Η παραμελημένη χήρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Λεωνίδα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή.
Μένω σε μια επαρχιακή πόλη στην Ήπειρο και η ιστορία μου ξεκίνησε πριν 3 χρόνια. Αναζητώντας μια γνωριμία μέσω διαδικτύου έστειλα τυχαία μια αγγελία για γνωριμία και σε λίγες μέρες είδα στα εισερχόμενα του γραμματοκιβωτίου μου απάντηση. Η κυρία που απάντησε ήταν από την περιοχή μου και έμενε έξω από την πόλη που μένω. Αμέσως της δίνω το τηλέφωνο μου και την ίδια μέρα το τηλέφωνο μου χτύπησε. Αφού ακολούθησαν τα τυπικά, δώσαμε ραντεβού για να γνωριστούμε.

Την επόμενη μέρα, ήμερα του ραντεβού, συνάντησα μια όμορφη γυναίκα και αφού μπήκε στο αυτοκίνητο μου, κατευθυνθήκαμε έξω από την πόλη σε ένα απόμερο καφέ για να τα πούμε. Οι ηλικίες μας δεν είχαν μεγάλη διαφορά. Εγώ 40 και αυτή 35.

Μου είπε πως ήταν χήρα, πως είχε δυο παιδιά και πως έψαχνε να βρει μια σχέση, μιας και ο σύζυγος της είχε πεθάνει πριν 6 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα ασχολούνταν μόνο με το μεγάλωμα των παιδιών της. Αλλά και όσο ζούσε ο άντρας της δεν πέρναγε και πολύ καλά, αφού αυτός ήταν ένας μέθυσος όπως μου είπε η ίδια, και ο λόγος που πέθανε ήταν το ποτό.

Στον γυρισμό από το καφέ, πήρα την απόφαση να κάνω πρώτος την κίνηση. Σταμάτησα σε ένα παράτρομο, κλείδωσα το αυτοκίνητο και την τράβηξα κοντά μου. Της έδωσα ένα γλωσσόφιλο και αυτή δεν έφερε καθόλου αντίσταση. Έβγαλε ένα αναστεναγμό και μου είπε πως χρόνια είχε κάποιος να την φιλήσει έτσι. Κατάλαβα πως δεν έπρεπε να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη και το χέρι μου κατευθύνθηκε ανάμεσα στα πόδια της.

Δεν έφερε καθόλου αντίσταση και άρχισα να της ξεκουμπώνω το φερμουάρ από το παντελόνι της. Το χέρι μου τώρα είχε μπει μέσα στο παντελόνι της και χάιδευε το μουνάκι της πάνω από το κυλοτάκι της. Ένας αναστεναγμός βγήκε από το στόμα της και η επόμενη μου κίνηση ήταν να ανοίξω τα πόδια της όσο πιο πολύ μπορούσα κάνοντας το χάιδεμα στο μουνάκι της πιο γρήγορο.

Σε δυο λεπτά της είχα βγάλει και το κυλοτάκι και είχε μείνει από την μέση και κάτω ολόγυμνη να απολαμβάνει το τρίψιμο που έκανα στην κλειτορίδα της. Ο πούτσος μου είχε τεντωθεί και ήταν έτοιμος να εκραγεί μέσα από το παντελόνι μου.

Ξεκούμπωσα και εγώ το παντελόνι μου και φάνηκε ο χοντρός πούτσος μου. Έπιασα το κεφάλι της και προσπάθησα να φέρω το στόμα της πάνω στον πουτσοκέφαλο μου. Αμέσως μου είπε πως δεν είχε ξανακάνει ποτέ της πίπα και αυτή θα ήταν η πρώτη της φορά. Η αλήθεια είναι πως και εγώ απόρησα μιας και παντρεμένη και με δυο παιδιά το θεώρησα λίγο ακραίο. Όπως μου εξήγησε όμως η ίδια αργότερα και όπως διαπίστωσα και εγώ ήταν και παρθένα από πίσω και το σεξ με τον άντρα της ήταν κάτι που γινόταν με το ζόρι.

Δίνοντας της οδηγίες, σε δευτερόλεπτα τα χείλη της αγκάλιαζαν τον πουτσοκέφαλο μου και το καυτό στόμα της άρχισε να μου παίρνει όλο και πιο βαθιά τον πούτσο μου. Την άφησα να με γλύφει, μιας και αυτό είχε στερηθεί τόσα χρόνια. Η αγαρμποσύνη της όμως αυτή με άναβε πιο πολύ και ύστερα από λίγα λεπτά ένα καυτό κύμα από σπέρμα από χύσια γέμισε το στόμα της. Χωρίς αντιρρήσεις, κατάπινε κάθε σταγόνα από τα χύσια μου κάνοντας με ευτυχισμένο. Την άφησα λίγο ακόμα να συνεχίζει να μου γλύφει τον πούτσο, καθαρίζοντας τον τελείως από τα υγρά μου.

Στο πρόσωπο της είδα μια χαρά για αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία της. Μου είπε πως αυτό ήταν το απωθημένο της τόσο καιρό και τώρα που βρήκε εμένα θα ήθελε να συνεχίσει να το κάνει συνέχεια. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ.

Ντυθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την άλλη μέρα. Την ιστορία για το επόμενο ραντεβού μας θα σας την γράψω άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")