Στο πλοίο με τον Αλέξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα παραλύσει, ένιωθα την καυτή του γλώσσα να λεηλατεί το μουνί μου, να το κυριεύει. Η λύτρωση, η πρώτη της βραδιάς, δεν άργησε να έρθει. Ένα καυτό κύμα λάβας ξεκίνησε από μέσα μου και σαν σε ηφαίστειο...

με συνεπήρε μαζί του με έντονους σπασμούς και ένα μακρόσυρτο «αχ» συνόδευε τη γλώσσα του Αλέξη που δεν έλεγε να σταματήσει το πιο γλυκό βασανιστήριο. Με άγγιζε με τη γλώσσα του, με χάιδευε, με έπινε σχεδόν χωρίς ανάσα και τον άκουγα να βογκά μαζί με εμένα.

Άρχισα να χαλαρώνω έχοντας ακόμα το ένα μου χέρι μπλεγμένο στα μαλλιά του κι εκείνος εκεί, γονατιστός, ξέπνοος πέρασε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και με τράβηξε κοντά του, ακουμπώντας το μάγουλό του στη κοιλιά μου. Μείναμε για λίγα δευτερόλεπτα έτσι... μέχρι το ταμπούρλο που κορόιδευε τις καρδιές μας να σταματήσει. Έκλεισα στα χέρια μου το πρόσωπό του και τον τράβηξα απαλά να σηκωθεί επάνω, κλείνοντας το στόμα του με ένα ζεστό φιλί.

-    «Νομίζω τελικά ότι εκείνη η ώρα για το μπανάκι έφτασε, τι λες;», μου είπε κλείνοντάς μου το μάτι.

-    «Μπα! Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν ήρθε ακόμα», του είπα, ενώ ήδη το χέρι μου είχε κατέβει και άγγιζε επιτέλους το όρθιο παλούκι του.

Χωρίς τζην, χωρίς εσώρουχο, σάρκα με σάρκα. Το έκλεισα λίγο δυνατά στη χούφτα μου...

-    «Άλλωστε σου ζήτησα να με αγγίξεις με αυτό παντού... και νομίζω ότι από τη μέση και πάνω δεν το έκανες...»

Ήταν η σειρά μου να τον ακουμπήσω με την πλάτη του στον τοίχο, να περάσω τα χέρια μου απαλά από το στέρνο του, νιώθοντας την ανατριχίλα του σε κάθε του πόρο. Να αφήσω μια υγρή γραμμή με τη γλώσσα μου σε κάθε του ρώγα και να γονατίσω μπροστά του.

Δε χρειαζόταν να κρατάω το καυλί του... έμενε εκεί όρθιο και περήφανο να με κοιτάζει χωρίς τη βοήθεια του χεριού μου και μου άρεσε πολύ αυτό. Με άφηνε να κάνω βόλτες στα πόδια του από τους αστραγάλους να ανεβαίνω αργά-αργά προς τα πάνω, να τον κοιτάω στα μάτια, να περνάω από τα γόνατά του, να ανεβαίνω στο εσωτερικό των μηρών του... συνεχίζοντας να τον κοιτάω στα μάτια, να φτάνω στον καυλωμένο του πούτσο και να μην τον αγγίζω, απλά να γέρνω το κεφάλι μου στο πλάι και να ακουμπώ το μάγουλό μου απαλά στο κεφάλι του.

Άκουγα την ανάσα του βαριά κι ένιωσα τα χέρια του στα μαλλιά μου, τα δάχτυλα του μπλέχτηκαν ανάμεσά τους και με χάιδευαν. Με το ένα μου χέρι έπιασα το χέρι του κι έκλεισα το μεσαίο του δάχτυλο στο στόμα μου, ενώ με το άλλο καθοδηγούσα το καυλί του στο κορμί μου. Έγλυφα το δάχτυλό του, έτριβα στο πρόσωπό μου το ερεθισμένο του παλούκι, το κατέβαζα στο λαιμό μου, και ξανά στο μάγουλό μου. Έβγαζα το δάχτυλό του από το στόμα μου και χωρίς να βγάλω τα μάτια μου από τα δικά του, το πέρναγα από τα χείλη μου για να το ξαναφυλακίσω στο στόμα μου.

Για αρκετά λεπτά του έδινα ελπίδες ότι τη θέση του δαχτύλου του θα πάρει ο πούτσος του και αμέσως τις έπαιρνα πίσω συνεχίζοντας να τον τρίβω επάνω μου. Υπέφερε... του άρεσε όμως...

Συνεχίζοντας την πίπα στο δάχτυλό του, έκλεισα ανάμεσα στα στήθια μου το καυλί του απότομα… το πίεσα δυνατά. Σταμάτησα να τον κοιτάζω και ελευθέρωσα και το δάχτυλό του. Είδα ανάμεσα από τη σχισμή των βυζιών μου να ξεπροβάλλει ένα ροζ κεφαλάκι με μια πρόστυχη τρυπούλα.

Τον κοίταξα... η καύλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Σχεδόν χωρίς ανάσα με κοιτούσε και δε μιλούσε... τα δάχτυλά του ακόμα μπλεγμένα στα μαλλιά μου, ακίνητα όμως τώρα πια...
Έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και με τη ματιά μου να τον παρακολουθεί συνεχώς, την πέρασα αργά, βασανιστικά αργά, στο πουτσοκέφαλό του. Τα χέρια μου χάιδευαν τα πρησμένα του αρχίδια, τα μάλαζα στις χούφτες μου, ενώ συνέχιζα να τον γλύφω, σαν ένα παιδί που γλύφει, αχόρταγα μεν, το χωνάκι του, παρακαλώντας δε αυτό να μην τελειώσει ποτέ.

Η παλάμη μου ταξίδευε επάνω στο καυλί του πια... το έπιασα καλά και το πήρα όλο στο στόμα μου, βαθιά. Το κράτησα έτσι για λίγο, παίζοντας το με τη γλώσσα μου και μετά όλο πάλι έξω, απλά και μόνο για να το περάσω πάλι από το πρόσωπό μου, χτυπώντας το επάνω στο μάγουλό μου, κοιτώντας τον εντελώς πρόστυχα αυτή τη φορά, μέχρι τη στιγμή να τον ξαναπάρω βαθιά μου...

Μου γαμούσε και το στόμα, όπως πριν μου γαμούσε με τη γλώσσα του το μουνί μου.
Δεν ξέρω ποιος από τους δυο το απολάμβανε πιο πολύ. Αυτός που το ζούσε τόσο έντονα, που το περίμενε σίγουρα από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε στο πλοίο ή εγώ; Που ένιωθα στη γλώσσα μου όλες του τις φλέβες του να χτυπάνε και συνέχιζα να τον γλύφω αχόρταγα;

Θα μπορούσα όλη τη νύχτα να του το κάνω αυτό, αν δεν ήμουν ανυπόμονη για τη στιγμή που αυτό το καυλί θα τρύπωνε στο μουνάκι μου.

Άκουγα τον Αλέξη μια να ξεφυσάει, μια να βογκάει δυνατά, μια να λέει το όνομά μου ψιθυριστά. (σίγουρα οι ένοικοι του διπλανού δωματίου συμμετείχαν στην καύλα του).
Το καυλί του είχε πάρει φωτιά, είχε σκληρύνει απίστευτα! Κάθε φορά που το έβαζα όλο στο στόμα μου το ένιωθα ακόμα πιο σκληρό. Το χέρι μου αυθόρμητα κατέβηκε στην τρύπα μου, απλά και μόνο για να βυθίσω ένα δάχτυλό μου μέσα μου... την ίδια στιγμή που το λαρύγγι μου ένιωθε την πολιορκία του πουτσοκέφαλού του.

Είχαμε και οι δύο χάσει τον έλεγχο, εντελώς. Ένα κράμα βογκητών, ιδρώτα, υγρών, ηδονής. Γαμούσα το μουνάκι μου με το χέρι μου και ο Αλέξης το στόμα μου. Ήθελα να λυτρωθούμε από τη βασανιστική καύλα... μαζί.

Έχοντάς τον όλο στο στόμα μου, πίεσα με τα χείλη μου το καυλί του κι άρχισα να τον τρομπάρω δυνατά, γρήγορα. Τον άκουσα, τον κατάλαβα ότι κόντευε. Και συνέχισα, συνέχισα κι άλλα λίγα δευτερόλεπτα... μέχρι που τον άκουσα να μου το λέει...

-    «Χύνω Έλενα, σε χύνω...»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")