Η παραμελημένη χήρα (2o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έφτασε λοιπόν η δεύτερη μέρα της γνωριμίας μου με την παραμελημένη χήρα, και στο μυαλό μου γυρόφερνε η προηγούμενη μέρα και αυτά που μου εξομολογήθηκε. Ότι δεν είχε ξανακάνει έρωτα από πίσω, ότι ήταν η πρώτη της φορά που έκανε πίπα, και αυτό στριφογύριζε στο μυαλό μου. Κάθε φορά που το σκεφτόμουν, το καυλί μου πρήζονταν και λαχταρούσα την ώρα που θα την έκανα πλέον δίκη μου.
Τηλεφώνησα από το πρωί… την ρώτησα αν της άρεσε αυτό που έκανε χθες βράδυ και μου απάντησε πως θα ήθελε πολύ σύντομα να βρεθούμε μαζί και να το ξανάκανε μαζί μου.
Δώσαμε λοιπόν ραντεβού για το απογευματάκι κατά τις έξι. Θα κατέβαινε με το λεωφορείο και θα βρισκόμαστε σε ένα απόμερο σημείο της πόλης γιατί δεν ήθελε να την δουν.

Έτσι λοιπόν και έγινε. Αφού μπήκε στο αυτοκίνητο και βγήκαμε έξω από την πόλη, την ρώτησα αν είχε πρόβλημα να πάμε σε ένα ξενοδοχείο που ήταν μερικά χιλιομέτρα έξω από την πόλη, και αυτή απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα, αρκεί να μην την δουν να μπαίνει στο ξενοδοχείο. Βέβαια σε αυτό δεν είχα πρόβλημα, μιας και ήταν χειμώνας και ήδη είχε σκοτεινιάσει.

Φτάσαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο και αφού έκλεισα ένα δωμάτιο, ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Περιττό να πω πως σε όλο αυτό το διάστημα, η αδρεναλίνη μου είχε φτάσει στα ύψη και σκεφτόμουν πότε επιτέλους θα την έχω στην αγκαλιά μου.
Μπήκαμε λοιπόν μέσα στο δωμάτιο και αφού άναψα όλα τα φώτα για να βλέπω και το παραμικρό σημείο του κορμιού της, την τράβηξα κοντά μου και της έδωσα ένα γλωσσόφιλο χαϊδεύοντας την ταυτόχρονα στο πλούσιο στήθος της. Αυτή μου ζήτησε να κλείσω τα φώτα, αλλά της το ξεκαθάρισα από την αρχή πως αν είναι να συνεχίσουμε αυτή την σχέση, θα κάνει ότι της λέω και δεν θα φέρνει αντίρρηση σε ότι της ζητάω.

Βέβαια δεν της έδωσα και πολλά περιθώρια να το σκεφτεί, αφού ήδη τα χέρια μου σε αυτό το διάστημα, άρχισαν ήδη να την γδύνουν. Όλα τα ρούχα από το πάνω μέρος βρισκόταν ήδη πεταμένα εδώ και εκεί και με τα χείλη μου άρχισα να της ρουφάω τις ρώγες από τα ζουμερά στήθη της. Ήδη οι πρώτες κραυγές ευχαρίστησης έβγαιναν από το στόμα της και αυτό με καύλωνε πιο πολύ.
Ο πούτσος μου είχε σχηματίσει ήδη ένα τεράστιο διόγκωμα, που πίεζε το παντελόνι μου και ήθελε πλέον να απελευθερωθεί.

Πιάνοντας την από το κεφάλι, την έσπρωξα προς τα κάτω και της είπα πως είχε έρθει η ώρα να τον βάλει στο στόμα της και να μου τον γλύψει. Με γρήγορες κινήσεις απελευθερώθηκα από τα ρούχα μου και έμεινα γυμνός μπροστά της.
Σαν καλό και υπάκουο κοριτσάκι, άνοιξε το στόμα της και υποδέχτηκε τον καυλωμένο πούτσο μου. Αφού την άφησα για λίγο να κάνει ότι αυτή ήθελε, άρχισα να της δίνω οδηγίες για το πως να με γλύφει, πως να σφίγγει τα χείλη της γύρω από τον πούτσο μου, και πως να γυροφέρνει την γλώσσα της γύρω από το καυλί μου όταν τον είχε στο στόμα της.

Ξάπλωσα στο διπλό κρεβάτι και αφέθηκα στην περιποίηση του πούτσου μου. Και αποδείχτηκε πολύ καλή μαθήτρια.
Την άφησα περίπου μισή ώρα να με γλύφει μιας και αυτό είχε στερηθεί τόσα χρόνια και μετά σηκώθηκα πάλι πάνω.
Με σύντομες κινήσεις, της έβγαλα και τα ρούχα που φορούσε από κάτω και τώρα ήταν μπροστά μου τελείως γυμνή.
Την έριξα στο κρεβάτι και οδήγησα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Αυτή με μια της κίνηση, τα άνοιξε τελείως και φάνηκε το υπέροχο μουνάκι της.

Σε δευτερόλεπτα η γλώσσα μου εξερευνούσε την τρύπα της και δυνατοί αναστεναγμοί άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα της.
Τα δυο της χέρια χάιδευαν το κεφάλι μου και με απαλές κινήσεις το έσπρωχνε προς το μουνί της. Ήδη οι φωνές της άρχισαν να μεγαλώνουν και χύσια από το μουνί της έφταναν στο στόμα μου. Κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα να αναλάβω δράση και να της δώσω αυτό που είχε στερηθεί τόσα χρόνια.

Σήκωσα το κεφάλι μου από την κλειτορίδα της και άρχισα πάλι να την φυλάω στο στόμα με τα μουσκεμένα χείλη μου από τα χύσια της.
Ανέβηκα από πάνω της και με μια κίνηση, έχωσα το χοντρό καυλί μου μέσα της. Μια δυνατή φωνή συνάμα και κραυγή βγήκε από το στόμα της. Άρχισα να κουνώ την λεκάνη μου δυνατά και το καυλί μου καρφωνόταν δυνατά μέσα της. Αυτή είχε παραδοθεί και τα χέρια της είχαν πιάσει τα κωλομέρια μου και τα πίεζαν, λες και ήθελε να μπω ολόκληρος μέσα της.
Από τα χείλη της άρχισαν να ξεφεύγουν αχνές φωνές, κάτι μεταξύ γάμα με - πιο δυνατά – ξέσκισε με την πουτάνα...

Άρχισα να επιταχύνω τον ρυθμό και ένιωθα στον πούτσο μου τα υγρά που κατέβαιναν από το μουνί της. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ και αυτό δεν άργησε και πολύ…
Ένα κύμα από χύσια ξέφυγε από το καυλί μου και γέμισε την τρύπα της. Έκανα να τραβηχτώ, αλλά αυτή με κράτησε μέσα της κλείνοντας με τα πόδια της την πλάτη μου. Μου είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τελειώσω μέσα της, μιας και δεν μπορούσε να πιάσει παιδιά εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που είχε. Πια ευτυχία για έναν άντρα εκτός από αυτή…..!!!

Σε λίγο βγήκα από μέσα της και της είπα πως τώρα έπρεπε να τον ξαναπάρει στο στόμα της και να τον καθαρίσει από τα χύσια της.
Χωρίς δεύτερη κουβέντα, έσκυψε και άρχισε με την γλώσσα της να μου χαϊδεύει τον πούτσο και κλείνοντας το στόμα της γύρω από το καυλί μου, δεν άφησε ούτε σταγόνα.
Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")