Το προφυλακτικό ήταν το δόλωμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

«Σου έχω αφήσει ένα προφυλακτικό επάνω στο κομοδίνο, μωρό μου», είπα ναζιάρικα καθώς ξάπλωνα γυμνή δίπλα του. «Το είδα..», μου ψιθύρισε εκείνος και έπεσε να με φιλάει παντού, κάνοντας με να ανατριχιάζω από την ηδονή..

-    «Το κοριτσάκι μου θέλει παιχνιδάκια απόψε, ε;»

Ένεψα ναι, κοιτώντας τον πονηρά στα μάτια, και ύστερα τα ξανάκλεισα για να μπορέσω να απολαύσω με όλο μου το είναι τα φιλιά και τα χάδια που τόσο απλόχερα μου χάριζε..

-    «Θέλω να σε γλύψω…», είπα σχεδόν από μέσα μου, ύστερα από λίγο και τον έσπρωξα απαλά από πάνω μου.

Ο πούτσος του ήταν ήδη τρελά καυλωμένος, ένιωθα πως αν τον ακουμπούσα θα τελείωνε, αλλά ήξερα πως το μωρό μου άντεχε για πολύ ακόμα κι έτσι έπεσα κυριολεκτικά με τα μούτρα επάνω του. Τον άκουγα να αναστενάζει δυνατά, καθώς προσπαθούσα να τον βάλω όλο μες στο στόμα μου και ταυτόχρονα έκανα ηδονικές βόλτες με την γλωσσίτσα μου σε όλο το μήκος του.

Του πείραζα την βάλανο και τον ένιωθα να τρέμει. Η ηδονή τον είχε τρελάνει, ένιωθα σαν να ήθελε να μου ξεφύγει, να γλιτώσει από αυτό το βασανιστικό μαρτύριο, αλλά φυσικά δεν το έκανε. Κι όσο περνούσε η ώρα, τόσο εγώ αύξανα τον ρυθμό μου και προσπαθούσα να τον κρατήσω βαθιά μες στο στόμα μου για όση περισσότερη ώρα μπορούσα, παρόλο που ένιωθα πως πνιγόμουν.

Ξαφνικά, άκουσα τη φωνή του επιτακτική να με διατάζει να σηκωθώ και να σκύψω επάνω στο τραπέζι που είχαμε δίπλα στο κρεβάτι. Δεν μίλησα, δεν θα είχε νόημα, απλά σηκώθηκα κι έκανα ότι μου είχε πει. Δεν μπορούσα να δω τι έκανε και δεν τόλμησα να γυρίσω να κοιτάξω.. Ξαφνικά ένιωσα κάτι σκληρό να προσπαθεί να παραβιάσει το κωλαράκι μου.

Τινάχτηκα από έκπληξη, αλλά ήξερα πως δεν μπορούσα να ξεφύγω, οπότε προσπάθησα να χαλαρώσω για να τον δεχτώ πιο απαλά μέσα μου. Ένιωσα το κεφαλάκι του να με ανοίγει κι ένας πόνος ανάμεικτος με ηδονή με πλημμύρισε. Η αίσθηση πως ήμουν η πουτάνα του την οποία μπορούσε να κάνει ότι γούσταρε, με έκανε να γεμίσω ακόμα πιο πολλά υγρά -τα ένιωθα να τρέχουν στα πόδια μου, καθώς εκείνος σταδιακά ανέβαζε τον ρυθμό του, ξεσκίζοντάς με στην κυριολεξία.

Είχα τρελαθεί από την καύλα και φώναζα να μη σταματήσει ποτέ, να συνεχίσει να με γαμάει μέχρι που να μη κλείνουν τα πόδια μου πια..

Εκείνος όμως είχε άλλα σχέδια, οπότε ξαφνικά σταμάτησε. Πήγα να γκρινιάξω, αλλά δεν πρόλαβα. Άκουσα το προφυλακτικό να βγαίνει και πριν προλάβω να αντιδράσω τον ένιωσα να καρφώνεται ολόκληρος με την μία μέσα στο μουνάκι μου. Τεντώθηκα μπροστά από τον πόνο κι έσφιξα με τα χέρια μου το τραπεζομάντηλο για να μην ουρλιάξω.

-    «Πονάει το κοριτσάκι μου;», τον άκουσα να ψιθυρίζει, ενώ τον ένιωθα να με σφυροκοπεί ανελέητα.

Ένιωσα να θυμώνω κι ενώ δεν ήθελα να του δώσω την ευχαρίστηση να το καταλάβει, δεν κρατήθηκα..

-    «Εσύ τι λες;»

-    «Εγώ δεν λέω. Δεν με νοιάζει. Εγώ απλά σε πηδάω καύλα μου, κι εσύ απλά κάθεσαι, γιατί είσαι η πουτάνα μου..»

Οι κινήσεις του ήταν κοφτές και απότομες, αλλά ο πόνος είχε αρχίσει να υποχωρεί δίνοντας την θέση του σε μια ανείπωτη καύλα που έκανε τα πόδια μου να τρέμουν..

-    «Σ' αρέσει πουτανάκι μου; Το ξέρω πως σ' αρέσει.. Γι' αυτό είσαι, για να ανοίγεις τα ποδαράκι σου και να σε γαμάω»

Δεν είχα δύναμη να του απαντήσω. Είχα χυθεί επάνω στο τραπέζι και έτρεμα σαν το ψάρι από την ηδονή. Πάνω που ίσως θα τελείωνα, εκείνος ξαφνικά σταμάτησε πάλι.

-    «Τι είναι πάλι;», φώναξα εκνευρισμένη.

-    «Νόμιζες πως είχα τελειώσει με το κωλαράκι σου, ε; Θέλω να χύσω εκεί μέσα..»

-    «Είσαι τρελός..  σταμ..", δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την φράση μου κι εκείνος με μία κίνηση, χώθηκε ξανά ολόκληρος μέσα στο κωλαράκι μου, το οποίο τον δέχτηκε με σαφώς μεγαλύτερη ευκολία από πριν..

«Ααααχ.. δεν σε πιστεύω!», ούρλιαξα, καθώς τον ένιωθα ξανά εκεί να με λεηλατεί, μέχρι που λίγα λεπτά αργότερα τελείωσε φωνάζοντας…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")