Σου χαρίζω έναν οργασμό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δευτέρα βράδυ, ώρα 23:00. Μόλις βγήκα από το μπάνιο, τυλιγμένη σε μια πετσέτα. Σε σκεφτόμουν την ώρα που έπαιζα με τις σαπουνάδες. Αναρωτιόμουν τι κάνεις τώρα. Θα βλέπεις καμιά ταινία, μάλλον.

Μπήκα στο δωμάτιό μου, κλείνοντας την πόρτα. Άφησα την πετσέτα να πέσει στα πόδια μου και έπιασα το γαλάκτωμα σώματος. Έβαλα στις παλάμες μου και άρχισα να το απλώνω στα χέρια μου, στα μπράτσα μου, στους ώμους μου. Οι κινήσεις είναι με συγκεκριμένη σειρά. Απλά άλλοτε γίνονται κοφτές και βιαστικές και άλλοτε απαλές, αργές, ηδονικές, όπως σήμερα.

Τα μάτια μου κλείνουν, τα χέρια μου κινούνται μαλακά πάνω στο σώμα μου. Ακόμα λίγο γαλάκτωμα και τα στήθη μου βαραίνουν πριν καλά-καλά τα μαλάξω, οι ρώγες μου σκληραίνουν και σχεδόν πονάνε. Μια σκέψη περνάει σαν αστραπή από το μυαλό μου: να ήσουν εδώ να άπλωνες εσύ το γαλάκτωμα στο σώμα μου. Στη σκέψη αυτή ένα ρίγος διαπερνά τη σπονδυλική μου στήλη, ένα νύχι γρατζουνάει απαλά τη μια μου ρώγα, σχεδόν κατά λάθος, και η ανάσα μου βαραίνει. Το άλλο χέρι συνεχίζει την πορεία του στην κοιλιά μου κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Νιώθω ένα πέπλο αισθησιασμού να με τυλίγει. Το άρωμα του γαλακτώματος εντείνει την αίσθηση αυτή. Νέα ποσότητα στα χέρια. Σκύβω και τα χέρια μου αγκαλιάζουν τους αστραγάλους μου και περνάνε από το μυαλό μου όλα αυτά που κατά καιρούς συζητάμε και με καυλώνουν. Με κυκλικές κινήσεις, άρχισα να ανεβαίνω προς τα πάνω, στη μέση της γάμπας, στα γόνατα.

Ταυτόχρονα, μια ακόμα σκέψη με αναστατώνει:  να ήσουν εδώ τώρα και να με έβλεπες έτσι σκυμμένη, και εκτεθειμένη και να μου έδινες οδηγίες πως θα ήθελες να συνεχίσω να αγγίζω το σώμα μου... προσπαθώ να φανταστώ τη φωνή σου να μου μιλάει άλλοτε τρυφερά άλλοτε λίγο πιο άγρια... και αναστατώνομαι όλο και περισσότερο.

Η διάθεση μου είναι ερωτική και παιχνιδιάρικη. Σταματάω. Πιάνω βιαστικά την πετσέτα. Βγαίνω από το δωμάτιο, επιστρέφω ένα λεπτό αργότερα μαζί με 4 κεριά, τα ανάβω και σβήνω τα φώτα. Ωωωω, είναι απίθανα. Αφήνω την πετσέτα πάλι να πέσει και συνεχίζω πάλι από τους αστραγάλους μέχρι ψηλά στα πόδια. Εκεί, ψηλά επιμένω ιδιαίτερα, ανάμεσα στα πόδια. Τα δάχτυλά μου συναντάνε το δασάκι μου, έχω καιρό να το νιώσω λείο, απαλό και άτριχο κάτω από τα δάχτυλα μου, σκέφτομαι την ώρα που τα δάχτυλα μου επιμένουν στην... ενυδάτωση της περιοχής!!

Νέα ποσότητα γαλακτώματος, σειρά έχουν τα οπίσθιά μου... μεγάλη επιφάνεια και πάντα με διάθεση παιχνιδιάρικη. Κάνω κυκλικές κινήσεις και με τα δυο χέρια μαλάζοντας, πιέζοντας και παίζοντας με τη χαραμάδα.  Ααχχ... Έχω τρελή διάθεση απόψε. Έτσι γυμνή, ξαπλώνω μπρούμυτα στο κρεβάτι, φέρνοντας το ένα κερί δίπλα μου. Θέλω να γράψω, φαντάζομαι μια συνεύρεσή μας. Εσένα να με παρακολουθείς από τη μια άκρη του δωματίου από την αρχή που μπήκα στο δωμάτιο, μέχρι τώρα που γυμνή μπρούμυτα έχω πιάσει το στυλό. Η υγρασία είναι ήδη αισθητή εκεί χαμηλά φαντάσου να ήσουνα εδώ και να παρακολουθούσες...

Σηκώνομαι στο γόνατα, λίγο, όσο για να βάλω το μαξιλάρι κάτω από τους μηρούς μου ώστε ο κώλος μου να βρίσκεται στον αέρα. Εσύ είσαι στο δωμάτιο και μόλις βλέπεις το στήσιμό μου πλησιάζεις. Είσαι ντυμένος και κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού. Εγώ συνεχίζω να γράφω. Νιώθω τα βλέμμα σου να ταξιδεύει πάνω στο σώμα μου. Η ανάσα σου έχει λίγο βαρύνει. Νιώθω το βάρος σου στο στρώμα.

«Άγγιξέ με» σου λέω, χωρίς να κάνω καμιά κίνηση. Καταλαβαίνω το βλέμμα σου που έχει καρφωθεί στον κώλο μου, έτσι όπως είναι εκτεθειμένος. Προσπαθώ να φανταστώ που θα με αγγίξεις. Η αναμονή με σκοτώνει. Με έκπληξη νιώθω τα δάχτυλά σου να χαϊδεύουν τον αστράγαλό μου και να ανεβαίνουν μέχρι τη μέση της γάμπας μου. Επαναλαμβάνεις την κίνηση και στο άλλο πόδι. Η αίσθηση είναι απίθανη. Τα δάχτυλά σου είναι τώρα πίσω από το γόνατό μου και πάλι κάτω μέχρι τον αστράγαλο και πάλι πάνω, ποτέ στο ένα πόδι πότε στο άλλο. Ένα ανεπαίσθητο βογκητό μου ξεφεύγει συνοδεύοντας τους γοφούς μου που κάνουν μια κυκλική κίνηση.

Συνεχίζω με πείσμα να γράφω, οι ρώγες μου είναι ερεθισμένες και σχεδόν πονάνε από την τριβή με το σεντόνι. Το χέρι σου έχει ανέβει πιο ψηλά, και περιμένω με αγωνία την επόμενη περιοχή που θα διαλέξεις να επιτεθείς. Σκύβεις στο αυτί μου, «Σου αρέσει;» ρωτάς δαγκώνοντας απαλά το λοβό μου. Η απάντησή μου είναι ένα ακόμα βογκητό και μια ακόμα πιο έντονη κίνηση από τους γοφούς μου.

Γελάς σιγανά και το χέρι σου χώνεται ανάμεσα στα πόδια μου, ψηλά, αλλά αποφεύγεις να αγγίξεις οτιδήποτε. Λιγώνω… θέλω...  ωωω...  τι σημασία έχει; «Άνοιξε τα πόδια σου» σχεδόν με διατάζεις με κοφτή φωνή. Αφήνω το τετράδιο και το στυλό στο πλάι, βγάζω τα γυαλιά μου, ακουμπάω το μάγουλο στο στρώμα, και με έναν αναστεναγμό ανοίγω τα πόδια μου και σηκώνω πιο ψηλά τον κώλο μου.

Γελάς πάλι αλλά αυτή τη φορά αφήνεις τα δάχτυλά σου να νιώσουν την υγρασία μου παίζοντας με τα χείλη μέχρι το δάχτυλο σου να συρθεί πάνω στην κλειτορίδα μου. Οι γοφοί μου έχουν αρχίσει να έχουν δική τους κίνηση και ρυθμό. Τραβάς ξαφνικά το χέρι σου μουρμουρίζοντας: «μη βιάζεσαι». Αρχίζεις να παίζεις με τα… οπίσθιά μου. Μαλάζεις, πιέζεις, τσιμπάς.  Εγώ λιώνω, μουδιάζω ολόκληρη.  Ένα δάχτυλο γλιστράει ανάμεσα...

Χάνω την ανάσα μου… ένα ανεξέλεγκτο «ναιιιι» σαν βογκητό βγαίνει από το στόμα μου. Εσύ γελάς πάλι. Εγώ σιγά-σιγά χάνω τον έλεγχο... «Σου αρέσει μωρό μου η κωλάρα μου;» σε ρωτάω με πολύ βραχνή φωνή. Αυτό σου κόβει το γέλιο, ακούω την ανάσα σου να βαραίνει, και νιώθω τα υγρά μου να πλημμυρίζουν. «Έλα, πες μου» επιμένω εγώ, «Σου αρέσει;» ξαναρωτάω λιγωμένη.  Τη στιγμή που σκύβεις στο αυτί μου και μουγκρίζεις σχεδόν! «Εσύ τι λες μωρό μου;». Νιώθω ταυτόχρονα το δάχτυλο σου να μπαίνει απότομα στον κώλο μου.

Χάνω το φως μου, χάνω την ανάσα μου. Ο ξαφνικός πόνος από την απότομη κίνηση εκτοξεύει τον ερεθισμό μου και με φέρνει στα πρόθυρα του οργασμού. Ένα «ναιιι» λιγωμένο και ξέπνοο ακούγεται από μένα, το δάχτυλό σου είναι μέσα αλλά το κρατάς ακίνητο.  Νιώθω ότι θα εκραγώ σε δεκάδες κομμάτια. Ο χρόνος έχει ακινητοποιηθεί. Νιώθω… μόνο νιώθω.  Σχεδόν διστακτικά αρχίζεις να κουνάς το δάχτυλό σου.  Ααααχ! Και εκεί που πιστεύω ότι δεν γίνεται να γίνει καλύτερο, νιώθω το άλλο σου χέρι να παίζει με την κλειτορίδα μου, χαϊδεύοντας την κυκλικά. Ωωω! Αυτό, εκεί, ναιιι... ακόμα λίγο. Ωωωωωω!  Λιγάκι ακόμα… και ναι, ο οργασμός μου ξεσπάει.

Προσπαθώντας να ξαναβρώ την ανάσα μου σε ρωτάω «εσύ;». «Αυτή η φορά ήταν για σένα» απαντάς και τότε συνειδητοποιώ ότι εσύ είσαι ακόμα ντυμένος και καθισμένος απλά στο κρεβάτι...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")