Η πρώτη μας και αξέχαστη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η μουσική είναι στο τέρμα. Το μυαλό μου ταξιδεύει στο χτεσινό βράδυ. Το ίδιο cd ακούγαμε και χτες. Μάλιστα το τραγούδι που παίζει τώρα, το χορέψαμε κιόλας. Δυστυχώς μου διαφεύγει ο τίτλος του. Και η αλήθεια είναι πως δεν το χορέψαμε ακριβώς. Με είχε πάρει αγκαλιά και λικνιζόμασταν απαλά στο ρυθμό του, αλλά την ίδια στιγμή τα στόματα μας δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν και τα χέρια του με κρατούσαν σφιχτά σε μια θέση. Και μετά με χούφτωναν. Και μετά πάλι χορεύαμε για λίγο. Ώσπου μου έβγαλε την μπλούζα κι έμεινα γυμνόστηθη μπροστά του, μιας και δεν φορούσα σουτιέν. Εκείνος ήταν από ώρα χωρίς πουκάμισο- του το είχα βγάλει όσο καθόμασταν στον καναπέ και φιλιόμασταν.

Και πριν τελειώσει το κομμάτι, ήμασταν ξαπλωμένοι και πάλι στον καναπέ. Αυτή τη φορά πλάγια και με εκείνον από πάνω μου. Και με φιλούσε μανιασμένα. Συνέχεια. Μέχρι να μην μπορώ να αναπνεύσω. Μερικές άγριες τριχούλες από το μουσάκι του ένιωθα να τρυπούν τα χείλια μου, αλλά αυτός ο πόνος μ’ άρεσε. Κι έτσι αφέθηκα. Και δεν είπα τίποτα όταν εκείνος μου έβγαλε το παντελόνι, Ούτε όταν μου έβγαλε και το κόκκινο στριγκάκι που φορούσα. Και δηλαδή, όχι απλώς δεν είπα τίποτα, αλλά τον βοήθησα κιόλας. Τον ήθελα. Εδώ και μέρες τον ήθελα. Κι επιτέλους θα τον είχα.

Σηκώθηκε κι έβγαλε το παντελόνι του. Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει οι άντρες πόσο σέξυ είναι για μια γυναίκα, να βλέπει έναν άντρα να ανοίγει την ζώνη του και μετά το παντελόνι, αποκαλύπτοντας τον ερεθισμένο του ανδρισμό, ενώ ταυτόχρονα την κοιτάει στα μάτια. Προσωπικά τρελαίνομαι με αυτή την εικόνα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το γιατί, ίσως φταίει το ότι πρόκειται για μια καθαρά αντρική κίνηση που προσδιορίζει ένα καθαρόαιμο αρσενικό.

Μέσα στα επόμενα δύο λεπτά ήταν μέσα μου και με εξερευνούσε αργά και ηδονικά. Σκάλιζε τα τοιχώματα μου, ενώ εγώ τον ένιωθα σκληρό και καυτό να με διαπερνά εξ ολοκλήρου. Η ανάσα μου είχε γίνει άτακτη. Το ίδιο κι εκείνου, ο οποίος ιδρωμένος, σταδιακά αύξανε το ρυθμό, έχοντας πλέον ξεπεράσει την αρχική περιέργεια, για να τον ξαναμειώσει μετά από λίγο, οδηγώντας με σε ένα ηδονικό παιχνίδι έκστασης. Και μετά από λίγο, ήρθε η έκπληξη: ένας δυνατός δικός μου οργασμός, ο οποίος με παρέλυσε και με έφερε απίστευτα κοντά του. Δύσκολα φτάνω σε οργασμό, κι αν κάποιος άντρας το πετύχει, σημαίνει ότι έχει προσπαθήσει πολύ κι ακόμα περισσότερο σημαίνει πως ξέρει να «διαβάζει» τα σημάδια που του δίνει το σώμα μου.

Φαίνονταν να μην έχει καμία διάθεση να σταματήσει ή να τελειώσει. Σαν ο χρόνος να μην υπήρχε. Μόνο κάποια στιγμή κι ενώ ο πούτσος του μπαινοέβγαινε πολύ γρήγορα μέσα μου, με ρώτησε αν θέλω να χύσει κι όταν του είπα ναι, με κοίταξε γελώντας, μείωσε τον ρυθμό του και μου απάντησε: «μπα, νωρίς είναι ακόμα». Κι είχαν ήδη περάσει τριάντα λεπτά από την ώρα που είχαμε αρχίσει. Ξαφνιάστηκα κι εγώ ευχάριστα και χαλάρωσα να το απολαύσω.

Και ήταν το άτιμο, τόσο, μα τόσο απολαυστικό. Σαν παγωτό βανίλια μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Γλυκό και απαλό, δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ.

Όταν το καυτό του σπέρμα προσγειώθηκε στην χαράδρα της πλάτης μου, η αναπνοή μου ακόμα δεν ήταν σταθερή. Όλα μου φαινόντουσαν απίστευτα και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν δύο άτομα να κάνουν τόσο καλό σεξ. Τα πόδια μου έτρεμαν και με δυσκολία τα έκλεισα, ενώ ο ιδρώτας ήταν τόσος πολύς, που ήταν σαν να είχα μόλις βγει από το μπάνιο. Αλλά ένιωθα τρομερά καλά. Και το ίδιο φαινόταν να νιώθει κι εκείνος. Τον κοίταξα στα μάτια.

-«Μίου!», του είπα όλο νάζι. Για απάντηση μου έκλεισε το μάτι και ένα μεγάλο χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλια μου.

Κοίτα ρε, που τελικά η ζωή είναι πολύ ωραία! Αχ, αχ, αααααααααααααααααχ! Αχ, αχ, αααααααααααααααααχ!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")