Πολλές καύλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που θα διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πρόσφατα πριν από μερικές ημέρες. Γενικά με την γυναίκα μου, αν και πολλά χρόνια παντρεμένοι, ικανοποιούμαστε απόλυτα στο σεξ. Είμαστε σαράντα χρονών και οι δυο και η Ζέτα είναι ψηλή, γυμνασμένη, με καταπληκτικό κώλο.

Τον τελευταίο καιρό η ερωτική μας ζωή είχε κάνει λίγο κοιλιά κι έψαχνα τρόπους λίγο να ανέβουμε. Αποφάσισα και επισκέφτηκα ύστερα από κάμποσο καιρό ένα sex shop. Αγόρασα έναν νέο δονητή για να αντικαταστήσω έναν που είχε χαλάσει και μια σφήνα. Πριν φύγω πρόσεξα κάτι μπίλιες και μιας και δεν ήταν ακριβές αποφάσισα να τις αγοράσω. Αμέσως μου κατέβηκε μια καλή ιδέα.

Ειδοποίησα την κοπέλα που προσέχει τα παιδιά ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα έπρεπε να έρθει το βράδυ γιατί έπρεπε να πάμε σε μια εκδήλωση και θα αργούσαμε ίσως και μέχρι το πρωί. Αγόρασα στην Ζέτα ένα προκλητικό μαύρο φόρεμα μίνι κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Τις είπα ότι την Παρασκευή θα βγαίναμε μόνοι μας και της έδωσα το φόρεμα. Δεν είπε και τίποτα, αφού επρόκειτο για μια απλή έξοδο για μπαράκι όπως της εκμυστηρεύτηκα.

Την Παρασκευή όντως ετοιμάστηκε, ξύρισε εντελώς το μουνί της για παν ενδεχόμενο και ξεκινήσαμε. Έβαλα ότι είχα αγοράσει στο αμάξι και τις μπίλιες στην τσέπη μου. Πήγαμε σε ένα μπαρ με καλή μουσική που μάζευε όμως κόσμο αργά. Το μυαλό μου ήταν στο γαμήσι και καμία διάθεση δεν είχα να με βρει το πρωί σουρωμένο. Αφού ήπιαμε μερικά ποτά, γρήγορα άρχισα να κάνω κέφι ενώ η Ζέτα είχε κάνει κεφάλι.

Την είδα να με κοιτάει περίεργα και τότε άρχισα να της πετάω σπόντες ότι θέλω να την πάρω επιτόπου και τέτοια. Αυτή βέβαια αρνιόταν αλλά όχι πολύ πειστικά. Άρχισα να της χαϊδεύω διακριτικά τις ρώγες μέσα από το φόρεμα, σιγά σιγά το μουνί και στο τέλος της έβαλα κανονικά κωλοδάχτυλο κι έχυσε με δυο δάχτυλα στο μουνί της. Όταν έχυσε, με κοίταξε καυλιάρικα και μου είπε:

-    «Το μουνί μου καίει. Κάνε κάτι γιατί θα γαμηθώ με τον πρώτο που θα βρω στις τουαλέτες!»

Έβγαλα από την τσέπη μου τις μπίλιες και της τις έδωσα.

-    «Βάλ’ τες στο μουνί σου, πληρώνω και φεύγουμε!»

Τις έβαλε όντως στο μουνί της και ξεκινήσαμε για το αυτοκίνητο. Ήταν λίγο μακριά παρκαρισμένο. Με παρακάλαγε στον δρόμο να την πηδήξω αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια στο μυαλό μου. Μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο, είχαν βραχεί τα μπούτια της από τα υγρά της και είχε χύσει άλλες δυο φορές αλλά οι καύλες δεν είχαν περάσει. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και με βάζει κάτω και άρχισε να μου παίρνει μια απίστευτη πίπα. Την έχυσα, τα κατάπιε και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Ξεκίνησα το αμάξι και κίνησα για το εξοχικό μας μια ώρα διαδρομή από τον μπαρ. Δεν έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της.

Όταν φτάσαμε στο εξοχικό, μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο κι έπρεπε να την γαμήσω αλλιώς θα το έκανε με άλλον. Της είπα ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.. Τότε ήταν που όπως λένε το έβλεπα και δεν το πίστευα. Σάλιωσε τον λεβιέ των ταχυτήτων, γύρισε με πλάτη προς το ταμπλό και κάθισε επάνω. Κάθισα στο πίσω κάθισμα και χάζευα αμίλητος τον λεβιέ να εξαφανίζεται όλος μέσα στο μουνί της. Άρχισα να τον παίζω. Όσο τον έπαιζα τόσο πιο πολύ καύλωνε.

Κάποια στιγμή μούσκεψε την κωλοτρυπίδα της με υγρά από του μουνί της και κάθισε με τον κώλο πάνω στον λεβιέ και τον εξαφάνισε πάλι. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και όταν έχυσα, τα χύσια μου πετάχτηκαν στο ένα μέτρο πάνω στα μούτρα της. Με κοίταξε και μου είπε ότι αν περνούσε κάποιος ή ακόμα και παρέα από εκεί, με τις καύλες που είχε θα τους έπαιρνε όλους. Μπήκαμε στο σπίτι σχεδόν γυμνοί. Ανέβηκε στην σκάλα κι έσκυψε.

-    «Γλείψε τον κώλο τώρα!» με διέταξε κι εγώ υπάκουσα άμεσα.

Σε λίγο έφερε τον δονητή από το αμάξι. Τον έβαλε μαζί με τις μπίλιες στο μουνί της και με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα. Έβγαλε το φόρεμα και κάθισε έχοντας στο μουνί της όλα αυτά με τον κώλο στον πούτσο μου. Χτυπιότανε αρκετή ώρα. Όταν έχυσε, πρέπει να ακούστηκε μέχρι την παραλία. Εκείνη τη στιγμή ξανάχυσα κι εγώ. Δεν μπορούσα να σηκωθώ να πάω μέχρι το κρεβάτι. Ήταν το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει και η Ζέτα, αν και ντρέπεται, ομολογεί ότι της άρεσε πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")