτρα. Νόμιζα πως το όμορφο βράδυ μου θα τελείωνε. Που να ήξερα όμως πως πραγματικά τότε θα άρχιζε.!

Προσφέρθηκε να με πάει με το αυτοκίνητό του ως το ξενοδοχείο μου. Όχι πως ήταν μακριά, ούτε ήμουν τόσο κομμάτια, αλλά με τέτοιο ψοφόκρυο και τα παπούτσια που με είχαν χτυπήσει δεν άντεχα ούτε το τετράγωνο να περπατήσω. Καληνυχτίσαμε τους άλλους, και μου άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου. Τζέντλεμαν σε όλα του, κι αυτό τον έκανε ακόμα πιο ακαταμάχητο στα μάτια μου. Η απόσταση ήταν τόσο μικρή που ούτε κατάλαβα πότε φτάσαμε. Έκανα να λύσω τη ζώνη, και γύρισα προς το μέρος του.

- Λοιπόν., είπα και του χαμογέλασα νωχελικά, έτοιμη να αρχίσω τις ευχαριστίες για το όμορφο βράδυ και την περιποίηση.

- Ναι.; απόρησε και τραβώντας το χειρόφρενο γύρισε προς τα μένα. και τα πρόσωπά μας ήρθαν σε απόσταση αναπνοής. Ω, Θεέ μου.

- Φεύγω. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ. Για όλα.

- Εγώ σ' ευχαριστώ φατσούλα. μου είπε και μου έσκασε από ένα γλυκό, δυνατό φιλί στο κάθε μάγουλο.

Έμεινα να τον κοιτάζω στα μάτια. Η καρδιά μου σα να μη χτυπούσε και πολύ σωστά σε εκείνη τη φάση..!

- Θα πας να ξαπλώσεις τώρα;

Είπε τη χαζομάρα, έτσι για να σπάσει τη σιωπή προφανώς, απόδειξη πως κι εκείνος αισθανόταν αμήχανα.

- Μμμ., του νιαούρισα, και γύρισα ακόμα περισσότερο προς εκείνον, κουρνιάζοντας στο πλάι. Αν και έχει αρχίσει να επιδρά το κρασί και γυρίζουν όλα, και με πονάει όλο μου το σώμα από την κούραση., συνέχισα.

- Να ανέβω να σου κάνω τότε εκείνο το μασαζάκι που σου χρωστάω; Γέλασε, αναφερόμενος στο 'κλασσικό' μας αστειάκι.

- Έλα! Του απάντησα αυθόρμητα, μισοαστεία-μισοσοβαρά.

Και με κοίταξε στα μάτια, με εκείνο το σπινθηροβόλο βλέμμα του, και τότε είδα καθαρά για πρώτη φορά το χαμόγελό του να γίνεται πόθος. Το ήξερα ότι με ήθελε. Το ένιωθα. Και τον ήθελα κι εγώ. Πλησίασε και με φίλησε απαλά στην άκρη των χειλιών μου, σχεδόν κατά λάθος. Πόσο μου άρεσε αυτό το φιλί! Παιδικό, αθώο, ειλικρινές. Μου έδειχνε τι ήθελε, αλλά δεν απαιτούσε, δεν εκβίαζε τίποτα. Σα να μου είχε απλώσει το χέρι, και ήταν μόνο δικιά μου πια η απόφαση αν θα τον ακολουθήσω.

Τον αγκάλιασα σφιχτά. Κι ένιωσα τόσο όμορφα στην αγκαλιά του. Τα χέρια του δυνατά, τυλιγμένα γύρω μου. Τον φίλησα στο λαιμό. Άλλο ένα. Κι ένα ακόμα, λίγο πιο πάνω. και τα χέρια του ήρθαν στο πρόσωπό μου. Πέρασε το χέρι του μέσα από τα μαλλιά μου κάνοντας τα πίσω, κι έγειρα το κεφάλι μου πάνω στο χέρι του, σα να ήθελα να το κρατήσω εκεί. Τον κοίταζα και του χαμογελούσα. Κόλλησα πάνω του, όσο περισσότερο μπορούσα σε εκείνη την άβολη θέση και τον φίλησα στο στόμα. Και παραδόθηκα.

Έτσι ξεκίνησε το ξέφρενο, παθιασμένο παιχνίδι των πρώτων φιλιών. Τα χάδια μας ασταμάτητα, οι ανάσες μας κοφτές, οι καρδιές μας σε ένα τρελό, συγχρονισμένο ρυθμό. Έκλεισα τα μάτια και έριξα πίσω το κεφάλι, ξαπλώνοντας στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

-Πάμε πάνω., του είπα.

Μέχρι να παρκάρει σωστά είχα βγάλει μέσα από την τσάντα μου την κάρτα-κλειδί του δωματίου. Ως πιο εξοικειωμένη με το περιβάλλον τον πήρα εγώ από το χέρι, περάσαμε το λόμπυ του ξενοδοχείου και κάλεσα το ασανσέρ. Πέρασε διακριτικά το χέρι του γύρω από τους ώμους μου προσπαθώντας να κρατήσει χαρακτήρα στο δημόσιο χώρο, αλλά εγώ προτίμησα να κολλήσω πάνω του και να κρυφτώ στην αγκαλιά του. Το στήθος μου πιεζόταν πάνω του, κι ένιωθα τις ρόγες μου σκληρές. Και δεν ήταν μόνο από το κρύο.!

Μου φάνηκε ατέλειωτη η προσμονή! Σχεδόν πέσαμε πάνω σ' αυτούς που κατέβαιναν, με ένα ξερό 'συγνώμη' και πνιχτά γέλια μπήκαμε στο ασανσέρ. Πάτησα το κουμπί και αμέσως με κόλλησε στον τοίχο και με φιλούσε. Ένιωθα την καύλα του. Η ανάσα του βαριά, με αναστάτωνε ακόμα περισσότερο. Με το ένα του χέρι χάιδευε το σβέρκο μου, και με το άλλο μάλαζε το στήθος μου. Η λεκάνη του επικίνδυνα κολλημένη πάνω στη δικιά μου, πρόδιδε τη στύση του. Δεν αντιστάθηκα στην περιέργειά μου και τον χάιδεψα πάνω από το παντελόνι.

Έτσι κολλημένοι, χουφτώνοντας ασταμάτητα ο ένας τον άλλο βρεθήκαμε μέσα στο δωμάτιο, πετάξαμε τα παλτά μας και χυθήκαμε στο κρεβάτι. Βρέθηκα από πάνω του, να τον έχω ακινητοποιήσει. Φλάσαρα ξαφνικά. Σηκώθηκα απότομα και ψέλλισα:

- Πάω στο μπάνιο.

Το αγγελάκι, μου χτύπαγε τον ώμο και χτυπιόταν. 'Τι πας να κάνεις εκεί!?'. Το διαβολάκι από την άλλη δε μίλαγε, μόνο χαμογελούσε πονηρά και ένιωθε. Ζούσε για πρώτη φορά το παράνομο πάθος. Ψιλοδιόρθωσα με βιαστικές κινήσεις το μακιγιάζ μου, ίσιωσα τα ρούχα μου, και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη με αυτοπεποίθηση, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα.

Βγαίνοντας από το μπάνιο τον είδα να μιλάει στο τηλέφωνο.

- Το 408 είμαστε;

- Ναι, του απάντησα. Γιατί;

- Ευχαριστώ! Είπε μάλλον στο τηλέφωνο- κι έκλεισε. Θα δεις! Συμπλήρωσε, με ένα τεράστιο πονηρό χαμόγελο που δε σήκωνε περαιτέρω κουβέντα.

Με τράβηξε κοντά του και άρχισε να με γδύνει, με αργές αλλά σίγουρες κινήσεις. Εγώ απλά ακολουθούσα, και τον βοηθούσα υπάκουα. Μ' αρέσει πολύ να με γδύνουν. Σήκωσα τα χέρια και μου έβγαλε τη μπλούζα, και κάνοντάς με μια αγκαλιά, πέρασε τα χέρια του γύρω μου, πάνω στη γυμνή μου πλάτη. Έκανε να μου ξεκουμπώσει το σουτιέν, κι αφού δεν το πέτυχε με την πρώτη ήρθε από πίσω μου να διευκολυνθεί. Το ξεκούμπωσε και κατεβάζοντάς μου τις τιράντες με φίλησε κατά μήκος του λαιμού, στον ώμο, στο μπράτσο. Και μετά από την άλλη. Εγώ είχα φέρει τα χέρια μου κοντά μου, μην αφήνοντας το στήθος μου να αποκαλυφθεί τελείως. Όπως με αγκάλιαζε από πίσω ένιωσα τα δάχτυλά του στο πλάι του στήθους μου σα να με χτύπησε ρεύμα.

Με τράβηξε πάνω του τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από τη μέση μου, και ξεκούμπωσε τη φούστα μου. Έγειρα στιγμιαία πίσω, πάνω του, παίρνοντας ανάσα και με ένα βαθύ αναστεναγμό άφησα σουτιέν και φούστα να πέσουν στο πάτωμα. Έβγαλα στραβοπατώντας και τα παπούτσια μου σπρώχνοντάς τα πιο πέρα, κι εκείνος με κάθισε στο κρεβάτι βγάζοντάς μου προσεχτικά το καλσόν.

'Τοκ τοκ τοκ!', ακούστηκε η πόρτα ή μου φάνηκε;

-Μπες κάτω από τα σκεπάσματα!, είπε λάμποντας σα να είχε κάνει σκανταλιά.

Απορούσα τι να συμβαίνει, αλλά υπάκουσα γρήγορα, κι εκείνος βούτηξε το πορτοφόλι από το μπουφάν του κι έτρεξε στην πόρτα. Τότε μόνο γύρισα, και είδα τον κατάλογο του room service δίπλα στο τηλέφωνο. Έκλεισε την πόρτα πίσω του με το πόδι, και με πλησίασε με ένα λευκό κρασί και δυο ποτήρια. Η κρασοκατάνυξη συνεχιζόταν λοιπόν.

Έβγαλε τα παπούτσια του κι έκατσε πλάι μου στην άκρη του κρεβατιού να ανοίξει το κρασί. Τα χέρια μου τον χάιδευαν και προσπαθούσα παιχνιδιάρικα να του ξεκουμπώσω το πουκάμισο.

- Κάτσε βρε, θα κάνουμε καμιά ζημιά! Παραπονέθηκε και καλά.

- Χαχαχα, τώρα, την έχεις κάνει ήδη! Τον πείραξα.

Σέρβιρε και μου προσέφερε το ένα ποτήρι.

- Στην υγειά μας! Χαμογέλασα.

- Στο χαμόγελό σου. μου ανταπόδωσε και τσουγκρίσαμε.

Σαφώς πιο χαλαρή και σίγουρη πλέον, κατέβασα δυο γερές γουλιές. Σηκώθηκε, έβγαλε το πουκάμισο και το παντελόνι του, και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, παίρνοντάς με στην αγκαλιά του.

- Έλα κάτσε ανάμεσα στα πόδια μου, πρότεινε, παίρνοντάς μου το ποτήρι από τα χέρια.

Βολεύτηκα πάνω του όπως μου είπε. Ήμουν όλη δικιά του τώρα. Με φίλησε ανάμεσα στα μαλλιά, με έσφιξε από τη μέση και μου ψιθύρισε στο αυτί.

- Αχ. Μωράκι μου. Γλυκό μου μωράκι.

Το χέρι του τώρα πια σε αυτή τη στάση είχε την απόλυτη κυριαρχία στο σώμα μου. Τη μία χούφτωνε δυνατά το στήθος μου, την άλλη περνούσε το δάχτυλό του αγγίζοντας ανεπαίσθητα τις ρώγες μου, πότε τη μία, πότε την άλλη. Και μετά προς τα κάτω. Ένιωθα τόσο υγρή. Και τα χάδια του ασταμάτητα. Είχα αφεθεί στο άγγιγμά του, και δεν πρόσεχα το άλλο χέρι του που ακόμα κρατούσε το ποτήρι. Δυο - τρεις σταγόνες πάνω στο στήθος μου με έκαναν να πεταχτώ!

- Χαχαχα! Γέλασε, ανασηκώθηκε μπροστά μου και με φίλησε στο στόμα.

- Τι κάνεις βρε χαζό;

-Σσσσς., με καθησύχασε, κι έσκυψε να γλείψει το κρασί από το σώμα μου.

- Εεεε, μη.! Ψιλοδιαμαρτυρήθηκα, αλλά δεν πτοήθηκε.

- Μμμμμ.! Συνέχισε να με γλύφει στο στήθος, αλλά όχι μόνο ανάμεσα, εκεί που είχε κυλήσει το κρασί, αλλά και πιο πέρα.

Άλλο ένα φιλί στο στόμα, και λίγες ακόμα σταγόνες κρασί πάνω μου, δήθεν τυχαία. Ακούμπησε το ποτήρι στο κομοδίνο ώστε να έχει και τα δυο χέρια ελεύθερα. Του είχα παραδοθεί ολοκληρωτικά.

Είχε αρχίσει να κατεβαίνει χαμηλά, και ήλπιζα αυτό που περίμενα να είναι αντάξιο των προσδοκιών μου. Ήξερε από τα χαζοπαιχνίδια μας με την παρέα ότι είμαι εγωίστρια στο κρεβάτι. Μα βέβαια, έτσι ήξερε ακριβώς τι μου άρεσε και τα ακολουθούσε κατά γράμμα ως τώρα. Κολακεύτηκα στην ιδέα πως τόσο καιρό με πρόσεχε. Ήξερα πως δεν θα υπήρχε μέλλον μεταξύ μας, αλλά τελικά ούτε ήταν κάτι το τελείως επιπόλαιο.

Ήμουν χαμένη στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τον ερεθισμό μου. Με φιλούσε συνέχεια, παντού. Με δυο χέρια έπιασε το στρινγκάκι μου και ανασήκωσα τη λεκάνη μου, διευκολύνοντάς τον να μου το βγάλει. Τι καλά που είχα φροντίσει να με περιποιηθώ! Δεν περίμενα κάτι πριν το ταξίδι, όμως μιας και είχα κανονίσει το ραντεβού στην αισθητικό για αποτρίχωση είπα να κάνουμε ολοκληρωμένες δουλειές! Κάτι που προφανώς του άρεσε πολύ, αφού μόλις το αντιλήφθηκε άρχισε να γουργουρίζει σα γατί, και να με φιλάει συνεχώς.

Μου άνοιξε τα πόδια, και πέρασε γρήγορα τα δάχτυλά του κατά μήκος, κάνοντάς με να λιώσω από ανυπομονησία.
Ήμουν τόσο καυλωμένη, ένιωθα τα υγρά μου άφθονα πάνω στο μουνάκι μου, και την ανάσα του να με παγώνει και να τρελαίνομαι.

Πλησίασε τη γλώσσα του στην κλειτορίδα μου, κι από εκεί και πέρα ούτε καταλάβαινα τι έκανε. Είχα χάσει τον κόσμο. Πρέπει να μου είχε βάλει δυο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι μου, και τα χρησιμοποιούσε με τόση τέχνη. Τα μπαινοέβγαζε με σταθερό ρυθμό, κάνοντας κυκλικές κινήσεις και χαϊδεύοντας τα τοιχώματα του κόλπου μου στα πιο ευαίσθητα σημεία. Ταυτόχρονα, σα να ένιωθα να με πιέζει πιο χαμηλά, προς την πίσω τρυπούλα. Αλλά την μεγαλύτερη ηδονή, μου τη χάριζε με τη γλώσσα του.

Η ανάσα μου κοφτή, τα βογκητά μου όλο και πιο δυνατά, με ερέθιζε η ίδια μου η φωνή.
Τσιμπούσα τις ρόγες μου, χούφτωνα τα βυζιά μου και πιπιλούσα τα δάχτυλά μου, τα δάγκωνα, προσπαθώντας να μετριάσω την ένταση των μουγκρητών μου.
Ένιωθα τις φλέβες σε όλο το κορμί μου να έχουν πεταχτεί, κάθε σπιθαμή στο σώμα μου ένιωθε ερεθισμένη, ζωντανή, και ξαφνικά νιώθω την καρδιά μου να σταματάει.

Σα να εξεράγει ο ουρανός όπως λέει και το τραγούδι. Έσβησαν τα πάντα γύρω μου.
Το κεφάλι μου να σφυροκοπάει, μια γλυκιά ζαλάδα. Το σύμπαν να γυρίζει, κι εγώ να απολαμβάνω τη νιρβάνα μου. Μια όμορφη ανατριχίλα διαπέρασε το κορμί μου.

Τόση ώρα από την ένταση δεν με είχε νοιάξει η χαμηλή θερμοκρασία του δωματίου. Σα να διάβασε τη σκέψη μου, τράβηξε τα σκεπάσματα και με φίλησε στο στόμα, έχοντας ακόμα τη γεύση μου. Έπιασε τα τσιγάρα του και το τασάκι και ξάπλωσε γρήγορα δίπλα μου, αγκαλιάζοντάς με σφιχτά - σφιχτά. Μας ενοχλούσε το κενό ανάμεσα στα δυο μονά κρεβάτια. Χάθηκε ο κόσμος να μου είχαν δώσει διπλό; - κι έτσι στριμωχτήκαμε στο ένα. Καλύτερα, γιατί έτσι ήμασταν τόσο κοντά, και τον ένιωθα μόνο δικό μου, να μην μπορεί κανείς και τίποτα να μου τον πάρει.

Ανάμεσα στα ασταμάτητα φιλιά του και δυο ρουφηξιές απ' το τσιγάρο του, βρήκα κάποια στιγμή κανονικό ρυθμό στην ανάσα μου, και η θερμοκρασία μου ανέβηκε ξανά σε φυσιολογικά επίπεδα. Και ήμουν έτοιμη να ανταποδώσω.

Σηκώθηκα να πιω άλλη μια γουλιά κρασί, να αφήσω το τασάκι στο κομοδίνο, και να πιάσω ένα προφυλακτικό από την τσάντα μου. Τον καβάλησα όπως είχε ξαπλώσει με κλειστά μάτια και τον αιφνιδίασα. Τον φιλούσα παντού, και πάνω που πήγαινα κάπως χαμηλά ξανανέβηκα προς τα πάνω. Μ' άρεσε πολύ που τόση ώρα δεν είχε ζητήσει τίποτα παραπάνω, και αυτό με έκανε να θέλω να του προσφέρω περισσότερα απ' ότι είμαι συνήθως διατεθειμένη.

Με τα πρώτα μου φιλιά ήταν και πάλι πανέτοιμος για δράση. Έκανε να με χαϊδέψει, αλλά του τράβηξα και τα δυο χέρια πάνω από το κεφάλι και τον σταμάτησα λέγοντας:

-Σειρά σου τώρα να χαλαρώσεις. Κλείσε τα μάτια και μην κρυφοκοιτάς. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να του είχα δέσει τα μάτια, αλλά δεν βρήκα κάτι πρόχειρο, οπότε αρκέστηκα στο λόγο του.

Τον είδα να χαμογελάει πονηρά και πήρα θάρρος. Έπιασα πίσω τα μαλλιά μου όπως-όπως, και άρχισα να κατεβαίνω με μικρά κοφτά φιλιά από το στέρνο του προς τα κάτω. Χαμηλά, χαμηλά, χαμηλά.. Όχι, όχι ακόμα. Είχε πια αράξει τελείως παραδομένος, με τα χέρια σταυρωμένα πίσω από το κεφάλι του. Ανέβηκα πάλι πάνω του, και με πλατιές κινήσεις χάιδευα όλο του το κορμί ξεκινώντας από ψηλά, τα χέρια, τα μπράτσα του. Το δρόμο των χεριών μου ακολουθούσαν τα χείλη μου, αφήνοντας υγρά φιλιά διαρκείας αυτή τη φορά.

Πέρασα το λαιμό, το στέρνο, τις ρόγες, την κοιλιά του, κατέβηκα μέχρι χαμηλά στη βουβωνική χώρα και πέρασα στους μηρούς. Του έβγαλα το σλιπάκι. Τα χέρια μου αναζήτησαν τον πούτσο του, κι ας προσπαθούσα να τον παιδέψω. Το ήθελα κι εγώ τόσο πολύ που δεν κρατήθηκα άλλο.

- Μην κλέβεις!, τον προειδοποίησα ακόμα μια φορά να μην κοιτάζει, και ενώ μάλαζα τους μηρούς του πήρα τα αρχίδια του στο στόμα μου.

Ένα βογκητό του ξέφυγε, και αφού σάλιωσα καλά τις παλάμες μου, τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τον πούτσο του και άρχισα να τον παίζω αργά. Έδειχνε να το απολαμβάνει, και άκουγα τις αντιδράσεις του, ανταποκρινόμενη σε ότι του άρεσε περισσότερο. Αυτό που τον τρέλαινε ήταν όταν η γλώσσα μου έπαιζε με το κεφαλάκι του γύρω-γύρω, και απότομα τον έπαιρνα όλο στο στόμα μου, και μετά ξανά στην κορυφή, ενώ τον χάιδευα και τον πίεζα με το δάχτυλό μου λίγο πιο χαμηλά. Κάποια στιγμή με σταμάτησε και με τράβηξε πάνω του.

- Τι; Φοβήθηκα πως δεν του άρεσε.

- Θα με κάνεις να τελειώσω και δε θέλω ακόμα. με καθησύχασε.

Όπως είχα γείρει πάνω του, με άφησε να πέσω στο κρεβάτι μπρούμυτα. Τεντώθηκε από πάνω μου και πήρε το ποτήρι με το κρασί από το κομοδίνο.

- Για μασάζ λέγαμε., ξεκίνησα να του πω με περιπαικτική διάθεση αλλά με έκοψε.

- Αλλά αυτή τη στιγμή η πλατούλα σου με εμπνέει για περισσότερα πράγματα από ένα μασάζ., είπε, και ανέβηκε πάνω μου κι έκατσε πάνω στον κώλο μου.

Κατέβασε δυο-τρεις γουλιές από το κρασί του, έσκυψε το κορμί του πάνω μου και με φίλησε στο αυτί, δαγκώνοντάς μου το λοβό. Έπειτα σηκώθηκε απότομα και έχυσε το λίγο κρασί που είχε απομείνει στην πλάτη μου!

Όπως δεν μπορούσα να κουνηθώ, και ξέροντας τι είχε κάνει την προηγούμενη φορά, τον άφησα και πάλι να το γλύψει. Τα χάδια και τα φιλιά στην πλάτη όμως, πάντοτε με ερεθίζουν αφάνταστα. Ένιωσα το μουνάκι μου και πάλι να πλημυρίζει, να συσπάται. Προσπαθούσα να κινήσω λίγο τους γοφούς μου, προσπάθησα να περάσω το χέρι μου από κάτω μου, να αγγίξω την κλειτορίδα μου όσο με φιλούσε και με απογείωνε.

-Όχι το χεράκι τώρα. Είμαστε ακόμα στη δικιά μου σειρά.

Μου την έδωσε λίγο, παρόλο που ήξερα πως είχε δίκιο, κι αυτή η αναμονή με τρέλαινε.
Σταμάτησε, και φόρεσε το προφυλακτικό. Ξάπλωσε πάλι, τραβώντας με πάνω του.

- Έλα καύλα μου., μουρμούρισε. Έλα καυλίτσα μου. Έλα.

Ήμουν τόσο υγρή που μπήκε με μια κίνηση μέσα μου. Αναστενάξαμε δυνατά και οι δυο μαζί, κοιταχτήκαμε στα μάτια και ενώσαμε τα χέρια.
Άρχισα να κουνιέμαι πάνω του, πότε να μπαινοβγαίνω και πότε κυκλικά. Αισθανόμουν τον ανδρισμό του μέσα μου να με γεμίζει.. Αισθανόμουν πλήρης. Αισθανόμουν καύλα.
Μου έδινε εκείνος το ρυθμό, τον ένιωθα. Και όταν για μια στιγμή κουράστηκα, έγειρα πάνω του, πέρασα τα χέρια μου γύρω του και του είπα στο αφτί:

- Γάμησέ με.

Κι εκείνος μ' αγκάλιασε σφιχτά κι άρχισε να μπαινοβγαίνει δυνατά μέσα μου. Γρήγορα, βίαια. Πιο δυνατά. Ήθελα να τελειώσω κι εγώ. Πάλι. Ξαναπήρα τον έλεγχο με την πρώτη ευκαιρία. Άλλο που δεν ήθελε. Με κοιτούσε τόσο αχόρταγα. Άπλωνε το χέρι να χουφτώσει το στήθος μου, με κράταγε σφιχτά από τον κώλο και μου έδινε ρυθμό. Και όλο αυτό με καύλωνε όλο και περισσότερο. Έγερνα πίσω το κεφάλι, τα μαλλιά μου έπεφταν λυτά στην πλάτη μου, με άγγιζαν και ανατρίχιαζα γλυκά. Ασυναίσθητα το χέρι μου πήγε ανάμεσα στα πόδια μου. Με ακολούθησε με το δικό του χέρι, μιμήθηκε τις κινήσεις μου, και τελικά τον άφησα, ήξερε ακριβώς τι ήθελα. Εγώ κουνιόμουν πάνω του κι εκείνος έπαιζε με την κλειτορίδα μου.

Θες επειδή είχα ήδη τελειώσει μια φορά, θες η απίστευτη καύλα της στιγμής, τέλειωσα πολύ γρήγορα και με δυνατούς σπασμούς. Ανασηκώθηκε προς το μέρος μου, κρατώντας με αγκαλιά και συνέχισε να με χαϊδεύει και να μου δίνει ρυθμό. Κι εγώ συνέχισα να χύνω πάνω στον πούτσο του, μπήγοντας τα νύχια μου στο σώμα του. Και έτσι σχεδόν ταυτόχρονα, αμέσως μετά από εμένα, τελείωσε κι εκείνος, μέσα μου, στην αγκαλιά μου.

Μείναμε για λίγο εκεί. Αγκαλιασμένοι. Ακίνητοι. Λες κι αν μέναμε ενωμένοι θα σταματούσε ο χρόνος. Ξαπλώσαμε αποκαμωμένοι στο κρεβάτι. Κάναμε ένα τσιγάρο μαζί, και μετά στην αγκαλιά του με πήρε ο ύπνος. Μισοξύπνησα κάποια στιγμή που τον ένιωσα να φεύγει από δίπλα μου.

-Κοιμήσου φατσούλα μου γλυκιά. Εγώ πρέπει να φύγω όμως. Κοιμήσου μωράκι μου.

Μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα. Κι έφυγε. Δεν ήθελα να σκεφτώ τίποτα αρνητικό εκείνη τη στιγμή. Δεν ήθελα να χαλαστώ και δεν ασχολήθηκα. Γύρισα στον όμορφο ονειρικό μου κόσμο και αποκοιμήθηκα. Την επόμενη μέρα, πήρα το sms:

«Τελικά εκείνο το μασαζάκι ακόμα στο χρωστάω! Καλό ταξίδι κοριτσάρα μου. Next time!»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")