Ατελείωτο γαμήσι (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Έπιασε το μαλλί της, βγήκε από την τρύπα της και την πήγε στο σαλόνι. Σα σκλάβα και σαν ερωμένη ταυτόχρονα την έβαλε στον καναπέ με τα πόδια της ψηλά και λυγισμένα.

Ήρθε από πάνω της.

-    «Με Θες; Πες ότι με θέλεις σα σκυλί. Πες ότι είσαι η πουτάνα μου, η σκύλα μου»

Έπιασε τον πούτσο του δυνατά με το χέρι της, τον τράβηξε σχεδόν μέσα της.

-    «Γάμησε με! Γάμησε με τώρα, γάμα με σα σκύλα, σαν πουτάνα. Γάμησε με άγρια! Σε θέλω…»

Πίεσε απότομα εκείνος τον πούτσο του μέσα της. Μπήκε άγρια, δυνατά. Κρατήθηκε από τα πόδια της και την άνοιγε με γρήγορες και δυνατές κινήσεις.

-    «Έτσι, γάμα με! Γάμα με γαμιόλη άντρα. Σκίσε με άγρια! Πονάω…»

Μια νέα ενέργεια διαπερνούσε το κορμί και το καυλί του. Της το έχωνε με πάθος με άγριο τρόπο. Το πάθος τον κυρίευε διαρκώς.

-    «Πάρ' το μωρή πουτάνα μέσα σου. Πόνα! Σου αρέσει να πονάς; Ε; Πόνα πιο πολύ, σκύλα. Κούνα τη μουνάρα σου να στη σκίσω πιο πολύ!»

Έπιασε το λαιμό της και το στήθος της. Σχεδόν την έπνιγε. Έσφιγγε το στήθος της με δύναμη. Λάτρευε τις ρώγες της. Τις είχε ερεθίσει τόπο πολύ που αργότερα θα την πονούσαν και μόνο στο άγγιγμα.

-    «Θέλω να με χύσεις τώρα! Χύσε με. Θέλω να πιω το σπέρμα σου. Χύσε με στο στόμα!» του φώναξε με βλέμμα αγριεμένο και φωνή παθιασμένη.

Δεν πρόλαβε να το επαναλάβει. Άφησε τα πόδια της, την έπιασε από το μαλλί και την τράβηξε ανάμεσα στα πόδια του, σα να την είχε καβαλήσει. Έπιασε και έπαιζε τον πούτσο του μπροστά στο στόμα της. Εκείνη τον κοιτούσε με βλέμμα πρόστυχο γεμάτο αναμονή για το καυτό του σπέρμα. Έβαζε τον πούτσο του στο στόμα της με δύναμη. Άρχισε να την παίρνει από το στόμα. Την έπιασε με το ένα χέρι απ’ το κεφάλι της και με το άλλο από το λαιμό της. Την τράβαγε, την έπνιγε, τη γάμαγε δυνατά.

Το καυτό του σπέρμα πετάχτηκε στο λαιμό της. Της έκοψε τον αέρα. Πνίγηκε αλλά δε σταμάτησε. Συνέχιζε να χύνει μέσα της. Από μέσα του βγήκε βαριά η φωνή του τέλους του. Είχε νιώσει δυνατή ηδονή. Βγήκε από το στόμα της και στάθηκε μπροστά της.

Εκείνη έπιασε τον πούτσο του απαλά, τον φίλησε. Παρατήρησε τις φλέβες του όπως έσπρωχναν το αίμα από την ένταση το απερχόμενου ερεθισμού. Το φίλησε, το έγλυψε τρυφερά. Το έβαλε στο ζεστό της στόμα ξανά. Πήρε από πάνω του όλα του τα υγρά, το ρούφηξε με πιο πολύ δύναμη να πιει ότι είχε απομείνει μέσα του.

Ένιωσε στο κορμί της τότε κάτι παράξενο. Ήθελε να τελειώσει και εκείνη. Αλλά τον ήθελε έτσι… μισο-πεσμένο. Δε τον ήθελε στητό. Σηκώθηκε και τον έβαλε να κάτσει στον καναπέ. Ανέβηκε πάνω του, έπιασε το μισο-πεσμένο του πούτσο και αργά-αργά τον έχωσε μέσα της. Τον βοήθησε και εκείνος με το χέρι του να μένει έτσι στητός. Ακούμπησε με τα χέρια της στα πόδια του. Άρχισε να πάλλει ρυθμικά τη λεκάνη της και να νιώθει την απαλή υφή του καυλιού μέσα της. Έτσι μαλακό, ίσως να ήταν και πιο ερεθιστικό.

Ο κόλπος της, κουρασμένος και αυτός, τον αγκάλιαζε σφιχτά. Μπορούσε τώρα να νιώσει ακόμα και τις φλέβες του και τη διαφορά της βαλάνου του. Κουνήθηκε αργά, βασανιστικά. Τα υγρά της κύλησαν και πάλι, ερεθίσθηκε πολύ. Εκείνος έπιασε την κλειτορίδα της και την έτριβε με το δάχτυλο του. Δεν ήθελε πολύ. Ένας γλυκός αργός οργασμός έβγαινε τώρα από μέσα της. Με μάτια κλειστά, ένιωθε τον κόλπο της να συσπάται αργά. Τελείωσε, κάθισε πάνω του χώνοντας όλο τον πούτσο μέσα της.

Ξάπλωσε στον ώμο του. Κλείσανε και οι δύο τα μάτια απολαμβάνοντας λιγοστή ξεκούραση. Τα σημεία ερεθισμού τους τώρα ήταν κολλημένα καλά το ένα μέσα στο άλλο και δεν μπορούσαν να μείνουν ήσυχα για ώρα…

Η ώρα πέρασε… δεν κατάλαβαν πως. Άρχισε να κουνάει τους γοφούς της μαλακά με ήπιες κινήσεις. Ακόμα κλειστά είχε τα μάτια της. Είχε τραβηχτεί και απαλά έτριβε τον πούτσο του με τα κάτω χείλια της ερεθίζοντας την ίδια και εκείνον σιγά-σιγά. Τον ένιωσε να σκληραίνει ανάμεσα στα πόδια της. Το κούνημα έγινε χάδια και τα χάδια γέμισαν φιλιά. Τα φιλιά έγιναν δαγκώματα. Ο πούτσος του είχε σκληρύνει πάλι, δυνατός από κάτω της. Την ήθελε πάλι πολύ, την ποθούσε, ήθελε να την τρυπήσει.

Έπιασε και φίλησε το στήθος της, ρούφηξε τις ρώγες της. Το ζούλιξε, το μάλαξε, το δάγκωσε. Εκείνη ερεθιζόταν όλο και πιο πολύ από τα χάδια του. Δεν μπορούσε να τον χορτάσει να ασχολείται με το στήθος της. Δεν χρειαζόταν να ακουμπήσει πουθενά αλλού. Απλά εκεί και αυτή τρελαινόταν. Κουνούσε τη λεκάνη της όλο και με πιο πολύ πάθος.

Τραβήχτηκε, έπιασε τον πούτσο του και τον έβαλε σιγά-σιγά μέσα της. Τον κοίταξε σα να μην τον άφηνε να κάνει κάτι εκείνος ακόμα, ήθελε προς το παρόν το παιχνίδι δικό της. Τον άφησε να ασχολείται με το στήθος της. Της άρεσε πάρα πολύ, την γέμιζε με περισσότερα υγρά. Σύντομα ήταν αρκετά υγρή. Σηκώθηκε, του γύρισε πλάτη, γονάτισε μπροστά του, έσκυψε και ακούμπησε στο τραπεζάκι πετώντας ότι είχε πάνω τους. Το κρύο του γυαλιού ερέθιζε πιο πολύ τις ρώγες της. Με τα χέρια της, τράβηξε τους γλουτούς της, και αποκάλυψε την πίσω της είσοδο.

Εκείνος ήρθε πίσω της, κρατώντας τον πούτσο του υγρό ακόμα από το μουνί της, το πίεσε στην αρχή αργά στην τρύπα της. Μόλις είχε ανοίξει λιγάκι, μόλις είχε μπει λίγο μέσα, πίεσε με πιο πολύ δύναμη πιο απότομα. Την έκανε να φωνάξει από τον απότομο πόνο, τόσο που έφυγαν μερικά δάκρυα από τα μάτια της.

Τον παρακάλεσε να μην είναι τόσο βίαιος. Όμως εκείνος δε την άκουγε. Έμπαινε μέσα της βίαιος, σκληρός, δυνατός. Κρατώντας την από τη μέση και τα μαλλιά. Της άρεσε, το λάτρευε. Οι ρώγες της τρίβονταν στο γυαλί, το μουνί της γέμιζε υγρά από καύλα, και η πίσω τρύπα της ερέθιζε όλο της το κορμί. Ένιωθε τον πούτσο του να την πιέζει δυνατά, τον ένιωθε να πιέζει τη μήτρα της από άλλο σημείο, καύλωνε. Ένιωθε το κορμί της να καίγεται.

Πάλι τελείωνε ακόμα μια φορά. Όμως αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη. Μαζί της τελείωνε και εκείνος. Οι φωνές τους μπλέχτηκαν. Ένιωσε φωτιά να βγαίνουν τα υγρά από μέσα της, και καυτό να χύνεται το σπέρμα του πίσω της. Γεμάτη από υγρά ο ερεθισμός της έσκασε σα βόμβα μέσα της. Μια έκρηξη ταρακούνησε το κορμί της. Τελείωσαν μαζί.

Εκείνος τραβήχτηκε και κάθισε στον καναπέ πάλι. Το λάγνο μυαλό της δε την άφηνε σε ηρεμία. Γύρισε και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα της. Τον φίλησε, τον ζέστανε, τον όρθωσε ξανά, παρότι μόλις είχε τελειώσει. Τον κοίταξε πονηρά, σκαρφάλωσε πάνω του, και τον έβαλε πάλι πίσω της. Κουνήθηκε αργά, και με τέχνη. Εκείνος δεν μπορούσε καν να κουνηθεί. Προς το παρόν το κορμί του ήταν ακίνητο. Μόνο ο πούτσος του βρισκόταν στη πίσω τρύπα της. Στητός και πάλι, με τις φλέβες του να σφύζουν από το αίμα.

Έσφιξε τους μύες της, και κούνησε τη λεκάνη της πονηρά. Τόσο ερεθιστικά που τον έκανε να τελειώσει πάλι μέσα της δυνατά.
Τραβήχτηκε και κάθισε δίπλα του. Έπιασε τον πούτσο του με το χέρι της, τον χάιδεψε και τον κράτησε. Το ίδιο έκανε και εκείνος. Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της χαϊδεύοντας την υγρή της είσοδο. Κάθισε λίγο. Κοίταξε ολόγυρά του, εξερεύνησε το σπίτι.

Σηκώθηκε, και άρχισε να ψάχνει γύρω στα δωμάτια. Εκείνη απόρησε τι τον έπιασε. Αλλά δε τον ρώτησε, δεν είχε την δύναμη να το κάνει πια αυτό. Έκλεισε τα μάτια της και τον περίμενε.

Τον κατάλαβε που ήρθε μπροστά της. Κάθισε δίπλα της πάλι, τη χάιδεψε απαλά σε όλο της το κορμί. Έσκυψε και της έγλυψε την κλειτορίδα, πίεσε λίγο με τα δάχτυλά του και άνοιξε την υγρή της είσοδο. Έβαλε ένα δάχτυλο στην αρχή, δύο μετά. Όσο μεγάλωνε τόσο πιο πολλά της έχωνε. Ερεθιζόταν με κάθε του δάχτυλο. Αλλά δεν ήθελε να ανοίξει τα μάτια της, το απολάμβανε. Υγράνθηκε πάλι αρκετά.

Ένιωσα τα δάχτυλα του να βγαίνουν από μέσα της, και η γλώσσα του να σταματά. Κάτι άλλο εισερχόταν, κάτι είχε βρει στο σπίτι, στρογγυλό ερεθιστικό και της το έβαζε μέσα. Δεν ήταν δονητής πάντως γιατί δεν είχε πάρει ποτέ όσο και αν ήθελε. Την πίεζε με δύναμη τώρα πίσω από τη κλειτορίδα της. Την έτριβε όλο και πιο δυνατά. Είχε τραβήξει και το ένα της πόδι πάνω του για να είναι πιο ανοιχτά.

Ήθελε να ανοίξει τα μάτια της να δει τι συμβαίνει, αλλά η καύλα δε την άφηνε. Δεν είχε νιώσει έτσι ξανά. Της το έκανε τόσο έντονα. Μόνη της είχε κάνει πολλές φορές, αλλά εκείνος είχε πιο πολύ δύναμη και πιο καλή ταχύτητα. Εκτός αυτού δε μπορούσε να ελέγξει αν θα κουραστεί και αυτό την καύλωνε όλο και πιο πολύ.

Δεν κράτησε πολύ, το κορμί της τραντάχτηκε απότομα, και ένας πίδακας υγρών βγήκε από την ουρήθρα της. Έχυνε, και έχυνε πραγματικά τώρα. Από βαθιά μέσα της έβγαινε η φωνή της δυνατή, ανήμπορη να κρατηθεί ή να σταματήσει. Εκείνος τραβήχτηκε και την άφησε να χύσει όλο της το υγρό. Σπάραζε δίπλα του… το κορμί της ανεξέλεγκτο κινούσε όλους τους μύες δυνατά για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα.

Δε μπόρεσε καν να μιλήσει για την επόμενη ώρα ούτε να κινηθεί. Εκείνος την πήρε στην αγκαλιά του και ξαπλώσανε μαζί στον καναπέ. Άλλωστε η ώρα είχε ήδη περάσει. σχεδόν ξημέρωνε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")