Καυτό σεξ στην μπανιέρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λίγο πριν πέσω για ύπνο, και ξέροντας ότι δεν νυστάζω, μπήκα στο μπάνιο μήπως και χαλαρώσω. Στηρίχτηκα όρθια με τα χέρια στον τοίχο, και άφησα το νερό να πέφτει πάνω μου χλιαρό. Έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα το ηδονικά χαλαρωτικό χάδι του νερού.

Δε περίμενα να νιώσω τα χέρια του να με αγγίζουν. Είχε μπει αθόρυβα και με παρατηρούσε. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δε νιώθω πια τόσο άνετα να με βλέπει… η παλαιότερη ομορφιά είναι θύμηση τώρα πια κι αυτό με χαλάει.

Ένιωσα τα χέρια του. Ακολουθούσαν το νερό που έπεφτε και έφερε το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου. Δε κουνήθηκα.

-    «Καύλωσες γλυκιά μου;», ψιθύρισε.

Ένα μακρόσυρτο «μμμμμ…» ήταν η δική μου απάντηση.

Χαμήλωσε τα χέρια του και μου άνοιξε τα πόδια. Τα χέρια του γλιστρούσαν απ’ τις σαπουνάδες και χώνονταν σ ολόκληρη την περιοχή με μεγάλη ευκολία. Δε ανάσαινα… οι ανατριχίλες ήταν απερίγραπτες.

Ο ερεθισμός μου ήταν πολύ έντονος, τόσο που δεν δικαιολογούνταν απ’ τις κινήσεις του, αλλά απ’ την ξαφνική μου σκέψη να καταγράψω όλη αυτή την διαδικασία… και να σας την πω.. αν και δεν ήταν κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τις περιγραφές των άλλων μελών.

Τα χέρια του ανέβηκαν απ’ τα πόδια μου στην πλάτη μου, αποφεύγοντας να μ’ αγγίζει ανάμεσα στα πόδια, στην ευαίσθητη περιοχή μου αλλά ούτε και πίσω στον κώλο. Τα παρέκαμψε επιδεικτικά.

Εγώ συνέχιζα να έχω γυρισμένη την πλάτη και σιγά-σιγά άρχισα να τεντώνομαι και να ανοίγω μόνη μου τα πόδια προσκαλώντας τον να συνεχίσει πιο βαθιά, και πιο συγκεκριμένα. Τον προκαλούσα με ψίθυρους, με κινήσεις αλλά μάταια.

Δε το έκανε… συνέχισε να με παιδεύει. Τα χέρια του έκλεισαν σε μια αγκαλιά καταλήγοντας να χουφτώνει το στήθος μου. Ένιωσα να ξεφεύγουν βογκητά. Προσπάθησα να κρατηθώ. Δεν ήμασταν μόνοι στο σπίτι.

Η σκέψη αυτή μου έφερε καινούριο ερεθισμό. Ένιωσα να μουσκεύω διαφορετικά απ' ότι ήμουν μούσκεμα απ’ το νερό… τα υγρά μου υπερκάλυπταν το νερό… μια γλυκιά ζέστη άρχισε ν’ ανεβαίνει προς την κοιλιά μου, και να πλημμυρίζει όλο μου το κορμί. Προσπάθησα να κατεβάσω το χέρι μου προς την περιοχή μου για να το αγγίξω να μειώσω λίγο την ανάγκη που ένιωθα αλλά δε με άφησε. Με μια κίνηση έπιασε τα χέρια μου και τα κόλλησε στον τοίχο, μπαίνοντας κι ο ίδιος στην μπανιέρα πίσω μου.

Ο ερεθισμός του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Σκληρός καυτός βρεγμένος σε πλήρη στύση, άρχισε να βασανίζει το υγρό σώμα μου γλιστρώντας σε όποιο πρόθυμο άνοιγμα έβρισκε χωρίς όμως να πιέζει για να μπει μέσα μου.
Ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο απροχώρητο.. μέχρι τώρα δε με είχε ακόμα αγγίζει στο σημείο που τώρα πια έκαιγε.. σχεδόν πονούσε.

Του το ζήτησα…

-    «Μπες μέσα μου, θέλω να σε νιώσω βαθιά να φτάσεις στο τέρμα» του είπα τελείως ξέπνοα… προσπαθώντας να φαίνομαι αξιοπρεπής κι όχι αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή.

Κρυφογέλασε…

-    «Γιατί; Τι θες να σου κάνω;», ρώτησε ειρωνικά.

Είχα ερεθιστεί τόσο πολύ που δεν άντεχα… στο μυαλό μου γυρνούσαν όλα μαζί, ήθελα να το βάλει μέσα μου, ήθελα να το βάλει με δύναμη… αλλά πως να το πω;

Δεν ήθελα να του κάνω την χάρη να του το ζητήσω. Μ’ αρέσει αυτό το παιχνίδι, μ’ αρέσει να αντιδρώ, να δείχνω ότι δε τον έχω ανάγκη… (φαινομενικά).
Με ξέρει… και ξέρει πόσο δυσκολεύομαι να κρατηθώ για ώρα, γι αυτό και ο παιδεμός συνεχίστηκε…

«Πες μου τι θες να σου κάνω και θα το κάνω» μου λέει.

Και ξαφνικά σταματάει κι απομακρύνεται…
Τα γόνατα μου λύγισαν. Θα έπεφτα αν δε στηριζόμουν στον τοίχο.

-    «Θέλω να το χώσεις βαθιά, θέλω να μου το φιλήσεις, θέλω να είναι δυνατό, άγριο!» του είπα.

-    «Σωστά… και τι έγινες τώρα που το ζήτησες; Ζητάνε τα καλά κορίτσια τέτοια πράγματα;», συνέχισε να με βασανίζει…

Είχα κλείσει τα μάτια και δεν έβλεπα το ύφος του, αλλά ήξερα ότι κι ο δικός του ερεθισμός είχε φτάσει στα όρια του. Όμως ήταν διατεθειμένος να περιμένει. Να συνεχίσει το παιχνίδι μας που το ήξερε τόσο καλά όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί.

-    «Θέλω να βάλεις το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια μου, να χαϊδέψεις τα χείλη, να μου δώσεις να γλύψω τα υγρά μου, και θα συνεχίσω να είμαι καλό και σεμνό κορίτσι» είπα.

-    «Και τι θα έκανε ένα ξέκωλο αν όχι όλα αυτά που ζητάς εσύ;», μου είπε παραδομένος πια στο πάθος.

Δεν άντεξε να περιμένει κι ο ίδιος περισσότερο, και το έκανε...
-     «Τι άλλο;» με ρώτησε:

-    «Βάλε μου το δάχτυλο στην τρυπούλα μου» απάντησα…

Ένιωθα μια ζαλάδα, ένα μπέρδεμα… σκεφτόμουν… πως θα τα γράψω αυτά αύριο; Κι όμως αυτή η σκέψη με έκανε να μουσκευτώ ακόμα περισσότερο. Μέσα στην παραζάλη της καύλας ένιωσα το δάχτυλο του με τα αρωματικά υγρά μου να χαράζουν τα χείλη μου να χώνονται στο στόμα μου, κι εγώ να τα γλύφω, να τα ρουφάω, να τα δαγκώνω.

-    «Τι θέλεις να κάνω στο μουνάκι σου; Πες μου καυλιάρα μου» με ρώτησε…

-    «Να το φας, να το λιώσεις να το πάρεις» του απαντώ…

Δεν άντεχε πια άλλο…

-    «Θες να σε γαμήσω μωρό μου, να σε ξεσκίσω; Να φτάσω στη μήτρα σου;» ρωτούσε...

Κι εγώ πέρα από ένα μουγκρητό κι ένα ξέπνοο «ναι» δε κατάφερα να πω τίποτα άλλο παρά να τεντώνω το σώμα μου και να κολλάω πάνω του..
Ήταν κολλημένος στην πλάτη μου.

Το χέρι του άρχισε να κάνει μια διαδρομή ξεκινώντας απ’ τον κώλο μου κάνοντας κύκλους γύρω απ’ την τρυπούλα μου (στενή ομολογουμένως) κι έφτανε σχεδόν στην κοιλιά, έμενε λίγο στην κλειτορίδα, τόσο που να μη μπορώ να σταθώ ακίνητη, έβαζε το δάχτυλο λίγο μέσα, και κατέληγε πάλι πίσω στον κώλο μου ανοίγοντας τον και παίζοντας.

Οι αντοχές μου είχαν εκμηδενιστεί… ήμουν πολύ κοντά. Με ελάχιστες κινήσεις ήξερα ότι θα τελείωνα… δυστυχώς το ήξερε κι αυτός και η πρόθεση του δεν ήταν αυτή… ήθελε να συνεχίσει, να μ’ αποτρελάνει.

Το νερό με είχε ήδη ξεπλύνει πολύ καλά τόση ώρα που έτρεχε. Ξαφνικά τον νιώθω να σκύβει πίσω μου να χώνει το πρόσωπο του από κάτω μου και κρατώντας ανοιχτά τα χείλη μου, να αρπάζει την κλειτορίδα λίγο δαγκώνοντας λίγο ρουφώντας. Πόνος και ηδονή ανακατεύονταν σε μια αίσθηση. Τα γόνατα μου λύγιζαν, παρακαλούσα να διαρκέσει για μισό λεπτό ακόμα... ούτε τόσο δε χρειαζόμουν.

Αλλά σταμάτησε. Μ’ έπιασε λύσσα. Με γύρισε απότομα μπροστά και με γονάτισε μπροστά του. Το στόμα μου πεινασμένο απ' την παρατεταμένη καύλα πρόθυμα φυλάκισε μέσα του αυτό που μου πρότεινε.

Μμμμμμ… απόλαυση. Ήταν παραδομένος σε μένα. Άρχισα να παίζω μαζί του, να τον ταλαιπωρώ. Τα νύχια μου μπήγονταν στον κώλο του, τραβώντας τον με δύναμη να με καρφώνει. Τα αρχικά υγρά ήδη άφηναν την γεύση τους στη γλώσσα μου. Το ήθελα όλο, ήθελα να το πάρω τόσο βαθιά που να πνιγώ. Το έκανα με όσους τρόπους ήξερα και όσους άλλους φανταζόμουν τον έφερα σε σημείο να μη μπορεί να κρατηθεί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")